eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 🥢 2 قاشق غذاخوری ماست 🥢 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥢 آویشن فلفل نمک 🥢 4 حبه سیر 🥢 1 قاشق غذاخوری کره 🔷مواد لازم برای برنج 🥢 1،5 فنجان برنج 🥢 1 پیاز خشک کوچک 🥢1 قاشق غذاخوری کره 🥢 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون کشمش 🥢نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه 🥢بادام 🥢1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون) 🥢 1،5 لیوان آب گرم 🥣طرز تهیه بوقلمون: ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند. 🥣طرز تهیه برنج: برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید ۱لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه ۱/۵لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه.در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🤣انقدرسیر که ندانی غم چیست🤔 🤣 دار ترین حلال 😂😂😂 کلی کلیپها ی دار دارم براتون😉♥️ منتظرتونم در.... 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1
انـسان تمام خـوبـی هـا را بـا یک بـدی فـرامـوش میکند و خـدا تـمام بـدی هـا را بـا یک خـوبـی فـرامـوش میکند یـاد بـگـیریـم که گـاهـی مـثـل خـدا بـاشیـم.☘ سلام صبحتون بخیر ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش. بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه. بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر. این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه. برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه. نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه. نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢6 لیوان شیر 🥢 1 لیوان نشاسته 🥢1 فنجان ارده 🥢1 فنجان شکر 🥢 1 لیوان شیره 🥢1 قاشق غذاخوری کره 🥢 گردوی خرد شده درشت برای رویش ‌ 🔷 شیر ، نشاسته ، شکر ، ارده و شیره را در قابلمه با هم مخلوط کنید و قبل از قرار دادن روی اجاق گاز ، آن را خوب با لیسک مخلوط کنیم تا توده ای باقی نماند.سپس بیایید آن را روی حرارت اجاق بذاریم و بعد از 15 دقیقه روی حرارت کم ، بیایید حرارت را خاموش کنیم در حالی که قوام غلیظ اما مایع دارد با هم زدن مداوم و کره را اضافه می کنیم و آن را در کاسه ها تقسیم می کنیم‌ دسر ما ، که با پاشیدن گردو روی آن آماده کردیم ، آماده است. طعم فوق العاده خوشمزه ای داره ‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢شکر ۱ کیلو گرم 🥢 سفیده تخم مرغ ۳ عدد 🥢 جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری 🔺 آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢 ا لیوان عدس (ترجیحاریز همونی که باهاش عدسی درست میکنن) 🥢 ۴-۵ قاشق سر پر پیاز داغ 🥢۲قاشق چایخوری زیره سبز 🥢نمک 🥢 ۱قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🥢 ۲عدد گوجه فرنگی خرد شده 🥢 ۱قاشق چایخوری پودر سیر 🥢 ۱قاشق غذا خوری آبلیمو بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 3 سیب زمینی متوسط 🥢 1 تخم مرغ 🥢 نصف فنجان خامه 🥢 1 لیوان آرد 🥢 1 لیوان پنیر چدار رنده شده 🥢 فلفل سیاه / فلفل قرمز / نمک / پودر سیر (پودر سیر اختیاری است ، من از آن استفاده می کنم زیرا عاشق آن هستم.) آماده سازی؛ سیب زمینی ها را جوشانده و رنده کنید. همه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس از مخلوط کن عبور کنید تا یک قوام شود که توده باقی نماند. کیسه را پر کنید. نوک را قطع کرده و مانند ویدیوی آن را در روغن فراوان قرار دهید از آنجا که روغن زیادی را به خود می گیرد ، آن را با دستمال های حوله ای زیادی از بین ببرید. من همین دستور را در فر هم امتحان می کنم ، بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢مرغ چرخ شده ۵۰۰گرم 🥢نمک وادویه به میزان لازم 🥢 سبزی معطرخشک یک قاشق غذاخوری 🥢 برنج نیم پز یک لیوان 🥢 لپه نیم پزشده نصف لیوان 🥢 پیازرنده شده یک عدد 🔷موادسس 🥢پیازیک عدد 🥢 رب گوجه یک قاشق غذاخوری 🥢 نمک وادویه به میزان لازم 🥢 سبزی معطریک قاشق مرباخوری 🥢 الوبخارابه میزان لازم 🥢 آب به میزان لازم 🔺 نکته: آب پیازروحتمابگیرین ازسبزی معطرخشک یاتازه میتونیداستفاده کنین من ازمرزه خشک استفاده کردم درب قابلمه روموقع پخت حتمانیم لابزارید موقع حالت دادن داخل دست به صورت ضربه ایی چندبارانجام بدین تا کاملا فیکس بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ ۳ عدد 🥢 پنیر پارمسان ۶۰ گرم 🥢 خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت) 🥢 سس سالسا مهرام 🥢پنیر پیتزا ۱ پیاله 🥢نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ 🥢 پاپریکا نصف ق چ 🥢 زردچوبه 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🔺 سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو ۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 این مدلی سمبوسه درست کن هم روغن کم میبره هم خیلی ترد و عالی و خوشمزه است و اصلا سفت نمیشه. فقط کافیه صفحه زیر و رویی دستگاه ساندویچ ساز رو چرب کنید و دولایه نان لواش زیر بزارید مواد گوشتی و کم پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک نان لواش دو لایه بزارید بعد پنج تا ده دقیقه آماده است بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بانوان عزیز و مشتری های گلم 🌹♥ دقت داشته باشید 🌸🌸شما هم از کانال ما خرید میکنید با قیمت مناسب 🌸🌸مشتری های عزیز قدیمی متوجه هستند پیامم برای مشتری های گل جدید هست درصد زیادی سود حاصل از فروش اجناس صرف امور خیر از جمله🌸 جهیزیه وسیسمونی برای نو عروسان نیازمند و یتیم 🌸درمان و و بحث بسته های غذایی و ذبح گوسفند می‌شود. وامور خیر دیگر....... ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️ ممنون میشم که هم خرید و نیازتون رو برآورده کنید. هم کمکی به نیازمندان کنید🌹 ✅فروش دارن ✅قیمتهاشونم و عاااالیه😍😍🤤 📌بزن رو لینک و عضو شو که گمش نکنی😉 https://eitaa.com/joinchat/864813437C5a303a173f ارزونی👏👏🤤 🔰فروشگاه لوازم خانگی🔰😍 @Aazam_1381m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢نیم کیلو بال مرغ 🥢 نمک و فلفل سیاه 🥢 ۱ ق.چ پاپریکا 🥢 ۱/۲ ق.چ پودر سیر 🥢 ۱/۲ پیمونه ارد گندم 🥢 ۱/۲ پیمونه اب سرد 🔺 مواد سس: 🥢 ۱/۳ پیمونه سس تند یا سس کچاب تند 🥢۲ ق.غ عسل 🥢 ۱ق.غ کره 🥢 ۱ق.غ کنجد 🔺 نسبت اب و ارد رو‌چشمی هم میتونید بریزید ،اونقدری بزنید که خمیر شه وای نه خمیر خیلی سفت میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 1.ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش 2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید. 3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.) 4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید. 5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ماست: ۴۰۰ گرم 🥢 عسل: ۸ قاشق غذاخوری 🥢 گیلاس: ۱۵۰ گرم 🥢 پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری 🥢 آب: ۱/۳ پیمانه 🔺 پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c