eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
1.9هزار دنبال‌کننده
978 عکس
5.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸✨روز جمعه بهار صلواته 💗✨نفستون رو خوشبو کنید. 🌸✨به ذکر... 💗صلوات بر محمد و آل محمد💗 🌸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸 اللهم عجل لولیک الفرج💚 🎀@kadbanoosh00 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندایی که خیلی به کارت میاد ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی 2عدد (حدود 700 گرم) خمیر بین نان ساندویچی 130 گرم (خمیر بین 6عدد نان ساندویچی) میتونید از نان تست استفاده کنید که ابتدا باید دور قهوه ای نان را جدا کنید. تخم مرغ 1عدد شیر 1/4 پیمانه آرد سوخاری 1 ق س برای داخل مواد و مقداری برای کاور کتلتها پیاز 1عدد متوسط رنده شده و آبگرفته نمک، فلفل،زردچوبه، ادویه دلخواه اگر کیفیت خمیر نان ساندویچی خوب نبود برای پوک شدن بیشتر کتلتها از 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید. سیب زمینی ها را آبپز و پوره کنید پیاز رنده و آبگرفته+خمیر وسط نان ساندویچی + تخم مرع + شیر+آرد سوخاری+ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید(میتوانید مواد را یکبار از چرخ گوشت رد کنید) خمیر را 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال است استراحت دهید تا چسبندگی آن برطرف شود. سپس هربار از خمیر مقداری بردارید و در آرد سوخاری غلتانده به شکل اشک دربیاورید و در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است کتلتها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافی کتلتها گرفته شود. با این میزان مواد حدود 10 تا 12 عدد کتلت به وزن 70 تا 75 گرم خواهید داشت ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
31.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#💕 آموزش کیک خیس شکلاتی کافی شاپی مواد لازم : آرد ۲۵۰ گرم نمک نوک ق چ پودر کاکائو ۲۵ گرم بیکینگ پودر ۲ ق م روغن ۱۴۰ گرم شیر ۱۶۵ گرم وانیل ۱ ق چ شکر ۱۴۰ گرم مواد سس کیک : شکلات سکه‌ای ۲۰۰ گرم شیر کاکائو ۱.۵ لیوان ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوشبختی‌تو‌بغلتہ💕 بگیــر‌وحسش‌کن..(: شاخه نبات ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ حالا ڪه بیداری ۳تا آیه الڪرسی بخون به نیت اهل خونہ الهی همیشه سلامت باشن 🌱 🎀@kadbanoosh00 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی امروزمون یه صبحانه خوشمزه‌ست به نام بمبلِت، برادر اُملت. امیدوارم دوسش داشته باشین سیو و ارسال به دوستان یادتون نره مواد لازم ۳ عدد تخم مرغ‌ ۳ ورق پنیر پیتزا‌ ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ‌ ۱ قاشق مرباخوری کره ‌ سبزیجات‌‌ طرز تهیه تخم مرغها و بیکینگ پودر را در ظرفی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. سپس سبزی ها را در کره آب شده تفت دهید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.‌ دربِ تابه را بگذارید و روی شعله کم اجاق بگذارید بپزد.‌ بعد از اینکه ۱۰ دقیقه پخت، پنیر پیتزا را روی آن بریزید و از وسط تا کنید.‌ چند دقیقه دیگه بذارید بپزه و پنیر پیتزا آب بشه.‌ نوش جان💖 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
بورک_چارشاف طرز تهیه پست بعدی کانال👇 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
بورک_چارشاف مواد مورد نیاز برای خمیر : 1) 2 لیوان آب 2) یک ق.م نمک 3) 5 لیوان آرد مواد میانی : 1) 3 ق.غ روغن زیتون 2) 5 الی 6 شاخه تره فرنگی 2) 2 عدد هویج بزرگ 3) 4 عدد سیب زمینی متوسط 4) نمک ، فلفل سیاه ، پودرفلفل قرمز برای چرب کردن : 1) 120 گرم کره 2) یک لیوان چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع برای روش : روغن مایع ، زرده ی تخم مرغ طرز تهیه : برای خمیر آرد ، آب ، نمک رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید خمیر خیلی نرمی نباید باشه خمیر رو بعد از ورز دادن 8 قسمت کنید گوله کنید داخل تابه ای کره رو بریزید اجازه بدید آب بشه روغن زیتون رو هم اضافه کنید مخلوط کنید کنار بذارید خنک بشه گوله ها رو به بزرگی بشقاب باز کنید روغنی کنید روی هم بچینید روش رو با سلفون بپوشانید حداقل 2 ساعت اجازه بدید استراحت کنه در این فاصله مواد میانی رو درست کنید تره فرنگی رو نازک برش بدید سیب زمینی و هویج رو پوست بکنید رنده کنید داخل تابه ای روغن زیتون بریزید تره فرنگی رو داخلش بریزید بعد از اینکه چند دقیقه تفت دادید سیب زمینی و هویج رو بهش اضافه کنید تفت بدید درآخر نمک و ادویه رو اضافه کنید از اولین خمیری که درست کردید شروع کنید خمیر رو با دست نازک باز کنید چون خوب استراحت کرده و روغنی شده راحت باز میشه از مواد میانی یک قسمتش بریزید شروع کنید به رُل کردن خمیر و گرد جمع کنید داخل سینی چرب شده یا کاغذروغنی انداخته شده بچینید روش از مخلوط زرده ی تخم مرغ و روغن بمالید در فر از قبل گرم شده دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه ) ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان نودالیت را با این سس امتحان کنیددواز طعمش لذت ببرید 😋 برای دوتا سه نودالیت. توی تابه دوقاشق روغن بریزید دوقاشق پررب بزیزید وتفت دهید تا رنگ باز کنه بعد رب انار دوقاشق اگر ربتون ترش است وسه قاشق رب ملس باشه بستگی به ذائقه خودتان داره مخلوط کنید ودونیم لبوان ابجوش واسه دوتا نودالیت بریزید و سیب زمینی سرخ شده واب نصف لیموی تازه ونودالیت دوبسته با هر طعمی که دوست دارید فرقی نداره را اضافه کنیدوچاشنی نودالیت که توی بسته است را بریزید ونمک اضافه نکنید چون چاشنی نودل خودش نمک داره واجازه بدین رشته نودل باز بشه وبا سس مخلوط کنید وصبر کنید تا سس بخورد نودل بره وبعد درتابه را بذارید وحرارت را کم کنید تا جا بیفته بین پنج تا ده دقیقه و اماده است ومیل کنید وببینید چطور عاشق نودالیت می شین دوستان نودالیت با این سس احتیاج به هیچ چیزی دیگه نداره ولی اگر دوست داشتید با مرغ باشه این مدل بهترین گزینه ودرکنار نودل طعم بی نظیری داره طعم دار کردن مرغ. سینه مرغ را بصورت نواری در اورید با پودر سیر وپودرپیاز وپودرپاپریکاو فلفل سیاه ونمک طعم دار کنید بعد کمی ابلیموی تازه وروغن زیتون برنید ویه استراحت یک ساعته بهش بدین وتوی تابه تفت دهید تا طلایی بشه حواستون باشه مرغ را خشک نکنید یه پیاز را خلالی وتفت دهید سبک که شد فلفلهای دلمه ای رنگی را اضافه وتفت دهید قارچ را اضافه وتفت دهیددزردچوبه وفلفل سیاه وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرسیر بزنید وتفت دهید دراخر مرغ تفت خورده را اضافه ویه تفت مختصری بدین واماده است میتونید با نودالیت سرو کنید عاااالیه😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اینم یک دسرفوق العاده خوشمزه مناسب روزهای گرم موادلازم ژله آلوورا آب خامه طالبی ژله آلورا رو با آب جوش مخلوط کرده هم بزنید تا یک دست بشه بزارید سرد بشه طالبی را با اسکوپ بستنی خالی کنید قالب چرب کنید کمی آلورا بریزید نیم بند شد طالبی رو بریزید روشن آلورا بریزید بزارید یخچال بگیره مقدار آلورا اضافه آمده رو با خامه مخلوط کرده و آخر کار میریزید و چند ساعت میزارید یخچال بگیره ••••●❥✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت سکنجبین 🥂🥂 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟 به سبک ساندویچی‌های بیرون سوسیس بندری یک شام خفن و راحت ‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لطفا بادࢪنجبویہ باشہツ چاےمولاعلے
نكات مهم کدبانو گری👌😍 🍡🍡🍡برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید .🍴 برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید 🍴 برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید🍴 برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید.🍴 برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید 🍴 برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید🍴 برای معطر کردن ماکارونی و لازانیا آویشن استفاده کنید🍴 برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید 🍴 برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید .🍴 برای سرخ شدن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز وپودر سیر اضافه کنید🍴 برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید🍴 برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین استفاده کنید🍴🍡🍡🍡👌 براے دوستـ😍ـات بفرست 😋 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆