🔹 نخودفرنگی
🖌 مجید انوشیروانی، دکترای تخصصی طب ایرانی
✳️ نخودفرنگی با کالری کم، اندکس گلایسمیک نسبتا پایین، پروتئین بالا، و دارا بودن ترکیبات آنتیاکسیدان و عناصر معدنی، برای مبتلایان دیابت، چاقی، پرفشاری خون، و کبد چرب مفید است و برای افراد تندرست نیز خوراکی ارزان و مغذی باارزشی است.
🔹پیشنهاد میکنم نخودفرنگی را خام نخورید بلکه آن را آبپز یا بخارپز کنید و به روشهای زیر از آن بهرهمند شوید:
🔸نخودفرنگی آبپز یا بخارپز را به سالادی شامل هویج و سبزیجات گرم و خشک معتدل (مانند ریحان و شوید و جعفری) بیفزایید.
🔸آن را در سوپهای مختلف با سبزیجات بکار ببرید.
🔸 نخودفرنگی را در خورش همراه با مرغ بپزید.
🔸 نخودفرنگی آبپز یا بخارپز را همراه با جوانههای تازه و روغن زیتون و قدری پودر آویشن میل کنید.
#سلامت
#سلامت
مصرف شیرۀ انگور بصورت شربت یا بعنوان صبحانه بهترين علاج کمخونی است 🍇
شیره انگور بسیار مقوی است و برای افرادیکه بر اثر بیماری یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفیدست !😉
تکنیک سنتی درمان نقرس✌
🔹️ سماق ، دشمن درجه یک بیماری نقرس است .
🔹️ کسانی که این بیماری را دارند از مصرف سماق در غذاهایشان و دمنوش سماق بیشترین استفاده را ببرند
#سلامت
بادام تلخ خیلی گرم و خشک و داروی ورم ریه و پاکسازی کبد و طحال و قلنج
♻️خواص دارویی بادام تلخ بیشتر آشنا شویم :
🔹بادام تلخ دارای اسید سیانیدریک است در مصرف آن باید نهایت دقت را به عمل آورد.
🔹مغز بادام تلخ از نظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است.
🔹بادام تلخ را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط کنید ضماد خوبی برای سردرد می باشد همچنین مالیدن آن بر دور چشم برای تقویت بینائی مفید است.
🔹خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس، سرفه و ورم ریه مفید است.
🔹بادام تلخ را با عسل بخورید کبد و طحال را تمیز می کند .
🔹برای رفع درد کلیه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید.
🔹بادام تلخ را با عسل برای قولنج مفید است
#سلامت
هرگز چای را فوت نکنید !☕️
ترکیب اسیدی حاصل از واکنش Co2 بازدم شما با چای داغ، باعث پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کاهش حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و روی باروری مردان تاثیر سوء میگذارد.
#سلامت
🔹علائم بیماری درد استخوان شکن را بشناسید/ مصرف این داروها ممنوع است
💻برای درمان بیماری تب دنگی علاوه بر استراحت کافی و مصرف فراوان مایعات، باید فقط از استامینوفن برای تسکین درد استفاده و از مصرف داروهایی مانند ایبوپروفن، آسپرین، ژلوفن، نوافن، دیکلوفناک، ناپروکسن و مفنامیک اسید خودداری کرد. چراکه ممکن است در این بیماری، باعث خون ریزی شود. در حوزه سلامت همواره بر تقدم پیشگیری بر درمان سخن گفته می شود.
#سلامت
💡خواص طالبی
▫️ضدافسردگی و استرس
▫️ منبع غنی "پتاسیم "، که به طبیعی شدن تپش قلب و رسیدن اکسیژن برای مغز کمک می کند.
#سلامت
آب زيادي بنوشيد !💧
▫️آب باكتريها را از مثانه ميشويد و بيرون ميريزد و از تجمع آنها درمثانه جلوگيري ميكند
▫️به يادداشته باشيدتاتعداد باكتريها به يك عدد معيني نرسد، عفونت ادراري اتفاق نمي افتد
#سلامت
مداحی_آنلاین_نماهنگ_باب_حاجات_نریمانی.mp3
6.4M
دل پر درد و دنیای نامرد
من از همه طرد و بی کس و یارم
#جاماندگان💔
#استودیویی🔊
#سید_رضا_نریمانی🎙
#7_روز تا #اربعین🏴
هدایت شده از ❤عاشقانه های حلال❤
♨️توسل به امام زمان؛بهترین توسل ها
💠آیت الله جاودان:
🔸صبح و شام به #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف توسل کنید.
زیارت آل یس و نماز امام زمان توسلهای خوبی است.
🔸نمازهایتان را تصحیح کنید؛ یعنی تقلید و وضو و غسل و مسائل نماز را تصحیح کنید.
بعد هم نماز را در اول وقت بخوانید.
برای امام عصر (عجل الله فرجه) صدقه بدهید و صلوات برای فرج ایشان بفرستید.
امیداست که نظر لطف ایشان همراه ما شود و نجات پیدا کنیم انشاءالله.
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#اَللّهمّعجّلفَرَجَهوسَهِّلمَخْرَجَهُ
#بِحقِّحسینالشَّهید
#طوفان_الاقصی
☘🍁🌹🌹🪴🪴☘🍁🌹
کشتی نوح نشد منتظر هیچ کسی
این حسین است که با خود همه را خواهد برد
#6_روز تا #اربعین🏴
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌺
#_فلافل
مواد لازم:
نخود خیس خورده2 لیوان
پیاز 2 عدد
سیر6 حبه
بیکینک پودر1 قاشق چایخوری
آویشن1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزنصف قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
✍طرزتهیه:
نخود خیس خورده و پیاز و سیر را دوبار چرخ کنید و به آن نمک،فلفل، آویشن و بکینگ پودر را اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید، سپس در یک ظرف گود روغن بریزید و مخلوط را با دست فرم داده و در روغن داغ سرخ کنید.
1.هیچوقت به مایه ی فلافل تخم مرغ اضافه نکنید،زیرا طعم واقعی فلافل از بین می رود و مانند کتلت خواهد شد 2.برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود 3.برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود 4.برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت، شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد
#آشپزی