eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ خرد شده: 750 گرم 🥢 تخم مرغ : یک عدد 🥢 شیر: نصف لیوان 🥢 روغن زیتون: نصف استکان 🥢 نمک و پاپریکا: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری 🥢فلفل قرمز و سیاه و زیره: هرکدام ۱ قاشق چای خوری 🥢 آرد الک شده: ۴ قاشق غذاخوری 🥢 آرد سوخاری(خرده نان باگت خشک شده): یک لیوان سینه مرغ را بندانگشتی خرد میکنیم در ظرفی تخم مرغ، شیر، روغن،نمک، فلفل ها و پاپریکا و زیره و آرد سفید را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس تکه های مرغ را با این سس مرینیت میکنیم و استراحت میدیم.بعد سیخ میزنیم و به آردسوخاری آغشته میکنیم کف سینی فر را چرب کرده (کاغذ روغنی هم میتونید بذارید)توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵دقیقه بپزید. بستگی به دمای فر مدت زمانش تغییر میکنه. یبار درست کنید دستتون میاد.میتونید توی فر نذارید و توی تابه سرخشون کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 کاهو رو خرد کنید و مرغ پخته شده ی ریش شده و خیارشور ریز شده و ذرت پخته شده رو بهش اضافه کنید ( اینجا میتونید هویج رنده شده و یا سیب زمینی پخته ی نگینی خرد شده هم اضافه کنید ) و برای سس از ماست و سس مایونز و شوید تازه ی خرد شده ( شوید خشک هم میشه ولی خب شوید تازه خوشمزه تره ) پودرسیر ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و آبلیمو ( اختیاری ) رو باهم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و یکی دوساعت استراحت بدین و بعد داخل نون ساندویچی بریزید و میل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢سینه مرغ ۱ عدد 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 سیب زمینی ۱ عدد 🥢 زرشک 🥢گردو 🥢 زعفران دم کرده ۲ ق غ 🥢 تخم مرغ ۵ عدد 🥢 هویج پخته ۱ عدد 🥢 پکینگ پودر ۱ ق م سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده و سیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم و روش زرشک و گردو میریزیم و در ظرف رو با فویل میپوشونیم و تو مایکروفر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 برنج ۲ پیمانه 🥢 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 🔷 سبزی کلم پلو شامل 🥢تره،ترخون،ریحون و شوید ۱۰۰گرم 🥢ابغوره با ابلیمو ۱قاشق غذا خوری 🥢 پیاز ۱عدد 🥢 نمک،فلفل سیاه،زردچوبه زعفران بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 بادمجان سیاه دلمه ای ۲ کیلو 🥢 گوجه / رومی ۴ عدد 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 ماست ۴ ق غ 🥢 سیر ۴ حبه 🥢 پوره گوجه یک پیمانه 🥢 نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ۱ ق چ 🥢 روغن ۱ لیوان بادمجان ها را پوست میگیریم و برش میدهیم بعد از اینکه شستیم برش های بامجان را روی یک سینی هموار میکنیم و کمی نمک به سطح انها میپاشیم و ۵ دقیقه میزاریم بمونه بعدش با دستمال رطوبت بادمجان ها رو میگیریم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم ( نمک باعث میشه تلخی بادمجان ها گرفته بشه ) پیاز ها را در همون ماهیتابه تفت میدیم و پوره را اضافه میکنیم و ادویه و نمک رو هم همینطور ، بعد با احتیاط بادمجان ها و گوجه ها را میچینیم و به مدت نیم ساعت دم میدیم و با ماست که قبلا سیر داخلش رنده کردیم نوش جان میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢هویج ۱ عدد 🥢 پیازچه ۶ عدد 🥢 فلفل ۲ عدد 🥢 آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان 🥢 شیر ولرم ۲ لیوان 🥢 آب ولرم یکو نیم لیوان 🥢 نمک یک و نیم ق چ 🥢 مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ 🥢 روغن زیتون نصف پیمانه هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم : 🥢 شیر ولرم ۱۰۰ گرم 🥢 یک ق.غ خمیر مایه 🥢 ۳ ق.غ شکر 🥢 ۸ گرم وانیل 🥢 ۱۲۵ گرم ماست شیرین 🥢یک ق چ نمک 🥢 ۴۰۰ گرم آرد الک شده 🥢 یک ق.غ کره ی هم دمای محیط بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖یکشنبه تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ساندویچ_پنیری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گوشت چرخ شده=۲۰۰ گرم 🥢 تخم مرغ زده شده=۵ عدد 🥢 نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری 🥢کره=۲ قاشق غذاخوری 🥢 روغن=۲ قاشق غذاخوری 🥢 فلفل و زردچوبه=کمی 🥣طرزتهیه ۱-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا آب آن کاملا برود. ۲-روغن و کره را به گوشت اضافه می‌کنیم. ۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت می‌دهیم. ۴. تخم مرغ‌های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغ‌ها درست شوند به هم زدن ادامه می‌دهیم. ۵. مواد را در ظرفی ریخته و سرو می‌کنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 یدونه پیاز درشت رو توی ۱ ق غ خ روغن سویا تفت دادم، پیازا که شیشه ای شدن بهش یدونه کدو حلوایی کوچیک رو که قطعه قطعه کرده بودم بعلاوه ۱ عدد هویچ حلقه شده و ۱ عدد سیبزمینی بزرگ که مکعبی خورد کرده بودم رو به پیازا اضافه کرده بهش نمک فلفل سیاه و عصاره مرغ اضافه مردم و سپس تقریبا ۲ الی ۳ لیوان بهش آب جوش (در صورت تمایل میتونین اب مرغ اضافه کنید که عالیتر هم میشه) و میذاریم تقریبا به مدت ۳۰ دقیقه بپزه تا زمانی که تمامی سبزیجاتمون پخت. سپس تقریبا ۲ ق غ خ خامه رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی سوپ رو خوب پوره کرده و دوباره روی شعله قرار میدیم تا کاملا جا بیاد و به غلظت مورد نظر برسه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢فیله مرغ ۵۰۰ گرم 🥢 قارچ به تعداد فیله 🥢پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم 🥢 کره ۵۰ گرم 🥢 زعفرون دمکرده ۴ ق غ 🥢 نمک ۲ ق م 🥢 فلفل سیاه ، پاپریکا دودی 🥢پولبیبر هرکدام ۱ ق چ 🔹 نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه 🔹 مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢کدو سبز - 2 قطعه 🥢پنیر - 100 گرم 🥢 تخم مرغ - 2 قطعه 🥢آرد سوخاری - 100 گرم 🥢 آرد - 2-3 قاشق غذاخوری 🥢 نمک - 1 قاشق چایخوری 🥢 پاپریکا - 0.5 قاشق چایخوری 🥢 فلفل سیاه - 0.5 قاشق چایخوری 🥢 سیر خشک - 0.5 قاشق چایخوری 🔷برای سس: 🥢 سیر 🥢 شوید 🥢خامه صبحانه 🥢سس مایونز کدوها را همانطور که در فیلم نشان داده شده برش دهید. نمک را اضافه کنید و کنار بگذارید تا آب آن خارج شودآرد سوخاری را با ادویه ها ترکیب کنید ، پنیر را رنده کنیدتخم مرغ را در ظرف دیگری کمی هم بزنیدکدو سبز را داخل پلاستیک بریزید ، آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا آرد به طور یکنواخت کدو سبز را بپوشاندبعد ، کدو سبز را در یک تخم مرغ و در مخلوط پودر سوخاری بریزید ، داخل سینی فر بچینیددر دمای 180 درجه بپزید • 30 دقیقه.تا طلایی شود با سس مورد علاقه من سرو کنید! ترکیب خامه: خامه + سس مایونز + سیر + شوید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢فیله ماهی ۶ تکه 🥢 نان ۶ عدد 🥢 ارد ۲ پیمانه 🥢 تخم مرغ ۳ عدد 🥢 پانکو ۲ پیمانه 🥢 نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز وپاپریکا و پودر پیاز هر کدوم ۱ قاشق چای خوری 🥢 سس تند ۲ قاشق غذا خوری 🔷مواد سس: 🥢مایونز کم چرب ۲ قاشق 🥢 ماست ۱ قاشق غذا خوری 🥢 نصف پیاز قرمز 🥢خیار شور ۱ عدد 🥢 فلفل تند ۴ عدد ریز 🥢سیر کمی 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢 لیمو نصف ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 تن ماهی 🥢پیاز داغ 🥢سیر سه حبه 🥢 شوید خشک 🔷ادویه ها 🥢نمک،زردچوبه،فلفل،پودر گوجه،زیره سبز،پاپریکا،زنجبیل،پاپریکا همه به مقدار لازم فقط پودر گوجه دو ق سوپ خوری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥣طرز تهيه: حدود سيصد گرم پاستا ( فرمي)رو آبكش كنيد. سه تا چهار ليوان بروكلي بدون ساقه رو هم پنج دقيقه در آب و نمك بجوشونيد و آبكش كنيد. در يك كاسه اين مواد رو مخلوط كنيد:پاستا+بروكلي+يك ليوان ذرت پخته يا كنسروي+يك ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي+دو ق غ پياز قرمز ريز خرد شده+حدود يك ليوان برگ اسفناج خرد شده+حدود يك سوم ليوان بادام پرك يا مغز تخمه آفتابگردان براي سس:يك ليوان ماست خامه اي+دو ق مايونز+دو ق غ آبليمو تازه+نصف ق مرباخوري رنده پوست ليمو+نمك و فلفل سس رو به سالاد اضافه و سرو كنيد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم : 🥢 آرد ۸ ق غ سرپر(بچه ها من برای درست کردن همه دسر ها و شیرینی ها و کیک هام از آرد نانوایی استفاده میکنم.) 🥢 شکر ۶ ق غ 🥢 بکینگ پودر ۱ ق غ سرپر 🥢 گلاب ۴ ق غ 🥢 آب که گرم باشه ۶ ق غ 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🥢 وانیل نوک ق چ (من حواسم نبود که بجای وانیل هل اضافه کنم که تو این ترکیب بینظیر میشه.) 🥢 زعفران مقداری 🥢کره آب شده ۳ ق غ 🔹 حرارت متوسط باشه.حرارت خیلی کم باشه کیک خمیر میشه و پف نمیکنه. 🔹 بعد ۲۰ دقیقه چک کنید اگه نپخته بود بذارید چند دقیقه دیگه رو حرارت بمونه. 🔹 تو فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 مرغ ۲۰۰ گرم 🥢 نخود فرنگی یه قوطی 🥢 برنج ۴۰۰ گرم 🥢 نمک 🥢 فلفل 🥢 پاپریکا 🥢 کاری 🥢 پودر سیر 🥢 شوید به میزان دلخواه 🥢 پیازمتوسط بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢رنگ زرد ژله آناناس 🥢رنگ بنفش انگور 🥢رنگ سبز لیمو و نعنا 🥢قرمز هم ژله آلبالو یک بسته ژله رو با یک لیوان آب‌جوش رو بخار کتری حل کنید تا شفاف بشه بعد یک عدد بستنی لیوانی و بریزید توش و با قاشق در حدی هم بزنید که کف بستنی از بین نره و بستنی آب بشه قاشق رو تا ته ظرف نبرید و از ته هم نزنید. بعد بریزید تو سینی 30 *40 که کف اونو سلفون کشیدید و به مدت نیم ساعت بذارید تو یخچال تا خودشو بگیره سپس نوارهای دو سانتی برش بزنید. 👈ژله ای که موقع رول کردن ترک میخوره ضخامت زیاده موقع رول کردن ژله رو مثل لاستیک نکشید اونم باعث ترک خوردن میشه. بیشتر از 45 دقیقه هم نزارید بمونه که خیلی سفت میشه و باعث ترک خوردنه از شیر بجای بستنی استفاده نکنید که دو رنگ نمیشه. برای هر ژله از یک سلفون جدا استفاده کنید و روی همون سلفون قبلی رنگ بعدی رو نریزید که ژله به سینی میچسبه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c