هدایت شده از hussein is my life
سلام علیکم
حلول ماه مبارک و پیشاپیش عید نوروز بر شما مبارک
استاد گرامی
همیشه در قلب ما هستی و از بیانات ارزشمند شما استفاده کافی می برم.
انشاالله پر قدرت تر از همیشه در راه روشنگری مکتب اهل بیت علیهم السلام قدم بردارید و توفیقات شما در سایه ملوکانه بقیت الله الاعظم رو به فزونی باشد.
شما همیشه به لطف خدا عزیز بوده اید و در قلب ما جایگاه ویژه دارید.
شاگرد کمترین شما
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
2_1152921504615511379.mp3
5.68M
🔰 سلسله برنامههای پاسخ به شبهات
✍ پاسخ به شبهه:
⁉ آیا روزه مانع پیشرفت نیست؟
🎙 استاد جواد حیدری
کاری از مجموعه ندای شیعه
🔘 @javadheidari110
هدایت شده از باقری مقدم
سلام استاد بزرگوار بنده که شخصا خیلی چیزها از شما یاد گرفتم. بخصوص در کلاس مناظرات که خیلی عالی بود. نکته مهم کلاس شما کاربردی کردن علوم دینی بخصوص عقلی نقلی هست در عرصه اجتماع با این روش یه طلبه ساده مثل بنده هر جا باشه میتونه با رصد منابع جواب شبهات رو تا حدود مقبولی به مخاطبش بده، و این خیلی مهمه که در کمترین زمان بتونیم بهترین ،دقیق ترین و موجزترین جواب را داد.
نکته بعد اینکه سعی میکنید جواب پیامهای شخصی را سریع بدید و این برای استفاده به موقع از موقعیت خیلی عالیه
استاد بی اغراق بگم اگه امثال شما زیاد بودند عالی بود اونوقت میشد علاج واقعه قبل از وقوع. قبل از هر شبهه انتقال علوم مهمه که اصلا شبهه نباشه یا لااقل کم باشه.
تشکر استاد بزرگوار عاقبت بخیر شوید و شویم.🤲
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تجربیات نزدیک به مرگ
🎤#استاد_جواد_حیدری
#شبهات_ماه_مبارک_رمضان (۳)
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
عیب پوشی امام زمان علیهالسلام به چه معناست؟.mp3
5.11M
⭕️جلسه
سیوششممعارفمهدویت
🔊استاد ارائهدهنده:
استاد جواد حیدری "زیدعزه"
⁉️عرضهی اعمال
محضر امامعصر -عجلاللهتعالیفرجهالشریف- چگونه با ستاریت خداوند
قابل جمع است؟
#عقائد
#امامت
#معارف_مهدویت
#برنامهی_رادیوئی_چشمبهراه
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
☀️ 🌤 🌤 ☀️ 🌤 ☀️ 🌤 ☀️
@ramezan_ghasem110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🔘تغییر خود یا دیگران؟
هدف بسیاری از افراد از مراجعه به مشاور و یا درمانگر تغییر اطرافیان مثل دوستان، همکاران، والدین ، همسر یا فرزندان است.
چرا که باور دارند اگر اطرافیان جوری که ایشان میخواهند، رفتار کنند، بسیاری از مشکلات حل میشود.
معمولا این افراد به طور تلویحی فهمیدهاند که تغییر دادنِ خودشان فرایندی سخت و نیازمند پیگیری، تغییر روش و منش و هزینه(عمدتا هزینه معنوی) است.
برای همین بیشترین تمرکزشان بر روی تغییرِ دیگران جمع میشود، و وقتی میبینند که مشاور و یا درمانگر، آنها را با این واقعیت مواجه میکند که تغییر دیگران دستِ ما نیست و بهتر است، روی تغییر خود تمرکز کنیم؛
فکر میکنند یا روانشناسی و دانشهای مرتبط به درد نمیخورد یا مشاور و درمانگر کارش درست نیست!
⭕️ نوروز زمان خوبی برای تغییر و رقم زدن روزی نو هست.
🌹هر روزتان نوروز
#تغییر
@javadheidari110
#سوال
📣 روزه گرفتن چه سودی دارد وقتی پولدار ها می توانند روزه نگیرند و کفاره آن را بدهند؟
🖌برای رسیدن به پاسخ نکاتی تقدیم می شود:
1⃣روزه از واجبات الهی است و برای کسانی که مکلف هستند واجب است. چه فقیر باشند و چه ثروتمند. در این صورت، اگر فرد ثروتمند بدون عذر، روزه گرفتن را ترک کند گناه کار است و فقط با توبه کردن و قضای آن روزه مورد بخشش قرار می گیرد و به هیچ وجه دادن کفاره باعث از بین رفتن گناه نیست.
2⃣کفاره متعلق به کسانی است که قادر به انجام عمل نشده اند و عذر شرعی و موجهی داشته اند. و هیچگاه فرد مکلَّف مخیر بین انجام واجب و دادن کفاره در صورت عادی نیست
.
3⃣ روزه گرفتن حکم خداست و باید امتثال شود و کسی نمی تواند بدون دلیل آن را ترک کند و اگر چنین کرد استحقاق عذاب الهی دارد. و کفاره هیچ گاه جای حکم الهی را نمی گیرد.
✅نتیجه اینکه: روزه بر کسانی که شرائط گرفتن دارند واجب و لازم است و این حکم الهی است و کفاره در صورتی راه گشاست که برای انجام اصل عمل عذر موجه داریم و به هیچ وجه قادر به انجام آن نیستیم.
⬅️پس گمان نشود پولدار ها قادر به دادن پول جای عبادت الهی هستند و نیازی به روزه گرفتن ندارند.
✍جواد حیدری
#شبهات_رمضان
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🔰 حقیقت نوروز
📌مقام معظم رهبری (مد ظله العالی):نوروز، یعنی روز نو. در روایات ما - بخصوص همان روایت معروفِ «معلّی بن خنیس» - به این نکته توجّه شده است. معلّی بن خنیس که یکی از رُوات برجسته اصحاب است و به نظر ما «ثقه» است، جزو شخصیتهای برجسته و صاحب راز خاندان پیغمبر محسوب میشود. او در کنار امام صادق علیه الصّلاة والسّلام زندگی خود را گذرانده و بعد هم به شهادت رسیده است. معلّی بن خنیس - با این خصوصیات - خدمت حضرت میرود؛ اتفاقاً روز «نوروز» بوده است - در تعبیرات عربی، «نوروز» را تعریب میکنند و «نیروز» میگویند حضرت به او میفرمایند : «أتدری ماالنیروز؟» آیا میدانی نوروز چیست؟
🔸بعضی خیال میکنند که حضرت در این روایت، تاریخ بیان کرده است! که در این روز، هبوط آدم اتّفاق افتاد، قضیه نوح اتّفاق افتاد، ولایت امیرالمؤمنین علیه السّلام اتّفاق افتاد و چه و چه. برداشت من از این روایت، این نیست. من این طور میفهمم که حضرت، «روز نو» را معنا میکنند. منظور این است: امروز را که مردم، «نوروز» گذاشته اند، یعنی روزِ نو! روزِ نو یعنی چه؟ همه روزهای خدا مثل هم است؛ کدام روز میتواند «نو» باشد؟
💢شرط دارد. روزی که در آن اتّفاق بزرگی افتاده باشد، نوروز است. روزی که شما در آن بتوانید اتّفاق بزرگی را محقَّق کنید، نوروز است. بعد، خود حضرت مثال میزنند و میفرمایند: آن روزی که جناب آدم و حوّا، پا بر روی زمین گذاشتند، نوروز بود؛ برای بنی آدم و نوع بشر، روز نویی بود. روزی که حضرت نوح - بعد از توفان عالمگیر - کشتی خود را به ساحل نجات رساند، «نوروز» است؛ روز نویی است و داستان تازهای در زندگی بشر آغاز شده است. روزی که قرآن بر پیغمبر نازل شد، روز نویی برای بشریت است - حقیقت قضیه همین است؛ روزی که قرآن برای بشر نازل میشود، مقطعی در تاریخ است که برای انسانها روز نو است - روزی هم که امیرالمؤمنین علیهالسّلام به ولایت انتخاب شد، روز نو است.
اینها همه، «نوروز» است؛ چه از لحاظ تاریخ شمسی، با اوّلِ ماه «حَمَل» مطابق باشد یا نباشد. این نیست که حضرت بخواهند بفرمایند که این قضایا، روز اوّلِ «حَمَل» - روز اوّلِ فروردین - اتّفاق افتاده است؛ نخیر. ...
✳️ من حالا به شما عرض میکنم. روزی که انقلاب پیروز شد «نوروز» است، روز نویی بود. روزی که امام وارد این کشور شد، برای ما نوروز بود. روز فتوحات عظیم این جوانان مؤمن و این ایثارگران ما در جبهه نبرد - علیه نظامیانی که از «ناتو» و «ورشو» و امریکا و شوروی و خیلی از مراکز دیگرِ قدرت تغذیه میشدند - روز پیروزی جوانان ما - با ایمانشان - بر آنها «نوروز» است؛ روز نو است.
⬅️حال اگر شما میخواهید روز اوّلِ فروردین را هم برای خودتان روز «نو» و نوروز قرار دهید، شرط دارد. شرطش این است که کاری کنید و حرکتی انجام دهید؛ حادثه ای بیافرینید. آن حادثه در کجاست؟ در درون خود شما! «یا مقلّب القلوب والابصار. یا مدبّراللیل والنّهار. یا محوّل الحول والاحوال. حوّل حالنا الی احسن الحال». اگر حال خود را عوض کردید، اگر توانستید گوهر انسانی خود را درخشانتر کنید، حقیقتاً برای شما «نوروز» است! اگر توانستید پیام انقلاب، پیام پیامبران، پیام امام بزرگوار و پیام خونهای مطهّرِ بهترین جوانان این ملت را - که در این راه ریخته شده است - به دل خودتان منتقل کنید، برای شما «نوروز» است.
⚜عزیزان من! سعی کنید روز اوّل فروردین را برای خودتان «نوروز» کنید. بعضی کسان روز اوّلِ فروردینشان «نوروز» نیست. ممکن است اوّل فروردین برای آنها از هر روز نحسی هم نحستر باشد! اوّل فروردین - «نوروز» - برای آنهایی که در درون خود، به فساد و انحطاط گرایش پیدا میکنند، آنهایی که خود را از خدا دور میکنند، آنهایی که خود را از هدفهای بلند این ملت و این انقلاب جدا میکنند، نوروز نیست، روز عید نیست، روز جشن و روز شادی نیست؛ شوم است! این، آن حقیقت مسأله در باب نوروز است.» ۱۳۷۷/۰۱/۰۱
@javadheidari110
⭕️پرسش:
❓ آیا دعایی که در هنگام تحویل سال جدید خوانده می شود «یا مقلب القلوب و الابصار ...» سند روایی دارد❓برخی در سند این دعا خدشه وارد می کنند❕❕
💠پاسخ💠
👌علامه مجلسی در زاد المعاد، می نویسند:
«در برخی کتب #غیر_معتبر روایت شده است که در هنگام تحویل سال جدید این دعا را 360 مرتبه بخوانند:
« یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال»
« ای کسی که تحول دل ها و گردش چشم ها در دست توست .ای تدبیر کننده شب و روز و ای تغییر دهنده سال و حال ، حال ما را به بهترین حال تغییر ده»
📚زاد المعاد ص328
❗️این دعا اگر چه دارای سند صحیحی نمی باشد اما با توجه به دو نکته خواندن آن رجحان دارد؛
1⃣ دارای محتوای صحیح و سازنده ای است .
2⃣در روایات متعددی آمده است که اگر از سوی اهل بیت ثوابی بر انجام عملی روایت شد، در حالی که آن روایت دارای سند صحیح نمی باشد و ضعیف باشد انسان می تواند به قصد رجا و مطلوبیت آن را بخواند و خداوند نیز پاداش میدهد.
🔷امام صادق علیه السلام فرمود:
« هر کس از ما اهل بیت روایتی دریافت کرد که مشتمل بر ثواب بر انجام کار خیر بود و او نیز آن اعمال را انجام دهد خداوند به او پاداش می دهد اگر چه ما آن را نگفته باشیم»
📚وسائل الشیعه ج1 ص80
✅ نتیجه اینکه: هر چند این دعا، سند محکمی ندارد ولی از باب تسامح در ادله ی سنن، قرائت آن به قصد رجاء و امید رسیدن به ثواب بلا اشکال هست.
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
#دانستنی_عیدانه
🪴 عیدتان مبارک 🪴
🌲 آنچه در سفره ی هفت سین ایرانیان باستان بوده، سه ویژگی داشته است:
1⃣ با "سین" شروع شود.
2⃣ روئیدنی
3⃣ خوردنی
🌹 با این سه شرط:
◀️سرکه
◀️سبزه
◀️سماق
◀️سیب
◀️سمنو
◀️سنجد
◀️سیر
سر سفره ی هفت سین، قرار داده می شود.
❇️ جالب این که، غیر از این هفت مورد (ظاهراً)، هیچ روئیدنی و خوردنی که با سین شروع شود، در لغت پارسی ، یافت نمی شود.
✍ جواد حیدری
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸
✨
🔸
پرســـ❓ــش
⁉️ آیا حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر، با فرد دیگری ازدواج کرده بودند؟
پاســـ🖊ــــخِ استادحیــــــدرے زیدعزه
1⃣ حضرت خديجه كبري سلاماللهعليها، برترين همسر رسول خدا صلياللهعليهوآله و يكي از چهار زن برتر بهشتي هستند.
دربارهی مقام آن حضرت همين بس كه خداوند به او سلام فرستاده و وعده قصري بهشتي به ایشان داده است.
📚بحار الأنوار، ج 16، ص 7، باب5
2⃣ هر چند برخی از مورخین اعتقاد دارند که: حضرت خدیجه سلاماللهعلیها قبل از ازدواج با رسول اکرم صلواتاللهعلیه، ازدواج کرده بودند
ولی بسیاری از محققین شیعه معتقدند ایشان قبل از پیامبر ازدواجی نداشتهاند.
ابوالقاسم كوفي از علماي شيعه، در اين باره اینگونه استدلال میکند: «مورخان و محدثان شيعه و سنى بر اين مطلب اتفاق دارند كه كسى از بزرگان، اشراف، رؤسا و جوانمردان قريش باقى نماند؛ مگر اين كه از حضرت خديجه خواستگارى كرد و ازدواج با ايشان را آرزو مىكرد؛ اما خديجه كبرى دست رد بر سينه همه آنها زد؛ ولى وقتى رسول خدا صلياللهعليهوآله با او ازدواج كرد، تمام زنان قريش از او فاصله گرفته و رفت و آمد با وى را ترك كردند و گفتند: تو پيشنهاد سران قريش را رد كردى و تن به همسرى كسى دادى كه فقير است و مال و ثروتى ندارد؟!
با اين حال چگونه اهل فهم میتوانند بپذيرند كه حضرت خديجه قبل از پیامبر با يك مرد اعرابى از قبيلهی بنىتميم ازدواج كرده باشد؛ اما خواستگارى بزرگان قريش را نپذيرفته باشد؟
آيا صاحبان فكر و انديشه نمىدانند كه اين مطلب از آشكارترين محالات و ناپسندترين گفتارهاست، وقتى براى اهل تحقيق اين مطلب ثابت شود، ثابت مىشود كه حضرت خديجه با كسى غير از رسول خدا صلىاللهعليهوآله ازدواج نكرده است.
📚الاستغاثة، ج1، ص70
♻️نتیجه اینکه
بسیاری از علماء و محققین شيعه نظیر:
ابوالقاسم كوفي، سيد مرتضي و شيخ طوسي، معتقدند: حضرت خديجه قبل از ازدواج با پیامبر، با فرد دیگری ازدواج نکرده بودند.
#شبهات
🔸 🆔 @javadheidari110
✨
🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸
@ramezan_ghasem110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آیا در انجام کارها، #استخاره داشته باشیم یا خیر ⁉️
🎤#جواد_حیدری
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
@javadheidari110
📌 #حسادت_عایشه به عظمت و منزلت حضرت #خدیجه سلام الله علیها.
عايشه مىگويد:
«بر هيچ زنى آن قدر حسد نورزيدم كه بر خديجه حسد ورزيدم!
او را گرچه درك نكردم و قبل از ازدواج من با رسول خدا(ص) از دنيا رفته بود، ولى حسدم به اين سبب بود كه رسول خدا(ص) او را بسیار ياد میكرد و خداوند او را به خانه اى #بهشتى از طلا و درّ و ياقوت بشارت داده بود و هر گاه گوسفندى را ذبح مینمود براى #دوستان خديجه هديه میفرستاد.»
#ام_المومنین_خدیجه
📚بخاری، الصحيح، ج۷، ص۷۰ و ج۶، ص۱۵۸.
@javadheidari110
⭕️ یکی از مبانی مشترک در معنویت های جدید، چاکرا هست.(chakra)
🔻چاکرا، ریشه در آیین های شرقی و از باورهای هندوئیسم است.
🔺اعتقاد هندوها این است که هر کدام از هفت چاکرا، به یکی از خدایان هندوئیسم مرتبط است و از آن ها انرژی مثبت می گیرند.
⚡️ در این میان، برخی بر آن شده اند تا بحث چاکرا را با معارف اسلامی آشتی داده و بدینوسیله درمانگری گرده و مشکلات را حل کنند.
💥 اما سوال مهم و تذکر جّدی به جوانان و نوجوانان عزیزم این است:
1⃣ چه پژوهش علمی و معتبر در دنیا، چاکرا را به رسمیت شناخته و آن را ثابت می کند؟
2⃣ چه آیه و روایتی در منابع دینی ما، از مقوله ی چاکرا سخن به میان آورده است؟
3⃣ کدام عالِم دینی و متفکر اسلامی و در چه منبع معتبری از چاکرا صحبت کرده است؟
⛔️ انتظار می رود، مرزبانان دین و دغدغه مندان فرهنگی، با تقویت مبانی اعتقادی و فکری آحاد جامعه، از سودجی برخی از افراد و افکار التقاطی، جلوگیری کرده و در برابر تهاجمات فرهنگی و آموزه های خطرناک معنویت های نوین، روشنگری کنند.
❌نتیجه اینکه: مفاهیمی چون چاکرا، تناسخ، کندالینی، یوگا، ریشه در هندوئیسم داشته و هیچ دستاورد علمی و عقلی و شرعی، از این مفاهیم پشتیبانی نمی کند و نباید از مدعیان این مفاهیم، در هر لباس و کسوتی تبعیت کرد.
✍ جواد حیدری
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b