✡ محمدعلی فروغی؛ روح فراماسونری در کالبد ایران (9)
📚 فروغی در بیان دیگران
1⃣ #لرد_کرزن وزیر امور خارجه انگلیس در پاسخ به نامه #کاکس سفیر کبیر انگلیس در ایران درباره #محمدعلی_فروغی مینویسد:
✍ او از دوستان ماست و میتوان به وی اعتماد کرد.
2⃣ #وینستون_چرچیل نخستوزیر انگلیس در زمان جنگ جهانی دوم در پایان فصل ششم خاطرات خود مینویسد:
✍ مقصود واقعی ما از اشغال ایران ایجاد یک راه اصلی برای رسانیدن تجهیزات جنگی و محمولات به روسیه بود. با روی کار آمدن یک حکومت دوست در تهران به این اهداف خود دست یافتیم و توانستیم مقدار پنج میلیون تن مهمات آمریکایی به روسیه برسانیم!
3⃣ ارتشبد #حسین_فردوست یار و دوست نزدیک محمدرضا پهلوی در خاطرات خود میگوید:
✍ یکی دیگر از واسطههای مهم رضاخان و انگلیسها و شاید مهمترین آنها، محمدعلی فروغی بود که در صعود رضا به سلطنت و سپس صعود پسرش محمدرضا، نقش مهمی داشت.
4⃣ دکتر #علیمحمد_نقوی، جامعهشناس و محقق تاریخ معاصر، دراینباره مینویسد:
✍ فروغی بود که با خیانتهای خود، عامل اصلی تداوم رژیم پهلوی، پس از عزل رضاخان گردید. نخست با زمینهسازی استعفای احمدشاه، سلطنت را برای رضاخان هموار کرد و سپس بعد از حملهی متفقین، مجلس سیزدهم را تحکیم کرده و باعث جانشینی محمدرضا شاه گردید.
5⃣ سفیر کبیر افغانستان در تهران به نام «شیر احمدخان» در خصوص نقش فروغی در زمان رضاخان میگوید:
✍ من بارها با رضاشاه در خلوت گفتوگوهای خصوصی داشتهام. هیچوقت نشد که فکر قابل توجهی از او بشنوم. او فاقد اندیشهی چشمگیری است. هر وقت احتیاج به تصمیمگیری است، آدم را به وزیر مربوط ارجاع میکند. او همواره به دیگران احتیاج دارد تا بهجایش فکر کنند و تا قبل از مرگ تیمورتاش، از اندیشههای او استفاده میکرد و مغز متفکر فعلی او فروغی است!
6⃣ فروغی در این مدت در سه عرصه کار کرد که مؤثر بود: یکی در عرصه تشکیلات #فراماسونری بود که همان #لژ_بیداری است و بعدها هم فرزندانش محمود و محسن ادامه دادند و در جذب نخبگان مؤثر بود؛ دوم به دلیل مقام علمی و آثار علمی که از خود برجای گذاشت یک چهره موجه از خودش و حرکت خویش در جامعه باقی گذاشت. مسئله سوم هم سهدوره نخستوزیری او در مقاطع حساس تاریخی بود.
✍ حسین اصغری
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/6NaMNP
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ محمدعلی فروغی؛ روح فراماسونری در کالبد ایران (10)
🎩 تشکیک درباره یهودی یا مسلمان بودن خاندان فروغی
1⃣ #خاندان_فروغی از جمله خاندانهایی بودند که به #یهودی بودن شهرت داشتند.
2⃣ ادیبالممالک فراهانی در این زمینه به صراحت گفته:
🔸 جهودزادهی بینور و بیفروغش دان
🔸 که هم به مغز زکام است هم به ملک ذکا ست
3⃣ همچنین در سال 1320ش هنگامیکه به نخستوزیری رسید این بیت درباره او سروده شد:
🔸 جهودی آمد خر را گرفت گشت سوار
🔸 چنین کنند بزرگان چو کرد باید کار
4⃣ ملکالشعرای بهار که خود از روشنفکران آن زمان محسوب میشد، دربارهی یهودی بودن #محمدعلی_فروغی، در آغاز سلطنت محمدرضا پهلوی این شعر را سروده است:
🔸 شاها کنم از خُبث فروغی خبرت
🔸 خون میکند این جهود ناکس جگرت
🔸 خطبهی شهی و عزل تو را خواهد خواند
🔸 زانگونه که خواند از برای پدرت!
5⃣ در اسناد وزارت خارجه انگلیس نیز فروغی چنین معرفی شده است:
📝 ذکاءالملک فرزند میرزا محمدحسین از شهر اصفهان و از خانواده #یهودی است.
✍ حسین اصغری
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/6NaMNP
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ زایش لیبرالیسم و سورپرایز قرن بیستم
🎯 تجربهای چهلساله از #لیبرالیزاسیون_دولتی (قسمت اول)
📝 در این مقاله میخوانید:
1⃣ قرن بیستم را میتوان شروعی شدید و پرتلاطم و در عین حال عجیب برای #لیبرالیسم دانست؛ شروعی که ابتدای آن با استقرار و حضور پر قدرت ایالات متحده آمریکا در عرصهی روابط بینالملل همراه بود و اولین دولت مدرنی را که بر پایهی اصول لیبرالی بنیان نهاده شده بود، در ساختار قدرت نظامات جهانی آن دوران، موضوعیت بخشید و در ادامه نیز به معرفی لیبرالیسم بهعنوان یک مکتب اقتصادی منسجم، پرداخت که در آن پایههای سیستم اقتصادی بر روی #مالکیت_خصوصی بنا نهاده شده و ابزارهای تولیدِ اقتصادی در دست مالکان خصوصی بود و در این میان سعی نمود تا ایالات متحده آمریکا را بهعنوان #آرمانشهر شاخص از برای تحقق نظام موفق #سرمایهداری و سرمایهمحوری مبتنی بر نظام لیبرالیسم معرفی سازد.
2⃣ همچنین کثرت جنگها و شدت درگیریها و در عین حال دوری ایالات متحده آمریکا از کانون و مرکز وقوع این درگیریها در اروپا و آسیا، سبب شد تا #یهودیانِ آنگلوساکسونِ آمریکایی، در فراغتی با شکوه، در عرصهی جهانی به تعریف شاخصههای عینی نظام لیبرالیسم مبادرت ورزند و تبیین #سبک_زندگی_امریکایی (American lifestyle) و #رویای_امریکایی (American Dream) بر بستر نظام #کاپیتالیسم (Capitalism) را بهعنوان آرمان نهایی انسان از برای تحقق لیبرالیسم و #آزادی انسان از تمامی قیدها معرفی سازند.
3⃣ در این میان تمرکز ایالات متحده بر امر #رسانه و حمایت هوشمندانهی صنعت سینمای امریکا در فرایند جنگ جهانی دوم به نحوی در ابرقدرتی این کشور موثر بود که حتی جنایات جنگی آمریکا در دوران جنگ دوم جهانی بهجای آنکه اسباب انزوای این کشور را در جامعهی جهانی پدید آورد، به عاملی برای نمایش اقتدار جهانی آن مبدل گردید و موجب شد تا جنایات ضد بشری این کشور، همچون بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی در سال ۱۹۴۵ میلادی به صورتی کاملاً وارونه و امری در جهت ثبات جهانی و در راستای تحقق حقوق بشر معرفی شود!
✍ نویسنده: م. شاهحسینی
📖 متن کامل مقاله را اینجا مطالعه كنيد:
👉 goo.gl/ttZeVK
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 تشابه و تمایز داستانهای قرآن و عهدین (1)
1⃣ با مطالعه دقیق #قرآن کریم و کتابهای آسمانی پیشین، بهویژه #تورات کنونی و مقایسه معارف و داستانهای موجود در آنها، به این نتیجه میرسیم که گذشته از تفاوتهای ماهوی قرآن با #عهدین از نظر برخورداری از ویژگی اعجاز و جهانشمولی، اسلوب و روش خاص هدایتی و تربیتی، هماهنگی و انسجام آیات در مفاهیم و مضامین، گرایش و دعوت همگانی به تفکر و مبانی عقلی، تکیه بر واقعیتها و عبرتهای تاریخی، زیبایی تعابیر و شیوایی معانی، تنزیه و تطیهر سیمای پیامبران و اولیای الهی و… كه همهی آنها نشان از برتری قرآن دارد، از جنبههای دیگر نیز تفاوتهایی میان این دو وجود دارد که قابل تأمّل و بررسی است.
2⃣ از سوی دیگر، وجوه اشتراک و تشابه بسیاری نیز در قرآن کریم و عهدین بهویژه در زمینه قصههای آنها مشاهده میشود. این وجوه تشابه از طرفی زمینه ورود بسیاری از اندیشههای انحرافی را در احادیث تفسیری با عنوان #اسرائیلیات فراهم نموده است و از طرف دیگر، زمینه این اتهام را به وجود آورده است که پیامبر اکرم (ص) قصص و معارف قرآن کریم را از کتابهای پیشین اقتباس نموده است! لذا در ادامه به اختصار به وجوه تشابه و تمایز قرآن و تورات، بهویژه در زمینهی داستانهای آنها میپردازیم.
✍ محمدتقی دیاری
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/9be36P
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 تشابه و تمایز داستانهای قرآن و عهدین (2)
🎯 وجوه تشابه
1⃣ #تورات و انجیل، بسیاری از قصص قرآنی، بهویژه داستانهای پیامبران بزرگ را در بردارند؛ با این تفاوت که در #قرآن بهطور اجمال آمده، ولی در #عهدین با جزئیات و همراه با پیرایههایی ذکر شدهاند.
2⃣ قرآن کریم به آن بخش از سرگذشتها و زندگی اقوام و امتها و انبیای پیشین اشاره نموده است که بیشتر مشتمل بر جنبههای تربیتی و اخلاقی هستند؛ برخلاف عهدین که امور کماهمیت و جزئی را نیز (مانند تاریخ حوادث، نام و نشانهای اشخاص، اماکن و…) به تفصیل یادآور شدهاند!
3⃣ بهعنوان نمونه، داستان آدم (ع) هم در قرآن و هم در تورات آمده است. طولانیترین بیان قرآن در این مورد، در سورههای بقره و اعراف است. با نگاهی گذرا مشاهده میکنیم که قرآن کریم هرگز متعرض جایگاه بهشت آدم (ع)، نوع شجره ممنوعه، حیوانی که شیطان در پوشش آن وارد بهشت گردید، نام محل هبوط آدم و حوا و دیگر جزئیات قصه نگردیده است.
4⃣ و نیز قرآن کریم در مورد عیسی (ع) و مریم (ع) به جهات ویژهای که جنبهی عبرتآموزی دارد، مانند معجزات حضرت عیسی بهطور موجز اشاره نموده است، ولی به حسب و نسب حضرت عیسی، کیفیت تولد و زادگاه او، نام افترا زننده بر حضرت مریم، نوع مائده آسمانی، حوادث جزئی شفای کوران مادرزاد و بیماران مبتلا به مرض پیسی و احیای مردگان اشاره نشده است؛ برخلاف انجیل که همهی موارد یاد شده را با تفصیل بیان نموده است.
5⃣ در قرآن کریم داستانهای بسیاری مطرح شده که مشابه آنها در تورات نیز آمده است. البته در بسیاری از موارد، اختلافهایی نیز بین آنها دیده میشود. از داستانهای مشترک قرآن کریم و تورات میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
1) سرگذشت آفرینش آسمان، زمین، انسان و بهویژه آدم و حوا، شجره ممنوعه، هبوط آدم و حوا از بهشت، هابیل و قابیل و…
2) سرگذشت حضرت نوح و ماجرای سفینه
3) سرگذشت حضرت ابراهیم و اسماعیل و اسحاق و داستان ذبح
4) سرگذشت حضرت لوط و دختران وی
5) سرگذشت حضرت یعقوب و یوسف (ع)
6) سرگذشت حضرت موسی و شعیب و هارون
7) سرگذشت حضرت داوود
8) سرگذشت زندگی حضرت یونس
9) سرگذشت حضرت سلیمان
10) سرگذشت حضرت ایوب
11) سرگذشت حضرت الیسع
12) سرگذشت ذوالکفل (حزقیال نبی)
13) سرگذشت اشموئیل (شموئیل نبی)
14) سرگذشت حضرت زکریا
15) سرگذشت حضرت یحیی
16) سرگذشت حضرت عُزَیر = عَزرا
17) سرگذشت حضرت عیسی
18) داستان ذوالقرنین
19) داستان یأجوج و مأجوج
✍ محمدتقی دیاری
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/9be36P
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 تشابه و تمایز داستانهای قرآن و عهدین (3)
🎯 وجوه تمایز
1⃣ علاوه بر تفاوتهای کلی که #قرآن با #عهدین دارد، از نظر کمیت و کیفیتِ محتوا نیز تفاوتهای بسیاری میان آنها مشاهده میشود.
2⃣ از بسیاری از سرگذشتها و رویدادهای تاریخیِ یاد شده در قرآن، هیچ اثری در عهدین، بهویژه در #تورات نیست؛ نظیر داستانهای هود، صالح و شعیب و اقوام آنان، اصحاب الأیکه، اصحاب الرّس، لقمان حکیم، ذوالقرنین، اصحاب کهف، خضر (ع) و برخی از مطالب مربوط به داستان حضرت ابراهیم.
3⃣ از جمله داستانهایی که منحصراً در قرآن کریم آمده است، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1.گفتوگوی خداوند و فرشتگان درباره آفرینش آدم
2. فرمان الهی مبنی بر سجده فرشتگان در برابر آدم
3. سرپیچی ابلیس از فرمان الهی
4) نافرمانی فرزند نوح از سوار شدن کشتی و ماجرای غرق شدن او
5) توبه آدم (ع)
6) داستان حضرت ابراهیم با پدر و گروهش
7) مسکن دادن ابراهیم (ع) به برخی از ذریهاش در منطقه مسجدالحرام
8) بنای خانه کعبه بهدست ابراهیم و اسماعیل
9) گرویدن ساحران فرعون به موسی (ع)
10) داستان مؤمن آل فرعون
11) زرهسازی حضرت داوود
12) تسخیر جن، باد و پرنده برای سلیمان (ع)
13) تسخیر اسب و پرنده در دست داوود (ع)
14) ساختمانسازی و غواصی جن برای سلیمان (ع)
15) داستان هدهد و ملکهی سبأ و تخت و تاج وی
16) تکلم حضرت عیسی در گهواره و فرود آمدن مائده آسمانی به درخواست وی.
4⃣ موضوعاتی نیز در عهدین آمده است که در قرآن کریم وجود ندارد؛ نظیر کتاب داوران، نحمیا، استر، دانیال نبی، هوشع نبی، یوئیل نبی، عاموس نبی و… و نیز برخی از کتابها و رسالههای عهد جدید.
✍ محمدتقی دیاری
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/9be36P
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ #هولوکاست تاریخ دروغین!
👊 پاسخ کوبندهی نماینده کوبا به نماینده رژیم صهیونیستی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter