ریشهای ترین جهاد
رهبر معظم انقلاب:
نخستین توصیهی من #امید و #نگاه_خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.
📄۹۷/۱۱/۲۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیههای اساسی : سبک زندگی :.
(بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به ملت ایران)
#خاطره_بازی
چوپان یکی از روستاهای اطراف وقتی دید دنبال پیکر شهدا میگردیم، گفت حدود یک کیلومتر پایینتر از این مسیر باغ دارد که خیلی وقت پیش وقتی میخواسته چاه حفر کند با پیکر انسانی برخورد میکند و بعد و همانجا رهایش میکند.
ما فردای آن روز با همکاری آن چوپان راهی مسیر شدیم، یک ساعت طول کشید و بلاخره به مقصد رسیدیم گروه خیلی سریع آن مکان را حفر کردند و آن شهید را در آوردیم ابتدا احساس کردیم مربوط به نیروهای رژیم بعث است، پلاک هم نداشت، جیبهای شهید را گشتیم چند ریال ایرانی و با همین نشانه کوچک فهمیدیم که از بچههای خودمان است. از این صحنهها در عراق زیاد دیدیم و به عشق این چیزها دلمان میخواهد راهی را که در پیش گرفتهایم ادامه دهیم.
روزهای زیادی در سرمای طاقتفرسای زمستان و گرمای سوزنده در کوهها و مناطق عملیاتی به دنبال یاران جبهه و جنگ گشتیم از ایران تا عراق پیکر بیش از یک هزار و 500 نفر از عزیزانمان را بعد از گذشت سالها از دل خاک بیرون کشیدهایم عزیزانی که خانوادههایشان با گذشت چندین دهه هنوز چشم به راهشان بودند.
بودند شهیدان تفحص شدهای که در گمنامی تمام پیدا شدند و به عنوان شهدای گمنام در شهرهای مختلف به خاک سپرده شدند در طول انجام تمام این عملیاتهای تفحص مدد شهدا را در کنار خود احساس میکردیم، نقش من به خاطر اینکه تسلط به زبان کردی هم عراق و ایران داشتم بیشتر راهنمایی و ارتباط با مردم بود تا کار بهتر جلو برود.
ادامه دارد....
چه کسی می گوید
بهشت همیشه باید سرسبز باشد
اینجا بهشت خاکی ست
خاکی خاکی ....
مثل چادر مادرمان ....
▫️رزمندگان عزیز هشت سال دفاع مقدس، مدافع حرم و وطن و جبهه مقاومت اسلامی
▫️خانواده معزز شهدا
▫️خادمین و زائرین عزیز راهیان نور
🔹 جهت ارسال مطالب، خاطرات، روایتگری ها، دلنوشته های شیرین و ناراحت کننده خود و یا نزدیکانتان و درج در کانال هزار مناره در بخش #خاطره_بازی با نام خودتان لطفا با ما در ارتباط باشید.
@hezarmanarah
سیره فاطمی
رفتارهای اجتماعی سیاسی حضرت فاطمه زهرا(س)
حضرت زهرا(س)، دختر رسول بزرگواری است که «مدنیت اسلام» را بر پایه وحی پدید آورد و به مسلمانان، تعهد اجتماعی و نظارت بر عملکرد مسئولان و حساسیت به معروف و منکر را آموخت و لذا به مسائل اجتماعی و سیاسی جامعه اسلامی بیتفاوت نبود و همواره جبهه حق را یاری میکرد و معتقد بود بیتفاوتی در قبال آنچه در جامعه میگذرد، بخصوص در زمینه وضعیت سیاسی و اجتماعی و حقوق عمومی، دور از روش و منش اسلامی است.
پس از رحلت پیامبر(ص) که خلافت را غصب کردند و فدک را از او گرفتند، او همراه زنان بنیهاشم به مسجد رفت و در جمع مسلمانان حاضر، ضمن خطبهای که پشت پرده خواند، از بدعتها، ستمها، حقکشیها و فراموش کردن وصیت رسول خدا(ص) و جان گرفتن دوباره سنتهای جاهلی انتقاد کرد و ریشههای سهلانگاری در دفاع از حق، و فراموش کردن توصیههای قرآن و پیامبر را در عادت کردن به زندگی مرفه و دنیادوستی و لذتطلبی دانست و افرادی را که به سرعت، دستاوردهای وحی و دین و خدمات و زحمات پیامبر را از یاد بردند، نکوهش کرد.
خطبه او (که تاکنون بارها از سوی دانشمندان دینی شرح شده است)، نشانه تعهد اجتماعی و حضور در صحنه دفاع از بنیانهای دینی و مبارزه با بدعتها و غفلتهاست.
فاطمه زهرا(س) تلاش برای اثبات حق و ولایت علی(ع) و مبارزه با انحراف در رهبری امت اسلامی را تکلیف خود میدانست.
#طنز_جبهه
ریشه اش در کربلاست :
شب عاشورا قبل از اینکه موضوع فردا جدی اعلام بشود به جماعتی که در محضر آقا ابی عبدالله علیه السلام هستند، ما این حرفها را (شوخی و طنز) نمی شنویم. انگار یک حالت سنگینی بر کربلا حاکم است. اما شب عاشورا بعد از اینکه در جناح دشمن جنب و جوشی شد، حضرت زینب به امام حسین علیه السلام خبر دادند. حضرت به اباالفضل فرمودند برو ببین که چه خبر است؟ حضرت رفتند و برگشتند، گفتند که تصمیم دارند حمله کنند. حضرت فرمودند برو اگر ممکن است مهلت بگیر. امشب ما می خواهیم نماز بخوانیم ؛ قرآن بخوانیم؛ دعا کنیم؛ استغفار کنیم.