eitaa logo
هنــر در خانه
25.9هزار دنبال‌کننده
22.9هزار عکس
23.4هزار ویدیو
53 فایل
آیدی جهت سفارش تبلیغ ⇓ @roya8867 @Amirhosseiin4 تعرفه تبلیغ ⇓ @tabligh_honar_dar_khane ادمین تبادل ⇓ @ __________________________ تاسیس کانال ⇐ ٢٧ فروردین ١٣٩٧ __________________________
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه_داری طریقه صحیح وغلط گذاشتن لباس های مختلف در لباسشویی 💡💓 @honar_dar_khane
💢فعالیت‌های مهم خود را بین ساعت 9 تا 11 صبح انجام دهید ! طبق تحقیقات، مردم در 2 ساعت اول بعد از بیدار شدن از خواب بیشترین بازدهی را دارند. این ساعات معمولا بین 9 تا 11 صبح هستند 😎 💡💓 @honar_dar_khane
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شايد خيلي ها فكر كنند كه هر مدل پياز خرد كني فرقي نميكنه اما دقيقا هر مدل خرد كردن كاربرد خاصي داره و حتي توي مزه و عطر و طعمش متفاوته . اول اينكه توي خرد كردن مهم ترين نكته اينه كه يكدست خرد بشن پياز ها به خصوص براي سرخ كردن كارايي هر مدل خرد كردن : 🔴1⃣ براي سرخ كردن مناسبه به خصوص پياز داغ هاي تزئيني يا مخلوط پياز و جعفري كنار انواع غذاها 🔴 2⃣ 👈 براي پياز كاراملي عاليه چون با خرد كردن عرضي عطر و طعم بيشتري از پياز و همين طور قند بيشتر آزاد ميشه 🔴3⃣ اين مدل بيشتر خام استفاده ميشه مثل روي سالاد ، روي برگرها، تزئين غذاها، و پياز سوخاري 🔴4⃣ : يا اگه خيلي ريز باشه بهش عدسي ميگن براي سرخ كردن و تفت دادن و براي سالاد شيرازي استفاده ميشه و هرچي ريزتر باشن و البته يكدست براي پياز داغ مناسب هستن. ❌ براي سرخ كردن پياز بهتره از پياز زرد استفاده بشه من به خاطر زيبايي و وضوح تصوير از پياز قرمز استفاده كردم 🦋🎀 🧚 ꕥ࿐🧚 ᬊ⊰ @honar_dar_khane
25.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما این بار خورشت بادمجون رو این مدلی درستش کن👌😋 یه دل نه صد دل عاشقش میشی😍👌 🦋 🎀 🧚 ꕥ࿐🧚 ᬊ⊰ @honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی هاتون میپرسید چرا وقتی لیمو عمانی میریزم غذا تلخ میشه ؟؟؟ بهترین کار اینه که هسته های لیمو رو جدا کنی ……به همین راحتی🤷🏻‍♂️ فقط کافیه یه کم حوصله داشته باشی ♥️ℒℴνℯ♥️🎀 🧚 ꕥ࿐🧚 ᬊ⊰ @honar_dar_khane
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با شیر رنگ بنفش(انگور یا شاتوت)، رنگ آبی (بلوبری یا تمشک)، رنگ سبز(لیمو یا کیوی)، رنگ زرد(موز یا آناناس)، رنگ نارنجی (پرتقال)، رنگ قرمز(آلبالو یا انار) ⭕️ هر بسته ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنین تا خوب حل بشه،بزارین خنک بشه نصف ژله رو تو قالب بریزین بزارین یخچال نیم بند بشه،نصف باقی مونده ژله رو با 2_3ق شیر مخلوط کنین بریزین روی لایه قبلی،همینطور ادامه بدین تا ژله ها تموم بشه،بزارین یخچال چند ساعتی بمونه بعد به اندازه دلخواه برش بزنین. می تونین تو قالب شکل دار بریزین وبعد چند ساعت تو ظرف سرو برگردونین ✋🏻 ✅ژله و شیر حتما هم دما باشن ✅شیرو کم کم اضافه کنین و خوب هم بزنین تا نبره ✅بهترین ظرف واسه ژله فلزی و پلاستیکیه غیر از اینا بود کمی چرب کنین ظرفتونو 🎀 🧚 ꕥ࿐🧚 ᬊ⊰ @honar_dar_khane