🍔 #عدسی
یه لیوان عدس خیس کرده رو با مقداری نمک و یه قاشق آبلیمو گذاشتم با ۳ الی ۴ تا لیوان آب بپزه
تو این فاصله پیاز داغ درست کردم زردچوبه و فلفل و ادویه زدم یه قاشق رب هم میتونید در صورت تمایل بزنید
وقتی عدس ها پختن پیاز داغ رو بهش اضافه کردم و میزاریم تا جابیفته
مقداری عصاره گوشت هم اضافه کنید خوشمزه میشه فقط دیگه زیاد نمک نزنید شور نشه
من سیب زمینی به عدسی اضافه نمیکنم برا لعابش ده دقیقه آخر پخت یه مقدار از عدس ها رو تو ظرف دیگه میکوبم و به عدسی اضافه میکنم اینطوری لعاب میده حسابی و غلیظ میشه (غلظت عدسی نه خیلی سفت باید باشه نه شل)
عدسی رو با آبلیمو و گلپر سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #جدا_کردن_پوست_تخم_مرغ_آبپز
راه حل : از سرکه استفاده کنید . کافیست که هنگامی که آب به جوش آمد مقداری سرکه به آن اضافه کنید . اینکار موجب می شود که پوسته تخم مرغ به راحتی و بدون زحمت جدا شود. با این ترفند دیگر دردسرهای کندن پوست تخم مرغ آب پز را نخواهید داشت ، وقتش رسیده که با انبوهی از ریزه های پوسته تخم مرغ خداحافظی کنید و به راحتی پوسته را جدا نمایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کالباس
مواد لازم:
🥢 سینه مرغ ۵۰۰ گرم
🥢 سیر ۳ حبه
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن ۱ ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر 🥢زنجبیل ۱/۲ ق چ، نمک ۱ و ۱/۴ ق غ،تخم گشنیز ۱ ق غ
🥢 آرد گندم ۲/۵ ق غ
🥢 نشاسته گندم ۲ ق غ
🥢 آب ۶۰ گرم
🥢 روغن ۷۵ گرم
🥢قارچ ۲۵۰ گرم
🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد
🥢 پسته خام به مقدار لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #تزیین_هندونه_ی_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سمبوسه_پیتزایی
🥢سوسیس
🥢 قارچ
🥢 فلفل دلمه ای
🥢 پنیر پیتزا
🥢 نمک و فلفل
🔷ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #شامی_ماهی
✍مواد لازم :
🥢ماهی تن 300 گرم
🥢 سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد
🥢 تخم مرغ 1 عدد
🥢 نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی
🥢 ارد 1 ق غ
🥢 گشنیزتازه 300گرم
🥢 شنبلیله تازه 50 گرم
🥢 فلفل سبز 2 عدد
🥢 سیر 2 عدد
🥢 پیاز 1 عدد
🥣طرزتهیه :
ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ژله_هندونه_ی_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #برش_هندونه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیراشکی_سیب_زمینی
✍مواد لازم :
🥢سیب زمینی آبپز ۴ عدد
🥢 خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
🥢 نمک وفلفل به میزان لازم
🥢 سوسیس دوعدد
🥢 پیازچه ۲قاشق غذاخوری
🥢 آب ولرم یک لیوان
🥢 آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
🥣طرزتهیه :
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #شام_دانشجویی
۱ عدد سیب زمینی رو حلقه ای کنید
داخل تابه رو با کره چرب کنید.
سیب زمینی هارو بچینید.
۱۰ دقیقه با در بسته بذارید بپزه.
برگردونید و و کمی روغن بریزید و ۱۰ دقیقه دیگه صبر کنید تا کامل طرف دیگه هم پخته شه.
۲ عدد تخم مرغ ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،جعفری خشک(۱ ق غ) مخلوط کنید
روی سیب زمینی ها بریزید و اجازه بدین بپزه.
در آخر با زیتون سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ژله_توپی_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #اردک_فسنجان
اول گردوها روسابیدم وبعد یه دونه پیاز رورنده ریز کردم وتوکمی روغن تفت دادم وگردوی سابیده شده روهم بهش اضافه وتفت دادم تاکمی تغییر رنگ پیدا کنه وآب سرد روکم کم بهش اضافه می کنیم وبعد میزاریمش روشعله کم وچند دفعه داخلش یه تکه یخ میندازیم داخلش تا خوب به روغن بیوفته و خورشتمون جابیوفته ورب انارملس یکی ۲قاشقی میزنیم تنگش ودرشو میزاریم وآخرا بهش کمی شکر ونمک وکمی زعفرون دم کرده میزنیم بهش و یه ۴۰تا۴۵دقیقه اردک روکه ازقبل پخته بودیم وسرخش کرده بودیم رومیزاریم داخل خورشت البته باحرارت ملایم روی شعله پخش کن
اردک روهم ازقبل باپیاز وسیر وهویج وفلفل دلمه ای وکمی زردچوبه ونمک وفلفل سبز تند پختم وسرخش کردم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c