eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.5هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔-خامه‌_ای ✍مواد لازم: 🥢 کره ۳۰ گرم 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🥢 خامه ۵ قاشق غذاخوری 🥢 پنیر طعم دار مثل پنیر تبریز یا بورسین ۳۰ گرم 🥢 نمک و فلفل سیاه 🥢 فلفل قرمز خشک به دلخواه 🥢 پیازچه ۳ عدد 🥢نان تست یا باگت 🥣طرزتهیه : کف ظرف رو کره بمالید و دو عدد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید.خامه رو اطراف زرده ها بریزید و روش رو چند تکه پنیر بندازید. تو یه ظرف بزرگتر چند لیوان آب جوش بریزید و ظرف کوچکتر رو داخلش قرار بدید و بذارید چند دقیقه روی حرارت بمونه.معمولا اگر تخم مرغ رو عسلی بردارید و نذارید زیاد سفت بشه خیلی خوشمزه تره😋 در آخر از ظرف آب خارج کنید، نمک و فلفل و پیازچه اضافه کنید و با نان تست که کمی با کره و روغن زیتون تفت دادید سرو کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن) دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین با این روش ژله رولی دو فاز میشه . سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه . بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢بادمجان ۱کیلو 🥢 گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم 🥢 پیاز ۲عدد 🥢 رب ۲ق غ 🥢 جعفری خرد شده ۲تا۳ س 🥢 نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم 🥣طرزتهیه : بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتم‌نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم‌واجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢ماست دو ق غ 🥢 آرد دو ق غ 🥢 آب سرد چهار ق غ 🥢 بکینگ پودر نصف ق چ 🥢 نمک یک ق چ 🥢 زردچوبه نصف ق چ 🥣طرزتهیه : تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ‍ عدس و برنج و جو رو که یه ساعت قبل خیس کردیم همراه پیاز و سیب زمینی و هویج و کمی آب میپزیم وقتی موادمون لعاب دادند نمک و رب گوجه رو میریزیم و سپس سبزی ، آب قلم یا گوشت رو هم اضافه میکنیم وکمی بعد پیاز داغ و سیر داغ رو میریزیم ودر نهایت کمی فلفل و آب نارنج رو به اندازه ای که دوست داریم ترش بشه میریزیم  و در زمان سرو هم میتونیم از نارنج تازه برای ترش کردن بیشتر این آش استفاده کنی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شير يك ليوان 🥢 خامه فرم گرفته يك ليوان 🥢 بستني يك و نيم ليوان 🥢 پودر ژله آناناس يك بسته 🥢 آب كمپوت آناناس يك ليوان 🥢 پودر ژلاتين يك ق.غ 🥢 كمپوت آناناس يك قوطي 🥢 مغز پسته و گردو به ميزان لازم بستنی و خامه رو از فريزر خارج كنيد تا كمي نرم بشه، پودر ژله رو با نصف ليوان آب آناناس بذاريد رو بخار كتري تا بن ماري بشه،پودر ژلاتين و بريزيد رو باقي آب آناناس ،حالت اسفنجي كه شد،بذاريد رو بخار كتري تا حل بشه،تو يك كاسه خامه،بستني،شير،مغزيجات ،آناناس خردشده رو مخلوط كنيد در آخر پودر ژلاتين و ژله بن ماري كه خنك شده به اين مواد اضافه كنيد.ميريزيد تو قالب تا سه چهارساعت كه خودش و بگيره بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢مرغ (۱ کیلو) 🥢 پیاز ( ۳۰۰ گرم) 🥢 سیر (۱ حبه) کره 🥢 نان تست ( ۶ تکه) 🥢 شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر) 🥢 مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری) 🥢 نمک،فلفل و پاپریکا 🥢 جعفری تازه کمی 🥢 روغن برای سرخ کردن طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷دوتا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده وخیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم وبا گوشت وپیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه وفلفل ونمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه(لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید ووقتی گوشت پخته شد اضافه کنید) به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی ،ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید واگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده، آماده شود. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢نشاسته 4 ق غ 🥢 آب سرد 4 لیوان 🥢 گلاب نصف لیوان 🥢 شکر یک لیوان 🥢 خلال پسته و بادام 🥢 زعفران دم کرده به مقدار لازم 🥢 كمى شير آب سرد و نشاسته و شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا غلظت پيداكنه. بعد گلاب و خلال بادام رو اضافه میکنیم. بعد از اینکه چند تا قل زد از روی حرارت برمیداریم. من ماقوت رو به چهار قسمت تقسيم كردم تا چهار تن رنگى داشته باشم.اولين لايه ماقوت بدون رنگه دومين لايه كمى شير اضافه كردم وسفيد رنگه سومين لايه كمى زعفرون زدم ولايه بالايي زعفرون بيشترى داره.اخرسرهم روشو تزيين كردم كه مشخصه☺️ عكس آخر لايه هاى رنگى كمى مشخصه😅 اگه حال وحوصله نداشتيد ويه دسر خوشمزه فورى خواستيد همون يه مرحله همرو قاطى پاتى كنيد وبريزيد تو ظرف وتمام بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌صبح آمده برخیز🌸 چون رقصِ شفق در برِ این صبح، با نورِ خداوند درآمیــز... تا بوسه زند حضرت خورشید به چشمانِ تو اے خِطه‌ے زرخیـز... برخیز تو با ناز به پیمانه‌ے طبعِ سحرے، شهد غزل ریــز...🌸🍃 تاچامه‌ے نابی شود ازحسِ تو لبریز... به به ...!! به به ڪه چه عالی شود این صبـــحِ دل‌انڪَیـــز...!! سلام صبحتون بخیر کدبانوها 😍 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽❣️سلام امام زمانم❣️﷽ 🍃🌸 درگوشه گوشۂ جهان طنین استوار گام‌های تو پیچیده! 🌼🍃 🍃🌸 در ذات ذره تا جان خورشید! اشاره‌ی سرانگشتان توست، 🌼🍃 🍃🌸 که نبض زندگی را جاری کرده است! 🌼🍃 🍃🌸 فقط می ماند قلب من چونان ،کویری تشنه و تفتیده! 🌼🍃 🍃🌸 یک قطره کافیست! فقط یک قطره ببار و بهارم کن! 🌼🍃 🕊💐 اللهم عجل لولیک الفرج 💐🕊 🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢1 عدد نان پیتزا 🥢 0.75 سس مایونز 🥢 4 عدد گوجه فرنگی 🥢 0.5 فنجان پنیر موزرلا 🥢 4 تکه گوشت نازک پخته 🥢 1 فنجان برگ کاهو (خرد شده) 🥣طرز تهیه: روی نان را با سس مایونز بپوشانید ، گوجه ، پنیر و برش های گوشت را به صورت لایه لایه روی آن قرار دهید . با حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 17 دقیقه ، آن را بپزید تا پنیرها آب شود . روی آن را با کاهو بپوشانید و سپس آن را برش دهید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 گوشت چرخکرده رو با پیاز تفت دادم و مزه دار کردم و ادویه دلخواه زدم هویج رنده شده+ کلم خرد شده+ فلفل دلمه ای ریختم وتفت دادم دراخرمواد رو توخمیریوفکاپیچوندم و سرخ کردم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢یک عدد انار متوسط 🥢 ۴ تکه مرغ رو با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه 🥢 کمی روغن 🥢 یک عدد پیاز نگینی شده 🥢 چند عدد آلو بخارا یا قیصی 🥢 چهار تا پنج قاشق غذاخوری رب انار اگه رب آلو داشتین، میتونین دو قاشق غذاخوری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c