3.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خرمای_مدرن
✍مواد لازم:
🥢خرما
🥢 گردو
🥢 شکلات بنماری شده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #زرشک_پلو_با_مرغ
✍مواد لازم:
🥢 مرغ به مقدار لازم
🥢 پیاز یک عدد
🥢 هویج یک عدد
🥢 سیر یک خبه
🥢 فلفل دولمه چن تکه
🥢 رب یک قاشق غذا خوری
🥢 نمک/فلفل سیاه/پودر سیر/پاپریکا/زردچوبه
🥢 برگ بو یک عدد
🥢 چوب دارچین کوچیک یک عدد
🥢 لیمو ترش یک عدد
🥢 زعفران به مقدار دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #شام_فوری
✍مواد لازم :
🥢سیب زمینی:۲ عدد
🥢 تخم مرغ:۲ عدد
🥢 آرد:۲ قاشق غذاخوری
🥢 سینه مرغ:۱ عدد
🥢 پیاز:۱ عدد
🥢 جعفری:مقداری
🥢 رب:۱ قاشق غذاخوری
🥢 پنیر پیتزا:۱۰۰ گرم
🥢 ادویه ها:زردچوبه،پاپریکا،آویشن،فلفل سیاه،نمک
🥣طرزتهیه :
اول سینه مرغو نواری برش برنید سیب زمینی هارو پوست بگیرین و رنده کنید و آبشو کامل بگیرین و بهش نمک و آرد و تخم مرغهارو اضافه کنید و هم بزنید برای مواد میانیش مرغو تو روغن سرخ کنید پیاز نگینی خرد شده رو هم تو تابه سرخ کنید و ادویه هارو اضافه کنید بعد جعفری خرد شده اضافه کنید و هم بزنید برای خوشرنگ تر شدنش بهش رب هم اضافه کنیداز مواد سیب زمینی یه لایه نازک بریزین تو تابه و صافش کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگشم سرخ بشه بعد از مواد بریزین رو سیب زمینی روشم پنیر پیتزا بریزین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #حلوای_خشک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دیزاین_کیک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز شدن چشمانمون
هر روز صبح
یعنى خدا
دوست داشتنمون را تمدید کرده
قدرش را بدانیم
🌺سلام، صبحتون بخیر #کدبانوها 😍 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #عدسی_صبحانه_پرانرژی
۱ عدد پیاز نگینی شده رو به همراه زردچوبه تفت بدید
۱ پیمانه بلغور خیس شده رو اضافه و ۱ دقیقه تفت بدید
با آب نیم ساعت اجازه بدید، بپزه
۱.۵ پیمانه عدس خیس شده رو اضافه کنید و ۱ ساعت زمان بدید
۱ عدد پیاز و سیب زمینی رو با ۲ قاشق رب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید،
به همراه عصاره مرغ یا قلم داخل قابلمه بریزید
۲۰ دقیقه دیگه عدسی جاافتادهمون حاضره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #شنسیل_مرغ
فیلههای مرغ رو با بیفتک کوب میکوبیم و تو مخلوط آب نارنج و نمک و فلفل وپودر پیاز میزاریم استراحت کنه (میتونید از شب قبل بزارید استراحت کنه) بعد از استراحت فیلهها رو اول در آرد بعد در تخممرغ و بعد در مخلوط پودرسوخاری و فلفل میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #كوكو_گردو
برای یک ماهیتابه نسبتا بزرگ حدود یک و نیم تا دو لیوان پودر گردو ( گردو ها نباید! خیلی سابیده باشن چون به روغن میفته)، یک پیاز بزرگ رنده شده، چهار سیب زمینی پخته و رنده شده، دوازده! تا تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک و نیم لیوان عدس پخته که با غذاساز یا دستگاه یک دو سه پوره ش میکنیم. ادویه ها هم شامل نمک و دارچین و کاری و فلفل سیاه تازه. کوکو نسبتا تنده یعنی طعم فلفل جلوتر از بقیه ادویه هاست ... خلاصه که همه مواد رو با هم ترکیب میکنیم و بعد داخل ماهیتابه صاف میکنیم و میذاریم سرخ بشه. کوکو رو بعد از پخت یکطرف، تو سینی برمیگردونیم و دوباره میذاریم تو ماهیتابه تا طرف دیگه پخته بشه...
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سوپ_شیر_مجلسی
🥢قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازکدورقه کنید)
🥢 کره۲۵گرم
🥢 آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه)
🥢 شیر ۲ونیم لیوان
🥢 جوپرک ۸۰گرم
🥢 آرد سفید ۱ق غ
🥢 خامه صبحانه ۲ق غ
هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده)
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
جعفری تازه ولیموترش برای سرو
کره را داخل قابلمه ذوب کرده، قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آبش کشیده شه
آرد رو بهش اضافه کنید، خوب تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه. و آب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه. هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه، فلفل سیاه هم بزنید وبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه نیمه باز باشه) بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره. در آخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خورشت _ماهی_بندری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کوکو_ماست_زعفران
✍مواد لازم :
🥢ماست كيسه اي نصف پيمانه(250 گرم)
🥢 زعفران ساييده شده نصف ق چ
🥢 آرد گندم يك ق غ
🥢 تخم مرغ سه عدد
🥢 هويج متوسط خرد شده دو عدد
🥢 تره خرد شده 150 گرم
🥢 نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم
🥣طرزتهیه :
تخم مرغ، آرد، ماست، نمك فلفل، زعفران آب كرده و زردچوبه را با همزن كاملا مخلوط كرده بعد هويج و تره خرد شده را اضافه مي كنيم و با قاشق هم مي زنيم. روغن را در تابه داغ كرده قالب مورد نظر را در آن گذاشته تا گرم شود. مايه را با قاشق داخل قالب ريخته و سرخ مي كنيم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c