🍔 #كوكو_گردو
برای یک ماهیتابه نسبتا بزرگ حدود یک و نیم تا دو لیوان پودر گردو ( گردو ها نباید! خیلی سابیده باشن چون به روغن میفته)، یک پیاز بزرگ رنده شده، چهار سیب زمینی پخته و رنده شده، دوازده! تا تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک و نیم لیوان عدس پخته که با غذاساز یا دستگاه یک دو سه پوره ش میکنیم. ادویه ها هم شامل نمک و دارچین و کاری و فلفل سیاه تازه. کوکو نسبتا تنده یعنی طعم فلفل جلوتر از بقیه ادویه هاست ... خلاصه که همه مواد رو با هم ترکیب میکنیم و بعد داخل ماهیتابه صاف میکنیم و میذاریم سرخ بشه. کوکو رو بعد از پخت یکطرف، تو سینی برمیگردونیم و دوباره میذاریم تو ماهیتابه تا طرف دیگه پخته بشه...
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سوپ_شیر_مجلسی
🥢قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازکدورقه کنید)
🥢 کره۲۵گرم
🥢 آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه)
🥢 شیر ۲ونیم لیوان
🥢 جوپرک ۸۰گرم
🥢 آرد سفید ۱ق غ
🥢 خامه صبحانه ۲ق غ
هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده)
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
جعفری تازه ولیموترش برای سرو
کره را داخل قابلمه ذوب کرده، قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آبش کشیده شه
آرد رو بهش اضافه کنید، خوب تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه. و آب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه. هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه، فلفل سیاه هم بزنید وبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه نیمه باز باشه) بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره. در آخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خورشت _ماهی_بندری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کوکو_ماست_زعفران
✍مواد لازم :
🥢ماست كيسه اي نصف پيمانه(250 گرم)
🥢 زعفران ساييده شده نصف ق چ
🥢 آرد گندم يك ق غ
🥢 تخم مرغ سه عدد
🥢 هويج متوسط خرد شده دو عدد
🥢 تره خرد شده 150 گرم
🥢 نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم
🥣طرزتهیه :
تخم مرغ، آرد، ماست، نمك فلفل، زعفران آب كرده و زردچوبه را با همزن كاملا مخلوط كرده بعد هويج و تره خرد شده را اضافه مي كنيم و با قاشق هم مي زنيم. روغن را در تابه داغ كرده قالب مورد نظر را در آن گذاشته تا گرم شود. مايه را با قاشق داخل قالب ريخته و سرخ مي كنيم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سیب_زمینی_سوخاری
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی: 1 عدد بزرگ
🥢 تخم مرغ: 1 عدد
🥢 آرد: 2 قاشق غذاخوری
🥢 کرانچی فلفلی: 1 بسته
🥢 زردچوبه: به میزان لازم
🥢 نمک: به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
اول سیب زمینی هارو خلال کنید و نمک بزنید بذارید کنار. تخم مرغ رو تو یه ظرف بشکنید و بهش زردچوبه و نمک رو اضافه کنید و با چنگال هم بزنید
سیب زمینی هارو توی ارد بغلطونید و بعد توی تخم مرغ بزنید و بعد به کرانچی پودر شده بزنید و توی روغن داغ و حرارت کم سرخ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #قورمه_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کباب_ترخونی
✍موادلازم:
🥢 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 ترخون خوردشده ۳۰۰ گرم
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم
🥣طرز تهیه:
ابتدا ترخون را پاک کرده و بشویید. پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. گوشت چرخکرده را در یک کاسه متوسط بریزید. سپس پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
گوشت را با قاشق مخلوط کنید، تخممرغها را شکسته و به مخلوط گوشتی اضافه کنید. سپس ماست و ترخون خردشده را اضافه و ورزدهید. توجه داشته باشید بعد از اضافهکردن تخممرغها، مایه گوشتی نباید خیلی شل باشد. درصورتی که شل بود، مقداری گوشت به آن اضافه کنید.
تابه بزرگی آماده و مقداری روغن داخل آن بریزید. هربار مقداری از گوشت را برداشته و کف دست به شکل دایره درآورده وبه سیخ میزنیم و در روغن قرار دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #اسنک_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_سبزیجات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #حلوا_ارده
🥢۱-ارده ۳/۴ لیوان
🥢 ۲-پودر قند ۱ لیوان
🥢 ۳-شیر خشک قنادی ۱ لیوان
🥢 ۴-کنجد برای تزئین
🥢 ۵-خلال پسته برای تزئین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #استیک_گوشت
برش گوشت را از فریزر در آورده از شب قبل تو یخچال میزاریم
وقتی از یخچال در آوردیم نیم ساعتی میزاریم تا هم دمای محیط بشه کمی با بیفتک کوب روش ضربه میزنیم ودو طرف گوشت را نمک زده بعد کف تابه را چرب میکنیم تابه که داغ شد گوشت را داخل اون گذاشته یه طرف که سرخ شد طرف دیگه را سرخ میکنیم تقریبا پنج شش دقیقه زمان میبره در آخر هم کمی فلفل میزنیم
برای سس قارچ ۲۵۰gقارچ ریزکرده با کره وکمی نمک تفت میدیم بعد در ظرفی1 ق م سیر له شده را با کمی کره تفت داده و2ق غ آرد اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد1لیوان شیر میریزیم و هم میزنیم تا سس غلیظ بشه ودر آخر قارچها را به سس اضافه میکنیپ وکمی بعد از روی حرارت برمیداریم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کباب_مخصوص
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل، پودر سير، برگ آویشن خشک، کره را با هم مخلوط کنید 10 دقیقه ورز دهید و یک ساعت در يخچال بگذارید. روی سطح کار را چرب کنید و گوشت را روی آن به صورت مستطیل پهن کنید.
کمی با فاصله از لبه ی گوشت مخلوط فلفل دلمه ای سبز و قرمز بریزید، پنیر گودا و رول کنیدو با حرارت ملایم کباب کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c