🍔 #املت_اسپانیایی
🥢تخم مرغ :2 عدد
🥢 قارچ :2 عدد
🥢 کره :25 گرم
🥢 فلفل :یک دوم قاشق چایخوری
🥢 فلفل دلمه :یک دوم
🥢 گوجه فرنگی :یک عدد متوسط
🥢 ژامبون گوشت یا مرغ :یک ورق
🥢 نمک :یک دوم قاشق چای
تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #قارچ_سیب_زمینی_سوخاری
✍مواد لازم:
🥢 تردیلا
🥢 کنجد
🥢 قارچ
🥢 سیب زمینی
🥢 ماءالشعیر تلخ :یک لیوان
🥢 آرد : یک لیوان
🥢 پارپریکا، پول بیبر
🥢 پودر سیر و پودر پیاز
🥢 نمک و فلفل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پنیر_خونگی
🥢 شیر
🥢 سرکه سفید
🔹 برای هر ۱کیلو شیر ۳قاشق سرکه
🔹 شیر بعد اینکه جوش اومد قبل اینکه سرکه رو بریزید ۱۰دقیقه بجوشه
🔹 از شير محلي يا لبنياتي پر چرب استفاده
کنید که پنیرتون خوشمزه تر میشه
🔹 قبل اینکه آب پنیر رو بریزید روی پنیر ها بچشید تا نمکش اندازه باشه
🔷داخل شیر نمک نریزید که پنیرتون خیلی سفت میشه آخر کار داخل آب پنیر یا روی پنیرها بریزید
🔷موقعه ایی که پنیر رو ریختین داخل پارچه میخواستین جمع کنید میتونین داخلش سیاهدونه یا گردو بریزید مخلوط کنید بعد پنیرو جمع کنید وجسم
سنگین بزارید روش
🔹 سرکه اصلا رو طعم پنیر تاثیری نداره فقط برای دلمه کردن و جمع شدن پنیره
🔷بزارین دو سه روز بمونه تو یخچال و نمکش به خورد پنیر بره بعد
استفاده کنین
🔷پنیر لاکتیکی خیلی خوشمزه ایی میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_سوخاری
🥢ران مرغ دو عدد
🥢 خامه یک قاشق غذاخوری
🥢 سس کچاپ یک قاشق غذاخوری
🥢 سس خردل: یک قاشق غذاخوری
ادویه ها:
🥢 نمک؛ فلفل سیاه، پودر گوجه، پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
🥢 زنجبیل نصف قاشق چایخوری
🥢 سیر دو یک حبه
🥢 آرد
🥢 رشته ی ورمیشل
🥢 تخم مرغ یک عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فست_فود
✍مواد لازم:
🥢 نان تست
🥢 کره
🥢 موزارلا
🥢 پارامزان
🥢 پپرونی
🥢 سس گوجه فرنگی
🥢 ریحان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #خورشت_کدو_حلوایی
✍مواد لازم:
🥢 کدو حلوایی
🥢 گوشت خورشتی 300، 400گرم
🥢 پیاز 1 عدد
🥢 آلو بخارا 15 عدد
🥢 لیمو ترش 1 عدد
🥢 رب گوجه فرنگی 2 ق غ
🥢 زعفران دم کرده 2 ق غ
در ابتدا زردچوبه، ادویه کاری، پودر دارچین
🥢 در آخر نمک، هل
🥢 شکر 1 تا 2 ق غ به دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #رشته_پلو
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه
رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #میرزاقاسمی
🥢 بادمجان 3 عدد
🥢 گوجه فرنگی 2 عدد
🥢 سیر ۳ تا ۴ حبه
🥢 تخم مرغ 2 عدد
🥢 نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره)
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نخود_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #لوبیا_پلو
✍مواد لازم:
🥢 برنج.................۵ پیمانه
🥢 گوشت چرخکرده............نیم کیلو
لوبیا سبز پخته شده........۴ پیمانه
🥢 رب گوجه فرنگی..........۳ قاشق غذاخوری
🥢 پیاز........................۱ عدد بزرگ
🥢 زعفران و دارچین و زردچوبه
🥢نمک....به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
پیاز رو سرخ میکنیم و گوشت روبه آن اضافه میکنیم وقتی خوب سرخ شد لوبیا و رب و دارچین و زرد چوبه و نمک رو اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم.
وقتی تفت خورد نصف لیوان آب اضافه میکنیم ومیگذاریم تا سس جا بیفته. و ابش کشیده بشه،آب برنج رو میگذاریم تا جوش بیاید بعد از این که شروع به قل زدن کرد برنج رو میریزیم نمک و روغن هم اضافه میکنیم(روغن رو برای این که برنج به هم نچسبه میریزیم)
وقتی برنج کمی نرم شد اون رو آبکش میکنیم. کف قابلمه نان میگذاریم و لایه به لایه برنج و سس میریزیم و در آخر کمی دارچین میپاشیم و زعفران میریزیم.
در قابلمه رو میگذاریم تا لوبیاپلو دم بکشه،برنج رو با هویج و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #رولت_مرغ
🔷سینه مرغ، پیاز، جو پرک با هم چرخ میکنیم.
ادویه میزنیم و ورز میدیم بعد روی یک نایلون پهن میکنیم و مواد میانی که مخلوط شده را روی ان میریزیم و رول میکنیم و بعد سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #توپک_سیب_زمینی_کدوسبز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پلو_میگو
🥣طرز تهیه :
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلوط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #همبرگر_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #رولت_گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #واویشکای_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
💓سلام #کدبانوها😍،
🕊صبحتون بخیر
💓بامدادی زیبا از راه رسید
🕊امیدوارم
💓روزی پر از خیر وبرکت
🕊دلی به پاکی صبح
💓افکاری بلند و سبز
🕊زندگی مملو از مهربانی
💓وصبحی سرشار از آرامش
داشته باشید 💓💐
️✨🍃🍂🌸🍃
🍃🍂🌸🍃
🍂🌸🍃
🌸🍃
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #رول_تست_صبحانه
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت_خفن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #آموزش_کماج
✍مواد لازم:
🥢 تخم مرغ دوعدد
🥢 شکریک لیوان
🥢 شیریک سوم لیوان
🥢 گلاب یک چهارلیوان
🥢 آرد گندم یه لیوان سرپر
🥢 آرد برنج یه لیوان سرپر
🥢 وانیل کمی
🥢 بیکینگ پودر یه قاشق غذاخوری
🥢 زعفران دم کرده دوقاشق
🥣طرز تهیه:
اول تخم مرغ و وانیل و شکرو هم زدیم بعد گلاب و شیرو زعفرون و اضافه کردیم و هم زدیم در آخرهم آردها و بیکینگ پودر رو اضافه کردیم ودرآخر تو روغن سرخ کردیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #اسنک_پنیری
✍مواد لازم :
🥢یک بسته نان تست
🥢 ۲ عدد سینه مرغ
🥢 ۱ عدد پیاز
🥢 ۱ عدد هویج
🥢 ۱ عدد فلفل دلمه
🥢 پنیر پیتزا
🔷برای سس:
🥢۱ ق غ پنیر ماسکارپونه
🥢 ۱ ق غ سس مایونز
🥣طرزتهیه :
ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پفیلا_خانگی
✍موادلازم:
🥢 ذرت :نصف فنجون
✍موادلازم پفیلا پنیری:
🥢ذرت :نصف فنجون
🥢 پنبر پارمسان:۲ق م
🥢 روغن :۲ق غ
🥢 نمک :سر ق چ
✍موادلازم پفیلا کره ایی:
🥢ذرت :نصف فنجون
🥢 کره :۵۰گرم
🥢 نمک:سر ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کدو_حلوایی
🥢گردو خرد شده۲ق غ
🥢 پودر دارچین ۱ق غ
🥢 شیره یا شکر ۳ق غ
🥢 کره ۱ق غ
🥢 آب ۲لیوان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #همبرگر_خونگی
بفرست واسه همه ی #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ساندویچ_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c