فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_آناناس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #حلوا_زعفرانی
🥢۱لیوان آرد سبوس دار
🥢۱لیوان شکر
🥢 ۱لیوان آب
🥢 ۱لیوان سرخالی روغن
🥢 نصف لیوان گلاب
🥢کره ۵۰گرم
🥢زعفران وهل برای شربت
شکر روبه همراه آب وگلاب میذاریم روی شعله گاز تا بجوشه هل وزعفران رواضافه میکنیم وقتی که جوشید حدود ۵دقیقه کافیه شعلروخاموش میکنیم
حالا میریم سراغ آرد ابتدا آرد رو یک بار الک میکنیم
میذاریم روی شعله و مدام هم میزنیم تا اردبه رنگ نسکافه ای دربیاد مراقب باشید آرد نسوزه وتیره تر نشه چون تلخ میشه حالا شعلروخاموش میکنیم
آردرو الک میکنیم تا گلوله های سفیدکه توش هست جدا بشه آردمون یکدست شده روغن رو اضافه میکنیم
وصول هم میزنیم آرد که خوب جمع شدشربت را اضافه میکنیم هم میزنیم بعد کره رو به حلوا اضافه میکنیم تا کرهحسابی به خوردحلوابره حلوای خوشمزمون امادست توی ظرف ریخته تزیین میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کوفته_بادمجون
یک بسته گوشت چرخکرده رو با یک پیاز ریز رنده شده مخلوط کردم بهش نمک، زردچوبه، فلفل، کمی نعنا خشک، سماق، و یک قاشق آرد نخود، خوب ورز دادم و قلقلی هایی به اندازه گردو درست کردم و گذاشتم تو یخچال تا کمی خودشو بگیره
بادمجانها رو پوست گرفته و سرخ کردم، بعد کوفته ها رو تو همون تابه سرخ کردم و از تابه در آوردم و یک پیاز رنده شده رو تو همون ظرف سرخ کردم بهش ادویه زدم و یک قاشق رب گوجه زدم دوتا گوجه رو رنده ریز کردم و بهش اضافه کردم دولیوان آب هم اضافه کردم وقتی بجوش اومد نمکش رو اندازه کردم، بعد کوفته ها رو ریختم داخل آب کمی که جوشید بادمجون ها و دو تا گوجه و چند تا گوجه سبز اضافه کردم 40دقیقه با شعله ملایم گذاشتم تا جا بیفته.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #استانبولی
یه پیاز درشت رو خرد میکنیم و با تیکه های گوشت و زردچوبه و فلفل تفت میدیم، بعد یه لیوان آب اضافه میکنیم و میذاریم یه ساعت بپزه، بعد رب گوجه و لوبیا سبز رو اضافه میکنیم و یه ساعت دیگه میذاریم رو حرارت بمونه.دو پیمانه برنج رو آبکش میكنیم (یکم دون و خشک بر داشتم) بعد مواد رو با یکم پودر دارچین لابلای برنج میریزیم، روشم زعفرون فراوووون و میذاریم دم بکشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کوکو_سویا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هدایت شده از خبر فوری
👇⛔️⛔️👇
🛑🛑 برای اطلاع از اخبار تعطیلی مدارس و دانشگاهها روی استان خودتان کلیک کنید👇
تهران خراسانرضوی مشهد کرج البرز
اردبیل آذربایجان غربی آذربایجان شرقی
گیلان سیستان و بلوچستان زنجان مازندران سمنان کردستان چهارمحال و بختیاری فارس اصفهان خوزستان ایلام خراسان شمالی هرمزگان بوشهر میزدرکزی همدان لرستان قزوین قم بیرجند کرمان کرمانشاه گلستان کهگیلویهوبویر احمد
❄️ استان خودتان را انتخاب کنید تا ببینید فردا مدارس تعطیل است یا نه👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #خرما_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کاچی_زعفرونی
✍مواد لازم:
دولیوان اب
یه لیوان گلاب
سه دونه هل
نبات یه لیوان
گلک
سه قاشق زعفرون دم کرده
سه چهارم لیوان 3/4 ارد
🥢یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی
🥣طرز تهیه :
اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_انجیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #سیب_زمینی_برشته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #لوبیا_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #شله_زرد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ماهیچه_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #سمبوسه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #پاستیل
🥢یک بسته ژله (از هر طعم دوست دارین میشه استفاده کرد)
🥢 دو ق غ سر پر پودر ژلاتین
🥢دو سوم لیوان آب سرد
🥢یک ق غ گلوکز
پودر ژلاتین و ژله رو مخلوط میکنیم بعد آب سرد رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم روی بخار کتری میزاریم مرتب هم میزنیم تا ذرات ژله آب بشه کامل
وقتی کاملتر شد و شفاف شد گلوکز رو اضافه کنید مخلوط کنید کاملا حل بشه حتما و حتما گلوکز رو بعد حل شدن کامل ژلاتین اضافه کنید وقتی حل شد از روی حرارت برمیداریم چنددقیقه بمونه یه لایه سفید روش میبنده حتما او لایه سفید رو بردارین که پاستیل شفاف بشه بعد با قاشق داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار بدین نیم ساعت میبنده اگر سفت شد بزارید روی بخار تا روان بشه و باهاش کار کنیدپاستیل رو بعد آماده شدن در ظرف دربسته و بیرون یخچال نگهداری کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #جوجه_چینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_طالبی
🥢پودر ژلهی طالبی: ۱ بسته
🥢 میوهی طالبی: ۱ عدد بزرگ
🥢 آب جوش: دو لیوان
میوه طالبی رو با ابزار گردبر به شکل دایره برش بزنید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود. در این فاصله ۱ بسته پودر ژلهی طالبی را در ۴۰۰ میلیلیتر آب جوش حل کنید. طالبی ها را داخل قالب بریزید و مایع ژله را بعد از اینکه کاملا خنک شد به آرامی بر روی میوه بریزید و به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
بعد از اینکه ژله کاملا بست دسر را از قالب خارج و سرو کنید.اگر دسر خود را به صورت لیوانی درست کنید، به دلیل مقدار کم، میتونید مدت زمان کمتری داخل یخچال قرار بدید تا ببنده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #خورشت_مرغ_و_آلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بهشت را میتوان
🌺روی زمین احساس کرد
🌸همین که حال
🌺دوستانم خوب باشد
🌸و لبخند شادی بر لبانشان
🌺باشد برایم کافیست
🌸در کنار لبخند زیبـایتان
🌺صبحانه عـــاشقانہ را
🌸برپا میکنیم نوش جانتان
🌺سـلام #کدبانوها😍
🌸صبح اول هفته
🌺 بهمن ماهتون گوارا و دلچسب
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #صبحانه_جذاب
✍مواد لازم:
🥢 ژامبون
🥢 پنیر پیتزا
🥢 تخم مرغ
🥢 نمک
🥢 فلفل
به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر ۲۴۰ درجه،تا پخته بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کوکو_مارپیچی
🥢سیب زمینی آبپز ۵عدد
🥢پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر
🥢 نمک وادویه به میزان لازم
🥢 تخم مرغ یک عدد
🥢 فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری
🥢 جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم
نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه
اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #خوراک_سیب_زمینی
✍مواد لازم :
🥢 240 گرم گوشت چرخ کرده
🥢 2 عدد پیاز
🥢 2 عدد فلفل سبز
🥢فلفل دلمه ای 1 عدد
🥢 3 حبه سیر
🥢 3 عدد گوجه فرنگی
🥢 نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢 نصف قاشق غذاخوری رب چیلی
🥢نمک، فلفل و پودر فلفل قرمز
🥢 1 عدد بادمجان بزرگ
🥢 4-5 سیب زمینی
🔷برای سس:
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
300 میلی لیتر آب داغ (1.5 دو لیوان)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ماهیچه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c