eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢تخم مرغ ۲ عدد 🥢آرد ۱ و ۳/۴ پ 🥢شکر ۳/۴ پ 🥢شیر ۳/۴ پ 🥢روغن نصف پ 🥢وانیل نصف ق چ 🥢بکینگ پودر ۲ ق م 🥢پودر کاکائو ۲ ق غ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢سینه مرغ ۱ عدد 🥢سیب زمینی ۲ عدد 🥢پنیر پیتزا ۱ لیوان 🔷ادویه‌ها : 🥢آویشن 🥢پاپریکا 🥢نمک، فلفل 🥢پودر سیر 🔷مواد سوخاری : 🥢پودر سوخاری 🥢تخم مرغ ۳ عدد 🥢آرد گندم 🔷ادویه برای آرد : 🥢نمک، فلفل 🥢پودر سیر 🥢پاپریکا بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم 🥢گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم 🥢سیر.....۱ عدد 🥢پیاز.... ۲عدد 🥢فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری 🥢فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری 🥢نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره) 🥢جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری 🥢فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد) 🥢گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر 🥢کاغذ روغنی و سیخ چوبی 🥣طرز تهیه: گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید. در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢نصف فنجان شکر 🥢2 فنجان کنجد 🥢نصف فنجان شیره خرما 🥢نصف فنجان ارده 🥢نصف فنجان آجیل 🥢نصف فنجان گردو بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷یکی از بهترین نسبتها، نسبت یک به یک عدس و برنج هست. یعنی به ازای هر لیوان برنج، یک لیوان عدس ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نوک ق چ پودر زنجبیل، پودر پاپریکا 1ق چ، جوزهندی خیلی کم، نمک و فلفل سیاه، 1عدد پیاز کوچک رنده شدهذخوب ورز بدید، داخل ماهیتابه شکل بدید و کنار بزارید. عدس هارو با نمک و چوب دارچین داخل آب بریزید. ۱۵ دقیقه برنج شسته شده رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب بجوشه و تبخیر بشه اجازه بدید روی حرارت کم دم بکشه. . ماهیتابه کباب رو روی حرارت زیاد بزارید، روغن بریزید و دو طرف اون رو سرخ کنید. زمان سرخ کردن هر طرف به ضخامت کباب بستگی داره. اما هر ۲-۳ دقیقه اونهارو بچرخونید تا نسوزه،حرارت رو کم کنید و تمام. داخل یک ماهیتابه دیگه، کره رو ذوب کنید، زرشک، کشمش و خرما بریزید و یک دقیقه حرارت بدید (بیشتر نشه که بافتش از بین نره) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔‌ 🥢نان تست 🥢تخم مرغ 🥢پنیر پیتزا 🥢سوسیس یا ژامبون 🥢 رب : ۱ قاشق غذاخوری 🥢 آبجوش : ۲ قاشق غذاخوری 🥢 روغن : ۲ قاشق غذاخوری 🥢 سیر : ۱ حبه 🥢 ادویه : نمک ، فلفل سیاه ، زنجبیل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ و از جايى كه حسابش را نمیكند به او روزى مى رساند کارِ خدا اینگونه است در تاریکترین شرایط به او توکل کنید..... و خوردن هیچ چیز مثل خوردن غصه حرام نیست اگر ما فهمیدیم که جهاندار ِعالم اوست دیگر چه غصه ای باید بخوریم سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 4 عدد تخم مرغ 🥢20 گرم خامه صبحانه 🥢 2 گرم نمک 🥢6 گرم شکر 🥢2 برش ژامبون پخته شده 🥢4 برش پنیر 🥢کره 🔷زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. زرده های تخم مرغ را با خامه بزنید. سفیده تخم مرغ را با کمی نمک و شکر ضرب کنید تا حالت کف پیدا کنه . زرده ها را با سفیده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. در قابلمه کمی کره ذوب کنید و مخلوط تخم مرغ را بپزید. با درب بپوشانید. برش های ژامبون و پنیر را بگذارید. بگذارید تا بپزد تا پنیر ذوب شود. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢تخم مرغ ۴عدد 🥢آرد ۴ق غ 🥢ماست شیرین۴ ق غ 🥢روغن ۴ق غ 🥢وانیل ۱/۲ق چ 🥢بکینگ پودر ۱ق غ 🥢زعفران به مقدار لازم 🔷مواد برای شهد: 🥢شکر ۱لیوان 🥢آب ۱/۲لیوان 🥢گلاب ۱/۴لیوان 🥢زعفران به مقدار لازم 🔷مواد میانی: 🥢گردو 🥢پودر هل 🥢پودر دارچین 🥢پودر گل محمدی 🔷اول شهد و آماده کنید تا زمان پخت خاگینه خنک بشه شکر و آب و گلاب و زعفران و با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید یه جوش که خورد خاموش کنید و کنار بذارید مواد میانی هم مخلوط کنید و کنار بذارید تخم مرغ هارو با وانیل هم برنید تا حسابی پف کنه و بعد ماست و روغن و بریزید و کنی هم بزنید و در آخر آرد و زعفران و اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید نیاز نیست زیاد هم برنید قالب و چرب کنید مقداری از مواد و داخل قالب بریزید و تو فر ۱۷۰درجه برای ۵دقیقه قرار بدین تا مواد رویه ببنده بعد از فر خارج کنید مواد میانی و بریزید و باقی مانده مواد خاگینه بریزید روش و مجدد داخل فر بذارید به مدت ۳۰الی ۴۰ دقیقه تا کامل بپزه از فر که خارج کردین شهد خنک و روی خاگینه داغ بریزین و اجازه بدین حسابی خنک بشه و داخل ظرف برگردونید و به سلیقه ی خودتون تزیین کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۴۰۰_۴۵۰ گرم ترشی لبو یا ۲_۳عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده) 🥢۱.۵ فنجان ماست (تقریباً ۳۰۰ گرم) 🥢۳ قاشق غذاخوری سس مایونز 🥢۱ حبه سیر 🥢۱ مشت گردو (خرد شده) 🥢۳_۴ شاخه شوید (ریز خرد شده) 🥢۳_۴ قاشق غذاخوری ذرت بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢1 کیلو پرتقال خونی یا معمولی 🥢1 پیمانه شکر 🥢1 پیمانه آب 🥢یک ق چ آبلیمو 🔷شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و روی گاز بزارید تا شکر حل بشه وقتی یک جوش زد کافیه واز روی حرارت بردارید وآبلیمو رو اضافه کنید .وقتی خنک شد پرتقال هایی که خوب شسته شده رو ورقه ی کنید البته زیاد هم نازک نکنید بعد داخل شربت بزنید و داخل صافی بزارید که شربت اضافیشون بره و روی سینی کاغذ روغنی بذارید و بعد پرتقالها رو ردیف کنید روش بعدش روی بخاری یا شوفاژ و یا داخل فر خشک کنید شربت تلخی پرتقال میگیره می تونید از پرتقال های نوع دیگر هم استفاده کنید ولی پرتقال خونی قشنگتره. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c