eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 🔷کلم بروکلی رو آب پز یا بخار پز میکنیم تو غذاساز خورد میکنیم ، گردو نگینی پیازداغ و نمک و فلفل و تخم مرغ میزنیم و با کمی روغن سرخ میکنیم نکته:اگر میخواهید بروکلی کاملا سبز بشه آب رو جوش بیارید بروکلی رو ببرید داخلش کمی ک جوش زد بریزید تو آب سرد و ابکش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 اول از همه میوه هاتون (که ما از کیوی و سیب و پرتقال استفاده کردیم)رو به صورت حلقه های نازک برش بزنید هرچی برش نازک تر ، آبنبات خوشمزه تره توجه داشته باشید که وسط‌ سیب رو هم با چاقو برش بزنید داخل ماهیتابه یک لیوان شکر به همراه یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم آبمون وقتی جوش اومد ، میوه هامون رو بهش اضافه‌ میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه رو حرارت کم میزاریم تا شهد وارد میوه هامون بشه میوه هامون رو با فاصله کف سینی که کمی چرب کردیم میزاریم و روشون سیخ چوبی یا خلال دندون میزاریم به مدت ۱ساعت داخل فر‌‌ با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا مدت ۲ساعت با دمای معمولی میزاریم تا آبنبات هامون درست بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷کافیه یک لیوان شیر رو ولرم کنید بعد یک قاشق خمیرمایه بهش اضافه کنید ویک ق غ خوری هم شکر باهم مخلوط کنید بعدازپنج دقیقه که عمل اومد دوق غ خوری هم دوباره شکر اضافه کنید وهمچنین دوعدد تخم مرغ و۷۵گرم کره اب شده ویک ق چ خوری سرخالی وانیل همه روباهم مخلوط کنید وکم کم آرد روبهش اضافه کنید تاخمیر شکل بگیره وبعد روشو بپوشونیدبعدنیم ساعت داخل جای گرم استراحت بدین تا پف کنه حالا خمیر روپهن کنید وقالب بزنید وداخل روغن داغ سرخش کنید وداخل پیراشکی هارو با شکلات اب شده پر کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سوسیس 6_5 عدد 🥢 پوره گوجه 1 فنجان 🥢 رب گوجه 1سوم فنجان 🥢پنیر موزارلا 🥢نمک،فلفل سیاه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 شیر یک لیوان 🥢 گردو خرد شده نصف لیوان 🥢 نسکافه دو قاشق غذاخوری 🥢 شکر یک و نیم لیوان 🥢 تخم مرغ سه عدد 🥢 آرد سفید قنادی دو لیوان 🥢 روغن مایع یک سوم لیوان 🥢 وانیل یک دوم قاشق چایخوری 🥢 بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف 🔷اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونیدبعد فر رو گرم کنید تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا پوک و حجیم و کرمی بشه روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم شیر رو با نسکافه مخلوط میکنیم و نیمی از آن رو میریزیم داخل مواد و هم میزنیم حالا نیمی از آرد و بکینگ پودر رو که قبلاً سه بار الک کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم مابقی شیر و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو میریزیم داخلش گردو های خرد شده رو هم میریزیم روش.میره داخل فر 170درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه اگر از فر برقی استفاده میکنید دما رو 160 بذاریداین کیک برای اونایی که عاشق عطر وطعم نسکافه هستند عالیه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢زیتون شور نیم کیلو 🥢 گردو ۱۰عدد 🥢سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته 🥢سیردوحبه 🥢رب انارترش نصف قاشق غذاخوری 🔷زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس 🔹 میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ترکیب سینه و رون مرغ ۶۰۰ گرم 🥢 پیاز متوسط ۱ عدد 🥢 سیر ۱ حبه 🥢 فلفل کاپی یا فلفل دلمه ای قرمز 🥢 جعفری 🥢 زعفرون دم کرده 🥢 پودر سوخاری ۳ ق غ 🥢 نمک و ادویه(فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، سماق، زردچوبه) 🔷اگه غذاساز نداشتین مرغ رو بزارین تو فریزر یه کوچولو یخ بزنه بعد رنده کنید پساز و فلفل دلمه و جعفری رو هم حسابی ساطوری کنید اگه فقط از سینه مرغ استفاده کردین حتما ۲-۳ ق غ روغن اضافه کنید که خیلی خشک نشه این مواد رو میتونید به صورت خام بعد از مخلوط کردن فریز کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی ۴ عدد 🥢 سویا یک لیوان 🥢 فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه 🥢نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای) 🥢 پیاز یک عدد متوسط 🥢 رب یک ق غ 🥢 جعفری یا شوید به دلخواه 🔷سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید 🔷پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷اگه میگو سوخاری اماده نداشتین کافی که میگو رو اول داخل اردی که با ادویه های دلبخواهتون مزه دار کردین مرحله بعد تخم مرغ و در اخر داخل پودر پانکو بغلطونید 🥢فلفل تند ۱۰،۱۵ عدد 🥢 سیر ۲ حبه 🥢 گوجه یا گوجه گیلاسی ۳۰۰ گرم 🥢 اب نصف فنجون 🥢روغن زیتون 🥢 سرکه نصف فنجون 🥢نمک ۱ ق چ 🥢 شکر ۲ ق چ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 جزو غذاهای خوشمزه شمالیه که درست کردنش ساده ست بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌷ســــلام 🌷 🌷آخرین چهارشنبه اسفند ماهتون ❤️ به طراوت شبنم 🌷و به شادابی وزیبایی گلها ❤️در زندگی هیچ چیز 🌷مهم تر از این نیست ❤️که قلباً در آرامش باشیم 🌷الهی همیشه قلبتون 🍃 ❤️پر از عشـق و آرامش باشه 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 یک کیلوکیوی 🥢یک لیوان پر شکر 🥢 یک لیوان آب بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
😍😍 کیک اسفنجی4 تخم مرغی: یک عدد کمپوت سیب: یک عدد خامه فرم گرفته: 350 گرم طرز تهیه: کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید. سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید. در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید. با برگ های تازه نعنا تزئین کنید. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢کشک یک عدد 500 گرم 🥢 عدس پیمانه 🥢 لوبیا یک‌پیمانه 🥢پیاز ۴ عدد درشت 🥢 برنج یک‌پیمانه 🥢سیر یک کله 🥢زردچوبه 🥢 فلفل سیاه 🥢 پودر عصاره مرغ 🥢 گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم 🔷۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۱ پیمانه آرد 🥢 ۱/۴ پیمانه پودر شیرخشک 🥢۱/۲ پیمانه پودر شکر 🥢 نصف قاشق چایخوری جوش شیرین 🥢 ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل 🥢 ۱ قاشق غذاخوری عسل 🥢 ۳/۴ پیمانه شیر بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢2 لیوان شیر گرم 🥢 نصف لیوان آب گرم 🥢 1 لیوان روغن 🥢 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) 🥢 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 🥢 3 قاشق غذاخوری شکر 🥢 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 🥢 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 🥢 8 لیوان آرد قنادی 🔷یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢فلفل دلمه ای……۲عدد 🥢سینه مرغ…..۲۵۰ گرم 🥢 پیاز…..۱عدد 🥢 سیر…..۳حبه 🥢پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری 🥢 پنیر پیتزا…..به مقدار لازم 🥢 نمک و فلفل و پودر گوجه 🥢 قارچ…..۲۰۰ گرم 🥣طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 جزو غذاهای خوشمزه شمالیه که درست کردنش ساده ست بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌