eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.3هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 تخم مرغ ۱ عدد 🥢 اسفناج خردشده ۳۰۰ گرم 🥢 روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری 🥢 نمک و فلفل به میزان دلخواه 🥣طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را با روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. سپس اسفناج های خردشده را داخل این مخلوط بریزید و آرام آن را هم بزنید تا اسفناج ها آب نیندازند. تابه ای را روی حرارت ملایم گرم کنید و این مواد را داخل آن بریزید. حدود ۱۵ ۱۰ دقیقه در تابه را ببندید و اجازه دهید این املت مدیترانه ای روی حرارت ملایم بپزد و پف کند. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پیاز:۲عدد بزرگ 🥢 گوشت گوسفندی:۴۰۰گرم 🥢سبزی قرمه:۲۰۰گرم به علاوه کمی شنبلیله خشک 🥢 لوبیا قرمز:یک پیمانه 🥢 ادویه شامل نمک زردچوبه فلفل به مقدار لازم 🥢 رب انار آبلیمو هم بسته به ذائقه ی خودتون 🥣طرزتهیه : پیاز نگینی خورد کنید تفت بدید ادویه رو اضافه کنید تفت بدید تا عطرش آزاد بشه بعد گوشت اضافه کنید حدود ۱۵دقیقه تفت بدید تا رنگش تغییر کنه؛سبزی سرخ شده رو اضافه کنید تفت بدید درآخر هم لوبیا خیس. خورده رو اضافه و آب بریزید بزارید ۳ساعت بپزه بعد۳ساعت آبغوره و رب انارراضافه کنید و پرک لیمو یا لیمو عمانی یک ساعت دیگ بزاریذ روی حرارت ملایم تا جا بیفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 نان تست چند عدد 🥢 مواد گوشتی 🥢 پنیر پیتزا 🥢 پودر سوخاری 🥣طرزتهیه : ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم، بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 سیب زمینی 1 کیلوگرم 🥢 200 گرم هویج 🥢 200 گرم نخود (یخ زده) 🥢 200 گرم لوبیای سبز ( یخ زدن) 🥢 1/4 فنجان جعفری خرد شده 🥢 نمک 🥢 فلفل 🥢 2 عدد تخم مرغ 🥢 100 گرم پارمسان 🥢 3-4 تخم مرغ هم زده 🥢 2 فنجان آرد سوخاری سیب زمینی ها و هویج را بجوشانید و پوست بگیرید. هویج ، لوبیای سبز را خرد کنید. سیب زمینی ها را پوره کنید ، 2 عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، پارمسان اضافه کنید هویج ، نخود فرنگی ، لوبیای سبز ، جعفری را اضافه کنید. توپک فرم دهید و با کف صاف فنجان فشار دهید در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری ها غوطه ور کنید و تا قهوه ای طلایی سرخ کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 نخود: ۳۵۰ گرم 🥢 سیب زمینی: ۲ عدد متوسط 🥢 پیاز: ۲ عدد متوسط 🥢 گوجه: ۲ عدد متوسط 🥢 پوره سیر: ۱ ق غ 🥢 نمک،زردچوبه،پودر فلفل سیاه،پودر کاری،پودر تخم گشنیز بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢برنج سه پیمانه 🥢 باقالی یک پیمانه 🥢 شوید خشک نصف پیمانه(اگر تازه بود دو پیمانه) 🥢 دارچین و زعفران و زیره کمی 🥢 ماهی چند تکه بسته به تعداد نفرات 🥢 مواد برای مزه دار کردن ماهی،نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا زعفران و 🥢کمی آبلیمو (من آبلیمو نزدم چون موقع سرو استفاده میکنیم) 🥢 روغن برای سرخ کردن مقداری 🔷کلیپ رو ببینید کامل توضیح دادم مراحل رو✌️ میتونید قبل سرخ کردن ماهی رو درون آرد بغلتونید مخصوصا اگرظرفتون نچسب نیست شعله نه خیلی کم باشه و نه زیاد متوسط باشه برای سرخ کردن ماهی 🔷داخل برنج میتونید دو حبه سیر خورد کنید بریزید طعم خوبی بهش میده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢شکلات تخته ایی سفید 150 گرم. 🥢ژله رنگ قرمز 1 بسته. 🥢گلوکز یا عسل 2 قاشق غذاخوری. 🥢آب معمولی 1/3 لیوان. 🥢رنگ ژله ای سبز کمی. ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنین، بعد با کمک خلال دندون داخل قالب های کوچیک شکلات رو طرح می‌اندازیم سپس مابقی شکلات رو با کمی رنگ سبز مخلوط کرده و داخل قالب‌ها رو پر میکنیم، بعد از دو دقیقه قالب رو روی صفحه مشبک برگردونین تا شکلات اضافه خارج شه و فقط کف و اطراف قالب ها شکلات باشه بعد با کاردک روی قالب رو تمیز کنین تا در پایان کار لبه های شکلات تمیز در بیاد. حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارین تا شکلات سفت شه. بهتره این مرحله رو دو بار تکرار کنین. در این فاصله پاستیل رو آماده کنین. پودر ژله رو با آب مخلوط کرده روی حرارت بن ماری میکنیم وقتی کاملا ذرات ژله حل شد، گلوکز یا عسل رو بهش اضافه می کنیم وقتی کاملا حل شد، از روی حرارت برداشته و میذاریم خنک شه، سپس داخل قالب ها رو باهاشون پر میکنیم، بعد از چند دقیقه که پاستیل بست، مابقی شکلات ها رو روی پاستیل ها میریزیم و میذاریم دو ساعت تو یخچال تا کاملا سفت شه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سبزی محلی یا جعفری با گشنیز  ۵۰۰ گرم 🥢 نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم 🥢 آبلیمو    به مقدار لازم 🥢 لپه‎   ۱ پیمانه 🥢 تخم مرغ   ۲ عدد 🥢 مرغ   ۱/۲ عدد 🥣 طرز تهیه: ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و سرخ می‌کنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه می‌ریزیم تا بپزد. پس از پختن، سبزی را همراه ‏آبلیمو به مرغ اضافه می‌کنیم‎. تخم‌مرغ‌ها را هم زده به مخلوط مرغ می‌افزاییم. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است‎. سایر نکات این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد‎.‎ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 ۷۵۰ گرم سینه ی مرغ 🥢 ۲ ق غ آرد 🥢 ۱ عدد سفیده ی تخم مرغ 🥢 ۳ الی ۴ ق غ روغن 🥢 نمک و فلفل سیاه و آویشن و چیلی و 🥢زیره و کاری ۱ ق چ 🥢 ۲ حبه سیر ‎سینه مرغ و نمک و فلفل سیاه و چیلی و آویشن و زیره و کاری و آرد سفید و سیر و روغن و سفیده تخم مرغ را داخل غذاساز ریخته و قشنگ مخلوط میکنیم دستمان را ابتدا داخل اب میزنیم و مطابق فیلم شکل میدهیم نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و در ۳ ق غ آرد سفید سپس ۲ عدد تخم مرغ و نمک و بعد در پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم( میتوانید درست کنید و قبل سرخ کردن داخل فریزر نگهداری کنید برای چندماه) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢مرغ چرخ کرده حدود ۲۰۰ گرم 🥢 برنج پخته شده نصف پیمانه سرخالی 🥢 لپه پخته شده ۱/۴ پیمانه 🥢 ترخون ۲ قاشق غ 🥢 شوید ۲ قاشق غ 🥢 مرزه ۱ قاشق غ 🥢 نمک، فلفل سیاه و زردچوبه 🔷برای سس: 🥢 پیاز نگینی یا خلالی شده ۱ عدد متوسط 🥢 رب گوجه 🥢 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه 🥢 آب مقداری که ۲/۳ کوفته داخلش قرار بگیره. پیاز رو تفت بدین طلایی که شد بهش زردچوبه رو اضافه کنید و تفت بدین بعد بهش رب و فلفل سیاه اضافه کنید تفت بدین و در آخر هم آب و نمک بریزین و بذارین جوش بیاد اگه خیلی خیلی زیاد ورز بدین کوفته هاتون سفت میشه(به اندازه ورز بدین )برای کوفته مرغ ۲ تا ۳ دقیقه کافیه موقع گرد کردن کوفته ها اگه دستکش ندارین حتما دستتون رو اول مرطوب کنین بعد از مواد بردارین و تو دستتون بهش فرم بدین کوفته ها رو وقتی سس بجوش اومد بهش اضافه کنید مثل من تو کلیپ در قابلمه هم نیمه بذارید. من ۱۰ دقیقه ی اول درب رو نیمه گذاشتم و بعد درب رو کامل گذاشتم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه گذاشتم تا کامل بپزه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢400گرم گوشت گاو چرخ شده 🥢 1 پیاز 🥢 2 حبه سیر 🥢 1 تخم مرغ 🥢 1 قاشق غذاخوری آرد 🥢 4 قاشق غذاخوری روغن 🥢 جعفری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز آسیاب شده 🥢 180 درجه اجاق گاز 20 دقیقه 🥢 4 عدد سیب زمینی 🥢 کره 50 گرم 🥢 1/2 فنجان شیر 🥢 50 گرم پنیر رنده شده 🥢 نمک ، جوز هندی 🥢 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🥢 2 لیوان (300 میلی لیتر آب) 🥢 1/2 قاشق چایخوری نمک 🥢 پنیر چدار رنده شده شوید 200 درجه اجاق گاز 25 دقیقه طعمش معرکه میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
امـــروز در آهنگ صبح شعری باید گفت : پر از طلوع... قصه ای باید گفت : پراز هـیجان و ترانه ای باید خواند : پر از پرواز... سلام دوستان صبح زیبای سه شنبه دی ماهتون بی نظیر 🌱 ☀️صبحتون بخیر 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽❣️سلام امام زمانم❣️﷽ 🍃🌸 درگوشه گوشۂ جهان طنین استوار گام‌های تو پیچیده! 🌼🍃 🍃🌸 در ذات ذره تا جان خورشید! اشاره‌ی سرانگشتان توست، 🌼🍃 🍃🌸 که نبض زندگی را جاری کرده است! 🌼🍃 🍃🌸 فقط می ماند قلب من چونان ،کویری تشنه و تفتیده! 🌼🍃 🍃🌸 یک قطره کافیست! فقط یک قطره ببار و بهارم کن! 🌼🍃 🕊💐 اللهم عجل لولیک الفرج 💐🕊 🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢تخم مرغ :2 عدد 🥢 قارچ :2 عدد 🥢 کره :25 گرم 🥢 فلفل :یک دوم قاشق چایخوری 🥢 فلفل دلمه :یک دوم 🥢 گوجه فرنگی :یک عدد متوسط 🥢 ژامبون گوشت یا مرغ :یک ورق 🥢 نمک :یک دوم قاشق چای تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید. بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 تردیلا 🥢 کنجد 🥢 قارچ 🥢 سیب زمینی 🥢 ماءالشعیر تلخ :یک لیوان 🥢 آرد : یک لیوان 🥢 پارپریکا، پول بیبر 🥢 پودر سیر و پودر پیاز 🥢 نمک و فلفل بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 شیر 🥢 سرکه سفید 🔹 برای هر ۱کیلو شیر ۳قاشق سرکه 🔹 شیر بعد اینکه جوش اومد قبل اینکه سرکه رو بریزید ۱۰دقیقه بجوشه 🔹 از شير محلي يا لبنياتي پر چرب استفاده کنید که پنیرتون خوشمزه تر میشه 🔹 قبل اینکه آب پنیر رو بریزید روی پنیر ها بچشید تا نمکش اندازه باشه 🔷داخل شیر نمک نریزید که پنیرتون خیلی سفت میشه آخر کار داخل آب پنیر یا روی پنیرها بریزید 🔷موقعه ایی که پنیر رو ریختین داخل پارچه میخواستین جمع کنید میتونین داخلش سیاهدونه یا گردو بریزید مخلوط کنید بعد پنیرو جمع کنید وجسم سنگین بزارید روش 🔹 سرکه اصلا رو طعم پنیر تاثیری نداره فقط برای دلمه کردن و جمع شدن پنیره 🔷بزارین دو سه روز بمونه تو یخچال و نمکش به خورد پنیر بره بعد استفاده کنین 🔷پنیر لاکتیکی خیلی خوشمزه ایی میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ران مرغ دو عدد 🥢 خامه یک قاشق غذاخوری 🥢 سس کچاپ یک قاشق غذاخوری 🥢 سس خردل: یک قاشق غذاخوری ادویه ها: 🥢 نمک؛ فلفل سیاه، پودر گوجه، پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز یک قاشق چایخوری 🥢 زنجبیل نصف قاشق چایخوری 🥢 سیر دو یک حبه 🥢 آرد 🥢 رشته ی ورمیشل 🥢 تخم مرغ یک عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 نان تست 🥢 کره 🥢 موزارلا 🥢 پارامزان 🥢 پپرونی 🥢 سس گوجه فرنگی 🥢 ریحان بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 کدو حلوایی 🥢 گوشت خورشتی 300، 400گرم 🥢 پیاز 1 عدد 🥢 آلو بخارا 15 عدد 🥢 لیمو ترش 1 عدد 🥢 رب گوجه فرنگی 2 ق غ 🥢 زعفران دم کرده 2 ق غ در ابتدا زردچوبه، ادویه کاری، پودر دارچین 🥢 در آخر نمک، هل 🥢 شکر 1 تا 2 ق غ به دلخواه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 بادمجان 3 عدد 🥢 گوجه فرنگی 2 عدد 🥢 سیر ۳ تا ۴ حبه 🥢 تخم مرغ 2 عدد 🥢 نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره) سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین . گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم. سیر رو داخل تابه تفت دادم . بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 مواد لازم: 🥢 برنج.................۵ پیمانه 🥢 گوشت چرخکرده............نیم کیلو لوبیا سبز پخته شده........۴ پیمانه 🥢 رب گوجه فرنگی..........۳ قاشق غذاخوری 🥢 پیاز........................۱ عدد بزرگ 🥢 زعفران و دارچین و زردچوبه 🥢نمک....به میزان لازم 🥣طرز تهیه: پیاز رو سرخ میکنیم و گوشت روبه آن اضافه میکنیم وقتی خوب سرخ شد لوبیا و رب و دارچین و زرد چوبه و نمک رو اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم. وقتی تفت خورد نصف لیوان آب اضافه میکنیم ومیگذاریم تا سس جا بیفته. و ابش کشیده بشه،آب برنج رو میگذاریم تا جوش بیاید بعد از این که شروع به قل زدن کرد برنج رو میریزیم نمک و روغن هم اضافه میکنیم(روغن رو برای این که برنج به هم نچسبه میریزیم) وقتی برنج کمی نرم شد اون رو آبکش میکنیم. کف قابلمه نان میگذاریم و لایه به لایه برنج و سس میریزیم و در آخر کمی دارچین میپاشیم و زعفران میریزیم. در قابلمه رو میگذاریم تا لوبیاپلو دم بکشه،برنج رو با هویج و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷سینه مرغ، پیاز، جو پرک با هم چرخ میکنیم. ادویه میزنیم و ورز میدیم بعد روی یک نایلون پهن میکنیم و مواد میانی که مخلوط شده را روی ان میریزیم و رول میکنیم و بعد سرخ میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c