eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🤣انقدرسیر که ندانی غم چیست🤔 🤣 دار ترین حلال 😂😂😂 کلی کلیپها ی دار دارم براتون😉♥️ منتظرتونم در.... 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1
زیباترین شنبه🌷 بهاری دنیا راهمراه با لحظه هایی پراز شادی براتون آرزو می کنم🌱 ان شاءالله مهـر شادی و لبخند شـــــیرین🌸 همنشین دائمی تون باشد روز خوبی پیش رو داشته باشید 🌺 🌸ســلام صبحتون بخیر ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 بالنگ دو عدد متوسط 🥢 آب ۷ لیوان 🥢 شکر ۱/۵ کیلو 🥢 آهک خوراکی نصف استکان 🥢آبلمیو ۱ قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه: ابتدا بالنگ رو شسته و طبق کلیپ قسمت داخلی رو گرفته و مابقی رو به هر شکلی که میخواین خورد کنید سپس در ظرف اب ریخته و داخلش اهک را اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی اهک حل بشه و بعد بالنگهارو داخل اب و اهک اضافه میکنیم و به مدت ۴ ساعت بمونه (نکته:دلیل اضافه کردن اهک خوراکی اینه که بالنگها سفت بمونه و حین پخت وا نره و از شکل نیفته) بعد بالنگهارو شسته و داخل ابکش ریخته و حالا داخل قابلمه اب ریخته و بالنگ رو به اب اضافه میکنیم و دو بار داخل اب میجوشونیم و ابش رو عوض میکنیم(هر باربه مدت ۴۰دقیقه بجوشه) و بعد در آب سرد ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در اب سرد میزاریم(که در این مدت هر چند ساعت یکبار باید اب ان را عوض کنیم تا تلخی بالنگ گرفته بشه) بعد از ۲۴ ساعت برای پخت،داخل قابلمه ۷ لیوان اب و ۱/۵ کیلو شکر ریخته و بالنگهارو اضافه میکنیم و یک ربع مانده به اخر پخت ابلیمو را جهت جلوگیری از شکرک زدن اضافه میکنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢آرد٢ليوان(٣٠٠گرم) 🥢 كره هم دماي محيط ٥٠ گرم 🥢 روغن نيمه جامد ٣٠گرم 🥢نمك نوك ق چ 🥢 بيكينگ پودر يك قاشق چ سرخالي 🥢شكر ٢ ق غ 🥢 آب نصف ليوان 🥢 زعفران دم كرده بمقدار لازم 🔷مواد مغزي وسط كلوچه 🥢شكر ٦ق غ (٧٠گرم) 🥢 گردو حرد شده ٨ ق غ (٨٠گرم) 🥢 گلاب ٣الي٤ق غ 🥢 پودر هل نصف ق چ(من نزدم) 🥢 پودر دارچين يك ق چ 🥢 مخلوط كره و روغن نيمه جامد٣٠ گرم(با كره و روغن ب تنهايي هم ميشه زد) 🥢 آرد تفت داده شده يك سوم ليوان(٥٠گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢خمیر لایه ای باقلوا ۱ بسته 🥢 کره ۲۰۰ گرم 🥢 روغن مایع ۱ استکان چای خوری کمر باریک 🥢پسته یا گردو خرد شده 🔻 برای شربت 🥢شیر ۱لیتر 🥢 شکر ۴لیوان 🥢وانیل کمی(۵گرم) 🔷برای روی باقلوا 🥢 پودر کاکائو 🥢رنده شکلات کاکائویی 🥢پودر پسته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢2 عدد سینه مرغ 🥢 ماکارونی نصف بسته 🥢 اسفناج (اختیاری) 🔷برای سس: 🥢1 پیاز 🥢 1 گوجه فرنگی 🥢 1 فلفل دلمه 🥢1 قاشق غذاخوری کره 🥢 5 قاشق غذاخوری روغن 🥢 3 4 حبه سیر 🥢 ادویه جات (دلخواه) 🥢 نمک 🥢 آب گرم 🥣طرز تهیه: گوشت مرغ ریز خرد شده ماکارونی ها را از وسط نصف کنید هر 2 تکه گوشت مرغ را با فاصله به ماکارونی زده. گوجه فرنگی و فلفل را میکس کرده . روغن یا کره را در قابلمه بریزید پیاز رنده شده را اضافه کنید نمک فلفل سیاه ادویه دلخواه سیر و ماکارونی را ریخته آب گرم به آن اضافه شود نمک ریخته . درب آن را بسته تا به آرامی بپزد وقتی آب کم شد اسفناج اضافه کنید اجازه دهید 5 دقیقه بپزد داغ همراه با پنیر پیتزا سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سینه مرغ پخته شده۱عدد 🥢کاهو ۱عدد 🥢 هویج رنده شده ۱عدد 🥢 خیارشور خرد شده ۱/۲پیمانه 🥢ذرت پخته شده ۱/۲پیمانه 🥢مایونز ۲ق غ 🥢 ماست ۲ق غ 🥢 سس خردل ۱ق غ 🥢 آبلیمو تازه ۱ق غ 🥢 شوید خرد شده ۱/۲پیمانه 🥢نمک و فلفل به میزان لازم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی ۳ عدد 🥢 روغن مایع ۱ ق غ خ 🥢 نمک به دلخواه 🥢 نشاسته ی ذرت ۸ ق غ خ 🔷همین سیب زمینی هارو اول پوستشو بگیرین خردش کنید بذارین آبپز شه بعد از اون بقیه مراحلش به شکل ویدیوعه درست کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 برنج دو الی سه پیمانه 🥢 مرغ دو‌عدد ران کامل یا سینه یا حتی 🥢بال مرغ 🥢 زعفران دم کرده 🥢 نمک فلفل آب نارنج 🥢سیب زمینی ۲ عدد 🥢 شوید خرد شده ۱ لیوان بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سینه مرغ : ۵ عدد 🥢 آرد : ۲ پیمانه 🥢 تخم مرغ : ۳ عدد 🥢 آرد سوخاری : ۲ پیمانه 🥣طرز تهیه : ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بادمجان به تعداد 🥢پياز دو عدد خورد نگيني 🥢سير سه حبه خورد شده 🥢 گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم 🥢 سيب زميني دو عدد خورد شده 🥢 رب گوجه سه ق غ خ 🥢 نعنا خشك 🥢 پودرپاپريكا نمك 🥢فلفل سياه 🥢جعفري ساتورى 🥢اب دو ليوان 🥢 گوجه به تعداد 🔷ابتدا بادمجان را راه راه پوست گرفته كمي نمك زده بعد شسته در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه گذاشته پياز را كمي تفت داده تا سبك شود بعد سير و گوشت را اضافه كرده كمي سرخ كرده تا گوشت باز شود بعد سيبزميني را اضافه ميكنيم در اخر رب و ادويه جات و دو قاشق از رب را اضافه كرده و تفت داده خامي رب كه گرفته شد جعفري را همراه يك ليوان اب به مواد اضافه كرده و در ظرف راگذاشته تا مواد كمي پخته شود بادمجان ها را از فر دراورده وسط ان را برش زده كمي فشار داده بعد با مواد پر كرده روي ان را به دلخواه گوجه چيده يك قاشق رب را با يك ليوان اب مخلوط كرده و كنار بادمجان ها ريخته مجدد در فر به مدت بيست تا سي دقيقه گذاشته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢آرد گندم ۱ لیوان، 🥢 کنجد آسیاب شده ۱ لیوان، 🥢کره یا روغن جامد 2 ق غ حدودا ۵۰ گرم، 🥢روغن مایع نصف کمتر لیوان : شکر 1.5 لیوان، آب 2.5 لیوان، زعفران ، گلاب نصف فنجان، هل نصف ق چ شکر و آب و هل و دارچین رو روی حرارت گذاشته و بعد از حل شدن شکر، خاموش میکنیم . آرد گندم را کمی تفت میدهیم تا بوی آرد در بیاید، بعد از حدود یک ربع تا بیست دقیقه، کنجد آسیاب شده رو اضافه و کمی همراه آرد تفت میدیم بعد از الک رد میکنیم. با روغن و کره آرد را سرخ کرده. بعد از اینکه رنگ آرد کمی عوض شد شربت را اضافه میکنیم بعد گلاب و زعفران را می ریزیم و کاملا مخلوط کرده و حلوا را خوب هم زده تا مواد با هم مخلوط بشه گوشه تابه جمع بشه در اخر گهواره کنید بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 جوجه ۹۰۰گرمی تا۱کیلویی ۱عدد 🥢 پیاز بزرگ ۱عدد 🥢 آلو جنگلی چند عدد 🥢 چند حبه سیر 🥢 زعفران دم کرده 🥢 1/4 لیوان ابلیمو 🥢۲۰گرم کره برا سس 🥢 ۵۰گرم کره برای مرغ 🥢 ۲قاشق رب انار 🥢 نمک فلفل سیاه 🔷مرغ ها حتما با پوست باشن ۲لیوان تا ۲ونیم لیوان روغن سرخ کردنی +۱/۴لیوان اب زعفرون رو به مرغ اضافه پیاز بزرگ و سیرو خلالی میکنیم نمک و فلفل و ابلبمو اضافه خوب با مرغ مخلوط مبکنیم ۲۴ساعت یا حداقل ۴ساعت داخل یخچال بمونه تا مزه دار بشه روغن رو داخل قابلمه میریزیم میزاربم روغن خوب گرم بشه.مرغ رو پیاز و سیر رو ازش جدا میکنیم چون تو روغن میسوزه.به طرفی که پوست داره میزاریم داخل روغن (روغن باید تا نصف مرغ رو بگیره) واجازه میدیم دوطرفش سرخ بشه .برمیگردونیم سمت دیگرش هم بپزه .میزان سرخ کردن دست خودتونه وقتی که سرخ شد کره و اب اضافه میکنیم درقابلمه رو میزارین 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم تا بپزه هر نیم ساعت برگردونین .روغن و کره تون بیشتر باشه مرغتون برشته تر میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c