فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ماکارانی_عالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فلافل_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_موزائیکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_سوخاری_با_سیخ_چوبی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #تزیین_سالاد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خورش_گل_کلم_با_مرغ
ابتدا گل کلم رو بعداز شستن ، ورقه ورقه کرده یا به صورت گل های کوچیک دربیارید و کمی نمک بزنید و تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
در قابلمه ای یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد و با مقداری روغن سرخ کنید تکه های مرغ رو اضافه کنید و نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، دو قاشق رب گوجه فرنگی ، یک لیوان آب جوش اضافه کنید و بزارید مرغها پخته بشه پنج دقیقه ی آخر پخت ، گل کلم های سرخ شده رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده (زعفران ، عطر و طعم فوق العاده ای به این خورش میده) و دو یا سه قاشق آبلیمو یا آبغوره به خورش اضافه کنید و نوش جان کنید.
پ . ن :مدت زمان پخت گل کلم ها نباید زیاد باشه چون تو خورش له میشن.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ساندویچ_سوخاری
🔷گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دمدست بود بریزید
دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید
داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشن.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #رول_مرغ_رژیمی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #غذای_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کیک_قاشقی 🌸
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر، 1 قاشق مرباخوری وانیل
🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ژله_سیخی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_حلوا
کیک را بر طبق پست قبلی تهیه کنید و اجازه بدین تا کیک کااملا سرد سرد بشه بعد با مقداری شربت یا همون شهد حلوا (شهد سرد) روی کیک را مرطوب و چسبناک کنید و حلوای گرم را روی کیک بریزید (با قاشق یا با قیف بدون ماسوره هر کدوم که راحتترین) و حلوا رو خوب صاف ویکدست کنید،
حلوا باید گرم باشه، نه داغ که کیک راخمیر کنه نه سرد که پهن نشه،
بعد با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب کنید و به دلخواه طرح بندازین، سلفون بکشید حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش را بگیره منسجم بشه، بعد ازیخچال خارج کنید و کیک را درون قالب برش بزنید می تونید از قالب خارج کنید بعد برش بدین،
حلوا هم حلوای زعفرانی هست خیلی خوشمزس که من با ارد سبوس دار تهیه کردم وارد را خوب تفت دادم و کمی تیره تر درست کردم اگر خواستین رنگش روشن باشه با اردقنادی تهیه کنید یا ارد راکمتر تفت بدین.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #پیتزا_ماکارونی
🔹 سس بشامل
🥢کره ۳۰ گرم
🥢 شیر ۱ لیوان
🥢 آرد ۲ق غ
🥢 نمک و آویشن مقداری
ابتدا کره در ظرف میریزیم بعد آرد را اضافه میکنیم با حرارت کم ۴ دقیقه تفت دهید بعد شیر را آرام آرام اضافه میکنید یک دفعه نریزید گلوله میشود به غلظت فرنی رسید کنار بگذارید
مطابق فیلم ابتدا پیاز ،گوشت،۵ دانه قارچ ،نصف فلفل دلمه و ۱هوبج را مرحله مرحله اضافه کنید و تفت دهید نمک آویشن فلفل و زرد چوبه اضافه کنید
وبعد ماکارونی آبکش کنید
پس از آن مطابق فیلم ابتدا در کف ظرف مقدار سس بشامل بعد ماکارونی آبکش شده وبعد مواد تفت داده شده بعد تمام سس و دست آخر پنیر پیتزا در طرف بچینید
در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه و ۲۵ دقیقه قرار دهید و چند ثانیه آخر گریل را روشن کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کیک_شکلاتی_فندقی_دوبل
🥢2عدد تخم مرغ
🥢 1لیوان شکر (لیوان دسته دار)
🥢 1استکان روغن مایع (نصف لیوان)
🥢 1استکان شیر(نصف لیوان)
1(2/5 ق چ)
🥢 3ق غ پودر کاکائو
🥢1/5لیوان آرد
🥢 1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه)
🔷تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ماهی_قزل_آلا
با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ...
و بعد سرخ کنید
_ ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه...
فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #غذا_باسیب_زمینی
🥢سیب زمینی ۶ عدد بزرگ
🥢 روغن زیتون به میزان لازم
🥢 ژامبون خرد شده ۱ پیمانه
🥢 پنیر خامهای رامک نصف پیمانه
🥢 پیازچه نصف پیمانه
🥢 نمک فلفل به میزان دلخواه
🥢 پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه
🥢 زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
🔷 سس بشامل
🥢کره محلی رامک ۲۵ گرم
🥢 آرد ۲ قاشق غذاخوری
🥢 شیر ۲ پیمانه
🥢 نمک و فلفل به میزان لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ژله_نوشابه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
ســــلام
صبح زیبـاتـون بخیر#کدبانوها 🕊💕
وسرشار از اتفاقهای عالی
امیدوارم
زنـدگی بـه کامتـون 🕊💕
خوشبختی سرنوشتتون
و آفتـاب عـشق مهمان🕊💕
هـمیشگی دلتـون باشـه 🕊💕
صبح زیباتون پر ازنـور امید
و عـشق بـه خـالـق مـهـربـون🕊💕
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پنیر_ورقه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پنکیک_کشمشی
🥢تخم مرغ یک عدد
🥢 آرد یک لیوان
🥢 شیر یک لیوان
🥢 شکر سه ق غ
🥢 روغن مایع دو ق غ
🥢 بکینگ پودر یک و نیم ق چ
🥢 زعفران دم کرده یک ق غ
🥢 وانیل نوک ق چ
🥢 کشمش یک سوم لیوان
تمام مواد رو مخلوط کنید تابه رو فقط کمی چرب کنید و بزارید خوب داغ بشه اندازه نصف ملاقه داخل تابه بریزید روش که حباب زد می تونید برگردانید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_خرما
🔷مواد کیک
🥢تخممرغ ۴عدد
🥢 خرمای پوست و هسته گرفته ٢٠عدد یا ٢۵٠گرم(روی خرما کمی آب داغ بریزین و پوستشو به راحتی جدا کنین)
🥢 آب جوش نصف لیوان
🥢 آرد سفید یک و نیم لیوان
🥢 شکر سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوان
🥢 روغن مایع نصف لیوان
🥢 بیکینگ پودر ١ق چ سرپر
🥢 وانیل یک چهارم ق چ
🥢 دارچین ١ق چ
🥢 نمک یک پنس
🔹 مواد سس خرما:(میشه سس رو حذف کنین)
🥢 خرمای پوست و هسته گرفته ۶، ٧عدد
🥢شیر نصف لیوان
🥢 نشاسته ذرت ١ق غ
🥢 خامه ٢ق غ
🥢 دارچین ١ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بدون_گوشت
🥢بادمجون متوسط دو عدد
🥢 کدو دو عدد
🥢 گوجه سه عدد
🥢 رب گوجه دو ق غ
🥢 سیر دو حبه
🥢 پیاز یک عدد متوسط
🥢 روغن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم
🥢 سبزی معطر
🥢نعناع و ریحون و مرزه چند ق غ تازه دو 🥢ق غ خشک
🥢 آب یک لیوان
🥢 آبغوره یا آب لیمو دو ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #برنج_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #عدس_پلو
✍مواد لازم برای هر پرس :
🥢۱۱۰ گرم برنج
🥢 ۵۰ گرم عدس
🥢۴۰ گرم گوشت چرخ کرده
🥢 ۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده
🥢 کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما
🥢 ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #آش_آلو_بخارا
برای درست کردن این آش من مواد رو چشمی میریزم ولی اندازه تقریبی راواستون مینویسم.
ابتدا تو قابلمه چند قاشق روغن ریختم و2عدد پیاز نگینی خرد شده و2حبه سیر رنده شده رو سرخ کردم و1 قاشق غذاخوری زردچوبه و2تا3قاشق غذاخوری رب ریختم ورنگ رب که باز شد 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک وادويه جات(پودر تخم گشنیز وزنجبیل، نمک وفلفل وپودر لیمو عمانی از هر کدوم 1 قاشق چایخوری) ریختم،وحبوبات از قبل خیس خورده و پخته شده (1لیوان لوبیا چیتی، 1 لیوان نخود، 1/2 لیوان عدس) و 15 عدد آلو بخارا اضافه کردم وآب جوش ریختم به اندازه ای که روی مواد بالا بیاد وچند جوش که زد حدود 1لیوان سبزی آش ریختم وچند جوش که زد 1 بسته رشته آشی ریختم وحرارت را کم کردم وگذاشتم تا آش پخته وجا بیفتد. ودرآخر آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کردم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سوسیس_بندری
مرحله اول:تفت دادن پیاز
پیازهایی که به شکل یکدست خرد شده اند را داخل ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت دهید. سوسیس بندری اصل جنوبی با پیاز فراوان و درشت تهیه می شود پس پیازها را درشت خرد کنید اما در صورتی که اینگونه نمی پسندید نازک و ریز خرد نمایید.
بعد از کمی تفت دادن و سبک شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه کنید.
پس از شفاف و نرم شدن پیازها سوسیس های خرد شده را به تابه اضافه نموده و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.این مرحله نوبت به افزودن مواد و ادویه های دیگر به سوسیس ها است، نمک به همراه فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه کنید. سوسیس بندری را اصولا تند مصرف میکنند ولی شما میتوانید اندازه فلفل را به نسبت تغییر دهید.
رب گوجه فرنگی را در یک تابه بسیار کوچک به صورت جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. مراقب باشید رب را نسوزانید، زیرا طعم و عطر غذا را تغییر می دهد.
پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط نموده و به تابه حاوی سوسیس بیافزایید و تفت دهید تا وقتی که آب موجود در تابه تبخیر شود و غذا روغن بیندازد.
مرحله نهایی:سرو سوسیس بندری
در پایان سوسیس بندری را در ظرف مناسبی ریخته و با خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده تزیین و به همراه نان باگت و سس دلخواه سرو نمایید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کته_ماکارانی_پنییری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ساندویچ_بندری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c