eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
22.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔹 تناسب برای ۱۰ کیلو به این به این صورته: 🥢 ۲/۵ کیلو جعفری 🥢 ۲/۵ کیلو تره 🥢 ۲ کیلو گشنیز 🥢 ۱/۵ کیلو اسفناج یا برگ چغندر 🥢 ۱/۵ کیلو شنبلیله 🔹هر کیلو سبزی تازه معادل: نیم کیلو سبزی سرخ شده = ۱ بسته ۴ الی ۶ نفره 🔹شنبلیله عطر اصلی سبزی قورمه است و تصور اینکه تلخش میکنه کاملا غلطه 🔹برای تهیه سبزی قورمه به ساقه هم نیاز داریم ساقه های کوتاه ،نازک و تازه ، عطر و رطوبت خوبی دارن و به بالا بردن کیفیت سبزی کمک زیادی میکنن بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 نمک ۱ قاشق چای خوری 🥢 روغن ۲ قاشق 🥢 زعفرون یک قاشق 🥢 پودر سیر و پاپریکا و آویشن هر کدوم نصف قاشق چای خوری 🥢 برنج یک و نیم پیمانه 🥢 شوید ۳ قاشق غذا خوری 🥢 زرد چوبه نصف قاشق چای خوری بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢۲عدد لیمو 🥢 ۹۰ گرم آب لیمو(کلی) 🔹خمیر : 🥢 ۳۰ گرم آبلیمو 🥢 100 گرم شکر 🥢 2 عدد تخم مرغ (دمای اتاق) 🥢 115 گرم کره ذوب شده 🥢 عصاره وانیل 🥢 240 گرم آرد قنادی 🥢 2 گرم بیکینگ پودر، 🥢 کمی نمک 🔹کرم: 🥢شکر 80 گرم 🥢 10 پوست لیمو 🥢 3 زرده تخم مرغ، 🥢 کمی نمک 🥢 ۶۰ گرم آبلیمو 🥢 ۵۵ گرم کره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔹مرحله اول بُرش دادن سینه مرغ و مزه‌دار کردن اون با مواد زیر هست: 🥢 سینه مرغ: ۱۵۰ گرم 🥢 روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری 🥢 آویشن 🥢 تخم‌گشنیز 🥢 پودر سیر 🥢 نمک 🥢 فلفل‌سیاه 🔹سس بادوم‌زمینی: 🥢 ریحون: ۱ کاسه 🥢 نمک و فلفل‌سیاه 🥢 کره بادوم‌زمینی: ۳ قاشق غذاخوری 🥢 روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری 🥢 آب یک عدد لیمو تازه خوب اونهارو پوره کنید. 🔹مرغ رو داخل ماهیتابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا بپزه. نون پنینی (یا باگت کوچیک) رو بُرش بدید، روی حرارت ماهیتابه بزارید، سس بزنید، مرغ‌هارو بچینید، پنیر بزارید و قسمت بالای نون رو بزارید و با یک ماهیتابه دیگه مثل من روی پنینی فشار بیارید. هر طرف رو حدود ۳ دقیقه روی حرارت فشار بدید و تمام. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢پیاز 1 عدد، 🥢 گردو نصف لیوان، 🥢 کشمش 1/3 لیوان، 🥢 رب انار 3ق غ، 🥢 آرد نخودچی 1دق غ، 🥢 برنج 3پیمانه 🔹 برای گوشت قلقلی گوشت : 🥢 ۳۰۰ گرم، 🥢 پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد، 🥢 نمک، فلفل سیاه و زردچوبه 🔹گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده نمک و ادویه و آرد نخودچی مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم گلوله های کوچیک درست میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم تو همون تابه پیاز خلالی خرد شده رو تفت میدیم تا طلایی بشه، گردو خرد شده، کشمش ، رب انار و زعفرون و گوشت قلقلی ها رو اضافه میکنیم هم میزنیم از روی شعله برمی‌داریم برنج رو به صورت آبکش یا کته آماده میکنیم و ته قابلمه روغن و کنجد میریزیم و بعد سیب زمینی ورقه شده میچینیم و لایه لایه از برنج و موادی که آماده کردیم میریزیم و در آخر زعفرون هم اضافه میکنیم و ۴۵ دقیقه تا یه ساعت با شعله ملایم دم میذاریم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 2 لیوان ذرت (تازه،کنسرویی) 🥢 2 قاشق غذاخوری کره 🥢 200 گرم پنیر خامه ای 🥢 1/2 لیوان شیر 🥢 1/2 لیوان پنیر جدار خرد شده 🥢 3 حبه سیر رنده شده یا 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 🥢 نمک و فلفل سیاه یا چیلی به میزان لازم 🥣طرز تهیه: کره را درون یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. ذرت ، سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید. پنیر خامه ای و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. سپس پنیر چدار را بریزید هم بزنید و اجازه دهید تا همه پنیرها ذوب شوند و یک کم سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. با پیازچه و چیلی خرد شده سرو کرده و نوش جان کنید. میتونید قارچ و یا ژامبون خرد شده طبق ذائقه تون به این خوراک خوشمزه اضافه کنید ‌ میتونید پنیر پیتزا بزنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢بادمجان به ازای هر یک نفر یه دونه بادمجان بزار کباب بشه 🥢 گوشت چرخ شده بازای هر یه نفر صد گرم 🥢 یک عدد پیاز رنگ شده 🥢 ادویه مقدار لازم (فلفل و زردچوبه و نمک ) 🥢 زعفران اب شده 🥢 پودر سوخاری ۳ق غ 🥢 گوجه هم جنبه تزیینی داره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 سیر ۱ بوته 🥢 روغن ½ لیوان 🥢 زردچوبه ½ ق چ 🥢 ماهیچه گوسفندی 🥢 پیاز متوسط ۴ عدد 🥢 چوب دارچین 🥢 کره ۲۵ گرم 🥢 زعفران 🥢 نمک بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔹اول یدونه پیاز رو با ادویه‌های زیر بریزید تو روغن زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری(سرخالی) زیره سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری بعد از ۶-۷ دقیقه یدونه سیب‌زمینی مکعبی رو به ترکیب پیاز اضافه کنید، اون طرف داخل یک ماهیتابه، بادمجون رو بُرش بدید و سرخ کنید و بزارید روی دستمال جذب روغن. یک لیوان برنج شسته شده رو به ترکیب پیاز و سیب‌زمینی اضافه کنید، مخلوط کنید، بادمجون‌هارو هم اضافه کنید و به آرومی مخلوط کنید. آب بریزید، تست نمک بگیرید اگه نیاز داشت بزنید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه. آب که رفت در رو ببندید تا روی حرارت کم دم بکشه. بعد از حدود ۴۰ دقیقه که آماده شد، یک نیمرو هم برای هر بشقاب بزنید و نوش جون کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c