eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺برای امروز و هر روزتان 🌸مسیری روشن و زیبـا 🌼آرزو می کنم آنچنـان 🌺که بجـز خـدا به کسی 🌸اعتمـاد و تکیه نکنیـد 🌼تنها اوست که بی هیچ 🌺چشمداشتی عاشقـانه 🌸و بی منت دوستتان دارد 🌼لبخنـد خـــدا بدرقه راهتون 💐 💐
1.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢ژامبون 🥢پنیر پیتزا 🥢تخم مرغ 🥢نمک 🥢فلفل به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر ۲۴۰ درجه،تا پخته بشه😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢شکر 1 ق غ 🥢خمیرمایه 1 ق غ 🥢تخم مرغ 1عدد 🥢آب ولرم نصف لیوان 🥢آرد 2 الی 2ونیم لیوان 🥢نمک نوک ق چ 🥢روغن 2 ق غ 🥣طرزتهیه : ❌حتما مطمئن باشید که خمیر مایه تازه هست و استفاده کنید ❌بعد از ورز دادن خمیر رو 1ساعت در محیط آشپزخانه استراحت بدهید تا پف کنه و حجمش دو برابربشه ❌سطح کار رو آردپاشی کنید سپس خمیر رو با وردنه باز کنید ❌آرد رو کم اضافه کنید و با ورز دادن چسبندگیش رو بگیرید. آرد زیادی بخورد خمیر ندید.😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢شیر۳لیوان 🥢آرد برنج۳ قاشق غذاخوری سرپر 🥢نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری سرپر 🥢شکر۴ قاشق غذاخوری 🥢گلاب۳ قاشق غذاخوری 🥢زعفران۲ قاشق غذاخوری 🥢خامه صبحانه۴ قاشق غذاخوری کره۱ 🥢قاشق غذاخوری 🥢پودرهل به مقدار دلخواه 🥣طرزتهیه : برای درست کردن فرنی در یک قابلمه کوچک نشاسته ذرت، آرد برنج و شکر را به همراه شیر اضافه می کنیم و روی اجاق گاز روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم. وقتی مایع فرنی کمی غلیظ شد حرارت را کم می کنیم و گلاب را به مواد اضافه می نماییم و مرتب هم می زنیم تا غلظت مایع بیشتر از قبل شود سپس کره و خامه را نیز می افزاییم.وبا همزن دستی هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند فرنی آماده است. یک بخش را سفید نگه می داریم و بخش دیگر را پودر هل و زعفران می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم.برای یک دقیقه دیگر روی حرارت هم می زنیم تا فرنی زعفرانی هم آماده شود سپس در ظرف های یک نفره ابتدا از مایع فرنی سفید ریخته و سپس روی آن از مایع فرنی زعفرانی می ریزیم.فرنی ها را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود یا به صورت گرم میل کنید.😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‌‌‌‌‌‎‌‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 به سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کنید و حسابی ورز بدین به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. بعد تو دستتون به اندازه کافی بردارید و فرم بدین و تو ماهی تابه که کمی روغن ریختین سرخ کنید.کبابا رو بردارید و یک عدد پیاز نگینی شده رو تو تابه تفت بدین دو عدد گوجه رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید کمی که تفت خورد نمک و فلفل اضافه کنید دو لیوان آب جوش بریزید بزارید جوش بیاد بعداز به جوش آمدن سس کبابا رو داخلش بچینید و با حرارت ملایم بزارید خورشت جا بیفته .آخرش هم کمی آب لیمو یا نارنج بریزید.میتونید گوجه فرنگی هم برش بزنید و روی کبابا بچینید .کمی زعفرون دم کرده هم به خورشت اضافه کنید طعمش بی نظیر میشه.وقتی خورشت به روغن افتاد یعنی جا افتاده با پلو یا نون سرو کنید😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢پنير مكعبي خرد شده 🥢انواع فلفل دلمه رنگي مكعبي خرد شده 🥢زيتون سياه و سبز حلقه شده 🥢گوجه خشك خرد شده 🥢دانه انار 🥢ذرت 🥢گردو 🥢هويج رنده شده 🥢نعناع 🥢( پاپريكا، فلفل سياه ، آويشن ، سماق ، سياه دانه ) سبزيجات را با هم مخلوط كنيد پنير روي سالاد بريزيد روغن زيتون با ادويه جات بالا به دلخواه مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم 🥢گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم 🥢سیر.....۱ عدد 🥢پیاز.... ۲عدد 🥢فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری 🥢فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری 🥢نمک...... ۱ قاشق چایخوری 🥢جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری 🥢فلفل دلمه ای قرمز خرد شده..... 🥢۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد) 🥢گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر 🥢کاغذ روغنی و سیخ چوبی 🥣طرز تهیه: گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید. در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c