📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : پنجشنبه
🌞 ١٣ خرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢٢ شوال ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٣ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢٣ سیوان ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ مرگ #فرانتس_کافکا نویسندهٔ مشهور یهودی (١٩٢۴م)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : جمعه
🌞 ١۴ خرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢٣ شوال ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ۴ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢۴ سیوان ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ رحلت جانسوز بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی و بزرگ یهودشناس عصر، #امام_خمینی رحمةاللهعلیه و انتخاب #امام_خامنهای به رهبری امت (١٣۶٨ش)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : شنبه
🌞 ١۵ خرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢۴ شوال ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ۵ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢۵ سیوان ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ سالروز قیام خونین ١۵ خرداد (١٣۴٢ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ آغاز سومین جنگ اعراب و اسرائیل، معروف به #جنگ_شش_روزه (١٩۶٧م)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ امروز #بهزاد_قرهیاضی از دانشآموختگان #راکفلر و از سردمداران ترویج #تراریخته در ایران بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت. قبلاً و در قسمتهای دوم و سوم از گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» به نقش این شخص اشارهٔ کوتاهی کرده بودیم که دوستان علاقهمند میتوانند در آدرسهای زیر مطالعه کنند:
1️⃣ اینجا ایران است، سال ۱۳۶۱؛ راکفلر خوش آمدی!
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jews-and-hygiene/5249
2️⃣ توطئه سرطانی راکفلرها برای غذای ایران
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jews-and-hygiene/5302
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ یکی از کاندیداهای ریاستجمهوری، در مناظرهٔ امروز به #کاوه_مدنی و #محیطزیستیها اشاره و از جانب آنها مظلومنمایی کرد. در سالهای گذشته در مورد این مسائل مفصل نوشتهایم. دوستانی که با ما همراه نبودند، بهعنوان نمونه نگاهی به این دو مقاله بیندازند:
1⃣ اسناد ارتباط کاوه مدنی با مراکز صهیونیستی
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/9445
2⃣ سه یهودی در شبکه جاسوسی سبز
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/7901
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💎 داوری قرآن دربارهٔ تورات موجود (١)
📚 بررسی متون مقدس یهودی (قسمت ١٧)
🕎 تحریف کتب پیشین
1️⃣ در میان عالمان مسلمان و نیز تودههای مردم مسلمان این سخن معروف است که #تورات و انجیل تحریف شدهاند و این باور معمولاً به قرآن مجید مستند میشود. واژهٔ #تحریف در ارتباط با اهل کتاب در چهار آیهٔ قرآن مجید به کار رفته است.
2️⃣ دربارهٔ این چهار آیه دو بحث وجود دارد. اول: مقصود از تحریف در این آیات، #تحریف_معنوی است یا #تحریف_لفظی؟ دوم: موضوع تحریف چیست؟ یعنی آنان چه چیزی را تحریف کردهاند؟ متون مقدس خود را، یا سخنان پیامبر (ص) و آیات قرآن را؟
3️⃣ در بحث اول، مفسّران هم تحریف لفظی و هم تحریف معنوی را احتمال دادهاند. اما برخی از قرآنپژوهان معتقدند که از قرآن مجید بَرنمیآید که اهل کتاب متون خود را تحریف لفظی کردهاند، بلکه مقصود این است که آن را #تأویل میکردهاند.
4️⃣ بهنظر میرسد که حق با محققان فوق باشد. در آن چهار آیه هرگز سخن از تحریف کتاب نیست، بلکه سخن از «منحرف ساختن کلمه از جای خودش» است که هرگز به معنای زیاد یا کم شدن لفظ نیست. پس مقصود، تحریف معنوی است.
✍️ نویسنده: عبدالرحیم سلیمانی اردستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💎 داوری قرآن دربارهٔ تورات موجود (٢)
📚 بررسی متون مقدس یهودی (قسمت ١٧)
🕎 تحریف کتب پیشین
1️⃣ نکتهٔ دیگر اینکه، دانشمندان جدید عموماً میگویند: #تورات و دیگر قسمتهای #عهد_قدیم بعد از #اسارت_بابلی، یعنی از حدود 500 ق.م. به این طرف، بهتدریج با استفاده از منابع موجود، توسط افرادی مانند #عزرای_کاتب «تألیف» شدهاند.
2️⃣ پس اولاً ظاهر آیات قرآن، دالّ بر #تحریف_لفظی نیست و ثانیاً تحریف لفظی با واقعیت خارجی سازگاری ندارد. در واقع متون موجود #تألیف شدهاند و نه #تحریف!
3️⃣ فرق است بین اینکه کسی کتابی را با استفاده از منابع زمان خود تألیف کند و مطالب مهم وحیانی را نیز در ضمن آن بیاورد، با اینکه کتابی را دستکاری کند.
🕋 «فَوَیلٌ لِلَّذِینَ یكْتُبُونَ الْكِتَابَ بِأَیدِیهِمْ ثُمَّ یقُولُونَ هَذَا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ لِیشْتَرُوا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا فَوَیلٌ لَهُمْ مِمَّا كَتَبَتْ أَیدِیهِمْ وَ وَیلٌ لَهُمْ مِمَّا یكْسِبُونَ». (بقره : ٧٩)
4️⃣ کتاب کیمیای سعادت از غزالی یا المحجة البیضاء از فیض کاشانی مطالب حق قرآنی را دربردارند و اصول مهمی مثل توحید، نبوت، معاد و... را از قرآن گرفته و در خود دارند. اما هرگز نمیتوان آنها را «قرآنِ تحریف شده» خواند، بلکه باید آنها را «کتابِ تألیف شده» بهحساب آورد.
✍️ نویسنده: عبدالرحیم سلیمانی اردستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💎 هفدهمین و آخرین قسمت از سلسله مقالات «بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی» در سایت اندیشکده منتشر شد. #یهودشناسی بدون شناخت #کتاب_مقدس_یهود ممکن نیست. شهادت میدهیم که مجموعه مقالات فوق، برای شناخت تورات (کتاب مقدس یهود) به زبان فارسی، مجموعهای کمنظیر است که محققان را به مطالعهٔ دقیق این هفده مقاله دعوت میکنیم.
✍️ متن کامل قسمت آخر از این مقالات:
👉 http://jscenter.ir/jewish-studies/jewish-bibliography/9385
📚 آدرس شانزده قسمت قبلی این مقالات:
👉 http://jscenter.ir/jewish-studies/jewish-bibliography/8403
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : چهارشنبه
🌞 ١٩ خرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢٨ شوال ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٩ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢٩ سیوان ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ مرگ ذبیحالله حکیمالهی دشتی، از پرکارترین کتابسازان ایران و معروف به #ذبیحالله_منصوری (١٣۶۵ش)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : شنبه
🌞 ٢٢ خرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ١ ذیقعده ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ١٢ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢ تموز ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍ آغاز #میقات حضرت موسی در كوه طور
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ برگزاری دهمین دورهٔ انتخابات ریاستجمهوری و آغاز #کودتای_مخملی و #فتنهٔ_سبز ٨٨ بهدنبال پیروزی محمود احمدینژاد (١٣٨٨ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ تولد #آنه_فرانک (١٩٢٩م)
👈 دختری #یهودی که یهودیان مدعی هستند ١٣سال بعد در چنین روزی، بهمناسبت تولدش، دفترچهٔ خاطراتی هدیه گرفت و شروع به نوشتن یادداشتهای روزانه از زندگی پنهانش، در هلندِ اشغالشده توسط آلمان نازی کرد. آنه از مطرحترین قربانیان، و دفترچهٔ خاطراتش، از اسناد افسانهٔ #هولوکاست بهشمار میرود!
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ خلاصهای از داستان رسمی آنه فرانک
📖 بر اساس آنچه حامیان افسانه #هولوکاست میگویند:
1⃣ #آنه_فرانک روز ١٢ ژوئن ١٩٢٩ در فرانکفورت به دنیا آمد. وی بههمراه خانوادهاش بهدنبال قدرتگیری نازیها در سال ١٩٣٣ به آمستردام هلند مهاجرت کردند، و با آغاز اشغال هلند در سال ۱۹۴۰ توسط نیروهای #نازی، در آن کشور گرفتار شدند.
2⃣ در ژوئیه ١٩۴٢، خانوادهٔ وی بههمراه چهار #یهودی دیگر، برای فرار از مأمورین نازی، در اتاقهای مخفی ساختمان اداری اُتو فرانک (پدرِ آنه) در خیابان پرینسنگراخت پنهان شدند. این همان جایی بود که آنه خاطرات روزانهٔ خود را مینوشت.
3⃣ پس از ۲۵ ماه زندگی در اتاقهای مخفی، سرانجام در ۴ آگوست ١٩۴۴، این اتاق توسط مأمورین هیتلر کشف شد و هشت یهودی از جمله آنه فرانک دستگیر و سپس به اردوگاه وستربرک فرستاده شدند.
4⃣ مدتی بعد نیز تمامی اعضای خانوادهٔ فرانک به اردوگاههایی در آلمان و لهستان منتقل شدند. آنه فرانک چندین روز پس از مرگ خواهرش مارگوت فرانک و هفت ماه پس از دستگیری، در سن ۱۵ سالگی بر اثر #بیماری در اردوگاه برگن بلزن درگذشت.
5⃣ دوتن از پنج نفری که در طول مدت اختفاء، به گروه پنهانشده در مخفیگاه کمک میکردند، پس از دستگیری گروه، نوشتههای آنه را پراکنده بر روی زمین یافتند! و بدون اینکه آنها را بخوانند، تا پایان جنگ نگهداری کردند!
6⃣ فقط پدر آنه توانست از هولوکاست جان سالم به در ببرد. وی در سال ١٩۴٧، یادداشتهای روزانهٔ آنه را منتشر کرد.
7⃣ این کتاب موضوع موشکافی و بررسی محققین مکتب تاریخ حقیقی بوده و سؤالات بسیاری در مورد اصالت و حقیقی بودن آن مطرح گشته است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ یک نمونه از نتایج نقد هولوکاست در غرب
1⃣ پروفسور #رابرت_فوریسون، استاد دانشگاههای فرانسه و از پیروان مکتب تاریخ حقیقی، در نوشتههای خود روایت رسمی #هولوکاست، شامل وجود اتاقهای کشتار با گاز در اردوگاههای نازیها و اصالت خاطرات #آنه_فرانک را زیر سؤال برد.
2⃣ پس از تصویب #قانون_گسو (Gayssot Act) علیه منتقدین افسانهٔ هولوکاست در سال ١٩٩٠، فوریسون تحت پیگرد قضایی قرار گرفت. وی در سال ١٩٩١، از دانشگاه اخراج گشته و از تدریس محروم شد!
3⃣ در ٨ آوریل ١٩٩٨، فوریسون به دادگاه آمستردام احضار گردید تا به علت بررسی دقیق و موشکافانهٔ «خاطرات آنه فرانک» مورد محاکمه قرار گیرد!!
4⃣ «موزهٔ آنه فرانک» در آمستردام و «صندوق آنه فرانک» در بال سوئیس بهصورت مشترک از فوریسون شکایت کردند. موزه اعلام داشت که مجبور شده راهنمایان موزه را تحت آموزشهای ویژه قرار دهد تا بتوانند به شبهات فوریسون پاسخ دهند و اینکه انتقادهای وی ممکن است از تعداد توریستهای این موزه بکاهد!
5⃣ دیدگاههای فوریسون باعث شدند که وی بهصورت مداوم تحت حملات و خشونت فیزیکی قرار گیرد. تنها از نوامبر ١٩٧٨ تا می ١٩٩٣، وی ١٠ بار مورد حمله واقع شد که حداقل ٩ فقره از این حملات توسط #یهودیان انجام گرفت؛ اما در کمال تعجب، هیچیک از ضاربان وی دستگیر و محاکمه نشدند!!
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/holocaust/3948
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ترویج هولوکاست با تحریف خاطرات آنه فرانک (١)
✍ «فرد بلاوت» در نشریه «آمریکن فری پرس» به تشریح زندگی #آنه_فرانک و چگونگی نگارش کتاب خاطرات وی پرداخته که قسمتی از آن در ادامه میآید:
1⃣ چیزهایی زیادی برای گفتن در مورد آنه فرانک، دختربچه #یهودی وجود دارد که البته تصویر متفاوتی از او ارائه میدهند و همچنین بر این بخش مهم از تاریخ #هولوکاست روشنایی میتابانند.
2⃣ داستان کار طاقتفرسای آنه فرانک و «قتل» وی بهدست #نازیها در عرصهٔ بینالمللی کاملاً پذیرفته شده است. با این حال، واقعیت این است که پس از دستگیری آنه و خانوادهاش، وی به اردوگاه #آشویتس فرستاده شد. آنه بعدها به اردوگاه #برگن_بلسن فرستاده شد و در آنجا بر اثر #تیفوس (و نه گازهای سمّی) جان سپرد.
3⃣ محققین #مکتب_تاریخ_حقیقی بر این باورند که اگر سیاست رسمی آلمانها بر نابودی یهودیها استوار میبود، آنه باید در آشویتس (اردوگاه اصلی مرگ نازیها) کشته میشد نه اینکه به جای دیگری انتقال مییافت.
4⃣ کتاب #خاطرات_آنه_فرانک که ظاهراً نوشتههای او را در برمیگیرد، زیر رگبار انتقادات قرار گرفته است. محققین معتقدند که به دلایلی چند، این نوشتهها آن چیزی که باید باشند نیستند و دیگران مدتها پس از درگذشت آنه در آن دست برده و محتویاتش را تغییر دادهاند. [قوم یهود در کتاب دینی خود دست بردهاند، خاطرات آنه که جای خود دارد!]
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter