eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔹 یک عدد مرغ درسته... 🔷برای سس👈نصف لیوان ماست....ربع لیوان روغن زیتون....یک قاشق نمک...یک قاشق رب فلفل...فلفل پرک شده ، فلفل سیاه ، زیره و اویشن از هر کدام نصف قاشق... 🔷سبزیجات برای داخل مرغ👈 یک عدد پیاز...یک عدد سیبزمینی...یک عدد هویج...۴ حبه سیر... بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 پودر ژله: یک بسته آب گرم:۱ پیمانه آب سرد:۲ پیمانه شکر:۱ الی ۲ قاشق به دلخواه اگر طعم پودر ژله تون از از میوه های شیرین بود میتونید استفاده نکنید. اما اگر از میوه‌های ترش مثل  پرتقال یا لیمو بود به دلخواه می توانید استفاده کنید. یک بسته پودر ژله +۱ پیمانه آب گرم را روی بخار آب بن ماری کرده تا کاملاً ذرات ژله حل شود و بعد از روی حرارت بر می داریم و دو لیوان آب سرد یا معمولی، فرقی ندارد،به ژله اضافه میکنیم و در لیوان می ریزیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم، بسته به نوع دمای یخچال طول میکشه تا ژله نیم بند شود و تست می کنیم تا ژله کامل نبندد. و بعد با قاشق هم میزنیم تا ژله به صورت تکه تکه شود تا از نی رد شود. از نی های بزرگ استفاده کنید. ژله نباید کامل ببندد،باید نیم بند شود و حالت آبکی داشته باشد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 سيب زميني رو ميزارين كه آبپز بشه. در طرف ديگه پياز رو خلالي خرد كنين و تفت بدين كمي كه سبك و طلايي شد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنين و تفت بدين من از سوسيسم توش استفاده مي كنم نگيني خرد كنين و با گوشت تفت ميدين تا سرخ بشه فلفل دلمه اي نگيني خرد شده رو هم بهش اضافه كنين ترجيحا سبز باشه سيب زميني پخته و خنك شده و مكعبي خرد شده رو هم بهش اضافه كنين حالا از جعفري ريز خرد شده براي عطرش و سس تند و فلفل براي تنديش استفاده كنين. نمكم فراموش نشه. بعد از خنك شدن مواد را بپيچين و تو روغن سرخ كنين يا با زرده تخم مرغ و كمي روغن رومال بزنين و تو فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه قرار بدين بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 موزکاملارسیده۱عدد 🥢انبه خردشده۱ونیم فنجان 🥢 هلوخردشده۱فنجان 🥢توت فرنگی خردشده۱ونیم فنجان 🥢 آب کمپوت آناناس ۲فنجان همه موادوتودستگاه میکسرخوب مخلوط کرده وخنک سروکنید ‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢اسفناج: به دلخواه 🥢 پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم 🥢 گردو: ۵ عدد 🥢 خمیر یوفکا 🥢کره آب شده: ۱۰۰ گرم 🥢 زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد 🥢 سیاه‌دونه (یا کنجد): برای تزیین دمای فر: ۱۸۰ درجه زمان پخت: تا زمانی که طلایی بشه (عملکرد فر‌ها خیلی متفاوت هستند به همین دلیل شاید در یک فر ۲۰ دقیقه طول بکشه در یه فر یک ساعت) پنیر لبنه‌ی آنا، علی رغم اینکه چربیش نسبت به پنیرهای خامه‌ای موجود توی بازار کمتره کاملا لذت طعم پنیر خامه‌ای رو داره و بافتش نرم و لطیف و سبکه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 مواد اولیه و مراحل کار روی ویدئو تایپ شده و چون جزئیات زیادی نداره دیگه دستورشو تایپ نمیکنم فقط یه نکته که اگه دوست داشتید میتونید وقتی دارید برنج رو تو قابلمه میریزید لا به لاش ادویه پلویی بریزید من خیلی اهل ادویه بازی نیستم و نریختم ولی اگه غذاهای پر ادویه دوست دارید میتونید استفاده کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم برای شربت : 🥢یک لیوان شکر 🥢 یک لیوان آب 🥢 پودر هل یکمی 🥢زعفران نصف ق چ 🥢 گلاب تقریبا نصف لیوان بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢۱ عدد پیاز 🥢 ۲ عدد سینه ی مرغ 🥢 ۲ فلفل دلمه ای خورد شده 🥢 چند عدد نان پیتا یا لواش 🥢۱ بسته خامه صبحانه 🥢نمک و فلفل و آویشن ابتدا پیاز رو‌سرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢بادمجان ۳عدد 🥢 بامیه ۲۰۰گرم 🥢 پیاز یک عدد 🥢 آب نصف لیوان 🥢 نمک وادویه به میزان لازم 🥢 گوجه ۵عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c