🔘 جمهوریت میراث روح الله است
♦️ گزیده؛ برخی به غلط فکر میکنند و تلقیشان این است که جمهوریتی که ضمیمه اسلامیت نظام شده است به خاطر شرایط و قوانین حاکم بر نظامات سیاسی جهان بوده و به نوعی وارداتی و تقلید از سایر حکومتهای غربی میباشد که انقلابیون ایران و در رأس آنان امام خمینی(ره) ناگزیر به گنجاندن آن در کنار اسلامیت نظام شدهاند! که مثلاً در فضای بین الملل وجهه دموکراتیکتری به خود بگیرند و در فضای داخلی کشور نیز اینگونه وانمود کنند که نظام سیاسی تشکیل شده بعد از انقلاب 57 مردم سالار است. تحلیل نگارنده این است؛«در حالی که علیرغم اینکه اساساً جمهوریت به معنای حقوق، مسئولیت و نقش مردم در تعیین سرنوشت خود و جامعه در متن و درونمایه دین میبن اسلام وجود دارد و به عبارتی از آن میجوشد و منفک از آن نیست که لازم باشد به آن ضمیمه شود؛ ولی به خاطر اهمیت ویژه آن و اینکه در طول تاریخ آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است حضرت امام خمینی(ره) آن را در کنار اسلامیت نظام آورده و پررنگ نموده است.»
✍️ حسین کاوه
#امام_خمینی
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
مسئلهی انتخابات یکی از اصلیترین مسائل فعلی جامعه است. اکنون این سؤال مطرح میشود که آیا عدم شرکت در انتخابات راهحل مناسبی است و یا اصلاً سبب برطرف شدن مشکلات کشور خواهد شد؟
✍️ الهه دهقانی
متن کامل در خبرگزاری رسا
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#فرهنگ_گفت_و_گو
1️⃣ #باکاربران: امیدوارم امروز کاندیداهای محترم دست از بگو مگوها بردارند، مردم خسته هستند.
🔗 آماده نظرات شما در مسیر مشارکت حداکثری هستیم
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
انتخابات و مساله کثرت طالبان قدرت.doc
72.7K
#یادداشت مهم دکتر حسین کچویان
⏪ ریاست جمهوری؛ علم سیاست، اقتصاد یا هنر؟
📌این یادداشت برای همه کسانی که رأی می دهند یا نمی دهند، لازم است.
تشخیص مغالطه تخصص و سیاست همیشه بهسادگی ممکن نیست. آنکه در بیانیه انتخاباتی خود میگوید حل مشکلات اقتصادی کشور نیازمند علم و تخصص است و با داغ و درفش نمیشود و با این اظهارات میخواهد نامزدهای دارای سابقه نظامی را از دور خارج کند درحقیقت از این مغالطه استفاده میکند زیرا فردی با سابقه نظامی بهدنبال آن نیست که این سابقه نظامی را برای حل مشکلات کشور بهکار گیرد کمااینکه تخصصهای مدعی بر فرض وجود مبنای تعیین تصمیمات سیاسی برای حل مشکلات کشور نیست. آنجایی که نامزدی میگوید «تحقق پیشرفت اقتصادی شتابان و مردمی، به همبستگی ملی در داخل، تعامل هوشمندانه با غرب، همکاری سازنده و پویا با شرق و هماهنگی برادرانه با همسایگان نیاز دارد و این امر احتیاج به علم و دانش و تجربه دارد»، عینا درحال انجام مغالطهای مشابه است.
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#فرهنگ_گفت_و_گو
2️⃣ #باکاربران: برخی نامزدها می خواهند روی احساس مخاطب سوار بشوند و دوباره بر سر کار بیایند. ممنون از کانال نویسندگان حوزوی
🔗 آماده نظرات شما در مسیر مشارکت حداکثری هستیم
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#فرهنگ_گفت_و_گو
3️⃣ #باکاربران:
یادش بخیر بچه بودیم،
بزرگترا تو آستین مون فوت میکردن
مثلا بازومون کت و کلفت بشه بعد ما رو می انداختن به جون بقیه بچه ها!
#همتی_طور
🔗 آماده نظرات شما در مسیر مشارکت حداکثری هستیم
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#فرهنگ_گفت_و_گو
4️⃣ #باکاربران: نیاز به گفتگو نیست کارنامه هشت سالشون رو داریم می بینیم همسایه مون از نداشتن دارو فلج شده.
🔗 آماده نظرات شما در مسیر مشارکت حداکثری هستیم
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#فرهنگ_گفت_و_گو
5️⃣ #باکاربران: یه پیشنهاد: تمام کاندیداهای جریان انقلاب تا اتمام انتخابات در صحنه بمانند و فرصتی ناب برای پیروزی بسازند: هر کدام بگویند در بررسی شرایط کشور و مناظرات به این رسیده اند که" من هم به رئیسی رای می دهم" .
🔗 آماده نظرات شما در مسیر مشارکت حداکثری هستیم
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
مدل مناظرات
1️⃣مناظرات فعلی
نامزدها به راحتی از پاسخگویی طفره رفتند و به موضوعات حاشیه مشغول شدند. هر کس از یک مساله ای صحبت می کردند و سایرین بی توجه به آن بودند و هیچ نظری نداشتند و جلسه غیر از بگو مگو های خارج از متن اولش، خیلی خشک و بی روح بود و بیشتر شبیه مصاحبه بود تا مناظره!!!
مدل پیشنهادی
ابتدا از هر نامزدی یک مساله پرسیده شود و طبق زمان بندی نامزد مربوطه برنامه و نگاه خود را نسبت به آن بیان کند. سپس سایر کاندیداها به نقد دیدگاه او بپردازند و در پایان فرصتی داده شود تا به نقدهای سایر افراد پاسخ بدهد.
فایده مدل جایگزین
۱-هیچ نامزدی توان فرار از پاسخ و به حاشیه رفتن نخواهد داشت.
۲- مناظره حالت علمی و جدی پیدا می کند.
۳-،مردم قدرت مقایسه بین دیدگاه های کاندیداها را پیرامون یک مساله پیدا می کنند.
البته این مدل در دوره های قبل تا حدودی وجود داشت که بهتر بود بصورت کامل ادامه پیدا کند.
1️⃣مزیت های مناظره
با وجود فرصت های متعدد و بیشماری که کاندیداها در رسانه ملی و فضای مجازی و سفرهای استانی دارند ولی مناظرات یکی از اثر گذارترین گزینه ها برای سنجش افراد است و بینندگان برنامه، بهتر به مقایسه نامزدها می پردازند. در این گفتگوها، اخلاق، آرامش، صلابت، تسلط بر موضوع، درک مسائل و اولویت بندی دغدغه های مردم، منطق و نظام باورهای نامزدها به نمایش گذاشته می شود.
2️⃣آسیب های مناظرات فعلی
متاسفانه برخی نامزدها در این مناظرات بیش از پرداختن به برنامه های خود و نقد برنامه های سایر کاندیداها، به تخریب و توهین رقبا و خارج شدن از موضوعات و سوالات برنامه می پردازند. در مقابل چشم میلیون ها انسان دروغ و بداخلاقی رواج پیدا می کند و سابقه و آبروی شخصیت های نظام و خانواده های محترمشان لطمه می خورد و مردم بجای فهم نقاط قوت و ضعف برنامه ها، هیجانات کاذب،خطرناک و ناراحتی را تجربه می کنند.
راه حل
مناظرات در دو بخش برگزار شود؛ به این ترتیب که در چند مناظره کارشناسان مورد تایید نامزدها در بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی همدیگر را به چالش بکشانند، که این کار #رشد_اجتماعی را به دنبال خواهد داشت و مباحث با کمترین سوگیری های ممکن پیش خواهد رفت و در بخش دوم، فقط یک جلسه مناظراتی با موضوع مدیریتی بین همه نامزدها ایجادشود تا مردم آرامش و اخلاق و منطق کاندیداها و شگرد غلبه بر جنگ روانی رقبایشان را در فرایند مقایسه ای کشف کنند.
✍️امین محمدلو
#مناظرات
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴دو لبه مشارکت و کُندی مسئولان
این روزها مشارکت به واژه ای پرتکرار تبدیل شده است. نوع کاربرد واژه سبب شده تا تلقی غالب بار مشارکت را بر دوش مردم بگذارد.
اما اگر مشارکت را مفهومی دولبه بدانیم که یک سمت آن بر دوش مردم و سمت دیگر آن بر دوش مسئولان باشد، به راحتی می توان پرده از تحریف ناخواسته این واژه مقدس برداشت و تهدید اصلی مشارکت را بازنمایی کرد.
می توان ادعا کرد هرجا مشارکت مسئولان پر رنگ بوده، مردم نیز سنگ تمام گذاشته اند..
اجتماع بی نظیر مردم در تشییع پیکر پاک حاج قاسم، نشان هم بستگی و همدلی و همراهی مردم با مسیری است که او با خون خود به اثبات رسانده بود.
زمان هشت سال دفاع مقدس نمونه بارز دیگر این مشارکت بود.
همه این شواهد نشان می دهد راز تهدید مشارکت مردمی را باید در کم کاری ها و بی دردی ها و بی توجهی ها و مسئولیت گریزی مسئولین جستجو کرد نه در جنجالی کردن انتخابات یا حضور افراد بی صلاحیت یا جناحی کردن انتخابات.
آدرس غلط در مورد مشارکت بازهم حاشیه امنی برای مقصران شرایط موجود - بخوانید تهدیدهای بالفعل و اصلی مشارکت- ایجاد کرده و عوامل احساسی بی ارتباط یا کم ارتباط را به عنوان تهدید مشارکت بیان می کنند، در حالی که جنجال و دو قطبی روند انتخاب را از عقلانیت انقلابی دور می کند و زمینه برای تصمیم درست از مردم می گیرد.
نتیجه صریح این آدرس غلط خارج کردن فرآیند انتخابات از روند عقلانیت انقلابی و ایجاد حاشیه امن برای تهدید کنندگان بالفعل مشارکت است.
✍سیدصابر رضایی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✅یادداشت: رژیم رسانهای و انتخابات
عدم رعایت رژیم رسانهای در آستانهی انتخابات، جامعه را دچار هیجانات انتخاباتی و درنتیجه اغتشاش و عدم امنیت میکند. توجه به قدرت رسانهها در شرایط کنونی جامعه از این لحاظ دارای اهمیت است که انتشار یک پیام، تصویر یا فیلم هرچند ادعای بیاساس و کذبی را مطرح کند، ممکن است منجر به ناآرامی فضای عمومی جامعه شود.
✍️مریم غازی اصفهانی
🌐 متن کامل
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN