eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
نه حراج کردن و نه ورشکسته ان 🌸فقط منصف هستن 🌸 این کانال کلی لباس های خوشکل داره که کیفیت کارهاشون تضمینیه و به کشور هم رایگانه 🍂🍂🍂🍃🍃🍃🍂🍂🍃🍃 انقدر کارهاشون قیمت مناسبه که هرکسی خرید میکنه مشتری ثابتشون میشه بدو زود تا گمش نکنی 👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/887161039C78b75700a2 انواع 👈 ، . ، . و...
🌺ســـــــــلام صبح زیباتون بخیر ♥️♥️ روزتون ختم به زیباترین خیرها امیدوارم امروز حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد روزتـون پر از بـهترین ها 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 بلغور گندم۳۰۰ گرم 🥢 سینه ی مرغ۱۵۰ گرم (یا سینه بوقلمون یا گوشت گوسفند ) 🥢 کره ۱۰۰ گرم 🥢 پیاز یک عدد درشت 🥢 نمک یک قاشق چای خوری 🥢 دارچین و کنجد برای تزیین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢بستنی: ۵۰۰ گرم 🥢 خربزه: ۱/۲ یک خربزه متوسط 🔷در این دسر تنها از بستنی و خربزه برای درست کردن استفاده می‌شود و بلافاصله پس از تهیه می‌توان آن را سرو کرد. برای تهیه دسر سریع و ساده با بستنی و خربزه، کافی است خربزه‌ را بشویید و لایه داخلی آن را با چاقو برش بزنید. سپس بستنی را خرد کنید و در میکسر یا مخلوط‌کن بریزید و بزنید تا کاملا پوره شود. در این مرحله، بستنی‌ها را به اندازه دلخواه، کف لیوان یا ظرف مخصوص سرو بریزد. سپس خربزه پوره شده را روی بستنی بریزید. روی دسر بستنی و خربزه را با مواد دلخواه تزیین و دسر را بلافاصله، به صورت سرد سرو و نوش جان کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 ۲ عدد سیب زمینی بزرگ 🥢 ماست نصف لیوان 🥢 نمک ، فلفل ، آویشن ، زردچوبه (حتما اندازه کنین) 🥢 پودر سوخاری نصف لیوان 🥣طرز تهیه : سیب زمینی هارو حلقه های تقریبا نازک بزنین ، نه خیلی کلفت نه خیلی نازک ، با چاقو هم میشه راحت این کارو کرد ، بعد داخل یه ظرف بزرگ بریزین و ماست و ادویه و پودر سوخاری رو بهش اضافه و قشنگ هم بزنین تا مواد به همجای سیب زمینی ها برسه بعد فر رو گرم کنین و بزارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه ، به همین سادگی و راحتی به این ترکیب مواد بالا میشه روغن هم اضافه کرد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم 🥢 زنجبیل :۱ق غ 🥢 سیر:۱ق غ 🥢 فلفل قرمز:۲ق غ 🥢 نمک:۱ ق چ 🥢 ماست:۱۸۰ گرم 🥢 ارد تفت داده:۲ ق غ 🥢 پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم 🥢 پودر جوز هندی:۱/۴ق چ 🥢 پودر هل:۱/۲ق چ 🥢 روغن:۲ ق غ 🔷در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢روغن: ۴ قاشق غذاخوری 🥢 پیاز: ۲ عدد 🥢 سیر: ۲ حبه 🥢 سینه مرغ: ۴۰۰ گرم 🥢 هویج: ۲ عدد 🥢 فلفل دلمه: ۲ عدد 🥢 زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢 فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری 🥢 نمک: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢 زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری 🥢 ماست همزده: ۱/۵ لیوان 🔷پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده . ‎ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
33.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷چرا زعفران جدا؟؟ چرا ردیف پایین سینه مرغ باید گذاشته بشه و بعد ران ها؟؟👇 زعفران رگه ای از تلخی و عطری با ماندگاری پایین داره. اگر زعفران را به سس بزنید طی فرایند پخت این عطر از بین رفته و رنگ و طعم و عطر دلخواه و زهم گیری صحیح از مرغ انجام نمیشه ردیف اول و پایین تحت حرارت بالاتری قرار میگیره و پخت سریعتر انجام میشه. سینه های مرغ بافت سفت و همبند دارن و طی این فرایند شکل ظاهرشون تغییری نمیکنه، اما ران ها به دلیل غضروفی بودن از هم جدا و متلاشی میشن موادی که گفته شد برای یک مرغ کامل ۱ و نیم کیلویی بود.. به تناسب مرغ ها مواداضافه و چند برابر میشن موقع کشیدن مرغ در ظرف برای نذری حتما کمی روی سطح دارچین بپاشید 🔷حتما جعفری را با ساقه و بدون برش دادن در انتهای قابلمه بگذارید با یک نخ ببندید و فیکس کنید این کار ضمن ایجاد طعم و عطرمناسب باعث حفظ ظاهر و رنگ سس مرغ میشه 🔷ادویه زردچوبه ۱ ق م، فلفل قرمز ۱ ق چ پر، نمک 1 ق غ پر، زعفران ۱ ق چ ساییده شده و دم کرده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥣۲ عدد کلم بروکلی متوسط، 🥢 ۲ ق غ پنیر‌ پارمزان، 🥢 ۳ ق غ آرد سوخاری، 🥢 نمک، 🥢 پنیر موزارلا برای داخل برگرها 🔷 گل کلم ها رو ده دقیقه داخل آب جوش بپزید، ساقه های آن را جدا کنید، آب آن را خوب بگیرید، و با چنگال له کنید داخل ماهیتابه هر طرف را پنج دقیقه سرخ کنید داخل فر از قبل گرم شده، با دمای۲۰۰ درجه سانتیگراد، ۱۵ دقیقه بپزید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گوجه فرنگی ۴عدد 🥢 سیب زمینی ۲عدد 🥢 فلفل دلمه ای مقداری 🥢 کرفس ۴شاخه 🥢 پیاز مربع خرد شده ۱عدد 🥢 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم 🥢 تخم مرغ ۵عدد 🥢 پنیر صبحانه ۱۰۰ گرم 🥢 نمک و فلفل به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: ابتدا در تابه چدنی کمی روغن می ریزیم سپس پیاز خرده شده را به همراه کرفس خرد شده،سیب زمینی پخته خرد شده،فلفل دلمه ای خرد شده،گوجه فرنگی خرد شده و نصف استکان آب اضافه می کنیم تا با هم تفت داده شود. بعد از تفت کمی نمک و فلفل سیاه می زنیم در ظرفی ریخته تا کمی خنک شود. در ظرفی دیگر پنیر پیتزا و پنیر صبحانه را با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم خوب هم زده تا یکدست شود. مخلوط پنیر و تخم مرغ را به مایه آماده شده اضافه کرده هم می زنیم سپس در تابه چدنی کمی روغن می ریزیم و بعد مایه را ریخته درب تابه را گذاشته تا کاملا بپزد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 یه غذای خوشمزه سنندجیه که میتونید امتحانش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 به : سه عدد 🥢 پیاز خلالی: سه پیاز بزرگ 🥢 ماهیچه گوسفندی یا گوشت گوسفند: به میزان لازم 🥢 زعفران:به میزان لازم 🥣طرزتهیه : پیازها را در قابلمه بریزید. ماهیچه را همراه ادویه اضافه کنید و پنج دقیقه بماند. سپس دو لیوان آب در آن بریزید و اجازه دهید دو و نیم ساعت با حرارت بسیار کم بپزد. به ها را خرد کنید و با روغن و زعفران به مدت سه دقیقه تفت دهید.سپس به گوشت اضافه کنید. رب انار (دلخواه) و کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید 45 دقیقه دیگر بپزد. در یک دستور دیگر به جای رب انار از آلوی بخارا استفاده میشود که بسیار خوشمزه میشود. میتوانید برحسب طبع خود یکی از این دو شیوه را انتخاب کنید. یک ساعت بعد زمانی که آب غذا غلیظ و خوش طعم شد میتوانید با برنج سرو کنید. این یک غذای سنتی بسیار لذیذه که امیدواریم ازش لذت ببرید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷جوجه مکزیکی 🥢 ماست 🥢 سیر 🥢 نمک فلفل سیاه فلفل قرمز 🥢 پاپریکا ،پولبیبر و ادویه کاری 🥢 رب گوجه یا سس کچاپ 🔷جوجه خامه ای 🥢 پیاز خلالی 🥢 سیر 🥢 سس مایونز 🥢 خامه صبحانه 🥢 جعفری خرد شده 🥢 نمک فلفل سیاه و اویشن 🥢 اب لیمو یا نارنج تازه 🔷جوجه ترش 🥢 پیاز رنده شده 🥢 سیر 🥢 گردو پودرشده 🥢 رب انار 🥢 ماست 🥢 نمک فلفل سیاه 🥢 اب انار هم میتونید بزنید 🔷جوجه یونانی 🥢 ماست 🥢 سیر 🥢 جعفری خردشده 🥢 نمک فلفل سیاه 🥢 روغن زیتون ⛔️جوجه دوساعت حداقل باهاشون مزه دار بشه و بعد تو تابه یا منقل کبابشون کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c