فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آبگوشت_قهوه_خونه_ای
🥢نخود و لوبیای خیس خورده
🥢یک چهارم پیاز کوچیک
🥢سیب زمینی
🥢گوجه
🥢گوشت گوسفندی
🥢سیر
🥢رب گوجه فرنگی
🥢آب
🥢دنبه
🥢زردچوبه، نمک و فلفل
🔷همهی مواد رو مثل من توی دیزی بچینین و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بذارین توی فر با دمای ۲۲۰ درجه بعد از یکی دوساعت نمک رو بهش اضافه کنین و دوباره بذارین توی فر
نسبت نخود ۲ برابر لوبیاس
فر رو از ۵ دقیقه قبل گرم کنید کافیه
میتونین این ظرفا رو روی شعله هم بذارین فقط شعله پخش کن بذارین و مدت زمانش هم همین تایم هستش
بین پخت یه سر بزنید اگه دیدین آب دیزی کم شده بهش آب جوش اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سالاد_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#تیرامیسو
🥢زرده تخم مرغ یک عدد
🥢شکر 5ق غ
🥢وانیل کمی
🥢پنیر ماسکار پونه 100گرم
🥢خامه صبحونه 100گرم
🥢نسکافه فوری یک عدد
🥢کیک شکلاتی به مقدار لازم
🥢موز یک عدد
🥢مغز گردو خرد شده
🔷زرده تخم مرغ رابا وانیل می زنیم، شکر رو اضافه کرده روی بخار کتری میزاریم تا شکر حل شود
پنیر و خامه را باهم مخلوط کرده و زرده را اضافه میکنیم و یک عدد پودر نسکافه فوری را اضافه کرده هم زده تا صاف و یکدست شود
دو قاشق قهوه را در آب جوش حل کرده، به اندازه کف قالب کیک شکلاتی رو با کاتر برش می دهیم، و کف ظرف قرار می دهیم، با قهوه آماده روی کیک را مرطوب می کنیم، چند قاشق از مواد تیرامیسو روش می ریزیم، موز و گردوی خرد شده اضافه کرده، دوباره یک لایه کیک قرار داده، قهوه آماده و بعد مواد تا ظرف پر شود. تو کلیپ مشخصه. سپس روی لایه آخر پودر کاکائو الک میکنیم. این دسر باید حداقل 12 ساعت در یخچال بماند و بعد سرو شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته_هویج
✍مواد لازم:
🥢هویج رنده شده؛۴ عدد
🥢تخممرغ؛۲ عدد
🥢آردجودوسرپرک؛ ۱ پیمانه
🥢چیاسید؛ ۱ قاشق غخ
🥢نمک،آویشن،فلفل سیاه؛۱ قاشق چخ
🥢پودر سیر؛۱ قاشق چخ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#خاگینه_تبریزی
🔷دو تا تخم مرغ رو با دو قاشق شکر و کمی هل و زعفرون حسابی بزنید بعد یک لیوان ماست و یک فنجون شیر و یک فنجون روغن بهش اضافه کنید حالا یک و نیم لیوان آرد رو با یک قاشق چایخوری بگین پودر الک کنید و به مایع بالا اضافه کنید و میتونید این مایع رو تو تابه با کمی روغن تو حرارت پایین مثل کوکو درست کنید و یا مثل من بریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر حتی میتونید تو قالب مافین اینارو درست کنید بعد از پخت یک لیوان شیره آماده شده ی سردو بریزد روش و بزارید بره به خوردش بعدم با پودر پسته و یا پودر بادوم تزیین کنید
شیره از مخلوط یک لیوان آب و یک لیوان شکر و کمی گلاب که روی حرارت جوشیده و قوام اومده درست میشه
و یا میتونید نصف لیوان عسل رو با دو قاشق آب جوش رقیق کنید و بریزد رو خاگینه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باقلوا
🥢۱ بسته خمیر باقلوای آماده
🔷برای شربت :
🥢۲ لیوان شکر
🥢۲/۵ لیوان آب
🥢نصف آب یک لیمو ترش
🔷برای روی باقلوا :
🥢۲۰۰ گرم کره
🥢نصف فنجون روغن مایع
🔷برای داخل باقلوا :
🥢۱ کاسه گردو یا فندق خورد شده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#برنج_قالبی_با_تهدیگ_کنجدی
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید و ابکش کنید. حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید. سیب زمینی رو پوست بگیرید و برش بزنید.
قابلمه رو داغ کنید یک چهارم استکان روغن بریزید تا داغ شه سیب زمینی رو به کنجد بزنید و ته قابلمه بچینید دو کفگیر از برنج بریزید رو سیب زمینی
به آرامی برنج روش بریزد. هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید وکفگیر بعدی رو بریزید.
دم کنی بزارید و بزارید رو گاز با شعله کم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید.
کنجد حتما خام باشه ضخامت سیب زمینی نه زیاد نازک نه ًضخیم باشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_دلچسب_با_۲_قلم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوبیده_لاپلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنـدگـی جاریست
مانند ابشار زیبـاست
خدای تو خدای عشق است
خدای مهربانی وزیبائی است
خدای دوستی ونور وشکوفه است
امروز ترس از موانع نداشته باش
نگرانی از اینده
بیماری وفردائی که هرگز نخواهد امد
پلی برای زندگی دیگران باش
از لبخند خودت از نگاه مهربانت
از کلام دلگرم کننده ات واز صمیمیتت
روز آنها را بساز که
همه نیاز به محبت دارند
چون گل لاله
مظهر عشق و زیبائی باش
روزتون زیبا وصبحتون بخیر 🌸🍃
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت_مدرن
🔷سه تاگوجه راحلقه میکنیم دوحبه سیرروهم خردکرده
سه تاتخم مرغ رو هم زده تا ازلختگی دربیادبهش سه قاشق غذاخوری پیازچه خردشده،سه قاشق غذاخوری پنیرپیتزا،نمک وادویه اضافه کرده همه موادروباهم مخلوط کرده
داخل تابه روغن میریزیم سیرخردشده رواضافه کرده بعد گوجه های حلقه شده رو میچینیم یک طرفش که یکمی سرخ شدبرمیگردونیم وموادتخم مرغی رو روش میریزیم درب تابه رومیزاریم تا پخته بشه به همین راحتی غذای خوشمزه ماآمادس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_مجلسی_بدون_پخت
✍مواد لازم :
🥢شکلات
🥢میوه دلخواه
🥢سایز قالب ۱۵
🥢شیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمبوسه_نوتلا
✍مواد لازم :
🥢نون تست
🥢نوتلا
🥢کره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شنیسل_ترد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_سیخی_با_سس_مخصوص
🥢سینه مرغ ۷۵۰ گرم
🔷برای مرینت کردن مرغ اینا رو میخوایم:
🥢روغن مایع نصف لیوان
🥢2 قاشق غذاخوری ماست
🥢نصف پیاز
🥢سیر سه حبه
🥢اویشن یک قاشق چایخوری
🥢یک عدد فلفل کاپیا(یا فلفل دلمه ای)
🥢نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
🥢نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
🥢1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
🥢نمک به میزان لازم
سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. تمام مواد مرینیت را داخل غذاساز بریزید و تا وقتی که به غلظت سس برسه خوب مخلوط کنید. سس را روی مرغ ها بریزید و خوب هم بزنید و روی اون رو سلفون بکشید بزارید چند ساعتی تو یخچال استراحت کنه(هر چه بیشتر بمونه بهتر) .هرزگاهی ظرف مرغ رو از یخچال در بیارید و یه کم مواد رو زیر و رو کنید مرغ ها را به سیخ چوبی بکشید. مرغها نه خیلی به هم چسبیده باشند و نه از هم فاصله داشته باشند..ماهیتابه نچسب را خوب داغ کنید. کمی روغن مایع بریزید و هر چهار طرف مرغها را سرخ کنید. و یا داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۹۰ درجه حدود ۲۵-۳۰ دقیقه تا وقتی که سرخ شود بپزید. در کنار مرغ پیاز خلالی آغشته شده به سماق ، سالاد گوجه فرنگی و پلو عالی میشود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بیسکو_شیک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مسما_بادمجون
🥢مرغ سه تکه
🥢رب گوجه یک قاشق غذاخوری
🥢زعفران به میزان لازم
🥢غوره دوقاشق غذاخوری
🥢نمک وادویه به میزان لازم
🥢گوجه ۴عدد
🥢بادمجان ۴عدد
🔷بادمجانهاروسرخ میکنیم وکنارمیزاریم مرغهاروهم سرخ کرده پیازوادویه ورب روهم تفت میدیم بهش آب رواضافه کرده مرغهاروداخلش میزاریم اجازه میدیم پخته بشن بعدبادمجانهای سرخ شده،گوجه ،غوره وزعفران روهم اضافه کرده دربشومیزاریم تاغوره وگوجه پخته بشن میتونیدازپودرغوره هم به عنوان چاشنی استفاده کنید
پیاز یک عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رولت_گوشت_چرخکرده
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
🥢پیاز متوسط ۲ عدد
🥢زرشک نصف پیمانه
🥢گردو ۱۰ عدد
🥢پاپریکا، پودر سیر
🥢تخم مرغ ۱ عدد
🥢پودر سوخاری
🥢رب گوجه ۳ ق غ
🥢فلفل دلمه ۱ عدد
🥢سیر ۲ حبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#توپک_موز_و_نارگيل
✍مواد لازم :
🥢یه دونه موز رسیده ۱ عدد
🥢نارگیل ۱ لیوان
🥢شکلات چیپسی ۲-۳ ق
🥢گردو ۳ ق
🥢پودر کاکائو ۱ ق
🥢عسل ۱ ق
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_سوخاری
🔺️ بعد توی کاسه آبلیمو
زرچوبه
نمک
فلفل
پولبیبر
ادویه جنوب
و یکم کاری
و سس بالزامیکو باهممخلوط کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کاسه_سیب_زمینی_و_مرغ
🥢6_5 عدد سیب زمینی
🥢2_1 عدد پیاز
🥢1 ق غ رب گوجه فرنگی
🥢1 ق م رب فلفل
🥢نمک ، فلفل سیاه
🔷برای مواد مرغی:
🥢1 تکه سینه مرغ
🥢1 پیاله گردوی خرد شده
🥢1 پیاله ماست چکیده
🥢کمی جعفری
🥢سیر
🥢نمک
🔷ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید.رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ،ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید و سرو کنید.برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پنکیک_پف_پفی
✍مواد لازم :
🥢سفیده تخم مرغ ۳ عدد
🥢زرده تخم مرغ ۲ عدد
🥢بیکینگ ۱/۴ ق چ
🥢شیر ۲ ق غ
🥢روغن ۱ ق چ
🥢شکر ۳ ق غ
🥢آرد ۳ ق غ
🥢وانیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا
🥢گوشت چرخ کرده با سینه مرغ 400گرم،
🥢 قارچ ۴۰۰ گرم،
🥢 پیاز 1 عدد کوچیک،
🥢 سوسیس معمولی یا بلغاری 3 عدد،
🥢فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط،
🥢 روغن، پودر سير،
🥢 فلفل سیاه، پاپریکا، پولبیبر، آویشن، 🥢رب 1ق غ
🔷 پیازو رنده کنید و تفت بدید بعد ادویه و نمک و بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه یکم که تفت خورد رب اضافه کنید و بعد از چند دقیقه کنار بزارید ..
خمیر رو روی سینی به ضخامت نیم سانت پهن کنید. سس قرمز بزنید، یکم پنیر پیتزا، مواد گوشتی، مقداری پنیر، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت، یکم پنیر و در آخر سوسیس حلقه شده
مقداری آب روی پیتزا اسپری کنید تا یه پنیر کشدار بعد از پخت داشته باشید در آخر یکم آویشن و پودر سیر روی پتیزا بپاشید و توی فر ۱۸۰ درجه، ۳۰ دقیقه بزارید بپزه برای برشته شدن روش هم چند دقیقه گریل رو روشن کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#فلافل_مرغ
🔷اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر میدارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است .
میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن بخورند میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c