eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح قشنگتون بخیر🌸🍃 لبخند بزنید 😊 چیزی کـه هزینه ای نـدارد 🌸🍃 اماگرانبهاترین هدیه خداست ان شاءالله روزی پرازلبخندداشته باشید🌸🍃 و سایه ی پر مهرخــدا در زندگیتان جاری باشد🌸🍃 سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۲عدد سیب زمینی 🥢۲عدد پیازچه 🥢۲عدد گوجه 🥢۲عدد فلفل سبز 🥢۴عدد تخم مرغ 🥢۱ق چ خ نمک 🥢۱۵۰ میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان) 🥢۱۰۰ میلی گرم روغن(نصف لیوان) 🥢۱۰۰ گرم پنیر فتا 🥢۴۰۰گرم آرد (دو لیوان و ۱۰ ق س خ) 🥢۲۰گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ) 🥢پنیر پیتزا (به مقدار لازم) 🔹سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید... ظرف رو با کره چرب کنید ... بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۲عدد سیب زمینی 🥢۲عدد پیازچه 🥢۲عدد گوجه 🥢۲عدد فلفل سبز 🥢۴عدد تخم مرغ 🥢۱ق چ خ نمک 🥢۱۵۰ میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان) 🥢۱۰۰ میلی گرم روغن(نصف لیوان) 🥢۱۰۰ گرم پنیر فتا 🥢۴۰۰گرم آرد (دو لیوان و ۱۰ ق س خ) 🥢۲۰گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ) 🥢پنیر پیتزا (به مقدار لازم) 🔹سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید... ظرف رو با کره چرب کنید ... بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب ۶ عدد 🥢آب ۲ لیوان 🥢شکر ۱۰ قاشق 🥢زعفران دم کرده ۱ قاشق 🥢گلاب ۱ قاشق 🔹سیب ها رو پوست بگیر و برش بزن. حالا آب جوش و شکر که حل شد سیبا رو بریز داخلش زعفرون و بریز هر از گاهی هم بزن و ده دقیقه بعد آمادست. در آخر هم گلاب و اضافه کن و همونطور داغ بریز داخل شیشه و درشو محکم ببند. اگه میخوای به مدت طولانی نگه داری شیشه رو برعکسش کن و بزارش داخل آب متوسط رو به گرم تا هوای اضافیش کامل گرفته بشه و داخل یخچال یکسال ماندگاری داره. 🔹فرق نداره سیب سبز باشه یا قرمز حتما سیب ها رو درشت برش بزن تا بعد پخت ظاهرش حفظ بشه. گلاب و زعفرون و زیاد نریز تا طعمش قالب نشه. میتونی به شکل مکعبای درشت یا چهارقاچ هم برش بزنی. با همین روش میتونین برای همه میوه ها استفاده کنین بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢انار ۱ عدد 🥢آبجوش ۱ لیوان 🥢پودر ژله انار ۱ بسته 🥢خامه صبحانه ۵۰ گرم 🥢پودر ژلاتین ۳ ق 🥢شیر ۱ لیوان 🥢یکم وانیل 🥢شکر ۳ ق بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت چرخ شده : پانصد گرم 🥢نمک: دو قاشق چایخوری 🥢فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/🥢پودر سیر :نصف قاشق چایخوری 🥢پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری 🥢پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد 🥢جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری 🥢زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب 🔹ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢ژله قرمز ۱ بسته 🥢رنگ خوراکی سبز 🥢ژله آلوئه ورا ۱ بسته 🥢آبجوش ¼ لیوان 🥢نشاسته ذرت بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم: 🥢ژله از هر طعمی که دوست دارید 🥢آب جوش برای هر بسته یک لیوان 🥢پودر ژلاتین به ازای هر بسته یک ق غ 🔹بهتره از قالب های سایز کوچیک سلیکونی یا قالب مخصوص پاستیل استفاده کنید که راحت از قالب خارج بشه 🔹سه تا چهار ساعت داخل فریزر بعد دو تا سه ساعت داخل یخچال بذارید 🔹برای خارج کردن اول کناره قالب و آزاد کنید بعد به راحتی جدا میشه 🔹اگه خواستید پاستیل دو رنگ باشه لایه اول وبریزید بذارید نیم ساعت تو یخچال نیم بند که شد لایه دوم و بریزید و بقیه مراحل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🔥روغن زیتون بکـــر و فرا بکــر داغ داغ 😍 انواع عســ🍯ــل و داروهای گیـ☘ـــاهی 💥عرضه کننده بهترین محصولات ارگانیک😍 بهترین نوع و روش های استفاده از آن بهمراه کلی آموزش رایگان طبی و اسلامی من اینجام تا کمکت کنم هرروز سلامتی و شادابی رو حس کنی 😍👇👇 https://eitaa.com/mahsolay1t8ie13hsioinchat ❌اینجا بهت میگم چی بخوریم تا سالم بمانیم👆❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم: 🥢ژله از هر طعمی که دوست دارید 🥢آب جوش برای هر بسته یک لیوان 🥢پودر ژلاتین به ازای هر بسته یک ق غ 🔹بهتره از قالب های سایز کوچیک سلیکونی یا قالب مخصوص پاستیل استفاده کنید که راحت از قالب خارج بشه 🔹سه تا چهار ساعت داخل فریزر بعد دو تا سه ساعت داخل یخچال بذارید 🔹برای خارج کردن اول کناره قالب و آزاد کنید بعد به راحتی جدا میشه 🔹اگه خواستید پاستیل دو رنگ باشه لایه اول وبریزید بذارید نیم ساعت تو یخچال نیم بند که شد لایه دوم و بریزید و بقیه مراحل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی و هویج یک عدد بزرگ 🥢تخم مرغ دو عدد 🥢خیارشور ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم 🥢سینه مرغ یک الی دو عدد /پیاز یک عدد 🥢سس مایونز ۳.۴ قاشق غذاخوری / 🥢نمک ۱ قاشق/ 🥢فلفل ۱ قاشق/ 🥢آویشن ۱ قاشق / 🥢آبلیمو ۱ قاشق / 🥢روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق 🥢ماست ۲ قاشق 🥢ذرت کنسروی یا پخته شده مقدارش به دلخواه 🥢پاستا نصف بسته بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بادمجان ۲ کیلو 🥢گوجه ۲ کیلو 🥢سیر ۱۰ حبه 🥢نمک فلفل زردچوبه 🥢تخم مرغ به دلخواه 🥢روغن به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: بادمجان ها و گوجه ها را کبابی می‌کنیم ، با دقت پوست آنها را میگیریم و ساطوری می‌کنیم. سیرها رو له می‌کنیم کمی تفت میدهیم ، نمک فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم ، حالا گوجه رو اضافه می‌کنیم زیر شعله رو کم می‌کنیم و اجازه میدیم مقداری از آب گوجه کشیده بشه ، حالا بادمجان ها رو اضافه می‌کنیم و در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدیم با شعله مناسب بپزه و کاملا آب غذا کشیده بشه. اگر رنگ گوجه کم بود میتونید مقداری رب سرخ شده به غذا اضافه کنید. آخر کار در صورت تمایل میتونید چند تخم مرغ بشکنید تو غذا و کاملا مخلوط کنید و یا اینکه جداگانه نیمرو درست کنید و روی غذا بزارین و یا کلا بدون تخم مرغ نوش جان کنید.به نظر من برای پیش غذای مهمان ،یک تخم مرغ آخر سر نیمرو کنید داخل ماهیتابه تفلون و روی میرزا قاسمی بزارید برای تزیینش. 🔹حتما بادمجان و گوجه رو کبابی کنید طعم این غذا به طعم کبابیشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c