آموزش خوراک مرغ و بادمجان🍆
تا فصل غوره ست حتما درستش کنید
خیلی خوشمزه ست👌
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
#حلوا_عربی
حلوا کش دار عربی ناااب😋
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین حلوا مجلسی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_تابستانی #سالاد #تابستانی
ممنون که بافوروارد کردن پستها بهم انرژی میدین🥰
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
سلام به همراهان خوبم 🥰
سلام به دلهای نورانی هم وطنان عزیزم💖
عزاداریهاتون قبول ان شاءالله
التماس دعای ویژه
از همگی شما خوبان..♡
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#قیمه نثار مجلسی فوق العاده خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#قیمه_نثار
#قیمه_قزوینی
#قزوینی
#محرم
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
آموزش نان فوکاچیا 🍞
این نون یکی از ساده ترین اما لذیذترین و راحتترین نونهایینه که میتونی درست کنی 👌🏻
اگر میخای نونت پر حباب باشه حتما هیدراته شو بالا بگیر ، اگر میخای لذیذ بشه حتما آخر کار با روغن زیتون حسابی چربش کن ، اگر میخای نرم بشه حتما فرت داغ داغ باشه که پخت طولانی نشه 💯💯💯
با رعایت همین نکات 👆🏻 یه نون عالی مثل تو فیلم داری 😃😃
مواد لازم👇
آرد فانتزی. ۵۴۰ گ
آرد کامل. ۶۰ گ
( اگر فکر میکنید ورز خمیر پرهیدراته ممکنه براتون سخت باشه حتما ۱۲-۱۵ گ گلوتن خشک به اردتون بزنید مقدارشو از ارد فانازی دستور کم کنید)
مخمر فوری. ۸ گ
نمک. ۱۲ گ
شکر ( تو ورژن اصلی نیست فقط برای رنگ جذاب نون بزنیدچون ممکنه فرهای شما خوب داغ داغ نباشه) ۷ گ
آب. ۴۲۰-۴۳۰ گ
(اگر میکسر ندارید اب رو طبف ابخور اردتون بزنید)
روغن. ۳۰ گ
ترکیب مواد و ورز حسابی تا رسیدن به یک خمیر عالی👌🏻
۳۰ دقیقه استراحت و کویل فولد
۳۰ دقیقه استراحت و پهن کردن خمیر در سینی چرب شده ! سینی من ۴۰در ۳۳ هست.
۲۰ دقیقه استراحت اخر داده و از مواد دلخواتون روی خمیر بمالید و با نوک انگشت هاتون بصورت ضربه و محکم داخل خمیر بزنید این کار باعث میشه حبابها روی سطح بیان و یه خمیر جذابتر داشته باشید🤩
داخل فر داغ داغ ۲۴۰-۲۵۰ درجه با المنت بالا و پایین به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
#آشپزی #نان_خانگی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
29.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پاستا
تو اشپزی تنوع مزه ها حرف اولو میزنه…
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
برای درست کردن این مدل پاستا لازمه که:👇👇
اول اب و نمک و روغنو تو قابلمه بزارید تا جوش بیاد و حالا:
فیله ی مرغ یا سینه ی مرغو با نمک و فلفل مزه دار کنید و تو تابه هر طرفشودو دقیقه گریل کنید و از تابه خارج کنید
قارچ هارو گوشتی خرد کنید و به همون تابه که فیله هارو سرخ کردین اضافه کنید و وقتی خوب سرخ شد بیست سی گرم کره بندازید و سیرو ریز کنید و اضافه کنید…
دوباره تو همون تابه بیست گرم کره بندازید و دو قاشق سوپخوری اارد بریزید و تفت بدید تا خامی ارد گرفته بشه بعد بهش ۲۰۰گرم خامه و دو لیوان شیر اضافه میکنیم،
(بهتره که اول شیرو اضافه کنید وقتی شیر گرم شد و ریز جوش زد خامه رو بریزید ولی من اول خامه رو ریختم)
و در اخر پاستارو ابکش کنید و به مواد سس اضافه کنید،فیله ها رو بزارید روی مواد درب ظرف رو ببندید تا سس جذب مواد بشه و تمام….
#آشپزی #پاستا #ماکارونی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک ماده گیاهی چهار رنگ شربت جذاب درست کن 👌
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
#کله_پاچه_صبحانه
برای طبخ، کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید .همراهش حتما یه تکه چوب دارچین بندازید. حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت میکند یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد.
میتونید واسه لعابش دوساعت قبل از خاموش کردن بلغور جو یا گندم خیس کرده اضافه کنید👌
شما می توانید کله پاچه را شب بار گذاشته و صبح جهت صبحانه نوش جان کنید .
حتما کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا کنید.
ادویه این غذای سنتی ، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل سیاه هست
نوش جان
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تهیه#پنکیک تپلی با بافت کاملا اسفنجی . خوشمزه و خونگی😋😋
#آشپزی #صبحانه
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#هویج پلوی مجلسی😋😋
#آشپزی
#هویج_پلو
#پلو_مجلسی
#پلو #مجلسی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#آبگوشت (دیزی) خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#آبگوشت
#دیزی
#آب_گوشت
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#ترشی لیمو ترش😋😋
#آشپزی
#ترشی_لیمو
#لیمو
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
63.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_خسروشاهی😋😋😋😋
سالاد
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه پیراشکی فوق العاده خوشمزه و آسون بدون فر😋😋
#آشپزی
#پیراشکی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#حلوا بستنی فوق العاده خوشمزه و متفاوت😋😋
#آشپزی
#حلوا_بستنی
#بستنی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز میخوام پنج تا ترفند کاربردی بهت یاد بدم که تا امروز بلد نبودی😁 فکر میکردی اینقدر آسون باشه👌🏻
کلی کارتو را میندازه و به دردت میخوره ها
#ترفند #خانه_داری #خلاقیت
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان که فصل پر برکت تابستون هست پس از فرصت ها استفاده کنید
به همین راحتی اسلایس گوجه فرنگی برای کنار خورشت های مجلسی تون
و پودر گوجه برای خوش رنگ و لعاب شدن غذاهاتون تهیه کنید و لذت ببرید.
نکات مهم:
✅پودر گوجه رو داخل یخچال نگهداری کنید چون مواد مضرر نگهدارنده نداره و کاملا طبیعی هست
✅حتما روی پارچه خشک کنید کپک نزنه
✅اگر آفتاب خونه شما تند و تیز نیست و در سایه خشک میکنید روزی چند بار زیرو رو کنید. تا زمانی که کاملا خشک بشن
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆