eitaa logo
آشپزی کد بانو
33هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢پنج تا سیب زمینی متوسط آبپز شده 🥢 یدونه پیاز متوسط رنده شده 🥢 یه فنجون آرد سوخاری 🥢 یدونه زرده تخمرغ 🥢 ۲،۳قاشق جعفری خرد شده 🥢 یک قاشق پودر نعنا 🥢 یک قاشق رب 🥢 فلفل سیاه٫پاپریکا٫نمک به اندازه لازم 🥣طرزتهیه : سیب زمینیای آبپز رو پوره کنید،بهش پیاز و آرد سوخاری و تخمرغ و جعفری و سس و ادویه جات رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه، روغن بذارید روی حرارت و از مواد بردارید و با دست شکل بدید (میتونید بعد اینکه به کوکو شکل دادید توی تخمرغ همزده بغلطونید) و توی روغن سرخ کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 اول پیاز رو تفت میدم تا کمی سبک شه،گوشت رو اضافه وتا جایی که کمی تغییر رنگ بده،تفتش میدم.ادویه(فلفل سیاه،زردچوبه،کاری)اضافه میکنم و کمی تفت میدم. آب جوش حدود دو لیوان و نیم میریزم و میذارم تا با شعله کم حدود دوساعت و نیم جا بیوفته. یک قاشق رب رو نیم‌ساعت آخر،جدا تفت میدم،و به خورشت اضافه میکنم.نمک رو هم همون موقع اضافه میکنم. بادمجونارو جدا تو یه ظرف سرخ میکنم(میتونید کامل یا تکه تکه کنید و این سلیقه ایه)و به خورشتمون که جا افتاده اضافه میکنیم و میذاریم نیم ساعتی با شعله خیلی کم بمونه. من کمی پودر دارچین هم همون موقع بهش زدم،چون عطرشو عالی میکنه. گوجه هم سلیقه ایه،میتونید اضافه کنید یا اگه دوست ندارید،حذفش کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 مرغ خرد شده 🥢 فلفل دلمه اي خرد شده 🥢 سيب زميني ابپز خرد شده 🥢 هويج ابپز 🥣طرزتهیه : مواد روتفت بديد بهش ادويه كاري اضافه كنيد و مقدار خيلي كمي رب گوجه فرنگي روي حرارت کم بزاريد تفت بخوره بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم 🥢 پیاز رنده شده ۳ عدد درشت (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه) 🥢 نمک ۱ ق م 🥢 فلفل سیاه ۱ ق چ 🥢 زردچوبه ۱ ق چ 🥢 گوجه۲ عدد 🥢 رب گوجه ۱ ق غ 🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد 🥣طرزتهیه : گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه. گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه. و اینکه پیازی ک استفاده کردید ب اندازه کافی آب پس میده در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. (طعم فوق العاده ای بهش میده👌) سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 بلال: ۲ تا 🥢 آب: ۱ لیوان 🥢 شیر: ۱/۲ لیوان 🥢 کره: ۱ ق غ 🔷برای رومال: 🥢سس مایونز: ۱ ق غ 🥢 دوریتوز تند خورد شده: ۲ ق غ 🥢 جعفری و هالوپینو بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 4 عدد سیب زمینی متوسط، کدو سبز 3 عدد، موسیر، 2 عدد گوجه فرنگی متوسط، فلفل سبز، 1 ق غ رب گوجه فرنگی، 1 و نیم لیوان آب، روغن کمی کمتر از 1 استکان چایخوری 🔷300 گرم گوشت چرخ کرده، 1 عدد پیاز متوسط، نیم فنجان آرد سوخاری، 1 حبه سیر، فلفل سیاه پاپریکا همه مواد رو مثل ویدیو اماده میکنیم و روی سینی رو در اخر کاغذ روغنی میزاریم تو فر 200 درجه و میپزیم تا سیب زمینی ها بپزه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سه یا چهار عدد سوسیس گوشت 🥢 سیب زمینی خام رنده شده سه عدد 🥢 پیاز متوسط یک عدد 🥢 تخم مرغ یک عدد 🥢 زردچوبه و فلفل سیاه یک ق م 🥢 آرد نان خشک دو قاشق غذا خوری 🔷این کتلت نیازی به نمک و ادویه بیشتری نداره چون معمولا سوسیس ها خودشون پر ادویه هستن حتما از سوسیس با درصد گوشت مناسب و با کیفیت استفاده کنید میتونید از سوسیس مرغ هم استفاده کنید سوسیس رو چرخ کنید و بقیه مواد رو هم با رنده ریز رنده کنید بعد ترکیب مواد اون رو داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه بعد کتلت ها رو سرخ کنید و ازش لذت ببرید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم، 🥢 بادمجون کبابی: ۱۵۰ گرم، 🥢 پیاز: ۱عدد، 🥢سیر: ۳حبه، 🥢نمک،زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن، 🥢 آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ، 🥢جعفری خوردشده: ۴ق.غ . 🥣طرزتهیه : بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر. از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم. تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم. این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢تخم مرغ:۱عدد 🥢 شکر:نصف لیوان 🥢 ماست یا شیر:نصف لیوان 🥢 آرد:۱لیوان 🥢 گلاب:۳ق غ 🥢 وانیل:نصف ق چ 🥢 بکینگ پودر:۱ق م غلظت مواد باید مانند کلیپ باشه باحرارت کم سرخ کنید مغز پخت بشه اصلا جذب روغن نداره بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم 🥢 پیاز بنفش ض عدد 🥢 سیر ۳ حبه 🥢 برگ بو ۲ عدد 🥢 استاک مرغ ۵۰۰ میل 🥢 نمک و فلفل 🥢 خامه ۳ قاشق غذاخوری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢 آرد سفید ۱ لیوان 🥢 روغن مایع ۱/۲لیوان 🥢 شکر ۲ لیوان 🥢 مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان 🥢 هل و زعفران 🥣طرزتهیه : آرد با حرارت ملایم تف بده زمانی که بوی آرد بلند شد از روی حرارت بردار و الک کن بعد مجدد بزار روی حرارت روغن اضافه کن و مخلوط کن و سپس شیره رو اضافه کن و هم بزن تا حالت گهواره ای بشه.شکر ،آب و گلاب ،هل و زعفران با هم مخلوط کن روی حرارت بزار چند قل زد خاموش کن‌ ولرم شد به آرد اضافه بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 یک پیمانه آرد.. 🥢 یک پیمانه شکر.... 🥢 یک پیمانه آب.... 🥢 یک چهارم پیمانه گلاب... 🥢زعفرون دم کرده.... 🥢 کمی هل.... 🥢کمی کره... 🥢روغن مایع نصف پیمانه 🥣طرزتهیه : شکر و گلاب و آب و باهم بزارید تا به جوش بیاد نزدیک جوش بود زعفرون رو اضافه کنید بعد به جوش اومدن خاموش کنید. آرد و تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه من با شعله متوسط یک ربع تفت دادم بعد اونو الک کردم دوباره رو شعله گذاشتم و روغن رو بهش اضافه کردم و دوباره یک ربع تا بیست دقیقا سرخش کردم هل و اضافه کردم و در آخر شهد و و ریختم و تند تند مخلوط کردم تا خوب جمع بشه همین حین هم زدن کمی کره زدم و مخلوط شد بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت تو ظرف ریختم و تزیین کردم اگر دوست دارید حلواتون تیره رنگ بشه باید زمان بیشتری برای تفت دادنش بزارید قبلا عکس شو گذاشتم دیگه کاملا سلیقه ایه میتونید از این راه بفهمید حلواتون چه رنگی درمیاد کمی از آرد و روغنی که دارید سره میکنید و با کمی شهد مخلوط کنید متوجه میشید وبه هر میزانی که دوست دارید میتونید تنظیم کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام 🌸خـدایـا🙏 ✨در این صبح زیبـا ✨پناه دوستانم باش ✨در هیاهوی روزگار ✨تنهایشان مگذار ✨و صندقچه زندگی شان را ✨پرکن از خبرهای خوب ✨اتفاق های خوب و ✨یهوی های دوست داشتنی 🌸آمیـــن🙏 🌷🍃صبحتان بخیر و شادی و آرامش خدایی خیر مقدم به اعضای محترم که تازه به گروه پیوستن😍 الهی همیشه سلامت باشید 🙏 صبحتون بخیر کدبانوها 😍 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽❣️سلام امام زمانم❣️﷽ 🍃🌸 درگوشه گوشۂ جهان طنین استوار گام‌های تو پیچیده! 🌼🍃 🍃🌸 در ذات ذره تا جان خورشید! اشاره‌ی سرانگشتان توست، 🌼🍃 🍃🌸 که نبض زندگی را جاری کرده است! 🌼🍃 🍃🌸 فقط می ماند قلب من چونان ،کویری تشنه و تفتیده! 🌼🍃 🍃🌸 یک قطره کافیست! فقط یک قطره ببار و بهارم کن! 🌼🍃 🕊💐 اللهم عجل لولیک الفرج 💐🕊 🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔-خامه‌_ای ✍مواد لازم: 🥢 کره ۳۰ گرم 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🥢 خامه ۵ قاشق غذاخوری 🥢 پنیر طعم دار مثل پنیر تبریز یا بورسین ۳۰ گرم 🥢 نمک و فلفل سیاه 🥢 فلفل قرمز خشک به دلخواه 🥢 پیازچه ۳ عدد 🥢نان تست یا باگت 🥣طرزتهیه : کف ظرف رو کره بمالید و دو عدد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید.خامه رو اطراف زرده ها بریزید و روش رو چند تکه پنیر بندازید. تو یه ظرف بزرگتر چند لیوان آب جوش بریزید و ظرف کوچکتر رو داخلش قرار بدید و بذارید چند دقیقه روی حرارت بمونه.معمولا اگر تخم مرغ رو عسلی بردارید و نذارید زیاد سفت بشه خیلی خوشمزه تره😋 در آخر از ظرف آب خارج کنید، نمک و فلفل و پیازچه اضافه کنید و با نان تست که کمی با کره و روغن زیتون تفت دادید سرو کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن) دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین با این روش ژله رولی دو فاز میشه . سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه . بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢بادمجان ۱کیلو 🥢 گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم 🥢 پیاز ۲عدد 🥢 رب ۲ق غ 🥢 جعفری خرد شده ۲تا۳ س 🥢 نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم 🥣طرزتهیه : بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتم‌نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم‌واجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢ماست دو ق غ 🥢 آرد دو ق غ 🥢 آب سرد چهار ق غ 🥢 بکینگ پودر نصف ق چ 🥢 نمک یک ق چ 🥢 زردچوبه نصف ق چ 🥣طرزتهیه : تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ‍ عدس و برنج و جو رو که یه ساعت قبل خیس کردیم همراه پیاز و سیب زمینی و هویج و کمی آب میپزیم وقتی موادمون لعاب دادند نمک و رب گوجه رو میریزیم و سپس سبزی ، آب قلم یا گوشت رو هم اضافه میکنیم وکمی بعد پیاز داغ و سیر داغ رو میریزیم ودر نهایت کمی فلفل و آب نارنج رو به اندازه ای که دوست داریم ترش بشه میریزیم  و در زمان سرو هم میتونیم از نارنج تازه برای ترش کردن بیشتر این آش استفاده کنی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شير يك ليوان 🥢 خامه فرم گرفته يك ليوان 🥢 بستني يك و نيم ليوان 🥢 پودر ژله آناناس يك بسته 🥢 آب كمپوت آناناس يك ليوان 🥢 پودر ژلاتين يك ق.غ 🥢 كمپوت آناناس يك قوطي 🥢 مغز پسته و گردو به ميزان لازم بستنی و خامه رو از فريزر خارج كنيد تا كمي نرم بشه، پودر ژله رو با نصف ليوان آب آناناس بذاريد رو بخار كتري تا بن ماري بشه،پودر ژلاتين و بريزيد رو باقي آب آناناس ،حالت اسفنجي كه شد،بذاريد رو بخار كتري تا حل بشه،تو يك كاسه خامه،بستني،شير،مغزيجات ،آناناس خردشده رو مخلوط كنيد در آخر پودر ژلاتين و ژله بن ماري كه خنك شده به اين مواد اضافه كنيد.ميريزيد تو قالب تا سه چهارساعت كه خودش و بگيره بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢مرغ (۱ کیلو) 🥢 پیاز ( ۳۰۰ گرم) 🥢 سیر (۱ حبه) کره 🥢 نان تست ( ۶ تکه) 🥢 شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر) 🥢 مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری) 🥢 نمک،فلفل و پاپریکا 🥢 جعفری تازه کمی 🥢 روغن برای سرخ کردن طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷دوتا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده وخیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم وبا گوشت وپیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه وفلفل ونمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه(لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید ووقتی گوشت پخته شد اضافه کنید) به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی ،ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید واگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c