eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۵۰۰ گرم گوشت 🥢یک پیمانه نخود 🥢سه عدد گوجه فرنگی متوسط 🥢یک عدد پیاز متوسط رنده شده 🥢مقداری دنبه 🥢آب جوشیده 🥢سه عدد سیب زمینی 🥢کمی نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه 🥢دو قاشق چایخوری مرزه خشک 🥢یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢مرغ (ترکیب سینه و ران )۲تیکه 🥢قارچ ۳۰۰گرم 🥢پنیر پیتزا ۲۰۰گرم 🥢ادویه مرغ،نمک ،فلفل سیاه به میزان لازم(ادویه کچاپ) 🥢آبلیمو ۱قاشق غذاخوری 🥢پیاز ۱عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.گوشت بزارید کامل بپزه سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.من ته_دیگ غذا ترجیح دادم برنج زعفرونی داشته باشم اگه این کار نکردید حتما یکم زعفران دم کرده بدید رو برنجتون.موقع سرو هم حتما یه ملاقه از اب گوشت بدید رو برنج تا طعم لذیذ تری پیدا کنه. این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستا ی یرک اطراف قزوین است. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: دنده گوسفندی یا شیشلیک رو با موارد زیر مزه‌دار کنید: 🥢شیشلیک: ۴۰۰گرم 🥢نمک 🥢فلفل سیاه 🥢روغن زیتون به مقدار لازم 🥢زیره: ۱ قاشق چای‌خوری(سرخالی) 🥢۲ تا حبه سیر رنده شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 5_6نفر ✍مواد لازم : 🥢ران مرغ نيم كيلو، 🥢سينه مرغ نيم كيلو، 🥢 پياز١عددبزرگ، 🥢سير٢عدد، 🥢جعفري خرد شده ۳ق غ، 🥢تخم مرغ١عدد، 🥢 پودرسوخاري ١پيمانه، 🥢زعفران دم كرده ٤ ق غ، 🥢 نمك ١ ق چ، 🥢 فلفل سياه ١ ق چ، 🥢 پاپريكا١ ق چ، 🥢زرد چوبه نصف ق چ، 🥢 تخم گشنيز آسياب نصف ق چ، 🥢 ليمو تازه١ ق غ 🥣طرز تهیه : 🔴گوشت رون وسينه مرغ رو٢بارچرخ كنيد،پيازوسيروچرخ كنيد آبش رو بگيريد. گوشت ،پياز وسيرجعفري تخم مرغ، زعفرون ادويه هاوآب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري اضافه، ٥ دقيقه ورز بديد، دست رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍مواد لازم : 🥢قارچ یک کیلو 🥢آرد ۲ پیمانه 🥢ماءالشعیر ۱ پیمانه 🥢سیر ۲ حبه 🥢نمک و فلفل،به میزان لازم 🥢بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 🥢روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری 🥢پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 🥣طرز تهیه : قارچ پفکی سوخاري با ماءالشعیر در یک کاسه سیر رنده ریز شده، بیکینگ‌پودر، آرد ، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ماءالشعیر را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید و در انتها پنیر رو اضافه کنید قارچ ها را داخل مایه بالا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس قارچ ها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سس میل کنید 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سینه ی مرغ برای مزه دار کردن مرغ 🥢سس خردل 🥢آبلیمو و رنده ی پوست لیمو 🥢اورگانو 🥢روغن زیتون 🥢نمک و فلفل برای سس مخصوص 🥢سیر 🥢گردو 🥢پنیر پارمسان 🥢روغن زیتون 🥢سس خردل 🥢آبلیمو تازه 🥢برای پاستا 🥢پاستا 🥢فلفل چیلی 🥢اورگانو بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
✍مواد لازم برای۴ نفر: 🥢پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده   ۱ قاشق غذا خوری 🥢سیر خرد شده  ۳ حبه 🥢سس مایونز   ۱/۲ پیمانه 🥢نان ساندویچی   ۴ عدد 🥢نمک   ۱ قاشق چای خوری 🥢پیاز بزرگ ورقه شده   ۱ عدد 🥢استیک گرد و نازک (4 برش)  ۱ کیلوگرم 🥢روغن زیتون   ۳ قاشق غذا خوری 🥢ادویه ایتالیایی  ۱/۲ قاشق چای خوری 🥢پنیر پروولون (225 گرم)  ۸ برش 🥢سس استیک   ۱/۲ قاشق چای خوری 🥣طرز تهیه: 🔹برای تهیه ساندویچ استیک، ابتدا فر را روی 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. 🔹سس مایونز، سیر، و پنیر پارمسان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 🔹حرارت را کم کنید و با دقت استیک و پیاز ورقه شده را در تابه قرار دهید و نمک دریا و سس استیک را اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. (استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.) 🔹داخل نان ساندویچی ها را کمی خالی نموده و سس مایونز سیر و پارمسان را در هر دو طرف نان بریزید. 🔹به مقدار دلخواه، از استیک و پیاز مخلوط به طور مساوی در میان نان قرار دهید. روی هر کدام، 2 برش پنیر پرولون بگذارید وچاشنی ایتالیایی بپاشید. 🔹ساندویچی ها را درون فوبل بگذارید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. ساندویچ استیک ها را از فر خارج نموده و سرو کنید. ‌بفرست واسه همه ی خانومای😍😍 نوش جان 😋😋 ‍ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_سالاد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔸ابتدا از قسمت پشت كلم به شكل يك دايره قسمتي كه به ريشه وصل ميشه رو كامل جدا كرد و بعد كلم رو داخل آبجوش بندازيم و بزاريم ده دقيقه بجوشد طوري كه برگه هاش كاملاً نرم شده باشه و راحت هم جدا بشه. براي مواد مياني يك پياز رو تفت ميديم وبهش حدود ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده اضافه ميكنيم و خوب تفت ميديم و بعد نصف پيمانه ي پلوپز بهش برنجي رو كه از قبل بايد بزاريم چند تا جوش بخوره ولي له نشه يعني بايد دون باشه اضافه ميكنيم وبعد دو قاشق رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل و زردچوبه و كمي كه تفت خورد يك قاشق سركه و يك و نيم قاشق شكر هم ميريزيم و بعد از اين مواد حدود يك قاشق برداشته و برگه كلمهارو وقتي از هم جدا كرديم از وسط برش ميدهيم قسمتي كه كمي زخمت هست رو جدا ميكنيم واز مواد بينش قرار ميديم و دلمه مون رو ميپيچيم و در قابلمه ميچينيم وقتي كاملاً دلمه ها تمام شد يك قاشق سركه رو با يك و نيم قاشق شكر مخلوط كرده و دو ليوان آب روش ميريزيم و هم ميزنيم شكر كه حل شد روي دلمه ها ميريزيم و ميزاريم حدود يك ساعت با حرارت كم دلمه ها بپزند.😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c