eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢بادام زمینی ۲ لیوان 🥢نمک ۱/۴ ق چ 🥢روغن کنجد یا کره ۱ ق غ 🔷بادوم ها رو داخل فر یا روی اجاق گاز تفت میدیم تا جائیکه بوی بادوم بلند شه باید مواظب باشیم نسوزه بعد که خنک شد پوست اونا رو میگیریم با کف دست میسابیم تا پوستش جدا بشه بعد داخل غذا ساز یا میکسر میریزیم کمی میکس میکنیم نمک رو اضافه میکنیم و دوباره کمی میکس کنیم تا که شکل خمیر بشه اونموقع کره یا روغن کنجد رو اضافه میکنیم و دوباره با میکسور ۵ دقیقه میکس میکنیم. بعد داخل ظرف در دار توی یخچال نگهداری میکنیم مدت زمان نگهداری اون حداکثر دو هفته هست بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔺️ من برای این ژله از دوبسته ژله شاتوت و یه بسته ژله تمشک استفاده کردم. اول برای قسمت قرمز ژله تمشک و با 1 لیوان آب جوش بن ماری کردم وقتی کااااملا سرد شد بهش 1 ق بستنی اضافه کردم و خووووب هم زدم و ریختم توی قسمت گل و کنار قالبم. 🔷برای قسمت مشکیشم به ژله شاتوتم که با ۳ لیوان آب جوش باز کردم رنگ خوراکی مشکی اضافه کردم. وقتی ژله قبلی کمی گرفت ریختم روش. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢آرد 2 پیمانه 🥢پودر شکر 2 ق چ 🥢نمک یک دوم ق چ 🥢بیکینگ پودر دو و یک دوم ق چ 🥢کره خورد شده 90 گرم 🥢شیر سه چهارم پیمانه 🥢روغن مایع برای سرخ کردن 🥢پودر شکر برای تزیین 🥣طرز تهیه: در یک کاسه آرد و شکر و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و کره را اضافه می کنیم و با دست چنگ زده تا زمانی که مخلوط شده و به صورت خرده نان در آید سپس شیر را اضافه می کنیم تا جایی که با مواد مخلوط شود هم میزنیم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن می کنیم و با قالب دایره ای قالب میزنیم و در روغن داغ سرخ کرده و روی الک یا دستمال گذاشته تا روغن آن خارج شده زمانی که هنوز داغ بود در پودر شکر می غلطانیم و سرو می کنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢سینه مرغ ۵۰۰ گرم 🥢سیر ۳ حبه 🥢تخم مرغ ۱ عدد 🥢پاپریکا 🥢آویشن 🥢جوز هندی 🥢پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ 🥢تخم گشنیز ۱ ق غ 🥢آرد گندم ۲/۵ ق غ 🥢نشاسته گندم ۲ ق غ 🥢روغن ۷۵ گرم 🥢قارچ ۲۵۰ گرم 🥢فلفل دلمه ۱ عدد 🥢پسته خام بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢نصف سینه مرغ 🥢پیاز ۱ عدد 🥢رب گوجه ۲ ق غ 🥢پوره ۲ عدد گوجه 🥢لیمو عمانی ۳ عدد 🥢پودر هل نوک ق چ 🥢گلاب حدود ۵-۶ قطره 🥢زعفران 🥢زردچوبه 🥢لپه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
33.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢ميگو۵۰۰گرم 🥢گشنيز يك ليوان 🥢پياز يك عدد 🥢سير چهار حبه 🥢پنير پيتزا يه ليوان 🥢فلفل سبز و قرمز سه عدد 🥢نمك به ميزان لازم 🥢فلفل قرمز به ميزان لازم كه بستگي به خودتون داره 🥢آرد سوخاري دو قاشق غذا خوري 🥢زرد چوبه به ميزان لازم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی 🥢قارچ 🥢سینه ی مرغ 🥢پنیر پیتزا 🥢فلفل دلمه ای 🥢نمک و فلفل داخل فر بمونه،تا زمانی که پنیر طلایی بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🟩😇ناباروری درمان شد😇🟩 🛑🔥برای اولین بار در کشور🔥🛑 ✅زوج هایی که تا الان مشکل داشتن وارد کانال زیر بشن که خیلی به دردشون میخوره😍 https://eitaa.com/joinchat/1969488307C2f4d33b41d اخرین و جدید ترین روش درمان توسط سازمان غذا و دارو برای خانم ها و آقایان 👩🏻‍⚕️ ✅ درمان ناباروری بانوان و آقایان لینک فرم جهت رزرو وقت برای مشاوره رایگان🌷👇 https://formafzar.com/form/tcu69
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۱ بسته نودالیت، 🥢۱ دونه گوجه، 🥢 ۱ دونه پیاز، 🥢۲تا قارچ متوسط، 🥢۱ ق غ رب گوجه، 🥢 پنیر پیتزا (قابل حذف) ، 🥢نمک و فلفل و پودرسیر پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨اول هفته تون عالی 🌸✨امیـدوارم 🌸✨شـروع هفتـه تون 🌸✨با بهترین لحظه ها 🌸✨و موفقیتها گره بخوره 🌸✨و سرشاراز خیر و برکت 🌸✨و لبریزاز آرامش باشه 🌸✨و تا انتهای هفته 🌸✨حال دلتون خوب خوب باشه 🌸✨روزتـون زیبـا و در پنـاه خدا سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢بالنگ دو عدد متوسط 🥢آب ۷ لیوان 🥢شکر ۱/۵ کیلو 🥢آهک خوراکی نصف استکان 🥢آبلمیو ۱ قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه: ابتدا بالنگ رو شسته و طبق کلیپ قسمت داخلی رو گرفته و مابقی رو به هر شکلی که میخواین خورد کنید سپس در ظرف اب ریخته و داخلش اهک را اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی اهک حل بشه و بعد بالنگهارو داخل اب و اهک اضافه میکنیم و به مدت ۴ ساعت بمونه (نکته:دلیل اضافه کردن اهک خوراکی اینه که بالنگها سفت بمونه و حین پخت وا نره و از شکل نیفته) بعد بالنگهارو شسته و داخل ابکش ریخته و حالا داخل قابلمه اب ریخته و بالنگ رو به اب اضافه میکنیم و دو بار داخل اب میجوشونیم و ابش رو عوض میکنیم(هر باربه مدت ۴۰دقیقه بجوشه) و بعد در آب سرد ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در اب سرد میزاریم(که در این مدت هر چند ساعت یکبار باید اب ان را عوض کنیم تا تلخی بالنگ گرفته بشه) بعد از ۲۴ ساعت برای پخت،داخل قابلمه ۷ لیوان اب و ۱/۵ کیلو شکر ریخته و بالنگهارو اضافه میکنیم و یک ربع مانده به اخر پخت ابلیمو را جهت جلوگیری از شکرک زدن اضافه میکنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c