فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پاستاباپنیر
🥢کره حیوانی رامک ... ۵۰ گرم
🥢پنیر ورقهای تست رامک ... به میزان دلخواه
🥢پنیر خامهای رامک ... ۲۰۰ گرم
🥢پنیر موزارلای رامک ... هرچی بیشتر بهتر
🥢سیر خرد شده ... ۱ تا ۲ حبه
🥢پوره گوجه فرنگی ... ۱ پیمانه
🥢قارچ ... نصف پیمانه
🥢ذرت ... نصف پیمانه
🥢فلفل هالیپونو ... نصف پیمانه
🥢نمک/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه
🥢تخم مرغ ... ۱ عدد
🥢پاستا فوتو چینی ... ۴۰۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سوپ_ذرت
🥢تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ،
🥢کنسرو ذرت ۱ لیوان،
🥢 پیاز ۱ عدد،
🥢 شیر ۲ تا ۳ لیوان،
🥢آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ،
🥢قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد،
🥢 هویج ۱ عدد،
🥢جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)،
🥢 نمک و فلفل
🥣مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکوسیب_زمینی_مخلوط
🥢سیب زمینی
🥢سوسیس
🥢پیازچه
🥢هویج
🥢نمک
🥢ادویه
🥢سس سویا
🥢ارد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#موهیتو_توت_فرنگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمبوسه
✍مواد لازم :
🥢سیب زمینی
🥢پیاز
🥢جعفری
🥢کره
🥢نون یوفکا
🥢پاپریکا
🥢زردچوبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پفک_خونگی
✍مواد لازم :
🥢سیب زمینی ۱ عدد
🥢روغن مایع ۲ ق غ
🥢زرچوبه، پاپریکا
🥢نشاسته ذرت ۳ ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تارت_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سالاد_مرغ_کاهو
✍مواد لازم:
🥢سینه مرغ پخته شده۱عدد
🥢کاهو ۱عدد
🥢هویج رنده شده ۱عدد
🥢خیارشون خرد شده ۱/۲پیمانه
🥢ذرت پخته شده ۱/۲پیمانه
🥢مایونز ۲ق غ
🥢ماست ۲ق غ
🥢سس خردل ۱ق غ
🥢آبلیمو تازه ۱ق غ
🥢شوید خرد شده ۱/۲پیمانه
🥢نمک و فلفل به میزان لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پیراشکی_لقمه_ای
🥢آرد: 2 لیوان،
🥢شیر: 1 لیوان،
🥢تخم مرغ:1 عدد،
🥢کره نرم شده: 1/4 لیوان،
🥢شکر: 4قاشق غذاخوری،
🥢بکینگ پودر: 4 قاشق
چایخوری،
🥢نمک:1/2 قاشق چایخوری،
🥢شکلات تخته ای: مقداری
🥣طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#گوشفیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#حلیم_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
زیبایی زندگی
در آنچه بدست میآوریم نیست!
زیبایی زندگی
به راهی است که رفتهایم...
ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم
منزل حقیقی ما قلب کسانی است
که دوستشان داریم...))
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_آقا
هر روز را با سلام بر تو آغاز میکنیم!
سلام بر تو... که صاحباختیار مایی!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله
سلام بر شما ای شاهد
و گواه بر بندگان پروردگار
#امام_زمان
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پنیر_خامه_ایی
✍مواد لازم :
🥢۳ کیلو شیر (پرچرب)
🥢۱۵ ق غ سرکه
🥢۱ ق کره
🥢۱ ق خامه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شکلات_صبحونه_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کرم_کارامل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#راتا_کشک_بادمجان
ابتدا نان تست را با وردنه از هر دو طرف باز و نازک بکنید.
با کاتر مورد نظر نان را برش بزنید
یک لایه از نان را کف قالب گذاشته و رویش کشک_بادمجان بریزید و لایه ی بعدی را روی کشک بادمجان قرار دهید و به آرامی داخل ظرف منتقل و خارج کنید...
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قهوه_لاغری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اکلیل_خوراکی
✍مواد لازم:
🥢آب یک پیمانه
🥢پودر نشاسته ذرت ۲ ق چ
🥢رنگ خوراکی به دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سوپ_جو_لاکچری
مواد لازم :
🥢جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان )
🥢 يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت
🥢 يك عدد پياز
🥢پانزده شاخه جعفري
🥢 قارچ چهار يا پنج عدد كوچك
🥢 آب مرغ پنج تا شش ليوان
🥢مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
🔷سس سوپ :
🥢دو قاشق غذاخوري آرد
🥢يك ليوان شير
🥢ده تا پانزده گرم كره
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_یزدی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بلال_ترد_و_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بال_وکتف_کبابی
🥢بال کبابی ۱۴عدد
🥢کتف کبابی ۱۴عدد
🥢پیاز ۲عدد متوسط
🥢فلفل دلمه ایی ۱عدد
🥢ماست پر چرب ۱قاشق غذاخوری پر
🥢نمک فلفل سیاه زعفران
🥢روغن زیتون یا روغن معمولی
🥢لیموترش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍#بقچه_بادمجان
🥢۳-۴ عدد بادمجان
🔷برای کوفته :
🥢۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
🥢۱ تخم مرغ
🥢۱ پیاز
🥢۱-۲ قاشق غذاخوری پودر نان خشک
🥢نمک و فلفل سیاه
🔷سس:
🥢۲ گوجه فرنگی بزرگ
🥢۱-۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🥢۱ حبه سیر
🥢نمک
🥢نزدیک ۱/۴ پیمانه آب
🥢۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🔷برای تزیین :
فلفل و گوجه گیلاسی
بادمجان هارو نازک ببرین و داخل آب نمک حدود نیم ساعت نگه دارین بعد داخل آبکش بریزین تا آبش کاملا بره بعد هر دو طرفشونو کمی سرخ کنین ولی کاملل نیازی نیس که بپزن ، و روی دستمال بزارین.
برای کوفته ها، همه موادو ورز بدین و شکل بدین و هر طرفشونو سرخ کنین ولی نیازی نیس کامل بپزین.
برای سس، همه موادو مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشونین.
بادنجان هارو بشکل بعلاوه روی هم بزارین و کوفته رو روشون بزارین و ببندین و با خلال چوبی سفت کنین و گوجه و فلفل داخل خلال فرو ببرین و داخل سینی فر بچینین و سس رو روی همشون بریزین و در فر ۲۰۰ درجه بپزین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c