eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 این آموزش روش‌های مختلف نیمرو درست کردن هم داشته باشید بدرد میخوره.‌ فقط یک مدل درست نکنید.😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
✍موادلازم: 🥢جو پرک               1 لیوان 🥢قارچ خرد شده      2 لیوان 🥢هویج                  3 عدد 🥢شیر                   2 لیوان 🥢سیر                   3 حبه 🥢سینه مرغ           1عدد 🥢خامه                  5 قاشق غذاخوری 🥢کره                    2 قاشق غذاخوری 🥢شوید و نمک و فلفل  به مقدار لازم 🥣طرزتهیه: 🔹ابتدا درون قابلمه ای 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید. 🔸پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد. 🔹پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید. ‌بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 اول از همه ی مقدار از برنج رو زعفرانی میکنید بعد کف قابلمه ک حتما باید نچسب باشه رو روغن بریزید.( اگر قابلمتون نچسب نبود میتونید از ی سری از فویلا ک مخصوص آشپزی هستن استفاده کنید و کف قابلمه بزنید و روی اون روغن بزنید) برنج زعفرانی رو اضافه کردم و روش رو صاف میکنیم. و بعد برنج سفید رو اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم و ب مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت کم کم میزاریم دم بکشه. من معمولا زمانم رو چشمی در نظر میگیرم وقتی دیواره های برنج کمی رنگش عوض شد خاموش میکنم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
✍موادلازم؛؛؛؛ 🥢سوسیس کوکتل ۳عدد 🥢سیب زمینی متوسط ‌ ۱عدد 🥢پیاز متوسط خلالی نازک خرد شده ۱عدد 🥢فلفل شیرین ۳عدد 🥢رب گوجه یک قاشق غ 🥢اب داغ یک چهارم پیمانه 🥢نمک و فلفل و زرد چوبه 🥣طرز تهیه؛؛؛؛؛ ابتدا سیب زمینی ها را سلیقه ای خرد کرده و سپس سرخ کنید.سپس سیب زمینی هارا کنار گذاشته و پیازها رابه همراه زرد چوبه درون روغن بریزی‌تا حدی که نرم شه و کمی تغییر رنگ بده در حدی که کامل سرخ نشه سوسیس ها و فلفل سبزرا اضافه کنید سوسیس ها سرخ شدن سیب زمینی ها را اضافه کرده رب و اب و فلفل را مخلوط کرده و به مخلوط سوسیس اضافه کنید .در حدی که خوب مخلوط سن و ی مقدار اب بخار شد حرارت را خاموش میکنیم . این غذا در اصل تند است و خوشمزگیش به تندیشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢گوشت چرخ کرده ۸۰۰ گرم(میتونیدیه 🥢پیازهم رنده کنید تومخلوط گوشت بریزید ترد تروبهترمیشه) 🥢نمک یک قاشق چای خوری 🥢فلفل یک قاشق چای خوری 🥢یک قاشق چای خوری نعناخشک( یاپونه کوهی خشک) 🥢۶۶۰ گرم خمیرجادویی 🥢نصف پیمانه سس قرمز پیتزا 🥢سه چهارم پیمانه پنیرموزارلا 🥢دوتکه سوسیس پپرونی(تند) 🥢نصف پیمانه کره سیر 🥣طرزتهیه: گوشت وفلفل و نمک ونعناراباهم مخلوط کرده ورزشان دهید وطبق فیلم مثل همبرگرسرخشان کنید. یک گلوله ازخمیرپیتزابرداشته وپهنش کرده وبه ترتیب همبرگرکوچک سرخ شده سپسسس گوجه و سپس پنیرموزارلا،دوبرش ازسوسیس ودرآخردوباره یک همبرگر کوچک سرخ شده گذاشته وطبق فیلم خمیررادور موادبپیچید. نان هاراروی کاغذ روغنی درقالب قرارداده ورویشان راباقلمو کره سیر(مخلوط کره ذوب شده وسیرخرد شده)مالیده ودرفر۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۳۰ دقیقه قرارشان دهید. فوق العاده میشه حتما امتحانش کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ازاین خمیرمیتونید برای و و.. استفاده کنید. بافت این خمیرفوق العاده میشه. ✍موادلازم: 🥢نصف قاشق چای خوری نمک 🥢یک قاشق مرباخوری پودرخمیرمایه 🥢نصف پیمانه(لیوان دسته دارفرانسوی)شیرولرم 🥢یک قاشق مرباخوری شکر 🥢۱.۵-۲لیوان آرد 🥢تخم مرغ یک عدد 🥢روغن مایع سه قاشق غذاخوری 🥣طرزتهیه: شیرروباشکروخمیرمایه مخلوط کنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیاد. سپس روغن ونمک وتخم مرغ رویه کم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه کرده همشون بزنید. طبق فیلم آردروکم کم اضافه کنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت توآشپزخانه هوای معمولی بذاریدوبعدش میتونید استفادش کنید. ‌بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
  ✍مواد لازم 🥢گوشت لخم تکه شده  ۲ فنجان 🥢لپه‎   ۱ فنجان 🥢پیاز   ۲ عدد 🥢گوجه فرنگی   ۱ عدد 🥢روغن   ۲ فنجان 🥢زعفران    به مقدار لازم 🥢بادمجان   ۱ کیلوگرم 🥢رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری 🥢غوره   ۱ قاشق غذا خوری 🥢لیمو عمانی   ۴ عدد 🥢نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم 🥣طرز تهیه 🔹یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه ‌کنید. لپه را بشویید، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت ‌دهید تا بعد از پختن، لپه‌ها له نشود. 🔹گوشت، نمک، فلفل و در صورت دلخواه زعفران را اضافه و تفت دهید. لیمو عمانی یا غوره و سه الی چهار لیوان آب را اضافه کنید؛ در ظرف را بگذارید، با حرارت کم بپزید تا بعد از حدود دو ساعت خورش نیم پز شود 🔹بادمجان‌ها را پوست بکنید، وسط آن‌ها را برش بزنید و با یک و نیم فنجان روغن سرخ کنید. سپس روغن بادمجان‌ها را جدا و یک عدد پیاز را در آن سرخ کنید. 🔹دو قاشق رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل کنید و در پیاز داغ تفت دهید و نصف آن را به خورش نیم پز شده اضافه کنید، بگذارید خورش با شعله کم حدود یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد 🔹یک عدد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را برش داده، همراه بادمجان‌های سرخ شده و یک قاشق غوره به بقیه رب تفت داده شده اضافه ‌کنید. 🔹در ظرف را بگذارید، آن را برای 5 دقیقه روی شعله بگذارید تا جا بیفتد. خورش قیمه و بادمجان‌های جا افتاده را در ظرف بکشید تا خورشت آماده پذیرایی شود ‌بفرست واسه همه ی خانومای😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
  دو پیمانه ماش رو خیس کردم و گذاشتم با کمی اب بپزه و اواخر نمک زدم  برنج رو دو ساعت قبل خیس کردم ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده ویکعدد پیاز درشت رنده شده ونمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق ارد نخودچی مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد قلقلی درست کردم وتو روغن سرخ کردم  برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتم لابه لاش ماش ریختم ودم گذاشتم  یک پیمانه کشمش رو شستم ونیم ساعت تو اب نگه داشتم وبعد صاف کردم و با کمی کره تفت دادم  و موقع سرو لابه لای برنج و روی برنج ریختم و روی برنج کوفته قلقلی گذاشتم. ‌بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
✍مواد لازم 🥢سینه‌ مرغ   ۱ عدد 🥢سیر   ۱ حبه 🥢نمک و فلفل    به مقدار لازم 🥢کره   ۲۰ گرم 🥣طرز تهیه: 🔹سینه مرغ تون را بی استخوان کنید  و کف دستتون را روش بگذارید واز عرض یک برش بدهید .حالا لای کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب یا اگه ندارید لبه گوشت کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی بکوبیدش تا پهن تر بشه ولی خیلی زیادم باز و پاره نشه. 🔹کره رو بگذارید تا به دمای محیط برسه. روی یک طرف استیک هاتون کمی نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید و باچاقو به تمام قسمتهاش کره بزنید و سیر خرد شده. 🔹در این مدل  استیک نیازی به استراحت نیست. البته میتونید حدود نیم تا 1 ساعتی استراحتش بدید اما در ظرف در بسته. 🔹حالا تابه چدنی تون رو حسابی داغ کنید و تکه استیکتون رو در حالی که حرارت متوسط رو به بالاست توی تابه از طرفی که کره و سیر داره بندازید. بعد از 3-4 دقیقه که یک طرف استیکتون سرخ شد طرف دوم رو برگردونید تا گریل بشه. 🔹همچنین استیکتون رو توی تابه مدام از این رو به اون رو نکیند  و وقتی یک طرف کاملا آماده شد برش گردونید چون باعث از دست دادن آب میان بافتی استیک و خشک شدن اون میشه. استیکها از اون دسته غذاهایی هستند که باید بعد از آماده شدن فوری سرو بشند. ‌بفرست واسه همه ی خانومای😍😍 نوش جان 😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚘من می‌گویم ⚘صبح قشنگ‌ترین اتفاق زندگی‌ست ⚘اگر با لبخند به دنیا سلام کنی و ⚘با اهداف پر‌رنگ‌تر قلم سرنوشتت ⚘را به دست بگیری ... ⚘صبح را با سبزترین انرژی ها شروع کن ⚘که آینده‌ی سبزتری انتظارت را بکشد جانم ...🌸 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c