eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم 🥢پرتقال ۱کیلوگرم 🥢لیمو شیرازی یک 🥢شکر ۳کیلو 🔷همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقت‌درمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیک‌روز روی حرارت قرارمیدیم‌ وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سوپ عدس 🥢عدس قرمز یک پیمانه 🥢پیاز یک عدد 🥢هویج یک عدد 🥢سیب زمینی یک عدد 🥢قارچ ۲۵۰ گرم 🥢پیاز رنده شده یک عدد 🥢زیره ،نمک، فلفل ،ادویه مرغ مقداری بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷۱۰ رنگ نیاز داشتم 🥢ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم . 🥢ژله های آلوورا ( سفید) 🥢بلوبری ( آبی کم رنگ) 🥢بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم) 🥢لیمو (سبز) 🥢موز (زرد) 🥢پرتقال(نارنجی) 🥢هندوانه (صورتی کم رنگ) 🥢انار ( قرمز تیره تر) 🥢انگور ( بنفش) 🥢لواشک ( قهوه ای) 🔷هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه . بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته . به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم . قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 نصف پیمانه اب ولرم 🥢 یک چهارم پیمانه کره ذوب شده 🥢 1 عدد زرده تخم مرغ 🥢 1 قاشق چایخوری وانیل شکری 🥢 یک چهارم قاشق مرباخوری سرکه 🥢 1 قاشق غذاخوری شکر. 🥢 خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری 🥢 2 پیمانه (بستگی به نوع ارد داره شاید بیشتر ارد ببره تا جایی که خمیر نرم بدست اورید) 🥢 کمی نمک. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گلبرگ ۲۵۰ گرم 🥢شکر یک کیلو 🥢آب شش ویا ۷ لیوان لیوان 🥢جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ویا اب لیمو دو قاشق 🥢رنگ خوراکی چند قطره 🔷گلبرگ ها رو جدا کنید وبا آب سرد بشورید وبزارید ابشون کاملا بره آب جوش بزارید رو گاز تا جوش بیادگلبرگ ها رو تو قابلمه بریزید روشون آب جوش بریزیدسرعت عمل داشته باشید تا با اب داغ عطر گل بیرون بیاد.فوری دم کنی بزارید. بمونه تا بیست وچهار ساعت بعد از بیست وچهار ساعت از پارچه نخی رد کنید به هیچ عنوان با فشار دست گلبرگها رو فشار ندید .رنگ شربت تلخ میشه آب حاصله رو گاز بزارید تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر روبریزید.وشعله متوسط باشه قوام که آومد رنگ خوراکی ،جوهر لیمو ویا اب لیمو اضافه کنید وگاز رو خاموش کنید این شربت با اب ویخ رقیق میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢پاستا نواری(رشته ای) 🥢اسفناج 🥢گوجه گیلاسی 🥢شیر 🥢پنیر چدار یا پنیر پیتزا 🥢کره 🥢سیر 🥢فیله مرغ 🥢ادویه:نمک،فلفل،جوز هندی(از پودر آویشن.گشنیز،دارچین،سبزیجات معطر بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢یک عدد سیب بزرگ 🥢یک عدد تخم مرغ 🥢سه قاشق شکر 🥢یک سوم لیوان شیر 🥢نوک قاشق چایخوری وانیل 🥢یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر 🥢یک چهارم قاشق چایخوری نمک 🥢یک لیوان ارد 🥢کمی شکر و دارچین در آخر 🥣طرز تهیه: سیب رو رنده کرده و کنار میذارم تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
کانال آوررردم از یه خانم شمالی که از برنامه های روزمره اش و ایده هایی که برای حال خوب و زندگی قشنگتر داره ، باهامون به اشتراک میذاره😍 یه خانم شمالی با سلیقه که عاشق طبیعته🌱🌸 کلی شیرینی های شمالی هم یادتون میده 😍😋 آموزش قطاب شمالی رو برو ببین😍 از هرچی که بخوای توی کانالش پیدا میشه🏡 🙂 https://eitaa.com/joinchat/744948034Ce254bc10b5
🍔 این بستنی هندوانه ایی یا بهتره بگم یخمک هندوانه ایی جذاب ،برای دوستداران یخمک توصیه میشه .برای قسمت قرمز هسته هندوانه رو بگیرید و توی مخلوط کن بریزید و سه چهارم قالبتون رو باهاش پر کنید چون مایع شل هست روی قالب سلفون بکشید و چوب بستنی ها رو از روی سلفون توی مرکز قالب فیکس کنید که صاف بمونه بعد بزارید فریزر تا یه مقداری سفت بشه (من برای چند تاش عجله کردم قسمت سفید فرو رفت تو قرمزا،شما هواستون جمع باشه) خب برای قسمت سفید مقداری خامه با شیر عسلی مخلوط کنید و آروم بریزید روی قسمت هندوانه ایی و دوباره بگذارید فریزر تا یکمی یخ بزنه،برای مرحله بعد از شربت آبلیمو استفاده کردم با مقدار خیلی کمی رنگ غذا، که میتونید به جاش از پوره طالبی هم استفاده کنید و تمام بستنی با میوه هایی که خیلی اب دارن حالت یخی درمیاد مثل طالبی،انبه مخلوط با هم یا بستنی طالبی تنها بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢آرد ۱/۲ پیمانه 🥢بیکینگ پودر ۱ قاشق چ 🥢تخم مرغ ۱ عدد 🥢روغن ۳ قاشق چ 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢آب کمی بیشتر از ۱/۴ پیمانه 🥢جعفری خرد شده ۱ قاشق غ 🥢فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غ 🥢پیازچه ۲ عدد 🥢ذرت ۱ پیمانه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۴_۵سیب زمینی بزرگ 🥢۱بسته خامه 🥢کمی روغن 🥢کمی فلفل سیاه و پودر آویشن 🥢جوز هندی در صورت موجود بودن 🥢نمک 🥢پنیر چدار یا پیتزا بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم برای ۴ نفر : 🥢۱ جوجه ۱۰۰۰گرمی 🥢۱عدد پیاز 🥢زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری 🥢نصف فلفل دلمه ای 🥢۴ قاشق روغن زیتون 🥢کره ۱۰۰ گرم 🥢نمک 🥢فلفل قرمز بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ماهی 🥢فلفل سیاه ،نمک و زردچوبه 🥢 آرد 🥢شیر 🥢 پودر سوخاری 🥢روغن 🥢شوید 🥢 برنج 🥢یه حبه سیر بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم برای ۴ نفر: 🥢پیاز یک عدد متوسط 🥢رب گوجه ۱ ق غ 🥢رب فلفل در صورت دلخواه ۱ق غ 🥢سبزی شامل نعنا جعفری و شوید یک پیمانه خرد شده 🥢گوشت خورشتی ۱۵۰ گرم 🥢غوره (بی دونه)نصف پیمانه 🥢گل کلم ۱۲ تکه سرخ شده 🥢نمک فلفل زررچوبه 🔷اول پیاز و سبک میکنیم کمی‌زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم و تفت میدیم، حالا ی قاشق رب گوجه ( من ی قاشق رب فلفل هم زدم) تفت میدیم و سبزیمونو ک شامل نعنا و جعفری و شوید هست ب اندازه ی مشت خرد کرده اضافه میکنیم ، مخلوط ک شد گوشتمونو میریزیم و کمی هم میزنیم و آب میریزیم روشون اجازه میدیم تا گوشتمون بپزه تو این فاصله گل کلمهارو با آب و نمک ۲۰ دقیقه میپزیم و بعد داخل تابه تفتشون میدیم گوشت ک پخت نمک غذا و غوره رو بهش اصافه میکنیم و بعد از ۲۰ دقیقه گل کلمهای تفت خورده و کمی زعفران ب خورشتمون اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه خورشت خوشمزمون آمادست. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢آرد سفید ۱ لیوان 🥢روغن مایع ۱/۲لیوان 🥢شکر ۲ لیوان 🥢مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان 🥢هل و زعفران 🔷آرد با حرارت ملایم تف بده زمانی که بوی آرد بلند شد از روی حرارت بردار و الک کن بعد مجدد بزار روی حرارت روغن اضافه کن و مخلوط کن و سپس شیره رو اضافه کن و هم بزن تا حالت گهواره ای بشه.شکر ،آب و گلاب ،هل و زعفران با هم مخلوط کن روی حرارت بزار چند قل زد خاموش کن‌ ولرم شد به آرد اضافه بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ران مرغ: ۶ تکه 🥢سیب‌زمینی بزرگ: ۲ عدد 🥢ذرت بخارپز: یک فنجان 🥢پنیر پیتزا رنده شده: یک فنجان 🥢آرد گندم: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری 🥢نمک، فلفل 🥢آرد گندم، آرد سوخاری و تخم مرغ 🔷ابتدا ران مرغ و سیب زمینی‌ها را بپزید.مرغ‌های پخته شده را ریش ریش و سیب‌زمینی‌ها را خوب له کنید و با هم مخلوط کنید. ذرت بخارپز، چند قاشق آرد گندم، نمک، فلفل (قرمز و سیاه)، و مقداری پنیر پیتزای رنده شده را با هم خوب مخلوط کرده و ورز دهید. حالا استخوانهای ران مرغ را با این مواد روکش کنید بصورتی که شبیه ران مرغ شود. بعد بترتیب با آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢مرغ ۴تکه (سینه یا ران) 🥢پیاز ۱عدد بزرگ 🥢کره با روغن مایع به میزان لازم 🥢آلو بخارا ۸عدد 🥢زرشک سه چهارم پیمانه 🥢نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم 🥢رب یک قاشق غذاخوری 🔷میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون این‌کار هم طعمش عالی میشه) رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط 🥢 1 عدد پیاز 🥢 1 عدد تخم مرغ 🥢 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 🥢 1/2 دسته جعفری 🥢 1 قاشق چایخوری نمک 🥢 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 1 قاشق چایخوری زیره 🥢 1/2 استکان چایخوری آب 🥢 4 فلفل (درشت خرد شده) 🔷برای سس: 🥢 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥢 2 حبه سیر (خرد شده) 🥢 2 فنجان پوره گوجه فرنگی 🥢 1 قاشق چایخوری نمک 🥢 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 آویشن 🥢 پودر پیاز 🥢50 گرم کره (به مکعب های کوچک خرد شده) 🥢 1 پیمانه جعفری (خرد شده) 🥢 گوجه گیلاسی 🥣طرز تهیه: ۱. برای کوفته ها، پیاز، تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری، ادویه جات و آب و جعفری رو داخل میکسر مخلوط کنین. ۲ .مخلوط رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنین و خوب ورز بدید. ۳. کوفته های کوچک را آماده کنید و سرخ کنید. ۴. برای سس؛ سیر رو با روغن زیتون تفت دهید. پوره گوجه فرنگی و ادویه جات رو به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشه. ۵.سس و کوفته ها و فلفل هارو داخل ظرف هاتون بریزید و روی آن ها یک تکه کره و گوجه گیلاسی قرار دهید و با دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید. روی کوفته ها که از فر خارج کردید، جعفری بپاشید و داغ سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢فلفل دلمه ای……۲عدد 🥢 سینه مرغ…..۲۵۰ گرم 🥢 پیاز…..۱عدد 🥢 سیر…..۳حبه 🥢 پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری 🥢 پنیر پیتزا…..به مقدار لازم 🥢 نمک و فلفل و پودر گوجه 🥢 قارچ…..۲۰۰ گرم 🔷 طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c