فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ماهیچه_مجلسی
✍مواد لازم :
🥢 دو تا ماهیچه بزرگ،
🥢 یدونه پیاز بزرگ،
🥢 سه یا چهار حبه سیر،فلفل و زردچوبه نصف قاشق چایخوری،
🥢 نمک به مقدار دلخواه،
🥢 زعفران غلیظ نصف فنجون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰خاصترین لباسهای زنانه
دیگه لازم نیست همهجا رو بگردی🔍
#متنوعترین و #باکیفیتترین لباسها
برای بانوان عزیز🧕🏻👌
بدون واسطه از تولیدی
❌ ارزانتــــــر از همـــــهجــــــا ❌
خانمای باسلیقه اینجا جمعن🙋🏻♀️👇
برای دیدن کارهای جدید مون لینک را لمس کنید 👇👇👇
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/joinchat/2054554305C98ec91d364
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
پس بدوتاتموم نشده🏃🏻♀️🏃🏻♀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تهچین_خوشمزه
✍مواد لازم :
🥢 برنج ۳ پیمانه
🥢 تخم مرغ ۱عدد
🥢 روغن نصف پیمانه
🥢 زرده تخممرغ ۲ عدد
🥢 ماست ۱ پیمانه
🥢 زعفران
🥢 گلاب
🥢 دارچین
🥢 هل
🥢 گل محمدی
🥢 فیله مرغ
🥢 پیاز
🥢 زرشک
🥢 آلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#زالوک_یه_غذای_نونی_مراکشی
✍مواد لازم :
🥢 زردچوبه ۱ ق
🥢 تخم مرغ ۳ عدد
🥢 پیاز متوسط ۱ عدد
🥢 پنیر موزارلا ½ پیمانه
🥢 بادمجون دلمهای ۲ عدد
🥢 گوجه فرنگی ۳ عدد
🥢 فلفل شیرین ۲ عدد
🥢 رب گوجه ۱ ق غ
🥢 جعفری ساطوری
🥢 پاپریکا ۱ ق چ
🥢 سیر ۲ حبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#موکا_بستنی
🥢سس شکلات
🥢 یخ
🥢 شیر
🥢 بستنی انبه
🥢 اسپرسو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باسلوق
🥢نشاسته گل نصف پ
🥢 آب سرد ۲/۳ پ (آب لبو برای رنگ قرمز)
🥢 ۲ ق غ گلاب
🥢 ۱ ق غ کره
🥢 نصف پ شکر
🥢 پودر نارگیل
🥢 مغز گردو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پای_گوشت_و_پنیر
🔹مقادیر خمیر :
🥢3 لیوان آرد
🥢 پودر مخمر فوری (10 گرم)
خوردن نصف قاشق چایخوری نمک
🥢 دو قاشق غذاخوری شکر
🥢 تخم مرغ (می توان آن را با دو قاشق غذاخوری ماست جایگزین کرد)
🥢 چهار فنجان شیر مایع گرم در دمای آشپزخانه (احتمالاً چندین بار بسته به نوع آرد)
🥢 3 قاشق غذاخوری کره نرم (احتمالا روغن زیتون)
🔹تمام مواد خشک و مایع به جز کره را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و کره یا روغن را در حین ورز دادن ادامه می دهیم تا کاملا با خمیر مخلوط شود و خمیر لاستیکی و نچسبی به دست بیاید. نیم ساعت بگذارید تا تخمیر شود و با آن کار کنید.
🔹یک عدد پیاز و چند عدد فلفل را نگینی خرد کرده و تفت دهید
یک چهارم کیلو گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا گوشت پخته شود
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، یک قاشق غذاخوری
یک عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده همه این مواد را هم بزنید تا یکدست شوند
با نمک، فلفل سیاه و آویشن وحشی مزه دار کنید
بگذارید کمی خنک شود تا خمیر بالا بیاید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اسلایس_بادام_زمینی
🥢80 گرم آب
🥢 160 گرم شکر
🥢 200 میلی خامه صبحانه
🥢 60 گرم کره
🥢 400 گرم بادام زمینی
🥢 200 گرم شکلات شیری
🔹تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید آب و شکر را داخل تابع بریزید و هم بزنید تا شکر کاراملیزه شود و طلایی رنگ شود.
خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.
وقتی سس کارامل شروع به تغییر رنگ کرو کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سس را از روی حرارت بردارید و بادام زمینی بوداده را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
کف قالب 20 در 30 کاغذ روغنی پهن کنید مواد را یکدست داخل قالب پهن کنید.
روی مواد بادام زمینی نایلکس گذاشته و خوب فشرده کنید.
نایلکس را برداشته و مواد را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
شکلات را به روش بنماری ذوب کنید و 20 گرم از شکلات را نگه دارید و بقیه شکلات را روی بادام زمینیها پخش کنید.
دوباره داخل یخچال بگذارید تا شکلات ببندد و شکلاتی که جدا کرده بودید داخل قیف ریخته و روی بخار آب دوباره ذوب کرده و با خطوط شکلاتی تزئین کنید.
بعد از 1_2 ساعت از قالب خارج کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ایده_خوشگل_برا_بچه_ها
🥢 دولیوان شیر
🥢 دو قاشق عسل یا سه چهارم لیوان شکر
🥢 یک قاشق پودر کاکائو
🥢 دو بسته ژلاتین
🥢 یکم وانیل
🥢 بسکویت برای تزیین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دیپ_بادمجون
🔹اول ۲ تا بادمجون رو با چاقو سوراخ کنید، روغن و نمک بزنید و داخل فر با دمای ۲۰۰ به بالا بزارید تا کبابی بشه. تازه میتونید با چنگال اون رو روی شعله گاز کبابی کنید.
بعد از خنک شدن، پوست اون رو بگیرید و با موارد زیر داخل غذاساز پوره کنید (اگه از گوشتکوب برقی استفاده کنید بافتش عین مال من میشه):
🥢 یک حبه سیر
🥢 نصف فنجون ارده کنجد
🥢 آب نصف لیمو تازه
🥢 نمک
🥢 فلفلسیاه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سالاد_آلمانی
🥢سوسیس آلمانی 4 عدد
🥢 سیب زمینی آبپز 2 عدد بزرگ
🥢 پیازچه
🥢 خیارشور
🥢 ذرت
🥢 سس مایونز
🥢 نمک /فلفل سیاه
🔹سوسیس هارو گرد برش بزنین و سرخش کنین...
پیازچه و خیارشور خرد کنین...
سیب زمینی هارو آبپز کنین با پوست نزارین زیاد له شه...
وقتی سرد شد به مواد اضافه کنین...
در آخر ذرت هم بریزین...
سس و ادویه ها رو به سالاد اضافه کنین و بزارین دو ساعت تو یخچال بمونه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خوراک_راگو
🥢گوشت گوساله یا گوسفندی ۴۰۰گرم
🥢 پیاز بزرگ ۱عدد
🥢 هویج ۲عدد
🥢 لوبیا سبز تازه ۲۰۰گرم
🥢 سیر ۳حبه رنده شده
🥢 گوجه فرنگی ۳عدد متوسط
🥢 سیب زمینی ۲عدد
🥢 رب گوجه ۲ق غ خ
🥢 آبلیمو ترش ۲ق غ خ
🥢 روغن ۲ق غ خ
🥢 ادویه. ( نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، چوب دارچین)
از هر کدوم ۱ق چ خ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لازانیا_رولی
✍مواد لازم :
🥢 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
🥢 پیاز بزرگ ۱ عدد
🥢 سیر ۲ حبه
🥢 فلفل دلمه ۱ عدد
🥢 قارچ ۱۰ عدد
🥢 پنیر پیتزا به مقدار کافی
🔹ادویه ها شامل(نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن) هر کدوم ۱ ق چ
🥢 ورق لازانیا ۱ بسته
🥢 رب ۱ ق غ
🥢 آرد ۱ ق غ
🥢 شیر ۱ لیوان
🥢 کره ۱۰۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پاستا_خامه_اي
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍃🌸به اندازه
🍃🌸تک تک گلبرگ های
🍃🌸دنیا شادمانی
🍃🌸برایتان آرزو میکنم
🍃🌸میدانم که این شادمانی
🍃🌸قرین ِ سلامتی ست
🍃🌸پس میگویم حالِ خوب
🍃🌸نصیبِ دلهای مهربانتان
🍃🌸روز یکشنبه تون بخیرو شادی
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️ ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت
✍مواد لازم:
🥢 تخم مرغ ۵ عدد
🥢 کوکتل ۱ عدد
🥢 پیازچه ۵ عدد
🥢 زیتون ۲ عدد
🥢 گوجه گیلاسی ۵ عدد
🥢 پنیر موزارلا ۲ قاشق غذا خوری
🥢 نمک و فلفل سیاه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ژامبون_پنیر_سوخاری
🥢ژامبون
🥢 پنیر موزارلا ورقه ای
🥢 سس مایونز
🥢 فلفل سیاه و آویشن
🥢 آرد سفید
🥢 تخم مرغ
🥢 پودر سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا_با_تخم_مرغ
🥢تخم مرغ ۱۵ عدد
🥢 کره ۵۰ الی ۷۰ گرم
🥢 پنیر چدار و پنیر پیتزا
🥢 فلفل دلمه قرمز و فلفل سبز
🥢 نمک و فلفل سیاه
🔹اول سینی فر چرب کن تو سینی فر تخم مرغ بریز و ۱۵۰ گرم کره اضافه کن ۶ تیکه
روش پنیر پیتزا و پنیر چدار بریز یکم
بعد فلفل دلمه قرمز نگینی و پیازچه و نمک و فلفل سیاه بریز روش و جعفری
۲۰ الی ۳۰ دقیقه بذار تو فر با دمای ۲۰۰ درجه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمبوسه_آبادانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تیرامیسو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ایده_آشپزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مانتی_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پلوی_جذاب_چند_رنگ
🔹برنج رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید با زعفران و شوید و آب لبو یا آلبالو ی پخته شده هم میشه ترکیب کنید
طبق ویدیو دو تا فویل زخیم رو دولایه کنید که محکم تر بشه و تکون نخوره یکیش رو از وسط یک سانت مونده به انتها برش بدید ،اون یکی رو داخلش قرار بدید بعد برنج ها رو مرحله به مرحله بریزید و فشرده کنید
در انتها هم فویل رو بیرون بکشید و بزارید ۴۰ دقیقه دم بکشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ماهی_رشتی
🥢رب انار
🥢 گردو
🥢 سیر
🥢 پیاز
🥢 سبزی (چوچاق، مرزه، ترخون، برگ سیر، خالواش)
🥢 زعفرون
🥢 نمک
🥢 فلفل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خورشت_مرغ_و_قیسی
🥢مرغ ۱عدد برای هر نفر
🥢 روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
🔹برای ۵ تکه مرغ:
🥢 پیاز: ۲ عدد متوسط
🥢 قسیی: ۱ کاسه
🥢 گوجه خشک: ۱ کاسه
🥢 پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
🥢 فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
🥢 زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
🥢 نمک: یک قاشق چایخوری
🥢 زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
🔹هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c