6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شکلات_جذاب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برا_مهمونی_و_بچها_عالیه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_متفاوت
🥢2 لیوان شیر گرم
🥢 نصف لیوان آب گرم
🥢 1 لیوان روغن
🥢 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
🥢 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
🥢 3 قاشق غذاخوری شکر
🥢 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
🥢 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
🥢 8 لیوان آرد قنادی
🔹 یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خاگینه_تبریزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_پسته_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#میگو_سوخاری
🔷اگه میگو سوخاری اماده نداشتین
کافی که میگو رو اول داخل اردی که با ادویه های دلبخواهتون مزه دار کردین مرحله بعد تخم مرغ و در اخر داخل پودر پانکو بغلطونید
🥢فلفل تند ۱۰،۱۵ عدد
🥢 سیر ۲ حبه
🥢 گوجه یا گوجه گیلاسی ۳۰۰ گرم
🥢 اب نصف فنجون
🥢روغن زیتون
🥢 سرکه نصف فنجون
🥢نمک ۱ ق چ
🥢 شکر ۲ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فست_فود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی_سیب_زمینی
🥢سیب زمینی آبپز ۴ عدد
🥢 خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
🥢 نمک وفلفل به میزان لازم
🥢 سوسیس دوعدد
🥢پیازچه ۲قاشق غذاخوری
🥢 آب ولرم یک لیوان
🥢 آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
🔹 سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حاضری_با_طعم_بینظیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فینگرفود_بقچه_ای
✍مواد لازم:
🥢 فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
🥢 خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد
🥢 جعفری : یک پیمانه
🥢 فلفل دلمه : نصف پیمانه
🥢 پودر سیر : ۲ ق چ
🥢 پودر آویشن : ۱ ق چ
🥢 پاپریکا: ۱ ق چ
🥢 نمک : مقدار لازم
🥢 رب گوجه: یک ق غ
🔹 سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید
داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه
یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم
خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم
با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم
به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم
داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c