فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_کاسترد_با_ژله
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کتلت_بادمجان
✍مواد لازم:
🥢 پنج عدد بادمجون
🥢 کمی نمک
🥢 ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
🥢 یک عدد تخم مرغ
🥢 سه حبه سیر رنده شده
🥢 نمک، فلفل سیاه و شوید خشک
🥢 سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #فلافل
✍مواد لازم:
🥢 یک کیلو نخود
🥢 سه عدد پیاز بزرگ
🥢 سه حبه سیر
🥢 جعفری خرد شده کمی
🥢نمک و ادویه
نخود از سه الی پنج روز قبل کاملا خیس بخوره مدام ابش عوض بشه تا نفخش گرفته بشه
همه باهم چرخ بشن یا با گوشت کوب برقی و یا با گوشت کوب له بشن و پیاز رنده بشه و حتما آبش گرفته بشه😉
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ساندویچ_کلاسیک_ایتالیایی
🥢1 عدد نان ساندویچ
🥢 ½ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
🥢 150 گرم ژامبون گوشت یا بوقلمون
100 گرم پپرونی
🥢 ¼ عدد پیاز کوچک
🥢 1 عدد فلفل دلمه خرد شده
🥢 1 قاشق غذاخوری سس ایتالیایی
🥢 4 عدد پنیر ورقه ای
🥢 150 گرم ژامبون مارتادلا
🥢 3 عدد گوجه فرنگی
🥢 1 مشت روکولا
🥢 به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
🥣دستور تهیه:
ترجیحا از نان ساندویچی فرانسوی استفاده کنید که نیازی نباشه خمیر نان خالی بشه نان باید بافت سفتی داشته باشه. نان های ساندویچی صنعتی معمولا بافت خوبی دارند می تونید از نان ساندویچی جو هم استفاده کنید.
با یک چاقوی مخصوص نان که دنده دار هست نان رو کامل از وسط برش بزنید.
یک کاغذ ساندویچ یا کاغذ شیرینی پزی زیر نان بگذارید و سس ایتالیایی و سرکه بالزامیک رو توی نان بریزید.
اول ورقه های پنیر رو روی نان بذارید میتونید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید سپس ورقه های ژامبون و مارتادلا و پپرونی رو بچینید برای اینکه داخل ساندویچ ژامبون ها چین دار قرار بگیره بهتره موقع خرید ژامبون درخواست کنید در نازک ترین حالت براتون ژامبون رو برش بزنند، ژامبون های ورقه ای آماده معمولا ضخیم هستند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نخود_پلو_با_مرغ_زعفرانی
🥢ران مرغ: ۴ عدد
🥢 پیاز: ۱ عدد
🥢 نخود فرنگی: ۲۰۰ گرم
🥢 شوید خشک: ۴ ق غذاخوری
🥢 ادویه مرغ
🥢 پودر سیر
🥢 پودر گوجه
🥢 فلفل پاپریکا
برای سرخ کردن مرغها از روغن زیتون طعم دار استفاده کردم ...
لابلای پلو دارچین زدم و شوید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خوراک_دل_مرغ
دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت (البته اول تمیزش کردما
پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه
سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #حلوا_دورنگ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کلم_پلو
🥢کلم ۱ عدد
🥢 برنج ۵ پیمانه
🥢 شوید خشک ١ پیمانه
🥢 پیاز ۲ عدد
🥢 چرخکرده ۴۰۰گرم
🥢 زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم
🥢 من کلم قمری دسترسم نبود با کلم سفید درستش کردم
🥣طرز تهیه:
کلم رو پس از خرد کردن تا حدی تفت دادم که کامل سبک شد و حجمش خیلی کم شد
بعد سرخ شدن کلم نمک و فلفل،زعفران و زردچوبه ریختم
یدونه پیاز رو نگینی خرد کردم و جدا تفت دادم و به کلم سرخ شده اضافه کردم
یه پیاز دیگه رم رنده کردم و با چرخکرده گوشت قلقلی درست کردم
بعد از ابکش کردن برنج:یک لایه برنج،یک لایه کلم،یک لایه شوید دوباره هی تکرار کردم تا برنجم تموم شد و در اخر زعفران باقی مانده را روی برنج ریختم بعد از دم کشیدن با گوشت تزیین کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #چلو_گوشت
✍مواد لازم:
🥢 گوشت گوسفندی : ماهیچه یا ران ۴ عدد
🥢 پیاز : دو عدد متوسط
🥢 سیر : ۴ حبه
🥢 رب گوجه : یه قاشق غذاخوری
🥢ادویه : نمک ، زرد چوبه ، فلفل قرمز
🥢 چوب دارچین و دو عدد هل
🥢 زعفرون دمکرده
🥢 زرشک
🥣طرز تهیه :
پیاز نگینی خرد شده رو تو روغن تفت میدیم کمی که سبک شد تیکه های گوشت رو اضافه میکنیم و در حدی که رنگ گوشت عوض شه تفت میدیم بعد ادویه و رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه
چوب دارچین و هل هم اضافه میکنیم اندازه سه لیوان آب جوش میریزیم و ۳ ساعت میذاریم با شعله ملایم تا گوشت مغز پخت بشه
بعد نمک و زعفرون دمکرده اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا حسابی جابیفته
یکی دوکفگیر از برنج دمکشیده رو زعفرونی میکنیم و با زرشک که تو کره و یه قاشق روغن تفت دادیم مخلوط میکنیم و برای تزیین روی چلو گوشت ازش استفاده میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️سلام و درود، صبحتون زیبا#کدبانوها😍
🌻به اعتقاد من صبحها به خودیِ خود صبح نیستند
🌹باید دلیلی برایِ آغاز باشد
🌷باید انگیزه و هدفی، این ثانیههایِ مبهم را
🌻به سمتِ صبح شدن، هُل بدهد...
🌹صبح، دلیل میخواهد جانم...
🌷گاهی یک هدف میشود دلیلِ تو...
🌻گاهی یک اتفاقِ مبارک و گاهی هم یک آدمِ خوب
🌹و من هر سه را برای ثانیههایِ ارزشمندتان آرزو میکنم
🌷هر لحظهتان، به زیباییِ صبح...
🌻صبحی که از همان ابتدایش،
🌹با هزاران امید و انرژی و انگیزه آغاز شود،...
🌷که روزتان را ضمانت کند...
🌻که واقعاً "صبح" باشد.
🌹خدایاشکرت برای دیدن طلوعی دوباره🙏
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽❣️سلام امام زمانم❣️﷽
🍃🌸 درگوشه گوشۂ جهان طنین
استوار گامهای تو پیچیده! 🌼🍃
🍃🌸 در ذات ذره تا جان خورشید!
اشارهی سرانگشتان توست، 🌼🍃
🍃🌸 که نبض زندگی را
جاری کرده است! 🌼🍃
🍃🌸 فقط می ماند قلب من
چونان ،کویری تشنه و تفتیده! 🌼🍃
🍃🌸 یک قطره کافیست!
فقط یک قطره ببار و بهارم کن! 🌼🍃
🕊💐 اللهم عجل لولیک الفرج 💐🕊
🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #رول_پنیری
🥢اسفناج ۲۰۰ گرم
🥢 تخم مرغ ۴ عدد
🥢 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه دلخواه
🥢 ارد ۲ ق غ
🥢 پنیر خامه ای ۵۰ گرم
🥢 سس مایونز ۱ ق غ
🥢 مغز گردو به دلخواه
🔷 نیم ساعت رول تو یخچال استراحت کنه و با چاقوی اره ای برش بدین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #املت_اسفناج
✍مواد لازم:
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 اسفناج خردشده ۳۰۰ گرم
🥢 روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری
🥢 نمک و فلفل به میزان دلخواه
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. سپس اسفناج های خردشده را داخل این مخلوط بریزید و آرام آن را هم بزنید تا اسفناج ها آب نیندازند. تابه ای را روی حرارت ملایم گرم کنید و این مواد را داخل آن بریزید. حدود ۱۵ ۱۰ دقیقه در تابه را ببندید و اجازه دهید این املت مدیترانه ای روی حرارت ملایم بپزد و پف کند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کوکو_سبزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سوپ_جوپرک
اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #قورمه_سبزی
✍مواد لازم :
🥢 پیاز:۲عدد بزرگ
🥢 گوشت گوسفندی:۴۰۰گرم
🥢سبزی قرمه:۲۰۰گرم به علاوه کمی شنبلیله خشک
🥢 لوبیا قرمز:یک پیمانه
🥢 ادویه شامل نمک زردچوبه فلفل به مقدار لازم
🥢 رب انار آبلیمو هم بسته به ذائقه ی خودتون
🥣طرزتهیه :
پیاز نگینی خورد کنید تفت بدید ادویه رو اضافه کنید تفت بدید تا عطرش آزاد بشه بعد گوشت اضافه کنید حدود ۱۵دقیقه تفت بدید تا رنگش تغییر کنه؛سبزی سرخ شده رو اضافه کنید تفت بدید درآخر هم لوبیا خیس. خورده رو اضافه و آب بریزید بزارید ۳ساعت بپزه
بعد۳ساعت آبغوره و رب انارراضافه کنید و پرک لیمو یا لیمو عمانی یک ساعت دیگ بزاریذ روی حرارت ملایم تا جا بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پیراشکی_فوری
✍مواد لازم:
🥢 نان تست چند عدد
🥢 مواد گوشتی
🥢 پنیر پیتزا
🥢 پودر سوخاری
🥣طرزتهیه :
ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم.
در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم،
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فینگرفود_کالباس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نهار_فوری
✍مواد لازم :
🥢 سیب زمینی 1 کیلوگرم
🥢 200 گرم هویج
🥢 200 گرم نخود (یخ زده)
🥢 200 گرم لوبیای سبز ( یخ زدن)
🥢 1/4 فنجان جعفری خرد شده
🥢 نمک
🥢 فلفل
🥢 2 عدد تخم مرغ
🥢 100 گرم پارمسان
🥢 3-4 تخم مرغ هم زده
🥢 2 فنجان آرد سوخاری
سیب زمینی ها و هویج را بجوشانید و پوست بگیرید.
هویج ، لوبیای سبز را خرد کنید.
سیب زمینی ها را پوره کنید ، 2 عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، پارمسان اضافه کنید
هویج ، نخود فرنگی ، لوبیای سبز ، جعفری را اضافه کنید.
توپک فرم دهید و با کف صاف فنجان فشار دهید
در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری ها غوطه ور کنید و تا قهوه ای طلایی سرخ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فلافل_خونگی
✍مواد لازم:
🥢 نخود: ۳۵۰ گرم
🥢 سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
🥢 پیاز: ۲ عدد متوسط
🥢 گوجه: ۲ عدد متوسط
🥢 پوره سیر: ۱ ق غ
🥢 نمک،زردچوبه،پودر فلفل سیاه،پودر کاری،پودر تخم گشنیز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #باقالی_پلو_با_ماهی
🥢برنج سه پیمانه
🥢 باقالی یک پیمانه
🥢 شوید خشک نصف پیمانه(اگر تازه بود دو پیمانه)
🥢 دارچین و زعفران و زیره کمی
🥢 ماهی چند تکه بسته به تعداد نفرات
🥢 مواد برای مزه دار کردن ماهی،نمک
فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا زعفران و 🥢کمی آبلیمو (من آبلیمو نزدم چون موقع سرو استفاده میکنیم)
🥢 روغن برای سرخ کردن مقداری
🔷کلیپ رو ببینید کامل توضیح دادم مراحل رو✌️
میتونید قبل سرخ کردن ماهی رو درون آرد بغلتونید مخصوصا اگرظرفتون نچسب نیست
شعله نه خیلی کم باشه و نه زیاد متوسط باشه برای سرخ کردن ماهی
🔷داخل برنج میتونید دو حبه سیر خورد کنید بریزید طعم خوبی بهش میده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #شکلات_پاستیلی
🥢شکلات تخته ایی سفید 150 گرم.
🥢ژله رنگ قرمز 1 بسته.
🥢گلوکز یا عسل 2 قاشق غذاخوری.
🥢آب معمولی 1/3 لیوان.
🥢رنگ ژله ای سبز کمی.
ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنین، بعد با کمک خلال دندون داخل قالب های کوچیک شکلات رو طرح میاندازیم سپس مابقی شکلات رو با کمی رنگ سبز مخلوط کرده و داخل قالبها رو پر میکنیم، بعد از دو دقیقه قالب رو روی صفحه مشبک برگردونین تا شکلات اضافه خارج شه و فقط کف و اطراف قالب ها شکلات باشه بعد با کاردک روی قالب رو تمیز کنین تا در پایان کار لبه های شکلات تمیز در بیاد.
حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارین تا شکلات سفت شه.
بهتره این مرحله رو دو بار تکرار کنین.
در این فاصله پاستیل رو آماده کنین.
پودر ژله رو با آب مخلوط کرده روی حرارت بن ماری میکنیم وقتی کاملا ذرات ژله حل شد، گلوکز یا عسل رو بهش اضافه می کنیم وقتی کاملا حل شد، از روی حرارت برداشته و میذاریم خنک شه، سپس داخل قالب ها رو باهاشون پر میکنیم، بعد از چند دقیقه که پاستیل بست، مابقی شکلات ها رو روی پاستیل ها میریزیم و میذاریم دو ساعت تو یخچال تا کاملا سفت شه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خورشت_مرغ_ترش
✍مواد لازم:
🥢 سبزی محلی یا جعفری با گشنیز ۵۰۰ گرم
🥢 نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🥢 آبلیمو به مقدار لازم
🥢 لپه ۱ پیمانه
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 مرغ ۱/۲ عدد
🥣 طرز تهیه:
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و سرخ میکنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه میریزیم تا بپزد. پس از پختن، سبزی را همراه آبلیمو به مرغ اضافه میکنیم. تخممرغها را هم زده به مخلوط مرغ میافزاییم. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.
سایر نکات
این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ناگت_مرغ
🥢 ۷۵۰ گرم سینه ی مرغ
🥢 ۲ ق غ آرد
🥢 ۱ عدد سفیده ی تخم مرغ
🥢 ۳ الی ۴ ق غ روغن
🥢 نمک و فلفل سیاه و آویشن و چیلی و 🥢زیره و کاری ۱ ق چ
🥢 ۲ حبه سیر
سینه مرغ و نمک و فلفل سیاه و چیلی و آویشن و زیره و کاری و آرد سفید و سیر و روغن و سفیده تخم مرغ را داخل غذاساز ریخته و قشنگ مخلوط میکنیم دستمان را ابتدا داخل اب میزنیم و مطابق فیلم شکل میدهیم نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و در ۳ ق غ آرد سفید سپس ۲ عدد تخم مرغ و نمک و بعد در پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم( میتوانید درست کنید و قبل سرخ کردن داخل فریزر نگهداری کنید برای چندماه)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c