eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۱-ارده ۳/۴ لیوان 🥢 ۲-پودر قند ۱ لیوان 🥢 ۳-شیر خشک قنادی ۱ لیوان 🥢 ۴-کنجد برای تزئین 🥢 ۵-خلال پسته برای تزئین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 برش گوشت را از فریزر در آورده از شب قبل تو یخچال میزاریم وقتی از یخچال در آوردیم نیم ساعتی میزاریم تا هم دمای محیط بشه کمی با بیفتک کوب روش ضربه میزنیم ودو طرف گوشت را نمک زده بعد کف تابه را چرب میکنیم ‌تابه که داغ شد گوشت را داخل اون گذاشته یه طرف که سرخ شد طرف دیگه را سرخ میکنیم تقریبا پنج شش دقیقه زمان میبره در آخر هم کمی فلفل میزنیم برای سس قارچ ۲۵۰gقارچ ریزکرده با کره وکمی نمک تفت میدیم بعد در ظرفی1 ق م سیر له شده را با کمی کره تفت داده و2ق غ آرد اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد1لیوان شیر میریزیم و هم میزنیم تا سس غلیظ بشه ودر آخر قارچها را به سس اضافه میکنیپ وکمی بعد از روی حرارت برمیداریم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل، پودر سير، برگ آویشن خشک، کره را با هم مخلوط کنید 10 دقیقه ورز دهید و یک ساعت در يخچال بگذارید. روی سطح کار را چرب کنید و گوشت را روی آن به صورت مستطیل پهن کنید. کمی با فاصله از لبه ی گوشت مخلوط فلفل دلمه ای سبز و قرمز بریزید، پنیر گودا و رول کنیدو با حرارت ملایم کباب کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢پیاز تقریبا درشت ۴ عدد 🥢 مرغ ۶ الی ۷ تکه 🔷برای سس👇 🥢رب دو قاشق پر 🥢 آب یک عدد لیموی تازه 🥢 زعفران حدود سه قاشق 🥢 آب جوش نصف لیوان 🥢 نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا شعله ی گاز خیلی کم باشه. اول یک ساعت و نیم اجازه بدین بپزه.بعد سس رو اضافه کنید. حتما اواسط پخت مرغها رو زیر و رو کنیدبعد از ریختن سس حدود ۴۰ دقیقه دیگه اجازه بدین تا با همون شعله ی کم بپزه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 تره فرنگی ۱ عدد 🥢 ۲عدد هویج 🥢 ۱مشت اسفناج 🥢 ۴عدد سیب زمینی 🥢 فلفل کاپیا ۱عدد 🥢 ۳عدد تخم مرغ 🥢 ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥢 ۴ قاشق غذاخوری شیر 🥢 ۴ قاشق غذاخوری آرد (کامل) 🥢 ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر نمک و فلفل بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌺✋سلام 🌺🌞روزتون بخیر 🌺🌞روزتون به سلامتی 🌺🌞روزتون پرموفقیت 🌺🌞روزتون پرنشاط 🌺🌞روزتون پر اميد 🌺🌞روزتون پر برکت 🌺🌞روزتون پر انرژي 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽❣️سلام امام زمانم❣️﷽ 🍃🌸 درگوشه گوشۂ جهان طنین استوار گام‌های تو پیچیده! 🌼🍃 🍃🌸 در ذات ذره تا جان خورشید! اشاره‌ی سرانگشتان توست، 🌼🍃 🍃🌸 که نبض زندگی را جاری کرده است! 🌼🍃 🍃🌸 فقط می ماند قلب من چونان ،کویری تشنه و تفتیده! 🌼🍃 🍃🌸 یک قطره کافیست! فقط یک قطره ببار و بهارم کن! 🌼🍃 🕊💐 اللهم عجل لولیک الفرج 💐🕊 🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 سینه ی مرغ 🥢 قارچ 🥢 فلفل دلمه ای 🥢 پیاز 🥢 ذرت 🥢 بیکن 🥢 رب گوجه فرنگی 🥢 پنیر پیتزا و گودا 🥢 سس فلفل 🥢 پنیر خامه ای 🥢 نمک،فلفل سیاه،پول بیبر،آویشن بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سینه مرغ 🥢 نخود فرنگی 🥢 برنج خیس خورده 🥢 شوید خشک 🥢 کنجد برای ته دیگ 🥢 کره 🔷ادویه ها: 🥢زعفران،نمک،فلفل سیاه،جوزهندی 🥢 پودر تخم گشنیز برای ناهار بپزید و لذت ببرید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سیب زمینی 🥢 تخم مرغ 🥢 سینه ی مرغ پخته 🥢 نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین ،شوید خشک و پودر پیاز بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده برنج یک‌پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ هل نوک ق چ گلاب یک ق غ نمک یک ق چ حتما تخم مرغ رو با هل و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده برنج یک‌پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ هل نوک ق چ گلاب یک ق غ نمک یک ق چ حتما تخم مرغ رو با هل و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 قالب سیلیکونی، چوب بستنی، 1پاکت ژله انار یا ژله آلورا، انار دانه شده بسته ژله رو با یه لیوان آب جوش درست کردم و گذاشتم رو بخار کتری تا حل شه چوب بستنیو میزاریم و یه قاشق انار میریزیم و ژله رو میریزیم روش و میزاریم یخچال دو یا سه ساعت کامل ببنده، بعد چند ساعت از قالب جدا میکنیم به کمک چاقوی خیس 🔷واسه اینکه ب قالب نچسبه باید کمی قالبو چرب کنید 🔷زیاد انار داخل قالب نریزید امکان داره ژله کامل در نیاد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 دستور خمیر: ماست: ۱ لیوان آب: نصف لیوان پودر مایه خمیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری آرد سفید: ۳ لیوان روغن زیتون: ۸ قاشق غذا خوری ۱۰ دقیقه ورز بدید. ۹۰ دقیقه بزارید استراحت کنه و بعد ۳ قاشق کنجد اضافه کنید. دوباره ورز بدید تا یکدست بشه. خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کنید سس بزنید و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه بذارید تا برشته بشه. سس گوجه و آویشن: ۱ عدد پیاز رو ریز کنید توی نصف لیوان روغن زیتون سرخ کنید(حرارت خیلی کم). ۵ دقیقه بعد، ۴ حبه سیر اضافه کنید، نمک، فلفل‌سیاه و ۳ قاشق چای‌خوری آویشن اضافه کنید. یک لیوان گوجه گیلاسی، و یک عدد فلفل رو بندازید. ۱۵ دقیقه روی حرارت خیلی کم اجازه بدید تا بجوشه و بعد اون رو بِلِند کنید تا یکدست بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢مرغ ۲ پیمانه 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 فلفل دلمه قرمز ۱عدد 🥢 فلفل هالوپینو ۱ عدد 🥢 پیمانه پنیر موزارلا ۱ و ۱/۲ پیمانه 🥢 پیمانه پنیر چدار ۱ و ۱/۲ پیمانه 🥢 پیمانه آب لیمو ۱/۴ پیمانه 🔸ابتدا در یک ظرف ۲ پیمانه مرغ آب پز ریش ریش شده را با ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده، ۱عدد فلفل هالوپینو خرد شده، ۱/۲ پیمانه پنیر چدار، ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا، ۱/۴ پیمانه آب لیمو، ادویه تاکو مکزیکی یا ادویه هایی که با ذائقه شما سازگار است به مقدار لازم را خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند سپس مقداری از مخلوط آماده شده را بر روی نان گذاشته و نان را رول می کنیم، در صورتی که رول شما بزرگ باشد می توانید آن را برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. برای زیباتر شدن نانها را به صورت دایره ای می چینیم و بر روی آنها ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده و ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده می ریزیم سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه ساننتگراد قرار می دهیم تا پخته شود سپس سرو می کنیم ‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢سبزی قلیه شامل گشنیز وشنبلیله(گشنیز ۴ برابر شنبلیله ) حدود۵۰۰ گرم 🥢 تمبر هندی نصف بسته 🥢 پیاز یک عدد درشت 🥢 سیر دو حبه 🥢 ماهی بدون تیغ حدود یک کیلو 🥢 زردچوبه وفلفل قرمز و نمک بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 ژله آلبالو یا انار ۱ بسته 🥢 ژله کیوی ۱ بسته 🥢 پاناکوتا ۴ لیوان 🥢 رنگ خوراکی سبز تیره 🔷طرز تهیه پاناکوتا: 🥢شیر ۴ لیوان 🥢 شکر ۱۰ ق غ خ 🥢 پودر ژلاتین ۴ ق غ خ سرپر 🥢 آب سرد ۲/۴ لیوان 🥢 خامه صبحانه ۲۰۰ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 من به خاطر لعاب، کمی رشته سوپ ریختم برای سوپ اصلا از جو زیاد استفاده نکنید فقط باعث سنگینی سوپ میشه و تاثیری در لعابش نداره.کدو از صیفی جاتی هست که بچه کمتر پیش میاد بخورن اما توی سوپ میخورن و متوجه نمیشن.میتونید با توجه به دائقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید مثلا بروکلی و کرفس و شلغم و سیب زمینی و ... من به خاطر بچم اب قلم میریزم حتی تو خورشت هام.پودر جوانه هم برای بچه ها عالیه حتی برای ما خانومها.اگر به عنوان پیش عذا میخواید استفاده کنید سبکتر درست کنید من برای عذا درست کردم.کلی هم ویتامین داره چون سبزیجاتم همه تازه بود بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 نان تست چند عدد 🥢 مواد گوشتی 🥢 پنیر پیتزا 🥢پودر سوخاری ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم، بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c