📝جامعه مدرسین در بیانیه ای اعلام کرد:
🔻اقدام حقارت بار حاکمان امارات، خودفروشی و خودباختگی است
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در محکومیت توافق و عادی سازی روابط امارات با اسرائیل بیانیه ای صادر کرد که بدین شرح است:
مطالعه متن کامل:
https://hawzahnews.com/news/914550
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
🍂سلسله مباحث: طلبه، هویت و رسالت 🍂 شماره 2
🔹موضوع: هویت یابی و بصیرت صنفی
🔰طلاب علوم دینی که به هدف سربازی امام عصر (عج) و پاسداری از آیین حیاتآفرین الهی متاع اندک دنیا را رها کرده و از برخورداریها و نعمتهای آن چشم پوشیده و در یک معامله بزرگ با خدا، به سوی حوزههای علمیه رو کردهاند، طی سالهای متمادی و در یک فرایند پر پیچ و خم و دشوار گوهر وجود خود را در کانون آموزش و پرورش حوزوی جلا بخشیده و به مرور زمان مشعلداران هدایت و سفیران دین آسمانی خواهند شد.
🔰این فرایند طولانی مدت در میانه راه با مشکلات و آسیبهای فراوانی روبرو است و جز به صبر و بصر و معرفت و استقامت کامل نخواهد شد.
وَلايَحْمِلُ هَذَا الْعَلَمَ إِلّا أَهْلُ الْبَصَرِ وَ الصَّبْرِ[1]
هر مسلمانی باید پیش از اقدام به هر کاری بصیرت و معرفت لازم را در آن کسب کند. امام صادق (ع) فرمودند:
الْعَامِلُ عَلَى غَيْرِ بَصِيرَةٍ كَالسَّائِرِ عَلَى غَيْرِ الطَّرِيقِ لايَزِيدُهُ سُرْعَةُ السَّيْرِ إِلَّا بُعْداً[2]
کسی که بدون بصیرت عمل کند، مانند کسی است که در بیراهه میرود. هرچه سریعتر حرکت کند دورتر می گردد.
امام علی (ع) نیز به کمیل فرمودند: يا كميل ما من حركة إلا و أنت محتاج فيها إلى معرفة
کمیل! هیچ حرکت و رفتاری نیست مگر آن که تو در آن نیاز به معرفت داری
در کنار بصیرت در دین، بصیرت اجتماعی و سیاسی، بصیرت در زندگی فردی، و بصیرت صنفی یعنی بصیرت در ایفای نقش اجتماعی از لوازم حرکت یک طلبه در این مسیر دشوار است.
اللَّهُمَّ اجْعَلِ النُّورَ فِي بَصَرِي وَ الْبَصِيرَةَ فِي دِينِي[3]
الامامُ الصّادِقُ (ع): کانَ عَمّنا العَبّاسُ نافِذُ البَصيرَة، صَلِبُ الايمانِ.[4]
قُلْ هذِهِ سَبیلی أَدْعُوا إِلَی اللّهِ عَلی بَصیرَةٍ أَنَا وَ مَنِ اتَّبَعَنی[5]
🔰برای تبیین نیاز به بصیرت راه طولانی در پیش نداریم. به دلیل عقلانی و تجربی نیز میتوان نیاز به بصیرت را نشان داد. همه ما وقتی وارد محیط جدیدی میشویم تلاش میکنیم که دید کامل و اطلاعات جامعی از آن بدست آوریم که در استفاده بهینه از آن محیط موفقتر باشیم. احتمالا همه ما زمانی که برای اول بار به مدرسه علمیه وارد شدیم در جستجوی امکانات مدرسه، مراکز اداری، جهت قبله، محل کتابخانه، نمازخانه، پارکینگ، حمام و ... ، زمانی را صرف کردهایم و اکنون از صرف آن زمان نیز خرسندیم. با این که نهایت استقرار ما در آن مدرسه بیش از چند سال نیست.
🔰طلبهای که به حوزه علمیه آمده در فضای جدیدی پانهاده که سالها در آن استقرار خواهد داشت و آینده شخصیتی خود بلکه آخرت و ابدیت خود را بدان رقم خواهد زد. بیشک طلبه برای حیات حوزوی خود نیاز به بصیرت دارد. یعنی همان دید کامل و اطلاعات جامع را نه تنها در مورد فضای مادی و داخلی مدرسه علمیه بلکه برای کل حوزه باید به دست آورد تا بهره او از حوزه کاملتر شود.
🔰تفاوت شهید مطهری با برخی از دیگر علما، به همین بصیرت بازگشت دارد. به خوبی مشهود است که کارکرد اجتماعی شهید مطهری بسیار بیش از دیگران بوده و نقش موثری که وی در جامعه ایفا کرده با آنچه که از دیگران دیده میشود قابل مقایسه نیست.
منابع: . [1] نهج البلاغه، خطبه 173.
[2] الکافی، ج 1، ص 43.
[3] الکافی، ج2، ص 529.
[4] عمده الطالب، ص 356.
[5] یوسف 12: 108
@hozeh_ilam
حدیث روز 💠
💎 عاقبت نگاه کینه توزانه به پدر و مادر
🔻امام صادق سلام الله علیه:
مَن نَظَرَ إلی أبَوَیهِ نَظَرَ ماقِتٍ وهُما ظالِمانِ لَهُ، لَم یَقبَلِ اللَّهُ لَهُ صَلاةً
❇️ کسی که به پدر و مادرش کینه توزانه بنگرد، حتّی اگر بر او ستمکار باشند، خداوند نمازی را از او نمی پذیرد.
📚 شناخت نامه نماز: ج ۲ ص ۶۰۶
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
قابل توجه طلاب محترم: نمرات نهايي امتحانات مردادماه وارد كارنامه تحصيلي شده است جهت مشاهده به پنل شخصي در نجاح ـ كارنامه نيمسال شهريور99 غيرحضوري مراجعه فرماييد.
https://eitaa.com/figurativehozeh
بيانيه مركز مديريت حوزه هاي علميه در محكوميت اعلان رابطه كشور امارات با رژيم جعلي و غاصب اسرائيل كودك كش
@hozeh_ilam
◼️ آیتالله تسخیری دار فانی را وداع گفت
آیت الله محمد علی تسخیری مشاور مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام در سن ۷۶ سالگی دار فانی را وداع گفت.
hawzahnews.com/news/914636
@Hawzahnews
مناسبت: سه شنبه 28 مرداد / کودتای 28 مرداد
سخنران: #امام_خامنه_ای / ۱۳۹۴/۰۸/۱۲
موضوع:درسی که باید از حادثه ۲۸ مرداد گرفت
«حادثهای در کشور ما در سال ۱۳۳۲ اتّفاق افتاد -حادثهی بیستوهشتم مرداد- که یکی از حوادثی است که ملّت ایران را با تجربهها آمیخته میکند، مانع از خطا و اشتباه دیدِ او میشود؛ در این حادثه یک تجربهی بزرگ برای ملّت ایران به وجود آمد، این تجربه را هرگز نباید فراموش کرد؛ بله، از سال ۳۲ تا حالا شصت سال میگذرد.
اوّلاً در خلال این شصت سال این قبیل حوادث تکرار شده است، ثانیاً حادثهی تاریخی وقتی حامل درس است، گذشت زمان تأثیری ندارد و باید از آن درس گرفت. حادثه از این قرار بود که دولت مصدّق که نفت را، منبع ثروت ملّی کشور را از چنگ انگلیسیها و از دست انگلیسیها با کمک افرادی که بودند -مرحوم آیتالله کاشانی و دیگران- توانست خارج کند، یک اشتباه تاریخی انجام داد و آن #تکیهی_به_آمریکا بود.
🌸 @nedaye_tahzib
TarhKoli_Ketabcheh.pdf
2.05M
🔸خلاصه کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» | پایههای فکری نظام اسلامی
📝 حضرت آیتالله خامنهای در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۵۳ در مسجد امام حسن علیهالسلام مشهد جلساتی با عنوان «طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن» داشتهاند. ایشان با اشاره به اهمیت این مباحث گفتهاند: «این جلسات، پایههای فکری برای ایجاد یک نظام اسلامی است.» ۱۳۸۱/۰۴/۰۴
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR خلاصه جلسات «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» که حضرت آیتالله خامنهای از آن تحت عنوان «پایههای فکری نظام اسلامی» یاد کردهاند را در قالب یک کتابچه تولید کرده است. ساختار این محصول در هر جلسه شامل مواردی چون: «مقدمهی توضیحی»، «نشانی و ترجمهی آیات»، «واژگان کلیدی»، «نکات کلیدی» و «بُرشی کوتاه از متن» است.
➕ این محصول با «دستهبندی و خلاصهسازی» محتوای کتاب میتواند خوانندگان را در «مطالعهی سریع» و «فهمِ نکات اصلی و رئوس مباحث حضرت آیتالله خامنهای» یاری دهد.
@hozeh_ilam
🔻 در پیامی؛
◾️ رهبر انقلاب درگذشت حجتالاسلام والمسلمین تسخیری را تسلیت گفتند
➖ حضرت آیت الله خامنهای در پیامی درگذشت عالم مجاهد و زبان گویای اسلام و تشیع حجتالاسلام والمسلمین تسخیری را تسلیت گفتند که متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأثر و تأسف اطلاع یافتیم که عالم مجاهد و زبان گویای اسلام و تشیع جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ محمدعلی تسخیری رحمةاللهعلیه دار فانی را وداع گفته است. کارنامهی این مرد نستوه و خستگیناپذیر در انواع خدمات برجسته در مجامع جهانیِ اسلامی حقاً درخشان است. عزم راسخ و دل پرانگیزهی ایشان حتی بر ناتوانیهای جسمانی در چند سال اخیر فائق میآمد و حضور مؤثر و برکت وی را در هر نقطهی لازم و مفید استمرار میبخشید. مسئولیتها و خدمات ایشان در داخل کشور نیز فصل جداگانه و ارزشمندی از تلاشهای این روحانی فاضل و متعهد است. اینجانب به خاندان و بازماندگان مکرم و نیز به همهی همکاران و دوستان ایشان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت و رضوان الهی را برای وی مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۸ مرداد ۱۳۹۹
@HawzahNews | خبرگزاری حوزه
🔻نیمنگاهی به سیر مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص آموزش وپرورش؛
❇️ ۷۰ پرسش و پاسخ برآمده از بیانات رهبر انقلاب پیرامون سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
آنچه در پی میآید طرح سئوالاتی از بیانات مقام معظم رهبری در دیدارها و مناسبتهای گوناگون با فرهنگیان و سیاست گزاران عرصه تعلیم و تربیت است که پاسخ های آن نیز از آرشیو بیانات معظم له به استناد پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری استخراج شده است.👇👇
hawzahnews.com/news/914623
@hozeh_ilam
🍂سلسله مباحث: طلبه، هویت و رسالت 🍂 شماره 3
🔹موضوع: تعریف طلبگی
بر طبق تعالیم اسلام، روحانیت سِمَت و مقامی نیست که در سایه آن روحانیون امتیازات مادی کسب کنند یا حرفهای که نظیر حرفههای دیگر یک دسته آن را پیشه و وسیله امرار معاش خود قرار دهند. روحانیت در اسلام به معنی آراسته بودن به فضیلت علم و تقوا و مجهز بودن برای انجام یک سلسله وظایف اجتماعی دینی و واجبات کفایی است. بی آنکه علم و تقوا سرمایه دنیاطلبی گردد.
ولایت، رهبری، روحانیت، شهید سید محمد حسین بهشتی، ص 139.
@hozeh_ilam
💠 حدیث روز 💠
💎 دو عملی که هیچکدام به تنهایی پذیرفته نمیشوند
🔻امام رضا علیهالسلام:
لاَ تَدَعُوا اَلْعَمَلَ اَلصَّالِحَ وَ اَلاِجْتِهَادَ فِي اَلْعِبَادَةِ اِتِّكَالاً عَلَى حُبِّ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ لاَ تَدَعُوا حُبَّ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ وَ اَلتَّسْلِيمَ لِأَمْرِهِمْ اِتِّكَالاً عَلَى اَلْعِبَادَةِ فَإِنَّهُ لاَ يُقْبَلُ أَحَدُهُمَا دُونَ اَلْآخَرِ
❗️مبادا اعمال نيك را به اتكاى حب و دوستى آل محمد صلّى اللّه عليه و آله رها كنيد و مبادا دوستى آل محمد را به اتكاى اعمال صالح از دست بدهيد زيرا هيچ كدام از اين دو به تنهائى پذيرفته نميشود.
📚 بحارالأنوار (جلد ۷۵) / ترجمه خسروی، ج ۲، ص ۲۹۵
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
پویش این خانه عزادار حسین است توسط حوزه علمیه دهلران و اهدای کتیبه به مردم شهرستان
@hozeh_ilam
⭕️ دست از مغالطه برداریم/ مقایسه عزاداری در شرایط کرونا با جهاد، اشتباه و انحراف است
حجتالاسلاموالمسلمین عبداللهی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:🔻
◻️گاهی آگاهانه یا غیرآگاهانه مغالطه میشود مثلا عزاداری در شرایط کرونا را با جهاد مقایسه و ادعا میکنند، همان طورکه در جهاد و دفاع، رزمندگان خودشان را در معرض خطر قرار میدهند، پس در عزاداری ها و مسائل مشابه آن هم نباید نگران خطرات و آسیب ها باشیم!
واضح است که این یک خط اشتباه و انحرافی است.
مثل آن است که بگوییم چون روزه یک امر مهم و واجب هست، پس انسان مریض هم باید این فریضه را انجام دهد ولو اینکه ضرر داشته باشد یا اینکه نماز چون عمود دین و از واجبات هست حتی در موقعی که وضو برای انسان ضرر دارد باید وضو بگیرد و نمازش را بخواند.
متاسفانه برخی افراد این قبیل مقایسه ها را از خودشان ساخته اند، اما ما باید درچاچوب احکام شرع و طبق آنچه فقها و مراجع ما براساس منابع خاص خودش احکام را بیان کرده اند عمل کنیم.
◻️ حفظ شعائر یکی از افتخارات ماست اما طبیعی است که در هر شرایطی نظر کارشناسان مورد اطمینان و مرجع میباشد. لذا میبینیم مقام معظم رهبری و مراجع بزرگوار در این ایام بر زنده نگهداشتن و احیاء شعائر با حفظ سلامتی و توجه به خطوطی که کارشناسان بیان می کنند، بسیار تاکید میکنند.
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
🏴 مخابرات هم تماشای «هیئت آنلاین» را رایگان کرد
📺 سامانه هیئت آنلاین به نشانی heyatonline.ir بستری برای پخش زنده هیئات و مراسم های مذهبی است که ترافیک استفاده از آن برای کاربران در کلیه اپراتورها رایگان است.
@HawzahNews
🔔 جزئیات برنامههای حسینیه تلویزیونی ایران اعلام شد
https://hawzahnews.com/x9MZX
@hozeh_ilam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری #ندای_تهذیب
#چهارشنبه_های_اخلاقی
🔸موضوع: آثار دنیوی و اخروی نیکو سخن گفتن
🔸 سخنران: #امام_خامنه_ای
@hozeh_ilam
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | سیلیِ اعتماد به آمریکا
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «هر ملّتی به آمریکا اعتماد کرد، ضربه خورد؛ حتّی آن کسانی که دوست آمریکا بودند. حالا در کشور ما دکتر مصدّق به آمریکاییها اعتماد کرد؛ برای اینکه بتواند خود را از زیر فشار انگلیسها نجات بدهد، به آمریکاییها متوسّل شد؛ آمریکاییها به جای اینکه به دکتر مصدّق که به آنها حسن ظن پیدا کرده بود کمک کنند، با انگلیسها همدست شدند، مأمور خودشان را فرستادند اینجا و کودتای ۲۸ مرداد را راه انداختند. مصدّق اعتماد کرد، کتکش را [هم] خورد؛ حتّی کسانی که با آمریکا میانهشان هم خوب بود و به آمریکا اعتماد کردند، ضربهاش را خوردند.» ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانه سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، نماهنگ «سیلیِ اعتماد به آمریکا» را منتشر میکند.
@hozeh_ilam
توزیع ۷۰ سبد غذایی در ادامه طرح مواسات و همدلی توسط طلاب حوزه علمیه ایوان بین نیازمندان شهرستان ایوان
@hozeh_ilam
پخت و پخش غذای نذری در مناطق محروم آبدانان توسط طلاب این شهرستان
@hozeh_ilam
🍂سلسله مباحث: طلبه، هویت و رسالت 🍂 شماره 3
🔹موضوع: طلبه و انتخاب مأموریت
طلبه مانند هرکس دیگر باید در نظام تقسیم کار اجتماعی کاری را برعهده گیرد و دغدغة انجام آن را داشته باشد. طلبه پس از دورة تحصیل باید باری را از زمین بردارد، گرهی ناگشوده را باز کند، دردی را دوا کند و حضور خود را بنمایاند. طلبه باید دست به اقدامی زند، کاری عرضه کند، نتیجهای تحویل دهد، خروجیای داشته باشد، طرح مفیدی را به سرانجام رساند.. . و هرگز نباید وجود و عدم او برای جامعه مساوی باشد. طلبه باید خود را مکلف به یاری دین خدا[1] و ارائه خدمتی بداند و برای آن خود را از پیش آماده کرده باشد.
طلبه باید یک نقش اجتماعی و کارکرد مثبت برای خود تعریف کند و تعهدی برای اجرای یک برنامه بدهد و سنگری را با مسئولیت و تعهد پر کند و گوشهای از مرز فرهنگی را پاسداری نماید به گونهای که خیال دیگران از حضور و ظهور او در آن عرصه آسوده گردد. طلبه باید یک عضو مفید برای پیکرة اجتماع باشد؛ یک بازوی توانا، چشم بینا، گوش شنوا، زبان گویا یا.. . . یک کارگزار امین برای اهداف امام عصر (عج)، و با قوت و قدرت آن وظیفه را به انجام رساند[2]. در این صورت رسالتمند و هدفدار است و دَین خود را به جامعه ادا کرده است.
برای این منظور لازم است طلبه از آغاز طلبگی احساس تعهد کند، برای یافتن آن نقطة کور یا آن بار زمینمانده با مطالعه و مشاوره و تأمل تلاشی کند و از میان فهرست بلند نیازهای اجتماعی ـ به تناسب توان و استعداد و هویت صنفی خود و رسالت روحانیت ـ مسئولیتی را انتخاب کرده و خود را برای انجام آن آماده و داوطلب گرداند. اما این انتخاب چگونه صورت میگیرد؟
به صورت طبیعی طلبه از میان خدمات اجتماعی رانندگی و فروشندگی و صنعتگری را انتخاب نمیکند. طلبه #هویتی_فرهنگی دارد و اصالتا مسئولیت او از مقولة #تعلیم و #تربیت است.
هویت صنفی طلبه به دستة خاصی از خدمات و فعالیتهای فرهنگی معطوف است که در این انتخاب باید مورد توجه قرار گیرد.
سازمان روحانیت چند تعهد کلان اجتماعی دارد. مهمترین تعهدات این سازمان عبارتاند از
1-حفظ، ترمیم و بالندهسازی معرفت دینی و فهم شریعت نبوی، تحقیق و تلاش برای بهفهمی منابع دینی و کشف آفاق نظری ناگشوده و تبیین نظامات فکری دینی.
2-تبلیغ دین، و حفظ، ترمیم و بالندهسازی فرایند آن.
3-تربیت الهی انسانها و تزکیه نفوس
4-تلاش برای تحقق دین در سطح جامعه و اداره دینی نظام اجتماعی.
5-دفاع از دین در مقابل دشمنیها
منابع:
[1]. ان تنصروا الله ینصرکم (محمد 47: 7)
[2]. فخذها بقوه، اعراف 7: 145.
#ویژه_طلاب
#انتخاب_ماموریت
🌿 tahzib-howzeh.com
@hozeh_ilam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مناجات
إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَ الأِنْقِطَاعِ إِلَيْكَ
خدایا كمال جدايى از مخلوقات را، براى رسيدن كامل به خودت به من ارزانى كن
وَ بِیَدِکَ لَا بِیَدِ غَیْرِکَ زِیَادَتِی وَ نَقْصِی وَ نَفْعِی وَ ضُرِّی
و سود و زیان من، همه به دست توست نه غیر تو
#مناجات_شعبانیه #امام_خمینی
🌻 @nedaye_tahzib
💠 حدیث روز 💠
🏴 احوالات امام کاظم(ع) در ماه محرم
🔻امام رضا علیهالسلام:
كانَ أبي إذا دَخَلَ شَهرُ المُحَرَّمِ لايُرى ضاحِكا... فَإذا كانَ يَومُ العاشِرِ كانَ ذلِكَ اليَومُ يَومَ مُصيبَتِهِ و حُزنِهِ و بُكائِهِ؛
◼️چون ماه محرّم مىرسيد، كسى پدرم را خندان نمىديد...
◼️چون روز دهم فرا مىرسيد آن روز، روز سوگوارى و اندوه و گريه او بود.
📚 وسائل الشيعه: ج ۱۰، ص ۵۰۵
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
🔻 با ارائه محتوای دیجیتالی؛
🔔 دوره میثاق طلبگی(۱) ویژه داوطلبان جدید الورود حوزه آغاز شد
◻️این طرح، دورهای اخلاقی ـ تربیتی است که داوطلبان ورود به حوزه های علمیه در این دوره با اهداف و رسالتهای حوزه و روحانیت، بخشها و ظرفیتهای موجود در حوزه، زیّ طلبگی آشنا میشوند و پس از بررسیها و ارزیابیهای مناسب در این دوره، افراد واجد صلاحیت جهت پذیرش در حوزه های علمیه انتخاب میشوند و در واقع آخرین مرحله از مراحل پذیرش داوطلبان جهت ورود به حوزه علمیه محسوب می شود.
◻️ البته امسال بخاطر محدودیت هایی که جهت اجتماعات ایجاد شده به تشخیص مدیریتهای استانی این دوره به یکی از دو صورت متمرکز یا غیر متمرکز برگزار می شود.
◻️لازم به یادآوری است که طلابی که پس از شروع نیمسال اول پذیرش میشوند باید قبل از آغاز نیمسال دوم این دوره را بگذرانند.
◻️ محتواهای مورد نیاز داوطلبان ورود به حوزه های علمیه پیش از این تهیه و از هم اکنون در سایت معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه به آدرس www.tahzib.ismc.ir بارگذاری شده است.
📑 آیین نامه میثاق طلبگی ۱:
tahzib.ismc.ir/uploads/aenname-misagh۱.pdf
📑 شرح وظایف مسئولان گروهها:
tahzib.ismc.ir/uploads/vazaef-misagh۱.pdf
•┈┈••✾••┈┈•
📲کانال خبرگزاریحوزه تنها مرجع رسمی اطلاعرسانی حوزههای علمیه در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
تصاویر اجرای پویش «این خانه، عزادار حسین است» در شهرستان دهلران را می توانید در لینک زیر مشاهده فرمایید:
https://hawzahnews.com/x9N5y
@hozeh_ilam
🏴 لوح | نگهبان خیمه طوفان زده
▪️حضرت آیتالله خامنهای: «در طول آن پنجاه-شصت سال پس از رحلت پیغمبر، اسلام طوری تغییر یافته بود که در دنیای اسلام، جگرگوشگان پیغمبر را علناً کشتند و اسیر کردند. امام حسین مانند آن میخ عظیمی شد که این خیمهی طوفانزده را با خون خود نگهداشت.» ۱۳۸۰/۱۲/۲۱
▫️پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن ماه محرمالحرام، لوح «نگهبان خیمه طوفان زده» را منتشر میکند.
▪️دریافت نسخه قابل چاپ
farsi.khamenei.ir/photo-album?id=46281