🍔 #گردن_بادورچین_آلوزرشک
دوتا پیاز درشت روخلال کردم وبا فلفل قرمز( خرد شده درغذاساز وفریز شده) وکمی زردچوبه کمی تفت دادم وبعد گردن روهم اضافه همینطور کمی تفت دادم وکم کم بهش آب اضافه کردم تاپیازکاراملی بشه و بپزه وآخرای پخت بهش نمک وکمی زعفرون زدم وقتی که کاملا پخت آلو بخارا روکه ازقبل خیس داده بودم رواضافه وگذاشتم خوب جابیوفته وزرشکمو باکمی کره تفت دادم وبهشون درآخر اضافه کردم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #دنده_کباب_درفر
از شب قبل فلفل زعفرون وچوب دارچین و آب پیاز زدم ب دندهاوصبح دوباره پیاز خلال شده ،سیر،فلفل دلمه ای و تخم گشنیز جعفری،روغن زیتون هم ریختم ب همراه کمی آب نارنج چندساعتی دریخچال موند کف سینی فر پیاز حلقه شده چیدم مواد مرینت (مزه ها)روازرو دنده برداشتم و دنده کباب رو از طرف گوشتش روپیازگذاشتم روشو فویل کشیدم وحدود 2ساعت بادمای180گذاشتم توفر.
10دقیقه ی آخر فویل رو برداشتم بابرس روش رو روغن زیتون و زعفران زدم وگریل زدم تاوقتی که حسابی برشته شد جاتون_سبزوباسالادفصل و سیب زمینی سرخ کرده سروکردم
(اندازه ها رونگفتم چون کاملا سلیقه ای هست اما وزن دنده بیش از یک کیلو بود)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_رستورانی
🥢ران مرغ ۴ عدد
🥢 پیاز ۲ تا متوسط
🥢 فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥢 هویج متوسط ۱ عدد
🥢 سیر ۳ حبه متوسط
🥢 لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🥢 برگ بو ۲ تا
🥢 8رب ۱ ق.غ سر پر
🥢 آب جوش ۱ استکان
🥢 روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
🥢نمک ۱ ق.م
🥢 زرد چوبه ۱ ق.چ
🥢 پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
🥢 فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
🥢 فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #حلوا_شیر
🥢آرد سفید135 گرم
🥢 کره100 گرم
🥢 روغن مایع100 گرم
🥢 شکر200 گرم
🥢 هل1/2 قاشق چایخوری
🥢 زعفران1/4 قاشق چایخوری
🥢 شیر0.5 لیتر
🥢 گلاب1/2 لیوان
🥢 وانیل در صورت تمایل
🥣طرز تهیه:
1- آرد را روی شعله ملایم گاز تفت میدهیم و مدام به هم میزنیم تا آرد نسوزد و خیلی رنگش عوض نشود. وقتی بوی آرد بلند شد و خامی آرد گرفته شد از روی شعله آن را بر میداریم.
2- کره را داخل ماهیتابه میریزیم تا آب شود. نصف لیوان روغن مایع را به آن اضافه میکنیم. با هم مخلوط میکنیم و زمانی که گرم شد یک لیوان آرد را کم کم و از داخل الک به آن اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن یکدست شوند.
3- در ادامه یک لیوان شکر را به همراه هل، زعفران و در صورت تمایل کمی وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
4- حالا دو لیوان شیر را به مواد مرحله به مرحله اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا یکدست شود. نصف لیوان گلاب را هم اضافه میکنیم و باز به هم میزنیم تا حلوا خودش را بگیرد. زمانی که حلوا از لبه ماهیتابه جدا شود و به وسط آن جمع شود حلوای ما آماده است. پس از چند ساعت که حلوا خنک شد، میتوان آن را مورد استفاده قرار داد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
صبحتان به طراوت شبنم و به شادابی و زیبایی گلها؛
در زندگی هیچ چیز مهم تر از این نیست که قلب در آرامش باشه
الهی همیشه قلبتون پر از عشق وآرامش باشه
#سلام
#صبحتون_بخیر#کدبانو 🍁
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #املت_پاستا
🥢تخم مرغ۶تا
🥢 سير۲حبه
🥢 پيازچه خرد شده 100 گرم
🥢 سيب زميني نگيني شده 120 گرم
🥢 زيتون اسلايس شده 60 گرم
🥢 پياز نگيني شده يك عدد
🥢 گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
🥢 پاستا 100 گرم
🥢 جعفري خرد شده سه ق س
🥢 روغن زيتون پنج ق س
🥢 نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها كاملا بسته شود.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #لقمه_مدرسه_ای
✍مواد لازم :
🥢 ارد قنادی ۲ لیوان
🥢 شکر ۱ ق چ
🥢 نمک ۱ ق چ
🥢 خمیر مایه ۱ ق غ
🥢 اب ۳/۴ لیوان
🥢 روغن ۵ ق غ
🥢 گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد
🥢 نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی 🥢اویشن
🥢 پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
🔷مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم
🍃در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_صبحانه
✍مواد لازم :
🥢 کره ( ۲۰۰ گرم )
🥢 شکر ( ۲۰۰ گرم )
🥢 پنیر خامه ای ( ۱۰۰ گرم )
🥢 تخم مرغ ( ۵ عدد )
🥢 عصاره وانیل ( ۱ عدد )
🥢 آرد ( ۲۰۰ گرم )
🥢 بیکینگ پودر ( ۱ قاشق چای خوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دمی_مرغ_و_نخود_فرنگی
✍مواد لازم:
🥢 مرغ ۲۰۰ گرم
🥢 نخود فرنگی یه قوطی
🥢 برنج ۴۰۰ گرم
🥢 نمک
🥢 فلفل
🥢 پاپریکا
🥢 کاری
🥢 پودر سیر
🥢 شوید به میزان دلخواه
🥢 پیازمتوسط
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوکو_سیب_زمینی
✍موادلازم:
🥢4 عدد تخم مرغ
🥢 1 عدد سیب زمینی خرد شده
🥢 فلفل دلمه ای 1 عدد
🥢 فلفل سبز 1 عدد
🥢 ادویه جات ترشی جات (نمک، فلفل سیاه، زیره، آویشن، فلفل چیلی)
🥢 1 کاسه پنیر
🥢 1 فنجان آرد (به صورت کنترل شده اضافه کنید
🥢 یک عدد جعفری
🥢 1 بسته بیکینگ پودر
🥢 تا 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #معجون
✍مواد لازم:
🥢 خرما
🥢 پودر نارگیل
🥢 کنجد
🥢 پودر بیسکوییت پتی بور
🥢 ارده
🥢 پودر هل و زنجبیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کباب_بدون_روغن
مایه کباب را با گوشت چرخ شده بدون چربی یا بسیار کمچربی و البته با کمی پیاز بیشتر درست کنید و بعد آن را درون تابه بدون اینکه روغن بریزید پهن کنید. میتوانید یک زرده تخممرغ هم به مایه اضافه کنید. سپس با دست به گوشت فرم کباب بدهید و درِ تابه را بگذارید تا گوشت با آب خودش بپزد. بعد از یک ربع، با ربگوجه، آب، ادویه و در صورت تمایل کمی زعفران، یک سس درست کنید و روی کبابها بریزید. وقتی آب گوشت کاملا بخار شد، غذای شما حاضر است.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c