7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیراشکی_سیب_زمینی
✍مواد لازم :
🥢سیب زمینی آبپز ۴ عدد
🥢 خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
🥢 نمک وفلفل به میزان لازم
🥢 سوسیس دوعدد
🥢 پیازچه ۲قاشق غذاخوری
🥢 آب ولرم یک لیوان
🥢 آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
🥣طرزتهیه :
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #شام_دانشجویی
۱ عدد سیب زمینی رو حلقه ای کنید
داخل تابه رو با کره چرب کنید.
سیب زمینی هارو بچینید.
۱۰ دقیقه با در بسته بذارید بپزه.
برگردونید و و کمی روغن بریزید و ۱۰ دقیقه دیگه صبر کنید تا کامل طرف دیگه هم پخته شه.
۲ عدد تخم مرغ ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،جعفری خشک(۱ ق غ) مخلوط کنید
روی سیب زمینی ها بریزید و اجازه بدین بپزه.
در آخر با زیتون سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ژله_توپی_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #اردک_فسنجان
اول گردوها روسابیدم وبعد یه دونه پیاز رورنده ریز کردم وتوکمی روغن تفت دادم وگردوی سابیده شده روهم بهش اضافه وتفت دادم تاکمی تغییر رنگ پیدا کنه وآب سرد روکم کم بهش اضافه می کنیم وبعد میزاریمش روشعله کم وچند دفعه داخلش یه تکه یخ میندازیم داخلش تا خوب به روغن بیوفته و خورشتمون جابیوفته ورب انارملس یکی ۲قاشقی میزنیم تنگش ودرشو میزاریم وآخرا بهش کمی شکر ونمک وکمی زعفرون دم کرده میزنیم بهش و یه ۴۰تا۴۵دقیقه اردک روکه ازقبل پخته بودیم وسرخش کرده بودیم رومیزاریم داخل خورشت البته باحرارت ملایم روی شعله پخش کن
اردک روهم ازقبل باپیاز وسیر وهویج وفلفل دلمه ای وکمی زردچوبه ونمک وفلفل سبز تند پختم وسرخش کردم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #شکلات_یلدا
✍مواد لازم :
🥢شکلات تخته ای
🥢 انار دون شده
🥢 خلال پسته
🥣طرزتهیه :
ابتدا شکلات رو داخل مایکرو یا روی بخارآب (به روش بن مارى )نرم میکنیم.روی سینی یا سطح صاف کاغذ روغنی پهن میکنیم و بسته به اندازه ی که دوست دارید از شکلات روی کاغذ به شکل دایره در میاریم و روش چند دانه ی انار و خلال پسته قرار میدیم.سینی شکلات هارو داخل یخچال میزاریم تا خوب خودش رو بگیره.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
🌾صبحتون بخیر و شادی
🌸آخر هفته تون
🌾پر از مهر خدایی
🌸غم هاتون کوتاه
🌾عمرتون بلند
🌸آرزوهاتون دست يافتنی
🌾لبتون خندون
🌸و دلتون شاد....
🌾جمعه تون عالی
🌸دست مهربون خدا همراهتون
💞صبحتون بخیر کدبانوها 😍 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #املت_قهوه_خانه_ای
✍مواد لازم :
🥢 عدد تخم مرغ
🥢 4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢 3-4 قاشق غذاخوری روغن
🥢 به میزان لازم نمک
🥢 فلفل (به دلخواه)
🥣دستور تهیه :
3 قاشق غذاخوری روغن رو بریزید تو ماهیتابه یا ترجیحا همون ظرفای سنتی که توش املت درست میکنند. رب رو بریزید و تفت بدید تا حسابی سرخ بشه و مزۀ خامی نده.
تخم مرغ ها رو بشکنید و نمک بزنید. حدود سی ثانیه صبر کنید تا تخم مرغ ها کمی خودشون رو بگیرن و بعد شروع کنید به هم زدن. انقدر هم بزنید تا تخم مرغ بپزه اما مواظب باشید بیش از حد خشک نشه.
سفره رو با پیاز و سبزی تازه و نون سنگک داغ بچینید و لذت ببرید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_ایده_یلدایی
برا این ژله ی بسته ژله هندونه را با ی لیوان و نیم اب جوش حل کردم و داخل ظرف کوچیک ریختم و گذاشتم یخچال . بعد از اینکه خودشو گرفت از ظرف خارج کردم و وسط ظرف دوم گذاشتم . بعد ی لیوان پاناکوتا دورش ریختم گذاشتم داخل یخچال بعد از بسته شدن دراوردم و داخل ظرف سوم گذاشتم و دورش ی لیوان پاناکوتا سبز ریختم به همین راحتی و خوشمزگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کشک_بادمجون
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۵-۶ حبه
پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید
بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید)
بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید،
۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک داره.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #آموزش_پیراشکی_لقمه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_ناردونی
✍مواد لازم:
🥢 سینه مرغ نواری خرد شده ۲عدد
🥢 گردو آسیاب شده ۲۰۰گرم
🥢 پیاز خرد شده۲عدد بزرگ
🥢 رب انار ۱۲ق غ
🥢 رب گوجه۱ق
🥢 نمک فلفل زردچوبه ادویه مرغ
🥢 زعفرون
🥢 انار هم میتونید برای تزیین استفاده کنید هم توی خورشت بریزید.
🥢آلو خورشتی ۱پیمانه
اگه مث من ملس دوست دارید چند ق 🥢شکر هم اضافه کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_هندوانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c