eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍮 😋 🔸اول از همه 16 گرم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب بپاشین و بذارین یه چند دقیقه ای بمونه. اینطوری ژلاتین راحت تر آب میشه حالا با حرارت ملایم و هم زدن ژلاتین اجازه بدین تا ژلاتین کاملا تو آب حل بشه و شفاف بشه و بذارینش کنار. بعد چهارصد گرم خامه صبحونه، نصف پیمونه شیر، نصف پیمونه شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل رو تو یه قابلمه دیگه بریزین و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون کنین.حتما حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه، بسه. حالا دیگه شعله رو خاموش کنین. چهار تا خرمالو رو از پوستش جدا کنین و تو غذاساز بریزین و هر چقدر دوست دارین پوره اش کنین ریز یا درشت. حالا پوره ی خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه کنین و هم بزنین مرحله ی آخرم اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدنه حالا مایه پاناکوتا رو تو قالباتون بریزین و یه دو سه ساعتی تو یخچال بذارینشون تا خودشونو بگیرن😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد مورد نیاز: 🥢سینه مرغ ( ۶ عدد ) 🥢پودر پاپریکا ( ۳ قاشق غذا خوری ) 🥢شکر قهوه ای ( ۳ قاشق غذا خوری ) 🥢پودر پیاز ( ۱ قاشق غذا خوری ) 🥢آویشن ( ۱ قاشق غذا خوری ) 🥢پودر زیره ( ۱ قاشق چای خوری ) 🥢پودر فلفل هندی ( ۳/۴ قاشق چای خوری ) 🥢نمک ( ۱ قاشق غذا خوری ) 🥢پودر سیر ( ۱.۵ قاشق چای خوری ) 🥢پنیر چدار ( ۳ پیمانه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢نخود : دو پیمانه 🥢پیاز : ۴ عدد 🥢سیر : سه عدد 🥢گوشت بدون استخوان : 500 گرم 🥢کشک : به میزان لازم 🥢نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم 🥢زعفران دم کرده : دو قاشق سوپخوری 🥢نعنا داغ : به میزان لازم 🥢گردو خرد شده : به میزان لازم 🥢آب : ۴پیمانه روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه: اول گوشت را با یک عدد پیاز و نمک و زردچوبه با آب جوشیده شده درون زود پز به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم، بعد از پخت گوشت را از زود پز خارج کرده مقدار آبی که از گوشت مانده بود را کنار گذاشته در و از آب جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم. در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با روغن حیوانی همراه با گوشت تفت داده نخود ها را که از قبل پخته بودیم اضافه میکنیم و با آب گوشت به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا حسابی جا بیافته. بعد با گوشت کوب آن را میکوبیم ، زعفران و کشک اضافه میکنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه جا بیفتد. . در آخر برای تزیین میتونید از گردو ، نعنا داغ ، پیاز داغ ، کشک، سیر داغ ، برگ نعنا یا پونه استفاده کنید. 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢ژله آلوورا 🥢ژله رنگ دلخواه 🥢شیر یا بستنی 🥢قالب گل 🥣طرزتهیه : ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن. ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید. 💥 نکات: 🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید 🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید.😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی ۴تا 🥢آب سرد یه کاسه بزرگ 🥢بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 🥢نمک نصف قاشق غذاخوری 🥢سرکه ۴ قاشق غذاخوری 🥢یک لیوان یخ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢1 عدد سینه مرغ 🥢1 لیوان برنج نیم دانه 🥢1 عدد پیاز بزرگ 🥢5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 🥢2 قاشق غذاخوری آرد سفید 🥢1 عدد تخم مرغ 🥢ادویه ها نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر سیر 🥢با روغن برای سرخ کردن 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی سرخ کرده 🥢پنیر گودا 🥢پنیر پیتزا 🥢سس دلخواه(مایونز،هزار جزیره،فرانسوی) 🥢سوسیس 🥢ذرت بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢آرد گندم - ۱پیمانه 🥢روغن- ۱/۳ پیمانه 🥢ماست - ۱/۲ پیمانه 🥢تخم‌مرغ - ۲عدد 🥢بیکینگ پودر - ۱ق.چ سرپر 🥣طرزتهیه : تخم‌مرغ و با نمک و فلفل خوب هم میزنیم تا کف کنه، بعد به ترتیب روغن و ماست رو اضافه میکنیم و هربار کمی هم میزنیم. در نهایت آرد و بکینگ پودرو الک میکنیم رو مایه مون و انقد هم میزنیم تا کاملا یکدست شه و گلوله‌ای توش نمونه. کف ساندویچ میکرو حسابی چرب میکنیم، یه قاشق از مایه میریزیم توش، بعد مواد مرغی و کمی پنیر پیتزا(سلیقه‌ای) و دوباره از مایه میریزیم تا روی مواد رو بپوشونه. در ساندویچ میکرو میبندیم و میزاریم به مدت ۵-۷ دقیقه بپزه.😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 خوشمزه با سیب زمینی ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی 🥢نشاسته ذرت 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢کره 🥢ژامبون 🥢پنیر پیتزا 🥢سوسیس 🥢زرده تخم مرغ 🥢سس بشامل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا