eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢مرغ سه تکه 🥢رب گوجه یک قاشق غذاخوری 🥢 زعفران به میزان لازم 🥢 غوره دوقاشق غذاخوری 🥢 نمک وادویه به میزان لازم 🥢 گوجه ۴عدد 🥢بادمجان ۴عدد 🔷بادمجانهاروسرخ میکنیم وکنارمیزاریم مرغهاروهم سرخ کرده پیازوادویه ورب روهم تفت میدیم بهش آب رواضافه کرده مرغهاروداخلش میزاریم اجازه میدیم پخته بشن بعدبادمجانهای سرخ شده،گوجه ،غوره وزعفران روهم اضافه کرده دربشومیزاریم تاغوره وگوجه پخته بشن میتونیدازپودرغوره هم به عنوان چاشنی استفاده کنید پیاز یک عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
همیشه در زندگیت جوری زندگی کن که "ای کاش"!!!! تکیه کلام پیریت نشود هميشه خوش خوش خوش باشيد بيخيال قضاوت آدمها سلام صبحتون بخیر ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🔥جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای دنبال کننده این کانال🔥 . 😱😱از دستش ندیااا😱😱 . ‼️کانال رو دنبال کن شاید تو برنده شدی😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/414711860C9cb5d1f61c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢لپه پخته شده:۱۵۰گرم 🥢گوشت چرخ شده:۴۰۰گرم 🥢برنج نیم پز:۱/۴پیمانه 🥢سبزی معطر شامل تره؛جعفری؛مرزه؛ترخون؛پیازچه 🥢 تخم مرغ:۱عدد 🥢 پیاز رنده شده آب گرفته:۱عدد 🥢 ادویه:نمک،زردچوبه،فلفل سیاه 🥢رب گوجه فرنگی:۳ ق غ 🥢 سیب زمینی۱عدد 🥢گوجه :۱عدد 🥣طرز تهیه: همه مواد داخل غذا ساز ریخته با هم میکس کنید بعد ۱۵دقیقه ورز بدید در انتها داخل کوفته ها رو با گردو آلو زرشک پر کنید کوفته ها رو یه تفت کوچیک بدید 🔺 برای سس: پیاز نگینی خورد شده تفت بدید بعد رب اضافه کرده تفت بدید درآخر آب اصافه کنید و بزارید بجوشه کوفته ها رو در حین جوشیدن به سس اضافه کنید و بزارید اول۱۵دقیقه با حرارت بالا بعد با حرارت کم بزارید ۱ساعت خوب جا بیفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برای اینکه بامیه لیز نشه : سرشو خیلی کم پاک کنید و‌نزارین به کلاهکش برسه. حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه. من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه. و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد ۵ دقیقه ‌ بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو هم‌نزنید و‌اجازه بدین آهسته بپزه. ‌ تمبر_هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست و‌جنوبیا اضافه میکنن. ‌ سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی. ‌ تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست. ‌ حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره. ‌ آب این خورش نباید زیاد باشه و‌حواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c