eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
1.9هزار دنبال‌کننده
937 عکس
5.1هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش خوراک مرغ و بادمجان🍆 تا فصل غوره ست حتما درستش کنید خیلی خوشمزه ست👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین حلوا مجلسی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ممنون که بافوروارد کردن پستها بهم انرژی میدین🥰 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سلام به همراهان خوبم 🥰 سلام به دلهای نورانی هم وطنان عزیزم💖 عزاداریهاتون قبول ان شاءالله التماس دعای ویژه از همگی شما خوبان..♡ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه نثار مجلسی فوق العاده خوشمزه و عالی😋😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
‏آموزش نان ‬‏فوکاچیا 🍞 این نون یکی از ساده ترین اما لذیذترین و راحتترین نونهایینه که میتونی درست کنی 👌🏻 اگر میخای نونت پر حباب باشه حتما هیدراته شو بالا بگیر ، اگر میخای لذیذ بشه حتما آخر کار با روغن زیتون حسابی چربش کن ، اگر میخای نرم بشه حتما فرت داغ داغ باشه که پخت طولانی نشه 💯💯💯 با رعایت همین نکات 👆🏻 یه نون عالی مثل تو فیلم داری 😃😃 مواد لازم👇 آرد فانتزی. ۵۴۰ گ آرد کامل. ۶۰ گ ( اگر فکر میکنید ورز خمیر پرهیدراته ممکنه براتون سخت باشه حتما ۱۲-۱۵ گ گلوتن خشک به اردتون بزنید مقدارشو از ارد فانازی دستور کم کنید) مخمر فوری. ۸ گ نمک. ۱۲ گ شکر ( تو ورژن اصلی نیست فقط برای رنگ جذاب نون بزنیدچون ممکنه فرهای شما خوب داغ داغ نباشه) ۷ گ آب. ۴۲۰-۴۳۰ گ (اگر میکسر ندارید اب رو طبف ابخور اردتون بزنید) روغن. ۳۰ گ ترکیب مواد و ورز حسابی تا رسیدن به یک خمیر عالی👌🏻 ۳۰ دقیقه استراحت و کویل فولد ۳۰ دقیقه استراحت و پهن کردن خمیر در سینی چرب شده ! سینی من ۴۰در ۳۳ هست. ۲۰ دقیقه استراحت اخر داده و از مواد دلخواتون روی خمیر بمالید و با نوک انگشت هاتون بصورت ضربه و محکم داخل خمیر بزنید این کار باعث میشه حبابها روی سطح بیان و یه خمیر جذابتر داشته باشید🤩 داخل فر داغ داغ ۲۴۰-۲۵۰ درجه با المنت بالا و پایین به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402
29.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏ ‬‏آموزش پاستا تو اشپزی تنوع مزه ها حرف اولو میزنه… 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 برای درست کردن این مدل پاستا لازمه که:👇👇 اول اب و نمک و روغنو تو قابلمه بزارید تا جوش بیاد و حالا: فیله ی مرغ یا سینه ی مرغو با نمک و فلفل مزه دار کنید و تو تابه هر طرفشو‌دو دقیقه گریل کنید و از تابه خارج کنید قارچ هارو گوشتی خرد کنید و به همون تابه که فیله هارو سرخ کردین اضافه کنید و وقتی خوب سرخ شد بیست سی گرم کره بندازید و سیرو ریز کنید و اضافه کنید… دوباره تو همون تابه بیست گرم کره بندازید و دو قاشق سوپخوری اارد بریزید و تفت بدید تا خامی ارد گرفته بشه بعد بهش ۲۰۰گرم خامه و دو لیوان شیر اضافه میکنیم، (بهتره که اول شیرو اضافه کنید وقتی شیر گرم شد و ریز جوش زد خامه رو بریزید ولی من اول خامه رو ریختم) و در اخر پاستارو ابکش کنید و به مواد سس اضافه کنید،فیله ها رو بزارید روی مواد درب ظرف رو ببندید تا سس جذب مواد بشه و تمام…. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک ماده گیاهی چهار رنگ شربت جذاب درست کن 👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
*خوشبختی* یه چیز حاضر و آماده نیست. حاصل کارهای خودته👌 سلام بانو✋😊 روزت بخیر❣
برای طبخ، کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید .همراهش حتما یه تکه چوب دارچین بندازید. حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت می‌کند یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد. میتونید واسه لعابش دوساعت قبل از خاموش کردن بلغور جو یا گندم خیس کرده اضافه کنید👌 شما می توانید کله پاچه را شب بار گذاشته و صبح جهت صبحانه نوش جان کنید . حتما کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا کنید. ادویه این غذای سنتی ، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل سیاه هست نوش جان ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تهیه تپلی با بافت کاملا اسفنجی . خوشمزه و خونگی😋😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه (دیزی) خوشمزه و عالی😋😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه لیمو ترش😋😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
63.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😋😋 سالاد ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه پیراشکی فوق العاده خوشمزه و آسون بدون فر😋😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00