فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جعفری_پلو_با_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آلبالو_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دلمه_برگ_مو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بستنی_هندونه_ای
🥢شیر 2 لیتر
🥢آب هندوانه 6 لیوان
🥢شکر 1 لیوان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بادمجون_قرتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥣#پیراشکی_گوشت
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شوید_پلو_با_ماهی_سوخاری
🔷مواد مزه دار کردن ماهی
🥢ماهی قزل ۱ عدد متوسط
🥢ماست ۱ پیمانه
🥢خردل ۲ قاشق غذا خوری
🥢زعفران ۲ قاشق غذا خوری
🥢تخم گشنیز پاپریکا فلفل سیاه هرکدوم نصف قاشق مرباخوری
🥢نمک ۱ و نیم قاشق مرباخوری
🥢نصف لیمو
🔷مواد لازم ارد
🥢ارد ۲ پیمانه
🥢نمک فلفل سیاه پاپریکاپودرسیر هر کدوم یک قاشق چایخوری
🥢مواد برنج
🥢برنج ۲ پیمانه
🥢نمک ۱ قاشق غذا خوری
🥢شوید ۲ قاشق غذا خوری
🥢روغن ۳ قاشق غذا خوری
🥢مواد پیاز کاراملی
🥢پیاز ۲ عدد
🥢گردو ۵ عدد
🥢رب نارنج ۴ قاشق غذا خوری
🥢اب نارنج ۲ قاشق غذا خوری
🥢نمک و فلفل سیاه
🥢۱ دونه سیب زمینی هم میخوایم واسه کنار غذا ماهی رو هم ۱ ساعت مزه دار کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پودینگ_زعفرانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_کباب_تابهای
🥢سینه مرغ یک عدد
🥢پیاز ۱ عدد
🥢زعفران به میزان لازم
🥢نمک و فلفل به میزان لازم
🥢ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ
🥢سیر یک حبه
🥢روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ
🥢آب نصف عدد لیمو ترش
🥣سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم.
برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره .
بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم.
گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
صورتم شده بود پر از چروک😢
تیره و کدر 😔
مخصوصاً دور چشمم
یه ژل گیاهی خریدم یکماه استفاده کردم
دقیقا همون ژلی که پزشکا تو پاکسازی پوست ازش استفاده میکنن
هم سفید شدم هم چروکام رفتن 😍
الان همه بهم میگن کدوم دکتر رفتی بوتاکس کردی
آخه انقد طبیعی 😳😁
👇👇👇
https://eitaa.com/organicTebherbal
https://eitaa.com/joinchat/990773525C44f1d8965a
از وسایلای قدیمی آشپزخونت خسته شدی؟ میخوای وسایلای جدید بگیری اونم با قیمت مناسب؟ اینجا یه کانال برای شیرازی ها هست که پر از لوازم خونگی شیک و به روز هست و شما هم میتونی با ما همراه بشی کاکو😉🔸🔸🔸🔸🔸🔸https://eitaa.com/iraniyan_Lavazem_Khanegi
♦️سلام امام زمانم
🔹بوینرگس میدهد هرصبح انگاری کهیار
هر سحر از کوچهی دلتنگیام رد میشود
هرکه میخواند "فرج" را تا سرآیدانتظار
شامل الطاف بیپایان ایزد میشود.
الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_آقا
هر روز را با سلام بر تو آغاز میکنیم!
سلام بر تو... که صاحباختیار مایی!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله
سلام بر شما ای شاهد
و گواه بر بندگان پروردگار
#امام_زمان
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مربای_آلبالو
اگه میخواید مربای عالی داشته باشید از آلبالو درشت و پیوندی استفاده نکنید
با حرارت بالا بپزید که زمان پخت کم و رنگشون تیره نشه
حجم قابلمه تون حداقل سه برابر آلبالو باشه که موقع پخت سر نره
حداقل ۲۰و حداکثر ۳۰ دقیقه زمان پخت طول نکشه
تا جاییکه میتونید کف روش رو جمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید
مربا رو همیشه تو حجم کم درست کنید حداکثر یک کیلو اگه میخواید بیشتر باشه طی چند مرحله درست کنید چون زمان پخت زیاد و رنگش تیره میشه
اگه میخواید شربتش رو بگیرید شکر بیشتر بریزید مثلا بع ازای یک کیلو آلبالو یک و نیم کیلو شکر بریزید بعد از ۱۵ دقیقه شربتش رو جدا کنید و کمی بیشتر زمان بدید تا برای مربا غلیظ بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_ویژه_کرپ_نوتلا
✍مواد لازم :
🥢تخم مرغ 2 عدد
🥢وانیل 1/4 قاشق چایخوری
🥢شکر 2 قاشق چایخوری
🥢نمک 1/8 قاشق چایخوری
🥢شیر 1 و 1/4 پیمانه
🥢کره مذاب یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
🥢آرد 1 پیمانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اسنک_سیب_زمینی
🥢سیب زمینی آبپز: نیمکیلو
🥢نمک: ۱ قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
🥢آرد ذرت: نصف فنجان
🥢روغن برای سرخ کردن
🥣طرز تهیه:
سیب زمینی آبپز را خوب پوره کنید. نمک، فلفل و آرد ذرت را مخلوط کنید و خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر برای نیم ساعت استراحت دهید. سپس خمیر را روی صفحهی کار پهن کرده، قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_خفن
✍مواد لازم:
🥢سوسیس
🥢نون تست
🥢پنیر ورقه ای
🥢تخم مرغ
🥢کره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_یخچالی_موزی
🥢1 بسته بیسکویت پتیبور کاکائویی
🥢2 بسته خامه فرم گرفته سفید (بیش از نصف لیوان شیر)
🥢نصف لیوان شیر برای خیساندن بیسکویت
🥢چیپس شکلاتی و موز
و روی آن خامه فرم گرفته و شکلات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لواشک_هلو_و_شلیل
🔷حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم .
گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی کلفت نشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دونات_لقمه_ای_سه_سوته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#میلک_شیک_طالبی
🥢طالبی ۱ عدد کوچیک
🥢شیر نصف لیوان
🥢بستنی به میزان دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#میگو_پفکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بادمجان_شکم_پر_با_نان_خانگی
🥢بادمجان متوسط ۶ عدد
🥢گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
🥢پیاز ۱ عدد
🥢فلفل سبز ۴ عدد
🥢فلفل دلمه هر رنگی ۱ عدد
🥢گوجه ۳ عدد
🥢رب ۲ ق غ
🥢نمک به مقدار دلخواه
🥢فلفل سیاه به مقدار دلخواه
🥢پاپریکا به مقدار دلخواه
🥢آب یک و نیم لیوان
🥢پودر مخمر ۱ ق غ
🥢آرد ۴ لیوان
🥢شکر ۱ ق غ
🥢آب نصف لیوان
🥢زرده تخم مرغ ۱ عدد
🥢خامه ۱ ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پاچین_سرآشپز
🥢بازو مرغ یاهمون کتف مرغ
🥢کره
🥢ادویه : فلفل سیاه و پودر سیر و نمک
🥢سس مخصوص : که ترکیب سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی به همراه روغن زیتون (یا روغن مایع ).
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c