eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 گوشت گوسفندی کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید ¼پیاز ۱حبه سیر و باقی موند گوشت هارو بریزید در آخر ،۱ عدد برگ بو توی شیشه بذارید و در شیشه رو محکم ببندید داخل قابلمه‌ی آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه (تو این مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آب بریزید) بعد از ۴ ساعت گوشتمون حسابی آب انداخته و آماده س درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی آبپز ۴ عدد 🥢 خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر 🥢 نمک وفلفل به میزان لازم 🥢 سوسیس دوعدد 🥢 پیازچه ۲قاشق غذاخوری 🥢 آب ولرم یک لیوان 🥢 آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
ســـــلامی گرم در این صبح سرد تقدیم به شما🌸 🌺صبــحتـون عسـل 🌺حـرفـاتـون غـزل 🌺حسـتـون قشنگ 🌺دلتـون گـرم 🌺لبـتـون خنـدون 🌺زنـدگیتـون آروم روزتون بخیر و سلامتی ها😍😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ۱ گوجه بزرگ رو رنده ریز کنین و داخل کره تفت بدین تا آبشو بکشه؛ بهش ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن و نوک قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه اضافه کنین.(آویشن قابل جایگزینی با ریحون یا جعفریه) ماهیتابه نچسب رو روی شعله ملایم قرار بدین، ۱ نون تافتون گرد هم بذارین داخل تابه (من از نون تافتون سبوس دار برند سه نان استفاده کردم) سس گوجه ای رو که درست کردین پخش کنین روی نون‌، بعد ۳ تا تخم مرغ بشکنین داخلش و در تابه رو بذارین تا یکم بپزه. دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ یکم خودشو گرفت، ۳ تا ورقه پیرونی یا هرچی که دوست دارین رو بچینین روی تخم مرغ ها و کمی پنیر پیتزا اضافه کنین. آخرشم اندازه ی نوک قاشق چای خوری فلفل سیاه و اویشن بریزین روش و در تابه رو بذارین تا پخت کامل و آب شدن پنیر بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 دو عدد ران مرغ 🥢 پیاز یک عدد 🥢 کره یک عدد 🥢 هویج یک عدد 🥢 فلفل دلمه ای یک عدد 🥢 رب گوجه یک قاشق غذاخوری 🥢 رب انار یک قاشق غذاخوری 🥢 مربا آلبالو یک قاشق غذاخوری 🥢 نمک 🥢 زردچوبه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
28.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 از سه رنگ ژله استفاده کردم هر بسته ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کردم تا شفاف بشه بعد ریختم تو ظرف هایی که از قبل با روغن مایع چرب کردم گذاشتم یخچال تا خوب ببنده بعد مثل عکس با چاقو برش های مکعبی زدم تو قالب کیک آلمینیومی درست کردم که بیست و سه سانتی بود اصلا چرب و .... هم نکردم پاناکوتا چون خودش خامه داره خیلی راحت از قالب جدا میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 همه ما گوجه بادمجان درست میکنیم ولی همه کدبانو هامیدونن که بادمجان روغن خیلی زیادی میبره در عوض کدو اصلا روغن نمیبره توصیه میکنیم جای گوجه بادمجان حتما یه بارم شده کدو با گوجه درست کنید واقعا خوشمزست میتونید کدوها رو سرخ کنید میتونید هم‌مثل فیلم‌بدون سرخ کردن بریزید داخلش ✍مواد لازم: 🥢 4 کدو سبز 🥢2 گوجه فرنگی 🥢 2 فلفل سبز 🥢1 سیر 🥢 2 قاشق غذاخوری برنج 🥢 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🥢 فلفل سیاه ، فلفل قرمز 🥢 نمک 1.5 - 🥢2 فنجان آب 🥢 روغن زیتون 🥢 شوید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم 🥢 نمک و فلفل سیاه 🥢 پیاز رنده شده 🥢 ‌خلال پسته۲قاشق غذا خوری سر پر 🥢 خلال بادوم۲قاشق غذا خوری سر پر 🥢 کشمش ۲ قاشق غذا خوری 🥢 شکر ۱ قاشق غذا خوری 🥢 هویج ۲ عدد 🥢 زرشک ۲ قاشق غذا خوری 🥢 برنج ۳ پیمانه 🥢 روغن ۲ قاشق غذا خوری این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 سورپرایز روز تولد خانم کم حجاب در میدان هفت تیر در روز گذشته 💔دل نوشته پس از حجاب کامل: در روز تولدم در موکب حضرت زهرا متحول شدم 🗣فیلم های امر به معروف دختران انقلاب را در کانال زیر دنبال کنید ✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
🍔 ✍مواد لازم : 🥢60 گرم لپه 🥢 2 عدد پیاز متوسط 🥢 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🥢 6 عدد آلو خورشتی 🥢 1 ق چ زردچوبه 🥢 2 ق غ روغن 🥢 فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و 🥢دارچین به اندازه دلخواه 🥢 نمک به اندازه دلخواه 🥢 سیب زمینی سرخ کرده 🥢 ۱ فنجان  زعفران دم کرده 🥢 دو عدد ران مرغ ✍طرز تهیه: اول مرغهارو با ادویه مزه دار کردم وهردوطرفشو توی روغن کمی سرخ کردم حالا نیمی از پیاز ها، فلفل سیاه و زرد چوبه تفت داده و وقتی روغن انداخت مرغا رو به سس اضافه کردمکمی زعفران دم کرده اضافه کردم و زمان دادم تا مرغ بپزه ولی خیلی نرم نشه وقتی پخت مرغها رو جدا کردم که بعد دراخر سر جداگانه کمی در روغن سرخ کنم حالا به سس ، رب گوجه فرنگی، چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر لیمو را افزوده و تفت دادم لپه که جداگانه با اب نیم پز کردم و ابشو ریختم حالا اضافه کرده و دو دقیقه تفت دادم آلو خورشتی و ۱ عدد لیمو عمانی و نصف فنجان زعفران و دولیوان آب اضافه کردم و گذاشتم سس جا بیفته30 دقیقه بعد خورشت قیمه آلو خوشمزه آماده میل کردن است بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢گوشت گوساله 🥢 لوبیا سفید 🥢 پیاز 🥢 ادویه 🥢رب دو ق غ 🥢 سبزی تره 🥢 لیمو عمانی یا آبغوره یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 پنج عدد بادمجون 🥢 کمی نمک 🥢 ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده 🥢 یک عدد تخم مرغ 🥢 سه حبه سیر رنده شده 🥢 نمک، فلفل سیاه و شوید خشک 🥢 سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 یک کیلو نخود 🥢 سه عدد پیاز بزرگ 🥢 سه حبه سیر 🥢 جعفری خرد شده کمی 🥢نمک و ادویه نخود از سه الی پنج روز قبل کاملا خیس بخوره مدام ابش عوض بشه تا نفخش گرفته بشه همه باهم چرخ بشن یا با گوشت کوب برقی و یا با گوشت کوب له بشن و پیاز رنده بشه و حتما آبش گرفته بشه😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢1 عدد نان ساندویچ 🥢 ½ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک 🥢 150 گرم ژامبون گوشت یا بوقلمون 100 گرم پپرونی 🥢 ¼ عدد پیاز کوچک 🥢 1 عدد فلفل دلمه خرد شده 🥢 1 قاشق غذاخوری سس ایتالیایی 🥢 4 عدد پنیر ورقه ای 🥢 150 گرم ژامبون مارتادلا 🥢 3 عدد گوجه فرنگی 🥢 1 مشت روکولا 🥢 به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه 🥣دستور تهیه: ترجیحا از نان ساندویچی فرانسوی استفاده کنید که نیازی نباشه خمیر نان خالی بشه نان باید بافت سفتی داشته باشه. نان های ساندویچی صنعتی معمولا بافت خوبی دارند می تونید از نان ساندویچی جو هم استفاده کنید. با یک چاقوی مخصوص نان که دنده دار هست نان رو کامل از وسط برش بزنید. یک کاغذ ساندویچ یا کاغذ شیرینی پزی زیر نان بگذارید و سس ایتالیایی و سرکه بالزامیک رو توی نان بریزید. اول ورقه های پنیر رو روی نان بذارید میتونید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید سپس ورقه های ژامبون و مارتادلا و پپرونی رو بچینید برای اینکه داخل ساندویچ ژامبون ها چین دار قرار بگیره بهتره موقع خرید ژامبون درخواست کنید در نازک ترین حالت براتون ژامبون رو برش بزنند، ژامبون های ورقه ای آماده معمولا ضخیم هستند. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ران مرغ: ۴ عدد 🥢 پیاز: ۱ عدد 🥢 نخود فرنگی: ۲۰۰ گرم 🥢 شوید خشک: ۴ ق غذاخوری 🥢 ادویه مرغ 🥢 پودر سیر 🥢 پودر گوجه 🥢 فلفل پاپریکا برای سرخ کردن مرغها از روغن زیتون طعم دار استفاده کردم ... لابلای پلو دارچین زدم و شوید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت (البته اول تمیزش کردما پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢کلم ۱ عدد 🥢 برنج ۵ پیمانه 🥢 شوید خشک ١ پیمانه 🥢 پیاز ۲ عدد 🥢 چرخکرده ۴۰۰گرم 🥢 زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم 🥢 من کلم قمری دسترسم نبود با کلم سفید درستش کردم 🥣طرز تهیه: کلم رو پس از خرد کردن تا حدی تفت دادم که کامل سبک شد و حجمش خیلی کم شد بعد سرخ شدن کلم نمک و فلفل،زعفران و زردچوبه ریختم یدونه پیاز رو نگینی خرد کردم و جدا تفت دادم و به کلم سرخ شده اضافه کردم یه پیاز دیگه رم رنده کردم و با چرخکرده گوشت قلقلی درست کردم بعد از ابکش کردن برنج:یک لایه برنج،یک لایه کلم،یک لایه شوید دوباره هی تکرار کردم تا برنجم تموم شد و در اخر زعفران باقی مانده را روی برنج ریختم بعد از دم کشیدن با گوشت تزیین کردم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c