eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.3هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو بشورید پوستشو بگیرید با پوست کن سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید سیب زمینی ورقه ای رو بریزید تو آب ویخ ویک لیوان پر سرکه بریزید روش اگه دوست دارید زیاد سرکه ای باشه آب کمتر سرکه بیشتر بریزید وبزارید به مدت دوسه ساعت سپس سیب زمینی رو تو آبکش بریزید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید وتو روغن داغ سرخ کنید میبینید که چقده ترد وخوشمزه میشه بعداز سرخ کردن نمک ویا کمی فلفل بپاشید روش وبا ماست موسیر نوش جان اگه سرکه قرمز باشه خیلی خوش رنگتره من از سرکه سفید استفاده کردم آگه سرکه دوست ندارید نریزید میشه چیپس ساده سعی کنید سیب زمینی رو دونه دونه بزارید تو روغن اگه رو هم انباشته شن بهم میچسبن بعضی دستورها بگینگ پودر استفاده میکنن یعنی 1ق م بکینگ پودر رو تو آب سرد می ریزن. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢2 لیوان شیر گرم 🥢 نصف لیوان آب گرم 🥢 1 لیوان روغن 🥢 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) 🥢 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 🥢 3 قاشق غذاخوری شکر 🥢 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 🥢 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 🥢 8 لیوان آرد قنادی 🔹 یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷اگه میگو سوخاری اماده نداشتین کافی که میگو رو اول داخل اردی که با ادویه های دلبخواهتون مزه دار کردین مرحله بعد تخم مرغ و در اخر داخل پودر پانکو بغلطونید 🥢فلفل تند ۱۰،۱۵ عدد 🥢 سیر ۲ حبه 🥢 گوجه یا گوجه گیلاسی ۳۰۰ گرم 🥢 اب نصف فنجون 🥢روغن زیتون 🥢 سرکه نصف فنجون 🥢نمک ۱ ق چ 🥢 شکر ۲ ق چ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی آبپز ۴ عدد 🥢 خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر 🥢 نمک وفلفل به میزان لازم 🥢 سوسیس دوعدد 🥢پیازچه ۲قاشق غذاخوری 🥢 آب ولرم یک لیوان 🥢 آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان 🔹 سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم 🥢 خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد 🥢 جعفری : یک پیمانه 🥢 فلفل دلمه : نصف پیمانه 🥢 پودر سیر : ۲ ق چ 🥢 پودر آویشن : ۱ ق چ 🥢 پاپریکا: ۱ ق چ 🥢 نمک : مقدار لازم 🥢 رب گوجه: یک ق غ 🔹 سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢خرما ۱۰۰ گرم( بدون هسته) 🥢 بیسکوییت پتی بور یک بسته ( ۱۰۰ گرم) 🥢 کره ۲۰ گرم 🥢 گردو ریز خرد شده ۲ ق غ 🥢 گلاب ۱ ق غ 🥢 پودر دارچین نصف ق غ 🥢 پودر هل ۱ ق چ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ابتدا ب گوشت چرخکرده پیاز و گوجه میکس شده بزنید نمک و پودر فلفل پودر زنجبیل ادویه زردچوبه بزنید مواد گوشتی مخلوط کنید نان پیتا یا نان لواش طبق کلیپ برش بدین و بعد مواد گوشتی بزنید و ب شکل قیف جمع کنید برای 12 نان پیتا نازک ، 1 کیلوگرم گوشت ، 2-3 پیاز ، 5 گوجه فرنگی لازمه برای اولین بار 25-30 دقیقه در فر با فر 180 درجه در فر می پزیم. سپس فویل را برداشته ، پنیر را بپاشید و 20-30 دقیقه دیگر آن را بپزید ، تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی ۴ عدد 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 فیله مرغ ۵ عدد 🥢 نخود فرنگی ۴ قاشق 🥢 ذرت ۴ قاشق 🥢 قارچ ۵ عدد 🥢 شیر ۱ پیمانه 🥢 خامه ۲ قاشق 🥢 کره نوک قاشق چای خوری 🥢 پنیر چدار ۵۰ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺‏ 😊✋ 🌺مهربانان ✨ شنبه زیبای 🌺 اسفند ماه بر شما خوش🎈 🌺الهی ✨سهم امروزتان شادی 🌺سهم زندگیتون عشق ✨سهم قلبتون مهربانی 🌺سهم چشمتون زیبایی ✨سهم عمرتون عزت باشہ🎈 🌺 ماه زیبای ✨ اسفند مبارک باد🌺🍃 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔹 اول با سه تا تخم مرغ، یه تخم مرغ همزده درست می کنیم و بهش کمی جعفری ساطوری میزنیم. بعد دو تا نون لواش رو هم اندازه ی هم میبریم و همینجوری که توی فیلم میبینین، یه تابه ی بزرگ‌ رو روی گاز می ذاریم. یه نون لواش، کمی موزارلا (من از نوع کم چرب استفاده کردم) کمی جعفری خرد شده، تخم مرغ هم زده، مجدد پنیر و جعفری میریزیم و تکه ی دوم‌نون رو روش میذاریم و با کف دست خوب فشار میدیم تا تکه ها بهم بچسبن. دو تا سه دقیقه بعد، نون رو برمیگردونیم تا اون طرف هم برشته بشه. 🔷 اگر امکانش براتون هست همون لحظه فلفل سیاه رو آسیاب کنین. فرقش مثل زمین و آسمونه.اگر هم فلفل ساب دارین که چه بهتر. 🔹 زرده رو توی آخرین مرحله با سفیده هم بزنین و کم تر از بیست ثانیه بعد از روی حرارت برش دارین. طعم تخم مرغ همزده اتون به مراتب دلچسب تر خواهد بود. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 بادمجان سیاه دلمه ای ۲ کیلو 🥢 گوجه / رومی ۴ عدد 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 ماست ۴ ق غ 🥢 سیر ۴ حبه 🥢 پوره گوجه یک پیمانه 🥢 نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ۱ ق چ 🥢 روغن ۱ لیوان 🔷 بادمجان ها را پوست میگیریم و برش میدهیم بعد از اینکه شستیم برش های بامجان را روی یک سینی هموار میکنیم و کمی نمک به سطح انها میپاشیم و ۵ دقیقه میزاریم بمونه بعدش با دستمال رطوبت بادمجان ها رو میگیریم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم ( نمک باعث میشه تلخی بادمجان ها گرفته بشه ) پیاز ها را در همون ماهیتابه تفت میدیم و پوره را اضافه میکنیم و ادویه و نمک رو هم همینطور ، بعد با احتیاط بادمجان ها و گوجه ها را میچینیم و به مدت نیم ساعت دم میدیم و با ماست که قبلا سیر داخلش رنده کردیم سرو میکنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ ۵۰۰ گرم 🥢 سیر ۳ حبه 🥢 تخم مرغ ۱ عدد 🔷ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن ۱ ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ، نمک ۱ و ۱/۴ ق غ،تخم گشنیز ۱ ق غ 🥢 آرد گندم ۲/۵ ق غ 🥢 نشاسته گندم ۲ ق غ 🥢 آب ۶۰ گرم 🥢 روغن ۷۵ گرم 🥢 قارچ ۲۵۰ گرم 🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد 🥢 پسته خام به مقدار لازم 🔷پسته رو کمی داخل اب خیس کنید . 🔹 قارچ بلانچ شده و فلفل دلمه ای و پسته رو روی دستمال بزارید تا خشک بشه اصلا اب نداشته باشه. 🔹 از قالب تفلون استفاده کنید و اگه قالبتون میچسبه داخلش سلفون بکشید. 🔹 قالب رو تا جایی پر کنید که نیم سانتی متر فضای خالی داشته باشه و روی قالب رو با فویل بپوشونید. 🔹 به مدت ۱:۳۰ ساعت داخل فر با دمای ۱۴۰ 🔹 وقتی که کالباس سرد شد داخل یخچال بزارید حداقل ۸ ساعت بمونه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c