eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.5هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از گسترده زمرد
مامانت فقد اینو نبینه😐😂😂👇👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e وایییی سه ساعته دارم با عکساش میخندمم😂😂😂 بی ادبیه ولی خوراک خنده س😂 پاتوق باجنبه ها😜🚷 https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e وااااای ترکیدم پشمام🤣🤣👆 اگه مامانت گوشیتو چک میکنه نیا🚷🤫
اسکرین شات ازمعلم ها😱🏃‍♂🚷 از معلما انتظار نداشتم 😱🤣🤪👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e بیا ببین چقد سوتی دادن🐒😂👆🏻 ❌ورود بچچچچههه ممنوووع😈🤬💦🔥☝️☝️
🍔 ✍موادلازم: 🥢گوشت قرمز : ۱۵۰ گرم 🥢 سینه مرغ :۱۵۰ گرم 🥢 پیاز متوسط: دو عدد 🥣 طرز تهیه: پیازها را رنده ریز می کنیم آب آن را کامل می گیریم. نصف پیاز را با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. نصف مابقی پیاز را با مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. دو عدد سینی را خیس می کنیم روی آن نایلون می کشیم. روی سینی اول کاتر مربع شکل را می گذاریم از مواد گوشتی به اندازه یک گردو بر می داریم و داخل آن کاملا پهن می کنیم تا گوشه های آن در بیاید و بعد از کاتر جدا می کنیم و داخل سینی دوم می گذاریم کاتر و دستهایمان را آب می زنیم به اندازه یک گردو از مواد مرغ بر می داریم و با همان روش یک مربع دیگر درست می کنیم این مربع را کنار آن یکی می گذاریم و کمی بهم می چسبانیم یکی در میان این کار را انجام می دهیم تا شطرنجی شود من ۴در ۴ درست کردم. وقتی کارتان تمام شد یک ساعت سینی کباب تابه ای شطرنجی را داخل فریزر می گذاریم تا هم خودش را بگیرد و هم اینکه موقع سرخ کردن از هم وا نرود بعد از یک ساعت با کمی روغن آن را سرخ می کنیم طرف اول که خودش را گرفت بر می گردانیم تا طرف بعدی سرخ شود. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 دوتا پیاز درشت روخلال کردم وبا فلفل قرمز( خرد شده درغذاساز وفریز شده) وکمی زردچوبه کمی تفت دادم وبعد گردن روهم اضافه همینطور کمی تفت دادم وکم کم بهش آب اضافه کردم تاپیازکاراملی بشه و بپزه وآخرای پخت بهش نمک وکمی زعفرون زدم وقتی که کاملا پخت آلو بخارا روکه ازقبل خیس داده بودم رواضافه وگذاشتم خوب جابیوفته وزرشکمو باکمی کره تفت دادم وبهشون درآخر اضافه کردم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 از شب قبل فلفل زعفرون وچوب دارچین و آب پیاز زدم ب دندهاوصبح دوباره پیاز خلال شده ،سیر،فلفل دلمه ای و تخم گشنیز جعفری،روغن زیتون هم ریختم ب همراه کمی آب نارنج چندساعتی دریخچال موند کف سینی فر پیاز حلقه شده چیدم مواد مرینت (مزه ها)روازرو دنده برداشتم و دنده کباب رو از طرف گوشتش روپیازگذاشتم روشو فویل کشیدم وحدود 2ساعت بادمای180گذاشتم توفر. 10دقیقه ی آخر فویل رو برداشتم بابرس روش رو روغن زیتون و زعفران زدم وگریل زدم تاوقتی که حسابی برشته شد جاتون_سبزوباسالادفصل و سیب زمینی سرخ کرده سروکردم (اندازه ها رونگفتم چون کاملا سلیقه ای هست اما وزن دنده بیش از یک کیلو بود) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ران مرغ ۴ عدد 🥢 پیاز ۲ تا متوسط 🥢 فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد 🥢 هویج متوسط ۱ عدد 🥢 سیر ۳ حبه متوسط 🥢 لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد 🥢 برگ بو ۲ تا 🥢 8رب ۱ ق.غ سر پر 🥢 آب جوش ۱ استکان 🥢 روغن مایع ⅓ پیمانه ادویه ها : 🥢نمک ۱ ق.م 🥢 زرد چوبه ۱ ق.چ 🥢 پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م 🥢 فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ 🥢 فلفل قرمز ⅓ ق.چ چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢آرد سفید135 گرم 🥢 کره100 گرم 🥢 روغن مایع100 گرم 🥢 شکر200 گرم 🥢 هل1/2 قاشق چایخوری 🥢 زعفران1/4 قاشق چایخوری 🥢 شیر0.5 لیتر 🥢 گلاب1/2 لیوان 🥢 وانیل در صورت تمایل 🥣طرز تهیه: 1- آرد را روی شعله ملایم گاز تفت می‌دهیم و مدام به هم می‌زنیم تا آرد نسوزد و خیلی رنگش عوض نشود. وقتی بوی آرد بلند شد و خامی آرد گرفته شد از روی شعله آن را بر می‌داریم. 2- کره را داخل ماهیتابه می‌ریزیم تا آب شود. نصف لیوان روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم. با هم مخلوط می‌کنیم و زمانی که گرم شد یک لیوان آرد را کم کم و از داخل الک به آن اضافه می‌کنیم و پس از مخلوط کردن یکدست شوند. 3- در ادامه یک لیوان شکر را به همراه هل، زعفران و در صورت تمایل کمی وانیل را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. 4- حالا دو لیوان شیر را به مواد مرحله ‌به‌ مرحله اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم تا یکدست شود. نصف لیوان گلاب را هم اضافه می‌کنیم و باز به هم می‌زنیم تا حلوا خودش را بگیرد. زمانی که حلوا از لبه ماهی‌تابه جدا شود و به وسط آن جمع شود حلوای ما آماده است. پس از چند ساعت که حلوا خنک شد، می‌توان آن را مورد استفاده قرار داد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... صبحتان به طراوت شبنم و به شادابی و زیبایی گلها؛ در زندگی هیچ چیز مهم تر از این نیست که قلب در آرامش  باشه الهی همیشه قلبتون پر از عشق وآرامش باشه #کدبانو 🍁 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢تخم‌ مرغ۶تا 🥢 سير۲حبه 🥢 پيازچه خرد شده 100 گرم 🥢 سيب‌ زميني نگيني شده 120 گرم 🥢 زيتون اسلايس شده 60 گرم 🥢 پياز نگيني شده يك عدد 🥢 گوجه‌ فرنگي خرد شده دو عدد 🥢 پاستا 100 گرم 🥢 جعفري خرد شده سه ق س 🥢 روغن زيتون پنج ق س 🥢 نمك و فلفل به ميزان لازم ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش مي‌كنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار مي‌گذاريم. گوجه‌فرنگي، پياز و سيب‌زميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن مي‌ريزيم سپس گوجه‌فرنگي را اضافه مي‌كنيم. تخم‌مرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن مي‌زنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخ‌شده را در تابه‌اي كه از قبل درون آن روغن داغ كرده‌ايم مي‌ريزيم، سپس تخم‌مرغ‌ها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه مي‌كنيم. حرارت را كم كرده و مي‌گذاريم تا تخم‌مرغ‌ها كاملا بسته شود. ‌‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 ارد قنادی ۲ لیوان 🥢 شکر ۱ ق چ 🥢 نمک ۱ ق چ 🥢 خمیر مایه ۱ ق غ 🥢 اب ۳/۴ لیوان 🥢 روغن ۵ ق غ 🥢 گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد 🥢 نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی 🥢اویشن 🥢 پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم 🔷مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم 🍃در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 کره ( ۲۰۰ گرم ) 🥢 شکر ( ۲۰۰ گرم ) 🥢 پنیر خامه ای ( ۱۰۰ گرم ) 🥢 تخم مرغ ( ۵ عدد ) 🥢 عصاره وانیل ( ۱ عدد ) 🥢 آرد ( ۲۰۰ گرم ) 🥢 بیکینگ پودر ( ۱ قاشق چای خوری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 مرغ ۲۰۰ گرم 🥢 نخود فرنگی یه قوطی 🥢 برنج ۴۰۰ گرم 🥢 نمک 🥢 فلفل 🥢 پاپریکا 🥢 کاری 🥢 پودر سیر 🥢 شوید به میزان دلخواه 🥢 پیازمتوسط بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢4 عدد تخم مرغ 🥢 1 عدد سیب زمینی خرد شده 🥢 فلفل دلمه ای 1 عدد 🥢 فلفل سبز 1 عدد 🥢 ادویه جات ترشی جات (نمک، فلفل سیاه، زیره، آویشن، فلفل چیلی) 🥢 1 کاسه پنیر 🥢 1 فنجان آرد (به صورت کنترل شده اضافه کنید 🥢 یک عدد جعفری 🥢 1 بسته بیکینگ پودر 🥢 تا 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 خرما 🥢 پودر نارگیل 🥢 کنجد 🥢 پودر بیسکوییت پتی بور 🥢 ارده 🥢 پودر هل و زنجبیل بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 مایه کباب را با گوشت چرخ شده بدون چربی یا بسیار کم‌چربی و البته با کمی پیاز بیشتر درست کنید و بعد آن را درون تابه بدون اینکه روغن بریزید پهن کنید. می‌توانید یک زرده تخم‌مرغ هم به مایه اضافه کنید. سپس با دست به گوشت فرم کباب بدهید و درِ تابه را بگذارید تا گوشت با آب خودش بپزد. بعد از یک ربع، با رب‌گوجه، آب، ادویه و در صورت تمایل کمی زعفران، یک سس درست کنید و روی کباب‌ها بریزید. وقتی آب گوشت کاملا بخار شد، غذای شما حاضر است. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 ۱ لیتر شیر 🥢 ۱ لیوان آرد 🥢 ۱ لیوان شکر 🥢 ۲۰۰ میلی لیتر خامه (۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری) 🥢 ۲.۵ قاشق مرباخوری خشخاش آبی (اختیاری) 🥢 ۳ عدد خرمالو نرم کاملا رسیده دستور پخت : طبق ویدیو مواد را اضافه کرده و پودینگ را درست کنید . بعد از غلیظ شدن خامه را اضافه کنید. (میتوانید اجاق را خاموش کنید و کمی بعد که حرارتش کم شد خامه را اضافه کنید). سپس داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و سفت شود. خرمالو هارا داخل غذا ساز ریخته و وقتی کمی پودینگ سفت شده بود خرمالو هارا روی آن ریخته و داخل یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢خرما 🥢 گردو 🥢 شکلات بنماری شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c