eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.7هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.7هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 🔷1لیوان شیر 1/6لیوان روغن مایع 1قاشق پودر خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم و بهش آرد الک شده اضافه میکنیم تا اندازه ای که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه بعد نزدیک 7ساعت تو دمای محیط میگذاریم استراحت کنه تا ور بیاد در حالیکه روش روی ظرف رو با پارچه پوشوندیم. مواد داخل:سیب زمینی پیاز فلفل دلمه قارچ و سوسیس رو نگینی میکنیم و سرخ میکنیم و بهش نمک فلفل کمی زردچوبه و آویشن فراوان میزنیم کمی هم سس تند گوجه و رب. اندازه یک گردو خمیر رو پهن میکنیم و از مواد توش میگذاریم و لبه های خمیر رو میبندیم و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 زنجبیل (تازه)، آب ۴ لیوان، عسل پوست زنجبیل را بتراشید و به صورت ورقه های نازک برش بزنید. آب را داخل کتری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، ورقه های زنجبیل را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. 15تا20 ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند دمنوش را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با عسل یا به تنهایی میل نمائید. 1) این دمنوش اثر فوق العاده ای برای دل درد و کمر درد دارد،این دمنوش کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند ،این دمنوش به عنوان دافع سموم بدن بسیار کارآمد است.در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد و مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد. 2)در صورت تمایل این دمنوش را با آبلیمو یا چای تازه مخلوط کرده و بعد میل کنید. 3)میتوانید به دمنوش یک عدد لیمو عمانی هم اضافه کنید(با دمنوش بجوشد). بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گوشت گوسفندی (یا چرخ کرده) 100 گرم 🥢 پیاز: یک عدد متوسط 🥢 لوبیای سرخ شده: یک لیوان 🥢 هویج رنده شده: یک عدد متوسط 🥢 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و رب به میزان لازم 🥢 آب قلم 🔷لوبیاها را یک اندازه خرد و سرخ کنید.کنار بگذارید. پیاز را سرخ کنید و گوشت گوسفندی را که کف شور نکنید (درباره دلیل این تذکر در پست بعدی توضیح میدم) با پیاز خوب تفت دهید. سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و با ادویه حسابی سرخ کنید.بعد رب را اضافه کنید و سرخ کنید. حدود دو لیوان آب برای این غذا کافی است. تا زمانی که گوشت کاملا بپزد و آب به چند قاشق برسد. بعد از پخت گوشت را خارج کرده ریش کنید. و دوباره به مواد برگردانید. برنج را آبکش کنید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. سپس به صورت لایه لایه از این مواد بین برنج بریزید و بگذارید دم بکشد. بهتر است برای این غذا از روغن بیشتری استفاده کنید. همراه با ماست و خیار و سالاد میل کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
نه حراج کردن و نه ورشکسته ان 🌸فقط منصف هستن 🌸 این کانال کلی لباس های خوشکل داره که کیفیت کارهاشون تضمینیه و به کشور هم رایگانه 🍂🍂🍂🍃🍃🍃🍂🍂🍃🍃 انقدر کارهاشون قیمت مناسبه که هرکسی خرید میکنه مشتری ثابتشون میشه بدو زود تا گمش نکنی 👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/887161039C78b75700a2 انواع 👈 ، . ، . و...
🌺ســـــــــلام صبح زیباتون بخیر ♥️♥️ روزتون ختم به زیباترین خیرها امیدوارم امروز حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد روزتـون پر از بـهترین ها 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 بلغور گندم۳۰۰ گرم 🥢 سینه ی مرغ۱۵۰ گرم (یا سینه بوقلمون یا گوشت گوسفند ) 🥢 کره ۱۰۰ گرم 🥢 پیاز یک عدد درشت 🥢 نمک یک قاشق چای خوری 🥢 دارچین و کنجد برای تزیین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢بستنی: ۵۰۰ گرم 🥢 خربزه: ۱/۲ یک خربزه متوسط 🔷در این دسر تنها از بستنی و خربزه برای درست کردن استفاده می‌شود و بلافاصله پس از تهیه می‌توان آن را سرو کرد. برای تهیه دسر سریع و ساده با بستنی و خربزه، کافی است خربزه‌ را بشویید و لایه داخلی آن را با چاقو برش بزنید. سپس بستنی را خرد کنید و در میکسر یا مخلوط‌کن بریزید و بزنید تا کاملا پوره شود. در این مرحله، بستنی‌ها را به اندازه دلخواه، کف لیوان یا ظرف مخصوص سرو بریزد. سپس خربزه پوره شده را روی بستنی بریزید. روی دسر بستنی و خربزه را با مواد دلخواه تزیین و دسر را بلافاصله، به صورت سرد سرو و نوش جان کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 ۲ عدد سیب زمینی بزرگ 🥢 ماست نصف لیوان 🥢 نمک ، فلفل ، آویشن ، زردچوبه (حتما اندازه کنین) 🥢 پودر سوخاری نصف لیوان 🥣طرز تهیه : سیب زمینی هارو حلقه های تقریبا نازک بزنین ، نه خیلی کلفت نه خیلی نازک ، با چاقو هم میشه راحت این کارو کرد ، بعد داخل یه ظرف بزرگ بریزین و ماست و ادویه و پودر سوخاری رو بهش اضافه و قشنگ هم بزنین تا مواد به همجای سیب زمینی ها برسه بعد فر رو گرم کنین و بزارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه ، به همین سادگی و راحتی به این ترکیب مواد بالا میشه روغن هم اضافه کرد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم 🥢 زنجبیل :۱ق غ 🥢 سیر:۱ق غ 🥢 فلفل قرمز:۲ق غ 🥢 نمک:۱ ق چ 🥢 ماست:۱۸۰ گرم 🥢 ارد تفت داده:۲ ق غ 🥢 پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم 🥢 پودر جوز هندی:۱/۴ق چ 🥢 پودر هل:۱/۲ق چ 🥢 روغن:۲ ق غ 🔷در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢روغن: ۴ قاشق غذاخوری 🥢 پیاز: ۲ عدد 🥢 سیر: ۲ حبه 🥢 سینه مرغ: ۴۰۰ گرم 🥢 هویج: ۲ عدد 🥢 فلفل دلمه: ۲ عدد 🥢 زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢 فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری 🥢 نمک: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢 زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری 🥢 ماست همزده: ۱/۵ لیوان 🔷پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده . ‎ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c