eitaa logo
پیام سبز
2.3هزار دنبال‌کننده
713 عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
با سلام و ارادت خدمت یکایک دوستان _کانال پیام سبز جهت جمع اوری علوم کاربردی کشاورزی و تجارب کشاورزان و انتقال این دستاوردها به علاقمندان ایجاد شد مدیر کانال ::پاشا زانوسی لینک کانال:: @jpz09113931202
مشاهده در ایتا
دانلود
گیاهان میتوانند صدا تولید کنند که این اصوات با آنتن های رادیویی قابل دریافت هستند. این صداها در مناطق روستایی و کم سروصدا شنیده می شود که از آن با عنوان "زمزمه طبیعت" یاد می‌شود! @jpz09113931202
صورتیِ کوشو، محصول ژاپن @jpz09113931202
♻️ قسمت‌های سبز سیب زمینی را نخورید ! 🔹️ که رنگش سبز است سمی می‌باشد و باید آن را دور بریزید، زیرا دارای ماده‌ای به نام آلکالوئید سمی «سولانین» است که باعث سردرد، خستگی مفرط، حالت تهوع می‌شود @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@jpz09113931202 ♻️ قسمت‌های سبز سیب زمینی را نخورید ! 🔹️ که رنگش سبز است سمی می‌باشد و باید آن را دور بریزید، زیرا دارای ماده‌ای به نام آلکالوئید سمی «سولانین» است که باعث سردرد، خستگی مفرط، حالت تهوع می‌شود @jpz09113931202
نحوه ورود و خروج یونها در سلول @jpz09113931202 انتقال یونها درون سلول به عواملی بستگی دارد:: _غلظت یون یا پتانسیل شیمیایی _نفوذپذیری غشا _پتانسیل الکتریکی بنابراین شیب جریان الکترو شیمیایی در جهت جریان یونی موثر هست عموما به دلیل نفوذپذیری انتخابی و حرکت کند یونی پتانسیل داخل سلولی منفی میباشد و این سبب حرکت یونی به سمت درون سلولی میگردد و در مواقعی که حرکت کاتیون و انیون به داخل سلول برابر باشد با خروج کاتیون هیدروژن یا پتاسیم پتانسیل درون سلولی منفی و سبب جذب یونی میگردد در سلولها جهت جذب یونی انتقال فعال یونی و یا پمپ یونی هدفمند وجود دارد که به شکل ژنتیکی قسمت درون سلولی پتانسیل الکتریکی منفی ایجاد میشود تا سبب جذب غذایی فراهم شود و به ان فرایند الکتروژنی میگویند
❌نکته❌ هر گلی میخرین لطفا تا سه هفته نهایت یک ماه اصلا دست به ترکیب و گلدان نزنید چون عموما گلها که از گلخونه میارین داخل خونه دچار تنش محیطی میشن و اینجور تفاوت در رطوبت و دما باعث میشه که به گل شوک وارد بشه وقتی هم عوض میکنید شوک دوم هم به گل وارد میشه و خیلی از گیاهان نمیتونن این رو تحمل کنن و دچار برگریزی و یا خزان زود هنگام میشن و ممکنه گل رو از دست بدین ... @jpz09113931202
هدایت شده از دانستنیها
زادگاه اصلی کشور چین است،این میوه حدود ۱۱۰ سال پیش به ایران وارد شد و درچین پرتاگال نام داشت @jpz09399909120 ‌‌‎‌
مواد هیومیک دارای ۳ شاخه‌ی فرعی هستند: و (Bollo، 1999). مواد هیومیکي شامل مخلوطي از ترکیبات آلي مختلف هستند که از تجزیه گیاهان و حیوانات حاصل مي شوند (Maccarthy ، 2001). این مواد در تمام محیط هاي خاکي و آبي یافت مي شوند و یکي از فراوانترین شکل هاي مواد آلي را در سطح زمین تشکیل مي دهند(Maccarthy ، 2001). کاربرد اسید هیومیک به عنوان ماده اي با منبع طبیعي در جهت پایداري و افزایش تولید محصولات زراعي رضایت بخش مي باشد ( Sharif و همکاران.، 2002). از مزایاي مهم آن مي توان به کلات کنندگي عناصر غذایي مختلف مانند سدیم، پتاسیم، منیزیم، روي،کلسیم، آهن، مس و سایر عناصر در جهت غلبه بر کمبود عناصر غذایي، افزایش طول و وزن ریشه و آغازش ریشه هاي جانبي اشاره کرد( Aiken و همکاران.، 1985). اسید فولویک و اسید هیومیک هر دو مواد هیومیکی هستند. بااین‌حال، تفاوت‌های کلیدی ناچیزی وجود دارد که مزایای آن‌ها و چگونگی کاربرد بهتر آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. به‌طور خلاصه اسید هیومیک و اسید فولویک از نظر محتوای کربن و اکسیژن، اسیدیته، درجه‌ی پلیمریزاسیون، وزن مولکولی و رنگ باهم متفاوت هستند. اسید هیومیک شامل مولکول‌های بزرگی است که برای فراهم‌سازی یک محیط رشد بهینه در خاک بهتر عمل می‌کند. اسید فولویک دارای مولکول‌های بسیار کوچک‌تری است که در خاک و تغذیه‌ی برگی- که مواد مغذی حیاتی را در خاک و دیواره‌ی سلولی انتقال می‌دهند- به‏ خوبی عمل می‌کنند. اسید فولویک و اسید هیومیک همزمان باهم به رشد گیاه و افزایش بازدهی محصول کمک می‌کنند. هیومیک اسید با مشارکت در فرآیندهای گیاهی مانند فتوسنتز، تنفس سلولی، سنتز پروتئین، جذب آب و موادغذایی و فعالیت آنزیم‌ها، در بهبود رشد و در نتیجه عملکرد گیاهان بسیار موثر هستند (Nardi  و همکاران.، 1996 ).تاثیر هیومیک اسید بر عملکرد گیاهان:: ترکیبی از هیومیک اسید و نصف دز مصرفی توصیه شده از کود شیمیایی می‌تواند منجر به افزایش عملکرد گیاهان شود (Khan و همکاران.، 2010). در این زمینه تحقیقات زیادی انجام شده است که به برخی از آنها در ادامه می‌پردازیم: محلول پاشی هیومیک اسید بر گیاه چاي ترش سبب افزایش ارتفاع بوته، قطر ساقه، تعداد شاخه فرعی در بوته، وزن تر و خشک برگ و شاخه، تعداد میوه، وزن تر و خشک کاسبرگ ها، عملکرد بذر و مقدار کل آنتوسیانین گردید (Shahlaby و همکاران.،2011 ). تورکمن و همکاران ( 2005) گزارش نمودند که کاربرد هیومیک اسید در خاك موجب افزایش قطر ساقه، طول ساقه و عملکرد گیاه فلفل شده است. دلفن و همکاران( 2005) اعلام کردند در شرایط تنش خشکی، هیومیک اسید با افزایش آنزیم روبیسکو سبب افزایش فعالیت فتوسنتزي گیاه گندم می شود.کانال پیام سبز و به طور کلی، هیومیک اسید بر طول، تعداد و توسعه ریشه گیاهان  دارای تاثیر مثبتی می‌باشد (Nardi، 2002). در مطالعه اي( Yang و همکاران.،2004) دریافتند که اسید هیومیک بیش از اسید فولویک و هیومین بر فعالیت کلروفیل b اثر مي گذارد. استفاده از هیومیک اسید با فراهم کردن افزایش جذب عناصر غذایی باعث رشد مطلوب اندام هاي هوایی می‌شود ( Erkossa و همکاران.،2002). هیومیک اسید با تولید بیشتر نوکلئیک اسیدها و آمینو اسیدها، تکثیر سلولی را در کل گیاه و به ویژه در ریشه ها افزایش می دهند (حسینیان و همکاران.، 1398). @jpz09113931202
تاثیر هیومیک اسید در شرایط تنش آبی بر گیاهان با توجه به خشک و نیمه خشک بودن مساحت زیادي از کشور ایران، صرفه جویی در مصرف آب ضرورت دارد؛ از طرف دیگر تغذیه در عملکرد و کیفیت مواد مؤثر گیاهان اهمیت زیادي دارد. اثرات هورمونی و بهبود جذب عناصر غذایی جهت بالا بردن عملکرد به خصوص در شرایط تنش، از اثرات اسید هیومیک حاصل از هوموس و سایر منابع طبیعی و باکتري‌هاي محرك رشد است ( صبوری و همکاران.، 2017). هیومیک اسید با دارا بودن گرو‌ه‌های آب دوست در ساختار خود، منجر به افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک می‌شود (Stevenson، 1994). همچنین مولکول هاي هیومیک اسید از طریق پیوند با مولکول هاي آب، تا حد زیادي از تبخیر آب ممانعت می کنند ( Aiken و همکاران.، 1985). درجه باز بودن روزنه هاي برگ می‌تواند به وسیله هیومیک اسید براي کم کردن تبخیر آب کاهش یابد به طوري که گیاهان و خاك با نگه داشتن مقدار آب نسبت به خشکی، مقاوم می شوند ( Peleg, Z. و همکاران.،2011). از طریق افزایش محتواي نیتروژن برگ ها و حفظ ماندگاري برگ ها سبب بهبود رشد، افزایش زیست توده تولیدي و ارتفاع بوته می شود. در سال هاي اخیر مصرف بي رویه کودهاي شیمیایي باعث آلودگي محیط زیست شده است. از طرفي واکنش محصولات به کودهاي شیمیایي کاهش یافته است، از اینرو امروزه مصرف مواد آلي رو به افزایش است.کانال پیام سبز_ اسيد هيوميك با تاثير بر متابوليسم سلول‌هاي گياهي و همچنين با قدرت کلات كنندگي و افزايش جذب عناصر غذايي سبب افزايش رشد و ارتفاع گياه مي‌شود (نردی و همکاران.،2002). اسيد هيوميك از طريق افزايش محتواي نيتروژن سبب افزايش رشد و ارتفاع گياه ميگردد. بنابراین کاربرد هیومیک اسید می‌تواند برای رسیدن به اهداف بلند مدت در تولید محصولات برای کشاورزان بسیار مفید و سودمند باشد @jpz09113931202  
مولکول اسیدهیومیک @jpz09113931202 مواد هیومیک دارای ۳ شاخه‌ی فرعی هستند: و از مزایاي مهم آن مي توان به کلات کنندگي عناصر غذایي مختلف مانند سدیم، پتاسیم، منیزیم، روي،کلسیم، آهن، مس و سایر عناصر در جهت غلبه بر کمبود عناصر غذایي، افزایش طول و وزن ریشه و آغازش ریشه هاي جانبي اشاره کرد( Aiken و همکاران.، 1985 به‌طور خلاصه اسید هیومیک و اسید فولویک از نظر محتوای کربن و اکسیژن، اسیدیته، درجه‌ی پلیمریزاسیون، وزن مولکولی و رنگ باهم متفاوت هستند. اسید هیومیک شامل مولکول‌های بزرگی است که برای فراهم‌سازی یک محیط رشد بهینه در خاک بهتر عمل می‌کند. اسید فولویک دارای مولکول‌های بسیار کوچک‌تری است که در خاک و تغذیه‌ی برگی- که مواد مغذی حیاتی را در خاک و دیواره‌ی سلولی انتقال می‌دهند- به‏ خوبی عمل می‌کنند. اسید فولویک و اسید هیومیک همزمان باهم به رشد گیاه و افزایش بازدهی محصول کمک می‌کنند. هیومیک اسید با مشارکت در فرآیندهای گیاهی مانند فتوسنتز، تنفس سلولی، سنتز پروتئین، جذب آب و موادغذایی و فعالیت آنزیم‌ها، در بهبود رشد و در نتیجه عملکرد گیاهان بسیار موثر هستند (Nardi  و همکاران.، 1996 ).تاثیر هیومیک اسید بر عملکرد گیاهان:: ترکیبی از هیومیک اسید و نصف دز مصرفی توصیه شده از کود شیمیایی می‌تواند منجر به افزایش عملکرد گیاهان شود (Khan و همکاران.، 2010)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@jpz09113931202 کلیپ کود کلسیم در پسته 🔺علت جذب نشدن کلسیم از طریق ریشه در تابستان👇 ✅ کلسیم زمانی از طریق ریشه جذب می‌شود که در انتهای ریشه های مویین لایه کاسپاریوم تشکیل نشده باشد، در بهاربا درجه حرارت کمتر از ۲۵درجه و همچنین در پاییز هنوز لایه کاسپاری تشکیل نشده لذا جذب کلسیم از طریق ریشه انجام میشود و در اندامهای گیاهی ذخیره میگردد. با افزایش درجه حرارت روند انتقال کلسیم حتی در آوندهای چوبی کند میگردد ،به طوری که انتقال کلسیم از برگ به میوه با مشکل روبرو میگردد .روند جذب و انتقال بسیار پیچیده است،لذا با افزایش درجه حرارت محلولپاشی بجای روش آبکود توصیه میگردد. پیشنهاد میگردد برای محلولپاشی از کلاتهای کلسیم مایع که حاوی آمینو اسید است استفاده گردد ، و محلولپاشی با دز مناسب بعد از آبیاری باغ انجام گردد. @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙋🏻قلمه گیری یه روش فوق العاده ابتکاری و جالب برای قلمه گیری از برگ انجیری😍🌱 تو این روش محل گره که ریشه هوایی داره داخل خزه قرار می۷دن و ریشه ها با سرعت خیلی بیشتری رشد میکنن چرا؟ خوب چون ارتباط قلمه با گیاه اصلی قطع نمیشه بر خلاف روشهای معمول. بعد که ریشه پرشد قلمه ها از محل گره جدا میکنن و داخل گلدون جدا میکارن و چون گیاه ریشه پره به سرعت جوونه میزنه و رشد میکنه. @jpz09113931202
حال با این زمینه که ” رشد از تقسیم سلولی و بزرگ شدن آنها حاصل می‌شود ” دو سوال پیش رو خواهیم داشت : ۱ – چطور می‌توان تعداد تقسیمات سلولی را افزایش داد ؟ با توجه به اینکه در زمان شروع فصل رشد درختان فعالیت ریشه و اندام هوایی بسیار پایین است جذب عناصر غذایی به خوبی صورت نمی‌گیرد بنابراین برای افزایش تعداد سلول در مراحل اولیه رشد میوه باید تغذیه و تقویت جوانه‌ها در سال قبل و پس از برداشت انجام شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله منتشر شده با عنوان فروت ست در درختان میوه را مطالعه فرمائید. همچنین یکی از عناصری که می‌تواند در تقسیم سلولی نقش داشته باشد کلسیم است. کلسیم جزو عناصر پرمصرف هست که نقش بسزایی در رشد دارد. ۲ – چطور می‌توان باعث بزرگ شدن سلول‌ها در میوه شد؟ برای افزایش رشد و درشت شدن میوه درختان باید تلاش کنیم میزان قندهای داخل میوه افزایش یافته و در کنار آن، آب کافی در اختیار گیاه قرار دهیم. به واسطه حضور قندها داخل سلول و پتانسیل اسمزی ایجاد شده در اثر تجمع این اسمولیت‌ها، سلول به شدت جاذب آب خواهد بود و اگر بتوانیم آب گیاه را تامین کنیم شاهد رشد و درشت شدن میوه‌ خواهیم بود. شاید سوال دیگری که ممکن است به ذهنتان برسد این باشد که ” چطور می‌توان میزان قندهای را افزایش داد؟ ” یکی از مهم‌ترین عناصری که باعث انتقال مواد قندی و تجمع آنها در سلول‌های هدف می‌شود، عنصر است. بنابراین برای تجمع قندها در سلول باید ظرفیت جذب پتاسیم را بالا ببریم. @jpz09113931202 برای افزایش اندازه در درختان، و پتاسیم را به چه روشی مصرف کنیم؟ در مراحل اول رشد میوه می‌توان به روش محلول‌پاشی و ریشه‌ای این عناصر را در اختیار گیاه قرار داد ولی چون در مراحل نهایی و زمانی که میوه بزرگ شده باید پتاسیم را به روش محلول‌پاشی مصرف کرد. در مرحله نهایی رشد میوه به این خاطر که تبخیر و تعرق کمتری وجود دارد فشار ریشه‌ای چندانی هم شکل نمی‎‌گیرد که پتاسیم را از ریشه به سمت اندام هوایی برساند بنابراین در این مرحله بهترین روش استفاده پتاسیم روش محلول‌پاشی است. در کنار این کار باید آب کافی را هم در اختیار گیاه قرار دهیم. برای بزرگ شدن میوه بهتر است روزانه و یا هر دو روز یک بار باغ را آبیاری کنیم اما لازم نیست که حجم آب را بالا ببرید . برای اینکار می‌توانید مقدار آب را کم ولی مدارهای (فواصل بین آبیاری‌ها) را کوتاه کنید. هرچقدر بتوانیم محلول‌پاشی را به فرم‌های مختلف زیاد کنیم قطعا نتیجه خیلی عالی خواهیم گرفت. اما به این نکته توجه داشته باشید این نتیجه موقعی حاصل خواهد شد که آب گیاه را تامین کنید. در غیر این صورت صرف محلول‌پاشی پتاسیم نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت و ممکن است نتیجه عکس نیز داشته باشد. نکته : از منابع پتاسیمی که به همراه خود کلر دارند استفاده نکنید. این کار سیگنال‌های منفی به گیاه خواهد داد که برای گیاه مخرب خواهد بود. از پتاسیم‌هایی استفاده کنید که تمام کاتیون آن جذب گیاه شده و به همراه خود کلر نداشته باشند.کانال پیام سبز @jpz09113931202 ۲ نکته مهم و اساسی در مورد بزرگ و درشت شدن میوه مساله اول ساختار ژنتیکی خود گیاه است. بعضی از ارقام در میوه‌ها ذاتا ریز هستند و محدودیت در رشد نهایی دارند و هر چقدر هم تلاش کنیم امکان اینکه از یک حد مشخصی بزرگ شوند وجود نخواهد داشت. اما با شناخت کافی از فیزیولوژی گیاه و بکارگیری یکسری تکنیک‌ها می‌توان میوه درشت و درنهایت عملکرد بالایی را تجربه کرد. قبل از هرچیزی می‌خواهیم تعریفی از رشد داشته باشیم، در علم فیزیولوژی گیاهی به تعبیری تقسیم سلولی و بزرگ شدن آنها را رشد می‌گویند. بنابراین برای بزرگ شدن میوه یا هر اندام دیگری در گیاه باید تعداد و اندازه سلول‌ها زیاد شود. افزایش تعداد سلول‌ها در مرحله فندقی یا ارزنی شدن میوه‌ها (شروع تشکیل ) شکل می‎‌گیرد که ظرفیت بزرگ شدن میوه را ایجاد می‌کنند. یعنی باید کاری کنیم که تعداد تقسیمات سلولی گیاه بالا رفته و اگر تعداد سلول‌ها افزایش پیدا کند قطعا پتانسیل افزایش درشتی میوه هم شکل خواهد گرفت از انجا که نا حدود کمتر از یکماه بعد گرده افشانی عملیات تقسیم سلولی صورت میگیرد و بعد ان رشد میوه متعاقب رشد حجمی سلول میباشد و عناصر کلسیم و بر و اسیدهای امینه در تقسیم سلولی نقش بارزی دارند بنابراین در بازه زمانی سه هفته بعد لقاح باید دو مرحله کلسی بور و اسید امینه محلولپاشی بشه و بعد این دوره به ازای هر دو مرحله محلولپاشی و یا کوددهی کود پتاسه باید یک مرحله محلولپاشی کلسیم صورت گیرد @jpz09113931202
چرا تغذیه بعد برداشت محصول و شهریور برای درختان میوه مهم هست؟؟؟؟؟؟ با توجه به اینکه در زمان شروع فصل رشد درختان فعالیت ریشه و اندام هوایی بسیار پایین است جذب عناصر غذایی به خوبی صورت نمی‌گیرد بنابراین برای افزایش تعداد سلول در مراحل اولیه رشد میوه باید تغذیه و تقویت جوانه‌ها در سال قبل و پس از برداشت انجام شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله منتشر شده با عنوان در درختان میوه را مطالعه فرمائید. همچنین یکی از عناصری که می‌تواند در تقسیم سلولی نقش داشته باشد کلسیم است. کلسیم جزو عناصر پرمصرف هست که نقش بسزایی در رشد دارد. @jpz09113931202 اهمیت تغذیه مناسب در سال های کم بار یا OFF، کمتر از سال های پربار یا ONنیست، به خصوص در مورد و . به عبارتی فسفر و ازت، در سال های کم بار، در زمان رشد بهاره و ، نسبت به سال پربار جذب بیشتری توسط درخت دارند. توسعه ریشه در سالOFF نسبت به سال ON بیشتر انجام می‌شود و بنابراین درخت مصرف فسفر بیشتری در این زمان دارد و بخشی از عناصر جذب شده در سال OFF یا نابارور در گیاه مانند ریشه، ساقه و جوانه ها برای افزایش توان گیاه در سال ON یا بارور ذخیره می‌شود و هنگام باردهی، توان درختان را در سلامت و تولید محصول مناسب افزایش می دهند، لذا درختان در تمام طول سال نیازمند تغذیه اصولی و رسیدگی می‌باشند. @jpz09113931202
هدایت شده از دانستنیها
👈گلدان ها را در تمام خانه پخش نکنید. یک یا دو قسمت از خانه را به فضای سبز اختصاص دهید و همه گلدان ها را آنجا بگذارید. دیدن همه گیاهان در کنار هم، صحنه زیباتری می سازد💚🌱 @jpz09399909120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلمه گرفتن از شمشاد طلایی @jpz09113931202 🟡 عوامل فیزیولوژیکی موثر در ریشه زائی قلمه ها: 🔰وجود غلظت معینی مواد هورمونی و به ویژه اکسین ها در گیاه مادری کمک مهمی به ریشه زایی قلمه ها می کند. 🔰جوانه ها و برگهای موجود بر روی قلمه ها، در ریشه زایی آنها موثرند. دربرخی گیاهان وجود حداقل یک جوانه بر روی قلمه ها، در ریشه زایی آنها موثرند. در برخی قلمه های بدون جوانه تیمار با مواد اکسینی امکان ریشه دهی را فراهم می کند. 🔰 وجود برگ نیز اثر تحریک کنندگی در ریشه دهی قلمه های ساقه دارد. برگها کربوهیدرات تولید می کنند که به تشکیل ریشه کمک می کند. جوانه ها و برگها جایگاه اصلی تولید اکسین محسوب می شوند. 🔰از نظر قابلیت ریشه زائی قلمه ها، بین گونه ها و ارقام مختلف گیاهان تفاوتهای بسیاری مشاهده شده است. 🔰وجود نسبت متعادلی از کربوهیدرات و ازت در گیاه مادری به ریشه دهی کمک می کند. معمولاً قلمه هایی که دارای مقدار ازت کافی و مقدار متنابهی کربوهیدرات می باشند از ریشه زائی خوبی برخوردارند. ازت کافی در گیاه به صورت رشد مناسب شاخه بروز می کند.شاخه ای که کربوهیدرات فراوان دارد قابل خم شدن نیست. برای رسیدن به این مقصود باید از شاخه های جانبی استفاده کرد. @jpz09113931202
🪴آفتی به نام پروانه مینوز گوجه‌فرنگی پروانه مینوز بسیار خطرناک، به خصوص بر روی گوجه‌فرنگی می‌باشد.این آفت در تمام مراحل رشدی گوجه‌فرنگی خسارت وارد می‌کند. دربرگ‌ها، آفت از بافت مزوفیل تغذیه می‌کند، درساقه ایجاد تونل می‌کند و همچنین میوه‌ها را به محض ظهور، سوراخ می‌کند.هر حشره ماده می‌تواند تا ۲۶۰ عدد تخم در طول زندگی خود بگذارد. تخمها پس از ۵ تا ۷روز باز می‌شوند.حشرات کامل آفت در طلوع و غروب آفتاب بسیار فعال بوده و درطول روز بین برگ‌های میزبان استراحت می‌کنند.کانال پیام سبز مدیریت آفت مینوز : 🍅 مبارزه زراعی: _ مناسب و جلوگیری از تنش آبی _ از بین بردن علف‌های هرز مزرعه از جمله تاج‌ریزی و تاتوره _ جمع‌آوری و معدوم نمودن میوه‌های آلوده _ گوگردپاشی مزرعه در مناطق معتدل _ جمع‌آوری و معدوم بقایای گیاهی، بلافاصله پس از پایان کشت _ شکار انبوه آفت با استفاده از تله‌های فرمونی به تعداد ۴۰ تا ۵۰ عدد در هکتار 🍅 مبارزه شیمیایی: مصرف آفت کش ها با منشا گیاهی و استفاده از حشره کش ها @jpz09113931202
‏❗️الماس سیاه؛ کمیاب‌ترین سیب جهان گونه خاصی از سیب در اطراف شهر کوهستانی «Nyingchi» در تبت یافت می‌شود که آن را می‌توان یکی از کمیاب‌ترین انواع میوه در جهان دانست. این سیب خاص که آن را در زبان محلی «هوانیو» می‌نامند، پوستی تیره رنگ - بنفش متمایل به مشکی - دارد و به همین علت آن را «الماس سیاه» می‌نامند. سیب الماس سیاه سرشار از فیبر، ویتامین‌های آ، ب و ث و آنتی‌اکسیدان است و برای بیماری‌های پوستی و خودایمنی خواص درمانی دارد. شهر Nyingchi در ارتفاع ۳۵۰۰ متری قرار دارد و همین ارتفاع باعث می‌شود اختلاف تغییرات دما در روز و شب زیاد باشد. همین امر امکان پرورش درخت این گونه خاص از سیب را فراهم می‌کند. در مناطق مرتفع میزان تابش نور UV بیشتر است که درنهایت منجر به رنگ تیره این می‌شود.کانال پیام سبز حدوداً ۸ سال طول می‌کشد تا درخت سیب الماس سیاه به مرحله میوه دادن برسد. همچنین این درخت تنها به مدت دو ماه در سال میوه می‌دهد. درحال‌حاضر هیچ تولید کننده‌ای اجازه ندارد این سیب را به خارج از چین صادر کند. قیمت سیب الماس سیاه، دانه‌ای ۷ تا ۲۰ دلار هست... @jpz09113931202 برخی از محبوب‌ترین ارقام سیب عبارتند از:👇👇👇 * رد دلیشس: این سیب قرمز رنگ، طعمی شیرین و آبدار دارد. * مکینتاش: این سیب سبز رنگ، طعمی ترش و ترد دارد. * گالا: این سیب زرد رنگ، طعمی شیرین و ملایم دارد. * گرنی اسمیت: این سیب سبز رنگ، طعمی ترش و سفت دارد. * هانی‌کریسپ: این سیب زرد رنگ، طعمی شیرین و ترد دارد. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐شمعدانی اگه میخوای شمعدونیت گل بده چهار نکته زیر رو رعایت کن 1⃣اول از همه محیطی پرنور همراه با تابش آفتاب،وادار میکنه شمعدونی رو تا گل بده🌺🌞 2⃣دوم هرس هر سه ماه یکبار شمعدونی، یک سوم از سرشاخه هاشو بزنید و شاخ و برگ زرد وخشک شدشو جدا کنید وچندسانت از خاکشو زیرو رو کنیدکه در علم باغبانی بهش نمگیری میگن✂️ 3⃣سوم خاک مناسب برای شمعدانی،خاک باغچه و کمی ماسه و کود گوسفندی پوسیده (هر سه ماه حتما به هر گلدان یک مشت کود گوسفندی اضافه کنید) از بهار تا اخر پاییز هر ماه کود 18.18.18بهش بدید👌 4⃣شمعدونی حتما باید خاکش خشک بشه و بعد سیراب شه، این تنش آبی کمک میکنه تا گل بده🌺 نکته:❌(شمعدونی نبایدتشنگی بکشه، مگرنه برگهاش خشک میشه) ابیاری زیاد هم باعث زرد شدن برگهاش میشه🦋 ❣⏪😉بهترین رشد رو شمعدونی در دمای 15درجه داره، پس گرمش نشه، بیرون خونه هم یخ نزنه ✅زمستون پلاستیک ضخیم روشون بکشید یا به پشت پنجره آفتابگیر منتقلشون کنید @jpz09113931202